-
το σαββατο θα κατεβω στα τελειωματα της φτερης για να δω δυο φορες την ειδικη 3η και 6η κατα σειρα.θα ειμαι με ενα μπλε astra ελαφρως χαμηλο...ειναι στο τελειωμα της ειδικης καποιες φουρκετες οπου καθομαι συνηθως,οποις με δει μπορουμε να μιλησουμε αν θελει.
-
ΑΝ ΠΑΣ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ , ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΤΑΜΠΕΛΑΚΙ ... , ΘΑ ΣΕ ΒΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ..
ΜΗΝ ΠΑΣ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ... ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΧΑΣΟΥΜΕ ...
Y.Γ. αυτες οι συμβουλες ειναι μια παρενθεση στο προβλημα σου (χωρις παρεξηγηση) ,και βγαινουν μεσα απ'την αγωνια δεκαδων οδηγων για το θεμα που τους καιει , και που δεν ετρεξαν ουτε σ'αυτον τον αγωνα που ειχαν προγραματισει απ'την αρχη της χρονιας , μιας και ειχαν πιστεψει οτι ο νεος αρχηγος του σπορ , θα μπορουσε να τους ειχε λυσει τις βασικες απαιτησεις για την ασφαλεια τους και την αγωνια των οικογενειων τους .
-
περιπου τρια με τεσσερα χιλιομετρα πριν το τελος της ειδικης διαδρομης εννοω.η μια φουρκετα δεξια ειναι εκει που περσυ ειχε βγει ο Στεφανης jounior με το 206,και ΑΡΚΕΤΑ πιο κατω ακολουθει μια αριστερη κλειστη περιπου στα ΤΕΛΕΙΩΜΑΤΑ της ειδικης.
μπορει να φοραω ενα καπελο που θα λεει ο γερος ή απο χέσιμο ή απο πέσιμο παει......
-
Ο χρήστης ASTRAKITCAR έγραψε:
μπορει να φοραω ενα καπελο που θα λεει ο γερος ή απο χέσιμο ή απο πέσιμο παει......ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΟΥ !
-
οκ μην με παρεξηγεις για την ειρωνεια καταλαβαινω οτι υπαρχει προβλημα,αν και μετα το Υ.Γ. καταλαβα το χιουμορ σου...
σκεψου οτι θελω να τρεξω και δεν μπορω.....οποτε βλεπω οτι μπορω... -
Ο χρήστης ASTRAKITCAR έγραψε:
περιπου τρια με τεσσερα χιλιομετρα πριν το τελος της ειδικης διαδρομης εννοω.η μια φουρκετα δεξια ειναι εκει που περσυ ειχε βγει ο Στεφανης jounior με το 206,και ΑΡΚΕΤΑ πιο κατω ακολουθει μια αριστερη κλειστη περιπου στα ΤΕΛΕΙΩΜΑΤΑ της ειδικης.μπορει να φοραω ενα καπελο που θα λεει ο γερος ή απο χέσιμο ή απο πέσιμο παει......
Έχω την εντύπωση ότι έχεις μπερδέψει τις ειδικές. Το σημείο που βγήκε πέρσι ο Μάνος είναι σε μια δεξία φουρκέτα που τέλος κλείνει ,3 με 4 χλμ πριν το τερματισμό της ειδικής Καλάβρυτα δλδ το Διακοφτό ανάποδα.
-
o ASTRAKITCAR ειμαι αλλα εχω κανει ενα λαθος με τον λογαριασμο μου.
τελος παντων φιλε malsot ειχα την εντυπωση οτι περσι στο σημειο που ειμουνα ηταν η φτερη ασχετα με την ονομασια της ειδικης.οπως ειπα ηταν μια φουκετα δεξια διαρκειας οπως λες 3-4 Km πριν το τερματισμο.
αλλα και φετος η ειδικη της φτερης δεν λεγεται ΚΟΡΦΕΣ?
μηπως και περσι ειχε αλλη ονομασια ασχετα αν ειναι η φτερη?
