-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Iδου και το video
Youtube VideoAς βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του λοιπον.....
Με τα τοσα φρενα του Alonso παρα τριχα θα τον περναγε ή θα επεφτε πανω του και ο Kubica ....
Τελικα μου φαινεται οτι κ σε αυτο το συμβαν, μαλλον ο Alonso επρεπε να τιμωρηθει για το αναιτιο φρεναρισμα...Ευγε για το νεο ηθος του Alonso...
-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Iδου και το video
Με τα τοσα φρενα του Alonso παρα τριχα θα τον περναγε ή θα επεφτε πανω του και ο Kubica ....ρε ο Kubica παραλίγο να πέσει πάνω στον Αλόνσο o MS τι να έκανε?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ναι ναι...ειστε σε ενα φορουμ διεστραμμενων που μισουν τη φερραρι απο τοτε που ιδρυθηκε...επισης πολλοι οπαδοι αλλων ομαδων εχουν επισκεφτει τον ταφο του ιδρυτη και τον εχουν βεβηλωσει...
Α μπα -> Είναι γενική τάσις. Δες και τι έχουν γράψει κατά καιρούς οι ειδικοί του αγγλικού τύπου πχ
-
Παντως το παρατηρησα αρκετα το video...
Tο συμπερασμα μου ειναι, οτι ο Αlonso κοβει αρκετα ισως οταν ειδε στους καθρεφτες την Ferrari, και αφου τους περναει ο Schumi παρατηρηστε οτι ο Ισπανος επιταχυνει ξανα.
-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Iδου και το video
Με τα τοσα φρενα του Alonso παρα τριχα θα τον περναγε ή θα επεφτε πανω του και ο Kubica ....
Τελικα μου φαινεται οτι κ σε αυτο το συμβαν, μαλλον ο Alonso επρεπε να τιμωρηθει για το αναιτιο φρεναρισμα...Ευγε για το νεο ηθος του Alonso...
Το συμπέρασμα είναι ένα...Ο Ισπανός ψάχνει απεγνωσμένα μεθόδους πάνω στα νεύρα του... Πάντως του αναγνωρίζω ότι το έπαιξε πολύ έξυπνα...Και ο Schumacher δυστυχώς ψάρωσε...
-
το +2 sec ... κολλά στο οτι περασε 2 μονοθεσια ...ή στο οτι εκανε μια παραβαση υπο καθεστος 'σοβαροτερης' σημαιας
( οπως λεμε 2 κιτρινες = 1 κοκκινη ....Χριστε μου τι μας εφτασαν να γραφουμε ...ελεος
-
http://f1.racing-live.com/f1/en/headlin ... 4841.shtml
Και κάτι άλλο...Δε νομίζω να διαφωνεί κανείς ότι η ποινή που πήρε ο Αλόνσο ήταν δίκαιη.Είδαμε τι έκανε. Το τρελό όμως είναι ότι όχι μόνο δεν το παραδέχεται (με δηλώσεις του) αλλά το θεωρεί εξωφρενικό και πως κατά βάθος το 90% των ανθρώπων το ξέρουν ότι αδικήθηκε... Και μετά λέτε για τον Σουμάχερ και το Μονακό...
-
Μωρε μπραβο του 2 μαζι και απ'την εξωτερικη μαλιστα
Αυτο ειναι καλυτερο κι απο εκεινο που ειχε σκασει στο Hakkinen στο pitlane καποτε
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
http://f1.racing-live.com/f1/en/headlines/news/detail/060805174841.shtmlΚαι κάτι άλλο...Δε νομίζω να διαφωνεί κανείς ότι η ποινή που πήρε ο Αλόνσο ήταν δίκαιη.Είδαμε τι έκανε. Το τρελό όμως είναι ότι όχι μόνο δεν το παραδέχεται (με δηλώσεις του) αλλά το θεωρεί εξωφρενικό και πως κατά βάθος το 90% των ανθρώπων το ξέρουν ότι αδικήθηκε... Και μετά λέτε για τον Σουμάχερ και το Μονακό...
