-
Ο χρήστης Wuerttenberg έγραψε:
ομως ρε παιδια για τριγμους σε γκολφ καινουριο δεν μου ειχαν πει ποτε. Για να ειμαι σωστος και δικαιος ουτε το 4 ετριζε σε γενικες γραμμες. Μαλλον ο φιλος μας επεσε σε ελαττωματικο αυτοκινητο αφου ενταξει ο κινητηρας fsi ειναι κατα την γνωμη μου παθητικος αλλα το αυτοκινητο ως αμαξωμα ειναι αρτιο και οχι μονο δεν το θεωρω σαβουρα αλλα απο τα καλυτερα...τωρα για το 120 που πηρε...αμαξαρα... μονο χωροι πισω του λειπουν.ευχομαι το νεο σου αυτοκινητο να ειναι απροβληματιστο φιλε.
εδω ειναι το ζητημα! αντε να τυχαινε μονο σε μενα να πω ενταξει ημουν γκαντεμης!! χαμος ομως γινεται εκει εξω! οι τριγμοι ειναι γενικευμενο φαινομενο σε 5αρια - μερικοι ιδιοκτητες απηυδυσμενοι απο τις αντιπροσωπειες εχουν παρει την κατασταση στα χερια τους και βαζουν σιλικονη στους αεραγωγους (κυριως αυτοι τριζουν)..
ο κινητηρας εχεις δικιο. παθητικοτατος. και σημαντικο προβλημα η μεγαλη καθυστερηση στο ηλεκτρονικο γκαζι. οταν θελεις να επιταχυνεις, κανεις πρωτα..αιτηση στο γκαζι και μετα απο 1-2 δευτερολεπτα γινεται δεκτη..η 120 μεχρι στιγμης απροβληματιστη. σ'ευχαριστω φιλε μου. ευχομαι να συνεχισει ετσι
αυτο που πραγματικα δειχνει αστειο ειναι η εμμονη ιδιοκτητων γκολφ να προσπαθουν να μας πεισουν για την αξιοπιστια του fsi ενω ολοι μα ολοι εχουν προβληματα τουλαχιστον με την καταναλωση λαδιου...οσο για την αποκριση στο ηλεκτρονικο γκαζι που λες φανταζομαι οτι υπαρχει προβλημα αλλα το θεμα εχει να κανει κυριως με την ελλειψη ροπης στα 1.4-1.6 fsi μοτερ γεγονος που λυνονταν σχετικα με τις κοντες σχεσεις στο 6αρι κιβωτιο(φυσικα ανεβαιναν οι στροφες και η καταναλωση...).Για να μην τους αδικουμε ομως το προβλημα λυθηκε με την αστειρευτη ροπη του tsi...αν και για την αξιοπιστια του επιφυλασσομαι και δεν θα το ρισκαρα οσο και αν οι 4τροχοι το εκθειαζουν.
-
αν ολοι μα ολοι οι ιδιοκτητες γκολφ προσπα8ουσαν να σε πεισουν για την αξιοπιστια του fsi,δε 8α ελεγαν ολοι μα ολοι πως καει λαδια.
-
Ο χρήστης monty έγραψε:
αν ολοι μα ολοι οι ιδιοκτητες γκολφ προσπα8ουσαν να σε πεισουν για την αξιοπιστια του fsi,δε 8α ελεγαν ολοι μα ολοι πως καει λαδια.δηλαδη εσυ ξερεις κανεναν που δεν του καιει εστω και λιγο λαδι; Εγω δεν εχω γκολφ αλλα φιλοι που εχουν 1.6 (ολοι!!!) μου αναφερουν τη καταναλωση λαδιου την οποια μαλιστα η αντιπροσωπεια την θεωρει φυσιολογικη(!!!)Προσεχε μην μπεις παλι στην διαδικασια να υποστηριζεις το αδυνατο διοτι θα εκτεθεις οπως εγινε με το θεμα της καταναλωσης του tsi και τα...180 στις 4500...Σου επαναλαμβανω οτι αναφερομαι στο fsi και οχι στο tsi για το οποιο δεν εχω γνωμη. Α και κατι αλλο καθε ποτε λεει αλλαζετε λαδια στο fsi; καθε 30000χλμ; αυτα τα λαδια θα ειναι πιο μαυρα και απο το...σακα ζουλου
-
Θάψτε ρεεεεεε.
-
εγω δεν υποστηριξα το αντι8ετο...καινε λαδια,ναι..δε διαφωνουμε..εγω εννουσα πως αν ρωτησεις 100 ατομα με γκολφ αν ο κινητηρας ειναι αξιοπιστος,8α σου πουν και 100 πι8ανον,πως καει λαδια..αλλα παλι την αξιοπιστια την κρινουμε μονο απο το αν καει λαδια??τελος παντων ειμαι οφ τοπικ μαλλον,εδω ειναι για 8αψιμο!
