-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
απο κει και περα μια καλη ερωτηση, επειδη οι αθηναιοι μαλλον ασχολουνται πολυ με τον ψωμιαδη και τα σκανδαλα του, ειναι το πως βλεπουν τη φωφη και το εργο της.... :ysterical:
το ποιο??
-
έχει τώρα ο Τσίμας αφιέρωμα στη Σαλονίκη.
Κατεβαινει ένας συνδυασμός με τίτλο : 'Πάμε Αθήνα'
επίσης τα ΠΑΟΚια δε θα ψηφίσουν κανέναν αλλά θα γράφουν στα ψηφοδέλτια 'Λευτεριά στον ΠΑΟΚ'
Ο Σαχίνης λέει ότι αντιστοιχεί ένα καφέ/ουζερί ανά 144 κατοίκοι
Γουστάρω
-
Δεν ειπε ομως το σημαντικοτερο.
Η υποψηφια για τη νομαρχια με το ΠΑΣΟΚ κα Πατουλιδου, εβγαλε μια αφισα που γραφει απο πανω:
'Με τη Βουλα'
και απο κατω εχει διαφορους εργαζομενους, μεταξυ των οποιων εναν αγροτη που κραταει 2 λαχανα.Οχι κοπελα μου! δε σου τα ειπανε καλα! ΠΕΠΟΝΙΑ με τη Βουλα, οχι λαχανα
-
Υπάρχει αυτή η αφίσα σε jpg?
-
Χαλασε η ψηφιακη
-
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
δεν εχω ψηφισει ψωμιαδη αλλα καταλαβαινω αυτους που τον ψηφιζουν...ειναι κλασικος τυπος θεσσαλονικιου μιας καποιας ηλικιας, με γλωσσα που την καταλαβαινει ο πιο απλος κοσμος, παιρνει το μηχανακι του και γυρναει απο δω και απο κει αμα πιασουν χιονια και γενικα ο κοσμος τον αισθανεται σαν δικο του...
δεν ειναι τυχαια τα καλα ποσοστα του..ειδικα αμα δεις τους αντιπαλους του...Μια από τα ίδια. Δεν θεωρώ ότι χρειάζεται να είσαι λοβοτομημένος για να τον ψηφίσεις. Ο άνθρωπος δεν έχει ανταγωνισμό, είναι αυτός για τον οποίον συζητάει όλος ο κόσμος (και ευτυχώς ή δυστυχώς ψηφίζεις αυτούς που ξέρεις) και σίγουρα σαν 'εικόνα' πουλάει πολύ. Όποιος τον σπρώχνει, σίγουρα γνωρίζει από πολιτικό μάρκετινγκ!
Αντίθετα, ο Πρίγκηπας της Θεσσαλονίκης (κατά charmadak66) έχει μερικούς που τον πιέζουν σε κάθε προεκλογικό αγώνα.
-
Αν ως εικόνα ο Ψωμιάδης πουλάει πολύ, τότε το πρόβλημα της Θεσσαλονίκης είναι πολύ μεγαλύτερο από ό,τι φαίνεται αρχικά.
1000 μπράβο στο ρεπορτάζ του Τσίμα προχθές, για μία πρώην κουκλάρα που πλέον μας πληγώνει. Το μήνυμα περί 'παρένθεσης' θέλω να πιστεύω ότι είναι σωστό, γιατί κακά τα ψέματα η Θεσσαλονίκη είναι η μοναδική ΠΟΛΗ στην Ελλάδα και είχε πάντα όλες τις προϋποθέσεις να είναι το επίκεντρο της προόδου της χώρας. -
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Αν ως εικόνα ο Ψωμιάδης πουλάει πολύ, τότε το πρόβλημα της Θεσσαλονίκης είναι πολύ μεγαλύτερο από ό,τι φαίνεται αρχικά.Η Θεσσαλονίκη είναι ιδιαίτερη και προβληματική όσον αφορά τον κόσμο της. Η σύνθεση του εισοδήματος δεν βρίσκεται πολύ εύκολα σε άλλες πόλεις της Ελλάδας...Το πρόβλημα της Θεσσαλονίκης είναι τεράστιο και όσο αυξάνει ο πληθυσμός της, τόσο θα μεγαλώνει και αυτό.
