-
Ρωτα στην ΕΤΕΑ.Μου φαινεται ειναι ο επισημος εισαγωγεας.
Καλο θα ηταν να πληρωσεις και καποια χρηματα να επεκτεινεις την εγγυηση της και βλεπουμε....... -
-
Ρε σεις, σήμερα πήγα στον Γερμανό και μου είπαν ότι λόγω ονόματος θα πάρουν την αντιπροσωπεία της VW από την ΕΤΕΑ μήπως και λύσουν τα προβλήματα με τα ηλεκτρονικά του Passat!!!
Είπαν θα βγάλουν την ECU του siemens C65 και θα βάλουν από Sony Ericsson γιατί τα ιαπωνικά είναι πιο αξιόπιστα!!!
Που ξέρεις, μπορεί να σταματήσουν να βαράνε πυράκια οι ρημαδοκινητήρες τους!!!
-
Kαι η προσφορα του μηνα ειναι το Cosmote 220hp για το Leon FR!!!!!
-
-
Που ξέρεις, μπορεί να σταματήσουν να βαράνε πυράκια οι ρημαδοκινητήρες τους!!!
πυρακια δεν βαρανε οι ρημαδοκινητηρες τους(γιατι εχουν και knock sensor-ατσα!!)αλλα οι εγκεφαλοι των νεοελληνων που θελων 200+PS(με τον αναλογο λογο συμπιεσης) απο 95 αρα βενζινη...
-
kantoniou
-
Κυριες και κυριοι βλεπετε...............
τη μοναδικη πρωτοποριακη κασετα.................
με.........
KNOCK SENSOR -
-
-
Sidobre ..... λάθος!!!
Είναι πλέον τύπου καμπίνας-ντουζιέρας!!!
Αυτό παραείναι χαμηλό!!! -
Ο χρήστης technik στο θάψιμο των Ιαπωνικών έγραψε:
Μεγαλη μπουκια φαε, μεγαλη κουβεντα μη λες!!! Ειμαι γνησιος γερμανοφιλος (στα αυτοκινητα) ΔΕΝ θα αγοραζα με ΤΙΠΟΤΑ Citroen, μαλλον οχι Renault, αλλα τελικα πριν 3 μηνες αγορασα Peugeot!!!!!
μην ανησυχείς, κι εγώ κάποτε μπορεί να πάρω ένα 2CV
Είναι ακριβώς σαν τα VAG της δεκαετίας του '80, και γέρνουν το ίδιο!
Οι διαφορές εντοπίζονται στο ότι το 2CV στρίβει κιόλας, δεν πρόκειται να τουμπάρει από στροφή και ίσως λίγο καλύτερη ποιότητα. Α, ναι ξέχασα και το μικρότερο μήκος και τους μεγαλύτερους χώρους!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Μεγαλη μπουκια φαε, μεγαλη κουβεντα μη λες!!! Ειμαι γνησιος γερμανοφιλος (στα αυτοκινητα) ΔΕΝ θα αγοραζα με ΤΙΠΟΤΑ Citroen, μαλλον οχι Renault, αλλα τελικα πριν 3 μηνες αγορασα Peugeot!!!!!
Οι διαφορές εντοπίζονται στο ότι το 2CV στρίβει κιόλας, δεν πρόκειται να τουμπάρει από στροφή και ίσως λίγο καλύτερη ποιότητα. Α, ναι ξέχασα και το μικρότερο μήκος και τους μεγαλύτερους χώρους!
πρόσθεσε και τις τρύπες στο πάτωμα, για να βλέπεις την ποιότητα της ασφάλτου από... μέσα ως επιβάτης
αλλά ξέχασα, αυτό ταιριάζει αλλού..
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... &start=285
-
Α, τα γερμανικά είναι αεροστεγή, μια που δεν τη γλιτώνουν τη βύθιση στο νερό, ε;
Πλάκα πλάκα και το Sunny έχει μια τρύπα που ελέγχεις το οδόστρωμα δίπλα στο κουμπί της ζώνης!!! Πώς και δεν έχω χρησιμοποιήσει αυτό το asset ακόμα...
-
Διπλή δημοσίευση.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ακόμα κι εδώ μας αντιγράφετε κύριοι του ομίλου. Πήρατε από το Ιαπωνοτόπικ τη δημοσίευση για να την βάλετε στο δικό σας 'πλαίσιο'
-
Ο χρήστης Sidobre έγραψε:
-
Παρε κόσμε Golf...........παραπονα ηθελα να πω.......
http://www.whatcar.co.uk/car-review-rea ... Submit1=GO
-
Ο χρήστης pipikikinos έγραψε:
Παρε κόσμε Golf...........παραπονα ηθελα να πω.......http://www.whatcar.co.uk/car-review-rea ... Submit1=GO
Ερρρμμμ, η δεν βλεπω καλα η δεν διαβαζω καλα.... Για ποια παραπονα μιλας? Κατα μεσο ορο οι αποψεις ειναι παραπανω απο θετικες.
Οχι πως ειναι απροβληματιστο... εχει τα θεματακια του τα οποια η VW αρνειται πεισματικα να κοιταξει. Τεσπα, μπορει να τα δω και γω απο πρωτο χερι...
-
Κατα μεσο ορο εχει τοση βαθμολογια οσο και τα Fiat.Λιγοτερα απο 3 αστερια δεν θα δεις απο τους χρηστες.
Θαψτε τον ομιλο {TURBO}-VAG - μην τους λυπηθειτε καθολου