-
Πάντως το δεδομένο είναι ότι δεν απαγορεύεται σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο, πλην αγωνιζόμενων (πόσο μάλλον της οργανωσης) να μπει ανάποδα στις αναγνωρίσεις (και όχι δοκιμές 'γρήγοροι' κύριοι, βάλτε το καλά στο μυαλό σας... )
Το έχω κάνει πολλές φορές, απλά συνηθίζω να λέω στους κριτές στην έξοδο της ειδικής να ενημερώσουν αυτούς της αφετηρίας (και αυτοί με τη σειρά τους τους οδηγούς) ότι υπάρχει αυτοκίνητο της οργάνωσης που κινείται αντίθετα, γιατί οι 'ινδιάνοι' είναι ουκ ολίγοι...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πάντως το δεδομένο είναι ότι δεν απαγορεύεται σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο, πλην αγωνιζόμενων (πόσο μάλλον της οργανωσης) να μπει ανάποδα στις αναγνωρίσεις (και όχι δοκιμές 'γρήγοροι' κύριοι, βάλτε το καλά στο μυαλό σας... )Το έχω κάνει πολλές φορές, απλά συνηθίζω να λέω στους κριτές στην έξοδο της ειδικής να ενημερώσουν αυτούς της αφετηρίας (και αυτοί με τη σειρά τους τους οδηγούς) ότι υπάρχει αυτοκίνητο της οργάνωσης που κινείται αντίθετα, γιατί οι 'ινδιάνοι' είναι ουκ ολίγοι...
Αλλος ενας ΚΑΛΟΣ κανονας των ελληνικων αγωνων(να απαγορευεται κατι σε καποιους που λεγονται 'αγωνιζομενοι' και σε αλλους οχι....,συν τις δοκιμες-αναγνωρισεις γενικοτερα...)
-
Όταν επιστήσαμε , Χρήστο, την προσοχή των τοπικών αγωνιζομένων στο θέμα των δοκιμών, πέσανε να μας φάνε. Γιατί λέει, στις άλλες λέσχες οι τοπικοί κάνουν παράνομες δοκιμές ???
Εγώ προσωπικά, δεν είμαι σύμφωνος με τον ισχύοντα κανονισμό και μου κάνει εντύπωση και η αδράνεια του ΣΟΑΑ γι' αυτόν.
Δεν παύει όμως, να είναι γεγονός και η τήρησή του προϋπόθεση μιας συμμετοχής.Σκέψου τώρα, αν με τα λεγόμενα του Sakis.afd., είχαμε δώσει προνόμια στις 28 τοπικές συμμετοχές, τι θα γινόταν στις ειδικές. Τώρα αν κάποιοι κάνανε περάσματα, δεν θα μπορούσαμε να είμαστε όλες τις ημέρες στο βουνό. Άλλωστε το θέμα είναι, όπως και σε όλους τους κανονισμούς, να τους τηρεί κανείς από μόνος του.
-
Βρε Αμαξό, δεν είπα ότι είναι καλός κανόνας και εγώ δεν συμφωνώ με πολλά, απλά ότι είναι κανόνας. Μερικοί απλά έχουν μείνει στην εποχή του κάποτε που μπορούσαν να κλείνουν ειδικές και να κάνουν δοκιμές σε γρηγορότερους ρυθμούς από αυτούς του αγώνα... Και έχουν και αξιώσεις να μην βρουν αυτοκίνητο σε δημόσιο δρόμο...
Αυτά...
-
φωτης εγραψε:
'Εγώ προσωπικά, δεν είμαι σύμφωνος με τον ισχύοντα κανονισμό και μου κάνει εντύπωση και η αδράνεια του ΣΟΑΑ γι' αυτόν.'Eιναι πολυ ευκολο να λεμε Σοαα αντι να λεμε ΕΘΕΑ,ε?
Ταυρε,δεν ειπα οτι ειπε οτι ειπαμε
Απλα επισυναψα αυτο που λες ,λεγοντας ποσο μαπα κανονας ειναι αν ισχυει το κοκ,η αν ισχυει για λιγους...
Καλα οι δοκιμες γενικα...Εδω οι συμμετεχοντες(καποιοι) στο ΕΛΠΑ ειχαν ως δικαιολογια οτι πρεπει να τρεξουν παρολο που συμμεριζονται την αποψη του Σοαα,γιατι κατσαν και 11/2 μηνα στα βουνα για να κανουν δοκιμες..,μην πανε τσαμπα τα εξοδα και ο χρονος (ΕΕΕΕΕΕΛΠΑ ,που εισαι?Γιατι δεν τους επιασες καλη μου κυρια???? )
-
Τώρα που ο ΣΟΑΑ 'πολεμάει', νομίζω θα έπρεπε να έχει και μια πρόταση για τις αναγνωρίσεις.
