-
Καλό καλοκαίρι!!!
-
Καλό καλοκαίρι!!!
-
Καλό καλοκαίρι!!!
-
Καλο Καλοκαιρι και σε σενα.
Προτεινω να το διορθωσεις σε 32 το ΕΛΠΑ
Ας αφησουμε το φετινο να παει στο καλο......μαζι με τα θυματα των Ελληνικων Αγωνων ,ετσι,τιμης ενεκεν....
-
Δημήτρη,
Οι αγωνιζόμενοι ποτέ δεν ξεχνούν. Κάποιοι άλλοι όμως, στρέφουν αλλού το βλέμα τους.
-
Για μπείτε στο ψητό σιγά-σιγά.
Ξέρουμε τίποτα για το αγωνιστικό κομμάτι.
Περίμενα πως και πως να δω το FIAT S2000 αλλά τώρα που πήρε το πρωτάθλημα ο BASSO χλωμό το βλέπω ρε γαμώτο!
Όσο για το κόσμο φαντάζομαι ότι πλήθος από θεατές αναμένονται στις 'κερκίδες' , εγώ και δυό-τρεις άλλοιΑμαξό, θα τρέξεις
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Για μπείτε στο ψητό σιγά-σιγά.
Ξέρουμε τίποτα για το αγωνιστικό κομμάτι.
Περίμενα πως και πως να δω το FIAT S2000 αλλά τώρα που πήρε το πρωτάθλημα ο BASSO χλωμό το βλέπω ρε γαμώτο!
Όσο για το κόσμο φαντάζομαι ότι πλήθος από θεατές αναμένονται στις 'κερκίδες' , εγώ και δυό-τρεις άλλοιΑμαξό, θα τρέξεις
ΑΓΑΠΗΤΕ ΘΟΔΩΡΗ,
ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ABARTH ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΤΣΕΧΙΑΣ (ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΠΑ.
ΠΑΝΤΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 50-50.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Κρίμα αν δεν έρθουν.Και πολύ ωραία αυτοκίνητα είναι και πολύ αποτελεσματικά απ' ότι βλέπουμε.
Λώρη εσείς θα τρέξετε;
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Κρίμα αν δεν έρθουν.Και πολύ ωραία αυτοκίνητα είναι και πολύ αποτελεσματικά απ' ότι βλέπουμε.Λώρη εσείς θα τρέξετε;
ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΧΕ ΤΟ RALLY COSTA SMERALDA ΤΟ ΟΠΟΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ,ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ CLIO ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ/ΑΧΑΙΟΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΧΕ ΤΟ RALLY COSTA SMERALDA ΤΟ ΟΠΟΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ,ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ CLIO ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ/ΑΧΑΙΟΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Aριστα!
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Κρίμα αν δεν έρθουν.Και πολύ ωραία αυτοκίνητα είναι και πολύ αποτελεσματικά απ' ότι βλέπουμε.
Λώρη εσείς θα τρέξετε;
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Λώρη εσείς θα τρέξετε;
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
H AΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑΜΕ ΜΕ PUNTO S-2000 ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ SAN REMO (ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΔΥΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ) ΣΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΠΑ,ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΑΘΕΣΗΜΟ ΑΜΑΞΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
μεταφραση:
'η αληθεια ειναι οτι εκανα μια προσπαθεια μηπως κλεβαμε εκκλησιες,αλλα εκεινη την ημερομηνια μας προλαβαν οι Ιταλοι μαφιοζοι'Υγ. ειμαι σχεδον σιγουρος οτι περα απο τους χρονους ,δεν θα του αρεσει περισσοτερο απο το S1600 το 'μεγαλο πουντο' του Αρη.
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
μεταφραση:
'η αληθεια ειναι οτι εκανα μια προσπαθεια μηπως κλεβαμε εκκλησιες,αλλα εκεινη την ημερομηνια μας προλαβαν οι Ιταλοι μαφιοζοι'Υγ. ειμαι σχεδον σιγουρος οτι περα απο τους χρονους ,δεν θα του αρεσει περισσοτερο απο το S1600 το 'μεγαλο πουντο' του Αρη.
ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ Ο BASSO ΕΚΛΕΨΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΦΕΤΟΣ.
ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ?
ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ?
ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ?
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ?ΠΟΛΛΗ ΖΕΣΤΗ ΚΑΝΕΙ ....
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Λώρη εσείς θα τρέξετε;
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
H AΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑΜΕ ΜΕ PUNTO S-2000 ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ SAN REMO (ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΔΥΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ) ΣΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΠΑ,ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΑΘΕΣΗΜΟ ΑΜΑΞΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Υπάρχουν ήδη στις ομάδες PUNTO S2000 για ενοικίαση;
Δεν πολυπαρακολουθώ τον τελευταίο καιρό και δεν ξέρω. -
Ειναι πολύ 'ριψοκίνδυνη' η συμμετοχή του Αρη και του Λώρη με το Clio.
Εχει πια αποδειχτει παγκοσμίως ότι τα καλά 9αρια ειναι ταχύτερα απο τα S1600 στην άσφαλτο. Οπότε δεν μπορει να πει κανείς ότι αποτελει 'ασφαλή' επιλογή για την διεκδίκηση της νίκης αλλα απλά επιλογή οδηγικής απόλαυσης αλλά και να τους φύγει το απωθημένο από τις δυο ημιτελείς προσπάθειες (Αττικό/Αχαιός).
Πιστεύω πάντως πως τα Punto δεν θα έρθουν και γενικά οι συμμετοχές του ΕΛΠΑ θα είναι δυστυχώς φτωχές, όπως ήταν και όλων των αγώνων του ERC εξαιρούμενου του RVM 'οπου οι διοργανωτες τα 'εσκασαν΄στους guests!! -
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Πιστεύω πάντως πως τα Punto δεν θα έρθουν και γενικά οι συμμετοχές του ΕΛΠΑ θα είναι δυστυχώς φτωχές, όπως ήταν και όλων των αγώνων του ERC εξαιρούμενου του RVM 'οπου οι διοργανωτες τα 'εσκασαν΄στους guests!!Κρίμα αν δεν έρθουν τα G.Punto, πολύ θα ήθελα να τα δω...
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Κρίμα αν δεν έρθουν τα G.Punto, πολύ θα ήθελα να τα δω...Και εγω... Μακάρι...
-
Θέλω να πιστεύω πως τους Ιταλούς δεν τους ενδιαφέρει μόνο ο τίτλος αλλά και τα αγωνιστικά χιλιόμετρα, οπότε θα έρθουν στο ΕΛΠΑ.
Κατά τα άλλα, ελπίζω να έρθουν και οι Βούλγαροι όπως πέρυσι, γιατί τα αποτελέσματά τους δείχονουν ότι δεν είναι και αργοί οδηγοί...
-
paulos εγραψε:
'Ειναι πολύ 'ριψοκίνδυνη' η συμμετοχή του Αρη και του Λώρη με το Clio.
Εχει πια αποδειχτει παγκοσμίως ότι τα καλά 9αρια ειναι ταχύτερα απο τα S1600 στην άσφαλτο. Οπότε δεν μπορει να πει κανείς ότι αποτελει 'ασφαλή' επιλογή για την διεκδίκηση της νίκης αλλα απλά επιλογή οδηγικής απόλαυσης αλλά και να τους φύγει το απωθημένο από τις δυο ημιτελείς προσπάθειες (Αττικό/Αχαιός). 'Εννοειται πως με το 1600 αντιστοιχο συνδυασμο με καλο 9αρι η '12αρι' ΔΕΝ το περνανε.Αποδειξη οι ανα το κοσμο αντιστοιχοι αγωνες με αντιστοιχες συμμετοχες.
Καποιοι καλοι χρονοι μπορουν να γινουν,και αναλογα με τις συμμετοχες μια καλη θεση στη γενικη!
32 ELPA RALLY 2006