-
Και πέρσι Κορφές λεγόταν και άμα θες να την προσεγγίσεις θα πρέπει να συμβουλευτείς τον χάρτη στο http://www.elparally.gr διότι είναι αρκετά μακριά σεσχέση με το Διακοφτό που ήσουν και ήμουν πέρσι.
-
περσι η φτερη λεγονταν Σελινουντας και ηταν η 1 και 4 ειδικη διαδρομη.
αν ειχα παει στο διακοφτο δεν θυμαμαι.παντως για να λες οτι ο ο στεφανης jounior που ετρεχε με τον πατερα του βγηκαν στο διακοφτο μαλλον εχεις δικιο.
τωρα θα παω στο σημειο που ειχα παει περσι.αν ηταν το διακοφτο οκ,φετος δεν παιζει.
-
Κορφες η Φτερη
Σελινουντας η ...Σελινουντας (Φτερη αναποδα!) -
Αυτο το ΣΚ ειναι ο αγωνας?
Σιγουρα?
-
οι ειδηκες κλεινουν 1 η 2 ωρες απο το πρωτο αυτοκινητο?
-
Μετα τις πρώτες τρεις ειδικές (65 χλμ, σχεδόν όσο ενας αγώνας κυπέλλου) έχουμε την καλύτερη μάχη που έχει γίνει τα τελευταια χρόνια σε ελληνικο αγώνα για την κορυφή! Ο πρώτος έλληνας (Βωβός) απο τον 6ο (Σωτήρχος) απεχουν μεταξύ τους μόλις 9''. Μακάρι να συνεχίσουν όλοι χωρίς προβλήματα.
-
Ο χρήστης JTGANG έγραψε:
Βγήκαν και οι συμμετοχές...http://www.elparally.gr/2006/el/newsdet ... page_id=21 !!!!!!!
Από τα 71 πληρώματα που δήλωσαν συμμετοχή στον αγώνα, 58 πέρασαν από τη διαδικασία του Τεχνικού Ελέγχου στο δημοτικό γήπεδο της Άκολης και θα βρεθούν το βράδυ στην εκκίνηση. !!!!!!!
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
οι ειδηκες κλεινουν 1 η 2 ωρες απο το πρωτο αυτοκινητο? -
Η 'μάχη' συνεχίζεται με πολύ μικρές διαφορές μεταξύ των πρώτων!Τώρα μπαίνουν στις Κορφές!
-
Πρώτο χρόνο οι Βωβός-'ΕΛ-ΕΜ' στις Κορφές,18'' κάτω από το πρωινο πέρασμα,και πέρασαν πρώτοι γενικής! Δευτερος ο DONCHEV και τρίτος ο ILIEV.Ακολουθούν από κοντα 'Α.Ιαβέρης',Κύρκος Λ.,Παραδείσης,Χατζητσοπάνης.Ωραίος αγώνας πρέπει να είναι!
-
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ μονομαχία! Ελπίζω να το απολαμβάνουν εξίσου και τα 19 ηρωϊκά ελληνικά πληρώματα που μέσα από κακουχίες διαμάχες και άλλα πολλά, τερμάτισαν την πρώτη μέρα!!!
Κάνε μου λίγο βροοοουυμ να σε ακούσω -φανταστικέ- οδηγέ!!
-
πραγματικά εκπληκτική μάχη ! και φυσικά οι Βούλγαροι πάνε αέρα τα Evo...
19 NAE έχουμε μόνο ??
-
ΠΩ ΠΩ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ MAΣ, ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΤΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΘΗΚΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΛΙ
ΕΛΑ ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ , ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ .... ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ...... , Ε ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΜΑΣ ( ΦΟΡΙΕΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ) ΕΙΝΑΙ sik .....
ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΛΟΜΑΡΙΕΣ ΙΛΙΕΒ , ΝΤΟΤΣΕΒ ..........
32 ELPA RALLY 2006