-
'Πολεμάει' όμως χωρίς κανενός τη βοήθεια.....
Και με τις λέσχες εναντίον του....
Οι καλές λέσχες δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα....
-
Ο χρήστης fotis_t έγραψε:
Όταν επιστήσαμε , Χρήστο, την προσοχή των τοπικών αγωνιζομένων στο θέμα των δοκιμών, πέσανε να μας φάνε. Γιατί λέει, στις άλλες λέσχες οι τοπικοί κάνουν παράνομες δοκιμές ???
Εγώ προσωπικά, δεν είμαι σύμφωνος με τον ισχύοντα κανονισμό και μου κάνει εντύπωση και η αδράνεια του ΣΟΑΑ γι' αυτόν.
Δεν παύει όμως, να είναι γεγονός και η τήρησή του προϋπόθεση μιας συμμετοχής.Σκέψου τώρα, αν με τα λεγόμενα του Sakis.afd., είχαμε δώσει προνόμια στις 28 τοπικές συμμετοχές, τι θα γινόταν στις ειδικές. Τώρα αν κάποιοι κάνανε περάσματα, δεν θα μπορούσαμε να είμαστε όλες τις ημέρες στο βουνό. Άλλωστε το θέμα είναι, όπως και σε όλους τους κανονισμούς, να τους τηρεί κανείς από μόνος του.
εσεις κυριε φωτη αν μενατε στη μοσχοκαρυα και τρεχατε το ραλυ
την ειδικη γραμμενη δεν θα τη περναγατε παρανομα?
ο τονος μου δεν ειναι επιθετικος απλα τι θελω να πω,οτι δεν γινεται
οταν ο αλλος εχει την ειδικη στα ποδια να μην τη περασει. -
Είναι θέμα νοοτροπίας, θα προτιμούσα πιθανή καλή μου επίδοση στην Γραμμένη I να μην έχω την υποψία, πως οφείλεται στην παρανομία μου.
Τυχόν άτυχη στιγμή ανταγωνιστικής συμμετοχής, στην Γραμμένη ΙΙ θα την χρεωνόμουν αποκλειστικά.Είναι διαφορετικό να επιτρέπεται, με 10 περάσματα να δουλέψεις μια Ε.Δ. και ο ανταγωνιστής σου να βαριέται, να κάνει 5 και να χρησιμοποιείς, αυτό το μικρό πλεονέκτημα.
-
σεβαστη η αποψη σου.
αν και καποιες φορες δικαιολογω αυτους που κανουν παρανομες
δοκιμες γιατι πως να το κανουμε δεν φτανουν τα 4 περασματα. -
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Πάντως το δεδομένο είναι ότι δεν απαγορεύεται σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο, πλην αγωνιζόμενων (πόσο μάλλον της οργανωσης) να μπει ανάποδα στις αναγνωρίσεις (και όχι δοκιμές 'γρήγοροι' κύριοι, βάλτε το καλά στο μυαλό σας... )
Το έχω κάνει πολλές φορές, απλά συνηθίζω να λέω στους κριτές στην έξοδο της ειδικής να ενημερώσουν αυτούς της αφετηρίας (και αυτοί με τη σειρά τους τους οδηγούς) ότι υπάρχει αυτοκίνητο της οργάνωσης που κινείται αντίθετα, γιατί οι 'ινδιάνοι' είναι ουκ ολίγοι...
Αλλος ενας ΚΑΛΟΣ κανονας των ελληνικων αγωνων(να απαγορευεται κατι σε καποιους που λεγονται 'αγωνιζομενοι' και σε αλλους οχι....,συν τις δοκιμες-αναγνωρισεις γενικοτερα...)
Δημητρη αστο καλυτερα.........
Στην ε.δ. Γραμμενη τα δυο αυτοκινητα τηs οργανωσηs ηταν καθετα στον δρομο για να κορδελιασουν καποιο κομματι. Καταλαβατε κυριε Φωτη
Οταν ο αγωνιζομενοs παραπονεθηκε του ειπαν οτι ετρεχε πολυ..
Να τουs στειλετε στον κυριο Χριστοπουλο να τουs προσλαβη στην τροχαια για ρανταρ..
-
Τώρα που ο ΣΟΑΑ 'πολεμάει', νομίζω θα έπρεπε να έχει και μια πρόταση για τις αναγνωρίσεις.'Πολεμάει' όμως χωρίς κανενός τη βοήθεια.....