Δημιουργεί εντυπώσεις ο Ισπανός εδώ και δυστυχώς εν μέρει ίσως και να έπιασαν τόπο με το ντουμπλάρισμα τιμωριών σε Schumi.
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Μωρε μπραβο του 2 μαζι και απ'την εξωτερικη μαλισταΑυτο ειναι καλυτερο κι απο εκεινο που ειχε σκασει στο Hakkinen στο pitlane καποτε
είσαι εκτός τόπου και χρόνου.
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Αυτο ειναι καλυτερο κι απο εκεινο που ειχε σκασει στο Hakkinen στο pitlane καποτε
Πλακα πλακα του ριξε στα αυτια του Alonso ομως ....
Ας φτασει και ο Alonso 37 και να συναγωνιζεται 24χρονους και τα ξαναλεμε..... -
Τωρα εξηγειται και πώς δεν τον ειδε ο Kubica
-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Iδου και το video
ίσως και νάχεις δίκιο αλλά ο Kubica 'έκοψε' μόνο το μιχαλάκι πέρσαε α΄΄ερα!!!!
τί κολλήσαμε όλοι ;;;
την κάναν την πατάτα και οι 2 και το πληρώνουν....όλοι κι όλα για τον Ράικονεν δουλεύουν και πάλι φέτος....
-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Πλακα πλακα του ριξε στα αυτια του Alonso ομως ....
Ας φτασει και ο Alonso 37 και να συναγωνιζεται 24χρονους και τα ξαναλεμε.....και πού ξέρεις εσύ τι θα κάνουν ο Κimi και ο Alonso στα 37 τους...?
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Τις κατατακτηριες δεν τις είδα (έκανα κατι απλωτες στην θάλασσα ) αλλά από αυτα που διάβασα στις σελιδες καθως και εδω μεσα (αν ο Μιχαλης προσπερασε με κοκκινη σημαια, ms τι ψαχνεις πάλι?? ) ενα έχω να πω:Μακαρι να εχω να πω το ίδιο και αυριο...
Βλέπω την Funis να εξελίσσεται και σε... χειμερινή κολυμβήτρια αν αυτό φέρνει γούρι στον Κίμι
-
αναρωτιέται κανείς τι θα είχε γίνει αν ο ΜΣ δεν ανοιγόταν να περάσει?
Ο Kubica ήταν πίσω του έβλεπε από 1ο χέρι τι συμβαίνει και πάλι ίσα που τη γλύτωσε.... ο ΜΣ έπρεπε να μαντεύει τα κολπάκια του Αλόνσο? -
Ράικονεν iceman τρίχες ......
το παιδί είχε πρόβλημα με το χοντρο είναι ξεκάθαρο.
Από όταν τα παράτησε ο κολομβιανός φούσκας πετάει ...ο face iceman.
αν καταφέρουν να ξεματιάσουν και το πίσω δεξί μπουλόνι και τον μούφα που το ξεσφίγγει πάει για πρωτιά ο ξανθομπούμπουρας... -
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Τωρα εξηγειται και πώς δεν τον ειδε ο Kubica'Γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος'
Ας περιμενουμε λοιπον αυριο μετα τον αγωνα .....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
και πού ξέρεις εσύ τι θα κάνουν ο Κimi και ο Alonso στα 37 τους...?
Φυσικα και δεν ξερω ..., αλλα νομιζω οτι καταλαβες τι εννοω ...
-
Ο χρήστης pptsmps έγραψε:
όλοι κι όλα για τον Ράικονεν δουλεύουν και πάλι φέτος....
Γιαυτό βρίσκεται εκεί που βρίσκεται ο Raikkonen, στην καλή του τύχη οφείλεται, σκεφθείτε να μην ήταν και τυχερός που θα βρισκόταν
Επίσημο thread:GP Ουγγαρίας-Hungaroring