-
πρωτα απ' ολα εισαι καλοδεχουμενος να γραψεις οτι θελεις και να γνωριζεις οτι οσον αφορα εμενα παντα θα γραφω με χιουμοριστικη διαθεση και οπως θα δεις οταν παραλαβω το χοντακι μου(σορρυ χονταρα μου...) και με αυτοσαρκαστικη. Καταλαβα τι θελεις να πεις και φυσικα δεν κρινουμε την αξιοπιστια μονο απο αυτο.Απλα εστιασαμε εκει. Κατι ασχετο τωρα που σε αφορα ...το δικο σου ειναι φυσιολογικο να 'τσιμπαει' λιγο λαδακια και θα το δεις με τον καιρο. Αυτο εχει να κανει με την υγιη λειτουργια τουρμπο και κομπρεσσορα το μονο που πρεπει να κανεις αν δεν στο εχουν πει (σου το λεω ως ιδιοκτητης τουρμπο) ειναι να ελεγχεις συχνα την σταθμη τους και να αλλαζεις λαδια συχνοτερα απο οσο σου προτεινει η αντιπροσωπια.
-
με το καλο να την παραλαβεις τη χονταρα σου!!!οσο για λαδια,κα8ε 5ημερο τον κανω τον ελεγχο,και ενα μπουκαλι λαδι ειναι παντα μαχιμο στο πορτ μπαγκαζ!!
-
....και στο δικο μου παιζει αχρειαστο να'ναι...ευχαριστω για τις ευχες αλλα με εχουν στην αναμονη μεχρι το 2007...αυτες τις μ@λ@κιες κανει η χοντα...
-
Δεν ασχολειστε με τιποτα πιο σοβαρο? Οι ανθρωποι(VW group) δουλευουν και παραγουν.
-
μπορει κοντα στα ξερα να καιγονται και τα χλωρα(Audi)αλλα εγω θα την παραθεσω(περιοχη Ν.Ιωνιας,Θεσ/νικη,γεφυρα Γαλλικου,Παρασκευη 15/9,15.30)
:
ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΗ ΜΠΙΕΛΑ στα 27.000χλμ.
2.0TFSi. -
τωρα θα σου πουν οτι το εκανες με photoshop και οτι απλα ειχε παθει λαστιχο...
-
ειναι οφθαλμοφανες!
οπως επισης διακρινεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ, οτι εχει γινει μετατροπη και εχει μεταφερθει ο κινητηρας πισω, ενω ο αποθηκευτηκος χωρος ειναι μπροστα (εξ' ου και το ανοιγμενο καπω... ψαχνει τον γρυλο)..
αν εχετε κατι σοβαρο, να το συζητησουμε, αλλιως να το κλεισουμε... -
'Οι ανθρωποι(VW group) δουλευουν και παραγουν.'
Aυτο ειναι το κακο.Παραγουν και βλεπουμε δυστυχως (στον δρομο) και τι παραγουν
-
Ο χρήστης Alfa 156 GTA έγραψε:
:whatever: Δεν ασχολειστε με τιποτα πιο σοβαρο? Οι ανθρωποι(VW group) δουλευουν και παραγουν.Με τα σοβαρά ασχολούμαστε στις εργασίες μας στις συζητήσεις για τα οικογενειακά μας θέματα. Εδώ είναι το ψηφιακό καφενείο μας και ερχόμαστε να ξεδώσουμε κι όχι να την πούμε, μπας και νοιώσουμε κάποιοι ή κάτι παραπάνω απ΄ότι είμαστε. Είναι ένας τρόπος να ξεκολάει κανείς.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
:whatever: Δεν ασχολειστε με τιποτα πιο σοβαρο? Οι ανθρωποι(VW group) δουλευουν και παραγουν.
Με τα σοβαρά ασχολούμαστε στις εργασίες μας στις συζητήσεις για τα οικογενειακά μας θέματα. Εδώ είναι το ψηφιακό καφενείο μας και ερχόμαστε να ξεδώσουμε κι όχι να την πούμε, μπας και νοιώσουμε κάποιοι ή κάτι παραπάνω απ΄ότι είμαστε. Είναι ένας τρόπος να ξεκολάει κανείς.
Δικιο εχετε. Οι κινητηρες που παραγουμε εμεις ειναι κλασεις ανωτεροι!
-
-
ναι φτιαχνουν καλα μοτερ εκει στην...holden
-
Πότε ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε εμείς κινητήρες ρε παιδιά? Δεν έχει κλείσει εδώ και δεκαετίες η Nissan στο Βόλο?
-
'Δικιο εχετε. Οι κινητηρες που παραγουμε εμεις ειναι κλασεις ανωτεροι!'
Κλασεις δεν κλασεις ,σκ@#$α κινητηρες παραγ-'ετε'. [/quote]
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
ναι φτιαχνουν καλα μοτερ εκει στην...holdenαφιερωμενο στον ...alfa 156 gta και στα σχολια του
Θαψτε τον ομιλο {TURBO}-VAG - μην τους λυπηθειτε καθολου