Και με τις λέσχες εναντίον του....
Οι καλές λέσχες δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα....
- 1
.....
..............
- 1
-
Ο χρήστης Sakis.afd. έγραψε:
Στην ε.δ. Γραμμενη τα δυο αυτοκινητα τηs οργανωσηs ηταν καθετα στον δρομο για να κορδελιασουν καποιο κομματι. Καταλαβατε κυριε Φωτη
Οταν ο αγωνιζομενοs παραπονεθηκε του ειπαν οτι ετρεχε πολυ..
Να τουs στειλετε στον κυριο Χριστοπουλο να τουs προσλαβη στην τροχαια για ρανταρ..
Όχι, δεν κατάλαβα Θανάση.
Στην αρχική σου τοποθέτηση, είχες βάλει 4 θέματα, τώρα μου μιλάς για ένα, χωρίς ονόματα και με δράκους.
Ακόμη, μου κάνει εντύπωση - αν είσαι αυτός που νομίζω - ενώ, μιλήσαμε στην απονομή, δεν μου είπες κάτι, την στιγμή, που ήταν όλοι εκεί και θα μπορούσαμε να το λύσουμε. Πιάνεις λοιπόν το μυστρί - πληκτρολόγιο - και βουρ την λάσπη.
Όχι αγαπητέ δεν κατάλαβα, περιμένω την απάντησή σου, για όλα τα θέματα και με ονόματα, (να ξέρουμε για τις προσλήψεις του Χριστόπουλου).
Τουλάχιστον να βελτιωθούμε για την επόμενη διοργάνωση.
Φιλικά
Φ.Τ.
-
Κατά την προσωπική μου γνώμη, ο ΣΟΑΑ έκανε λάθη τακτικής, στα δίκαια αιτήματά του.
Η καλή Λέσχη, όταν έχει κάνει τα έξοδά της & την προετημασία της, για έναν αγώνα ή τον κάνει ή κλείνει.
Και κάτι άλλο, απ' ότι ξέρω, η ΑΛΑΛ δεν πίεσε κανέναν, να έρθει στον αγώνα της.
Πως θα μπορούσε, αν ήθελε να βοηθήση τον ΣΟΑΑ ???
Λέγοντας στους αγωνιζόμενους : δεν κάνω τον αγώνα γιατί ο ΣΟΑΑ κάνει αποχή.Ο ΣΟΑΑ τι πρόβλημα έχει με την ΑΛΑΛ. Γιατί την βάζει σ' ένα τσουβάλι ???
Αλήθεια, αναρωτήθηκε κανείς, που ήταν ο εκπρώσοπος ΣΟΑΑ στο Φθιώτιδας ???
-
Μας επεισες....
Αν συνεχισεις να απαντας ετσι θα σου πω και ονοματα. Καλα το πας.
Ξέρεις κι εσύ ονόματα ????
***Εγώ κύριε Φώτη όταν ξέρω ονόματα (και είμαι σίγουρος για κάτι ) μιλάω , Χωρίς να σκεφτώ το κόστος ***
Απλά θεώρησα εύστοχη και με χιούμορ την απάντηση . -
Ναι,νομιζω ηταν στον αγωνα......
Ζηβας και Μιχελακακης.....
Συν το γεγονος οτι εκπροσωπος των οδηγων,δεν ειναι απαραιτητα μελος του ΔΣ,αλλα ο οποιοσδηποτε οδηγος,που μπορει μετα να πει και να καταγραψει τα οσα ειδε στο ΔΣ του Σοαα.......
Γιατι ,ειχατε καποιο προβλημα και δεν μπορουσατε να το λυσετε?
Εγω αναρωτιεμαι που ηταν ο εκπροσωπος ΕΘΕΑ?
Μηπως δοκιμαζε ως αλλος παρατηρητης Μαυρου Ροδου,τα τοπικα εδεσματα?φωτης εγραψε:
'Ο ΣΟΑΑ τι πρόβλημα έχει με την ΑΛΑΛ. Γιατί την βάζει σ' ένα τσουβάλι ??? 'Σε ενα τσουβαλι με ποιους?
Ποιους θεωρεις διαφορετικους απο εσας?Τους .....αλλους?
.....
-
Κατά την προσωπική μου γνώμη, ο ΣΟΑΑ έκανε λάθη τακτικής, στα δίκαια αιτήματά του........Ο ΣΟΑΑ τι πρόβλημα έχει με την ΑΛΑΛ. Γιατί την βάζει σ' ένα τσουβάλι ???
