-
Σωστό μεν, αλλά στη Θεσσαλονίκη υπάρχει φοβερό σετ Δήμαρχου-Νομάρχη (γιατρού-αθλητή-τραγουδιστή-αστερα) που δεν το έχει άλλη πόλη.
Προχθές έτυχε να παρακολουθήσω για λίγο μια συζήτηση με όλους τους υποψηφίους δημαρχους Θεσσαλονίκης. Η μόμιμη απάντηση του νυν δημάρχου σε όλες τις κατηγορίες (άχρηστο τον λεγαν ) ήταν 'Ο κόσμος γνωρίζει την πορεία του Δημάρχου εδώ και τόσα χρόνια κλπ'. Τις ίδιες πιπεριές λέει και ο Ψωμιάδης. Το Εγώ τους συγκρίνεται σε μέγεθος με τον Θερμαϊκό...
Τέσπα, αφού τους θέλουν, ας τους βγάλουν ξανά!
-
Μεγάλη πάντως απογοήτευση να βλέπεις τί ψηφίζουν οι συμπολίτες σου.
-
Είδατε σε μια ομιλία που μίλαγε για τον εαυτό του και λέει
Που με μεγάλωσε αυτή εδω η μάνα...και δείχνει αριστερά του...γυρνάει κοιτάει....ξανακοιτάει....που είναι η μάνα μου ρε? ρωτάει?
Βασικά χωρις παρεξήγηση, έχει βρει την καραμέλα που πουλάει ο ψωμιάδης, Η αθήνα μπλα μπλα μπλα το Αθηνοκεντρικό κράτος μπλα μπλα μπλα μπλα κλπ
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Είδατε σε μια ομιλία που μίλαγε για τον εαυτό του και λέειΠου με μεγάλωσε αυτή εδω η μάνα...και δείχνει αριστερά του...γυρνάει κοιτάει....ξανακοιτάει....που είναι η μάνα μου ρε? ρωτάει?
Βασικά χωρις παρεξήγηση, έχει βρει την καραμέλα που πουλάει ο ψωμιάδης, Η αθήνα μπλα μπλα μπλα το Αθηνοκεντρικό κράτος μπλα μπλα μπλα μπλα κλπ
-
Τι παρεξήγηση εγώ το έχω πει χιλιάδες φορές. Όλο μας φταίει η Αθήνα κλαιγόμαστε και γκρινιάζουμε...Χρόνια γκρινιάζαμε 'θέλουμε Μετρό θέλουμε Μετρό' και τώρα διαμαρτυρόμαστε για την χάραξη οτι είναι μικρό κτλ κτλ. Κανείς δεν σκεφτεται οτι η χάραξη δεν έχει αλλάξει από την αρχική, οτι θα γίνουν στο μέλλον επεκτάσεις κτλ.
Έβλεπα τον Καρατζαφέρη στην ΝΕΤ το πρωΐ να αναλύει γιατί είναι κατάλληλος για δήμαρχος...Είπε -δεν ξέρω αν είναι αλήθεια- οτι για τα προγράμματα της ΕΕ έχουμε την θέση 243 απο 246 πόλεις και οτι ρώτησε τον 'φίλο Βάσιλη' (sic ) τι έχει κάνει για αυτά αν 'εστειλε κανα SMS κανά mail αν πήρε τηλέφωνο για να τα προωθήσει' ( sic πάλι ) και η απάντηση που πήρε ήταν ''οχι'...Μετά μας φταίει η Αθήνα ή ..... που μας δέρνει? -
Δυστυχώς μόλις σήμερα τα μαθαίνουμε όλα Την ίδια μέρα κλείστηκε και στο ασανσέρ
Μόλις το είδα στις 'ειδήσεις'. Στο μεταξύ βγήκε ένα γέρος μουστάκιας , δεν πρόλαβα να δω ποιος είναι, και με περισπούδαστο ύφος, διαπίστωσε ότι χρειάζεται επειγόντως...ευχέλαιο -
Είδατε σε μια ομιλία που μίλαγε για τον εαυτό του και λέειΠου με μεγάλωσε αυτή εδω η μάνα...και δείχνει αριστερά του...γυρνάει κοιτάει....ξανακοιτάει....που είναι η μάνα μου ρε? ρωτάει?
Προκειται περι αποδειξης στην πραξη της βαρυσημαντης δηλωσης: 'Δεν ειμαι ο Νικος Ξανθοπουλος'
Εκεινος εψαχνε τον πατερα του...
-
Προσπαθησε να αποποιηθει τις ευθύνες της η μάνα αλλά την τσακώσανε λίγο εξώ την Καλαμαριά;
-
Χθες το απόγευμα γύρισα από Θεσσαλονίκη.
Έχετε δει τις αφίσες του Παπαγεωργόπουλου; Μιλάμε το καλύτερο tutorial για το Photoshop (πώς να αφαιρέσετε ρυτίδες, σκιές, γραμμές, τρίχες και γενικά κάθε χαρακτηριστικό του δέρματος από μία φωτογραφία). Σαν alien είναι, ένα 'άδειο' πρόσωπο με μία μύτη, δύο μάτια κι ένα στόμα. -
Σώπα ρε, εδώ έχει βγει γκόμενα η Φώφη !!!
-
Φτου σας βρε κουκλιά!
-
Καλα η Φωφη φερνει λιγο απο πορνοσταρ ή χυμωδης 40αρα χήρα
Αναρωτιεμαι αυτοι οι γκαλοπακηδες τι σκατα βρηκανε στις ερευνες τους και της ειπανε να φωτογραφηθει ετσι -
Έχει τώρα σε επανάληψη το χθεσινό σόου από Γκλέτσο, Τριφύλλη, Τζώρτζογλου (ηθοποιοί-υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι).
Βρε τι βλέπει όποιος ξυπνάει πρωί!
Απίστευτα πράγματα!
Να τους χαιρόμαστε!
-
οποιος βρει το βιντεακι θα με υποχρεωσει
ειναι κατι που θα ηθελα να δειχνω στα παιδια μου -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
ειναι κατι που θα ηθελα να δειχνω στα παιδια μουΔεν χρειάζεται. Έτσι όπως πάμε, θα το ζήσουν live.
-
πάντως, δεν πρέπει να κάηκε το Polo-Ψωμιάδης, αλλά μια Mercedes του πήρε φωτιά
και το Polo να κάηκε, υπάρχει και Transporter-Ψωμιάδης
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
ειναι κατι που θα ηθελα να δειχνω στα παιδια μουμολις το ανεβασα ....φρεσκο πραγμα....
απολαυστε το...
-
τι ψηφιζουμε ρεεεεε!!!!!!!
-
Και να σκεφτεί κανείς οτι οταν τους είδα άλλαξα κανάλι κοίτα να δείς τι έχασα
-
Έχουμε ξεραθεί όλοι από τα γέλια εδώ στο γραφείο
Ευτυχώς που δεν ψηφίζω Αθήνα.
Έχουμε και εμείς όμως κάτι κουμάσια εκεί στο Λιμάνι.....
Δημοτικές εκλογές