Αλήθεια, αναρωτήθηκε κανείς, που ήταν ο εκπρώσοπος ΣΟΑΑ στο Φθιώτιδας ???**Χωρις να εχω κατι προσωπικο με την ΑΛΑΛ (για να μην παρεξηγηθω κιολας) ... απλος περνω ως αφορμη τα λογια σας **
....... ΓΙΑ ΝΑ θα θεσω ΜΕΡΙΚΑ ερωτημα ...
-
Ποσες λεσχες διοργανωνουν σημερα αγωνες στην Ελλαδα ???
-
Ποσες απο αυτες εστειλαν εκπροσωπο στην τελευταια συγκεντρωση του ΣΟΑΑ ???
-
Ποσες απο αυτες εστειλαν εστω εγγραφως στον ΣΟΑΑ , προτασεις που τους αντιπροσωπευουν ???
-
Και εν τελει ... Ποσες δηλωσαν υπερ ή κατα στον αγωνα του ΣΟΑΑ , ΕΠΙΣΗΜΑ ... και τους λογους για τους οποιους διαφωνουν ή συμφωνουν ... ???
-
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Ναι,νομιζω ηταν στον αγωνα......Ζηβας και Μιχελακακης.....
Συν το γεγονος οτι εκπροσωπος των οδηγων,δεν ειναι απαραιτητα μελος του ΔΣ,αλλα ο οποιοσδηποτε οδηγος,που μπορει μετα να πει και να καταγραψει τα οσα ειδε στο ΔΣ του Σοαα.......
Γιατι ,ειχατε καποιο προβλημα και δεν μπορουσατε να το λυσετε?
Εγω αναρωτιεμαι που ηταν ο εκπροσωπος ΕΘΕΑ?
Μηπως δοκιμαζε ως αλλος παρατηρητης Μαυρου Ροδου,τα τοπικα εδεσματα?φωτης εγραψε:
'Ο ΣΟΑΑ τι πρόβλημα έχει με την ΑΛΑΛ. Γιατί την βάζει σ' ένα τσουβάλι ??? 'Σε ενα τσουβαλι με ποιους?
Ποιους θεωρεις διαφορετικους απο εσας?Τους .....αλλους?
.....
Εκπρόσωπος ΣΟΑΑ, δεν υπήρχε.
Αν θέλεις να λέμε, ο ΣΟΑΑ τα κάνει όλα καλά, η ΕΘΕΑ όλα λάθος, εσύ γράφεις εγώ διαβάζω.
π.χ. την ΛΑΒόλου.
-
Ο χρήστης MAX106R16V έγραψε:
**Χωρις να εχω κατι προσωπικο με την ΑΛΑΛ (για να μην παρεξηγηθω κιολας) ... απλος περνω ως αφορμη τα λογια σας **....... ΓΙΑ ΝΑ θα θεσω ΜΕΡΙΚΑ ερωτημα ...
-
Ποσες λεσχες διοργανωνουν σημερα αγωνες στην Ελλαδα ???
-
Ποσες απο αυτες εστειλαν εκπροσωπο στην τελευταια συγκεντρωση του ΣΟΑΑ ???
-
Ποσες απο αυτες εστειλαν εστω εγγραφως στον ΣΟΑΑ , προτασεις που τους αντιπροσωπευουν ???
-
Και εν τελει ... Ποσες δηλωσαν υπερ ή κατα στον αγωνα του ΣΟΑΑ , ΕΠΙΣΗΜΑ ... και τους λογους για τους οποιους διαφωνουν ή συμφωνουν ... ???
Η ΑΛΑΛ έχει ανταλλάξει αλληλογραφία με τον ΣΟΑΑ για το θέμα. Άλλες λέσχες, δεν ξέρω τι έχουν κάνει.
Αλλά, δεν ξέρω και ο ΣΟΑΑ, πόσες λέσχες έχει ενημερώσει και πόσο έχει προβάλει τις θέσεις του.
Παρεμπιπτόντως, για να υπάρξει εκπρόσωπος σε μια συγκέντρωση, θα πρέπει να έχει κληθεί ο φορέας.
-
-
Α, όμορφα..... Εσείς καλέσατε εκπρόσωπο του ΣΟΑΑ και δεν ήρθε;;;
Επιτρέψατε πλοηγό αυτοκίνητο ΣΟΑΑ και δεν μπήκε στις ειδικές;;
Δύο μέτρα και δύο σταθμά γιατί;;
(Λάθη κάνουν όλοι....Το θέμα είναι μετά μην πας να βγάλεις τους άλλους τρελούς.... )
26o RALLY ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 2-3/9/2006