Ωστόσο, ο Ψωμιάδης θα πουλούσε σαν εικόνα παντού στην Ελλάδα και σε οποιοδήποτε πόστο, ακόμα και σαν 'υψηλόβαθμος' υπουργός. Ο άνθρωπος είναι κλασσική μορφή Έλληνα και φαίνεται τουλάχιστον να κουνάει το δαχτυλάκι του...Αν αποφάσιζαν να τον σπρώξουν σε βουλευτικές, και εκεί θα τα κατάφερνε πλέον μια χαρά...
-
Λόγια των συνακτών του Κρήτη TV στα Χανιά:
Αν εκλεγεί νομαρχιακός σύμβουλος ο Γιώργος Κονταξάκης, πρέπει τους Χανιώτες ΟΛΟΥΣ να τους στήσουμε στην Αγορά και να τους φτύνουμε που εξέλεξαν αυτόν τον τραμπούκο.
ΝΤΡΟΠΗ στη Ν.Δ. που έβαλε αυτόν τον μπράβο σε ψηφοδέλτιο εκλογών.
Όσοι από εδώ ψηφίζετε στα Χανιά, ΜΑΥΡΙΣΤΕ και τον Κονταξάκη και τον υποψήφιο νομάρχη Γρηγόρη Αρχοντάκη. Και πείτε και σ'άλλους να τους μαυρίσουν πολύ άσχημα και να διαμαρτυρηθούν εντόνως στη ΝΟΔΕ Χανίων της Νέας Δικτατορίας.
-
Βρε παιδιά, θα είμαι αν ρωτήσω τί γίνεται για να αποφύγεις το 'κάλεσμα' να εισαι 'εφορευτική επιτροπή' την 15η Οκτωβρίου; Υπάρχει κάποιος γνώστης -δικηγόρος, something, να μας πεί; Πήραν την αδερφή μου χτες βράδυ τηλ (δεν βρήκαν εμένα) και της είπαν να πάω το πρωί να παρω το χαρτί, οπωσδήποτε. Τους είπε οτι έχουμε γάμο και ειναι αδύνατον να παω πρωί, ο 'αξιωματικος υπηρεσίας' επέμενε, αυριο το πρωι οπωσδήποτε!
Πείτε μου σενάριο 'αποφυγής' !!!! Μήπως να μην παω να το παρω, λεγοντας οτι η αδερφη μου δεν μου το 'μετέφερε';........ -
-
Για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν που ψηφίζουν: ypes.gr > ΥΠ.ΕΣ.Δ.Δ.Α ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
-
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
Βρε παιδιά, θα είμαι αν ρωτήσω τί γίνεται για να αποφύγεις το 'κάλεσμα' να εισαι 'εφορευτική επιτροπή' την 15η Οκτωβρίου; Υπάρχει κάποιος γνώστης -δικηγόρος, something, να μας πεί; Πήραν την αδερφή μου χτες βράδυ τηλ (δεν βρήκαν εμένα) και της είπαν να πάω το πρωί να παρω το χαρτί, οπωσδήποτε. Τους είπε οτι έχουμε γάμο και ειναι αδύνατον να παω πρωί, ο 'αξιωματικος υπηρεσίας' επέμενε, αυριο το πρωι οπωσδήποτε!
Πείτε μου σενάριο 'αποφυγής' !!!! Μήπως να μην παω να το παρω, λεγοντας οτι η αδερφη μου δεν μου το 'μετέφερε';........Αν εχετε γαμο (εσυ η καποιο αδελφι σου) στις 15,ειναι ευκολο να αποφυγεις την Εφ.Επ. απλως δειχνοντας το χαρτι της εκκλησιας.Δεν νομιζω να υπαρχει τοσος αναλγητος και υπηρεσιακος μπατσος να το παραβλεψει.
Αν δεν ,γιατι τοσος τρομος;Ισα ,ισα θα αποκτησεις και (ωραιες) αναμνησεις. -
Ερωτηση: Ποιος ειναι ο πιο πρήχτης Σαλονικιος;
Απαντηση: Αναμφιβολα ο 'φροντιστηρια Πλατων - Παναγιωτης Φωτιαδης'. Χθες περιμενοντας καπου ειπα να διαβασω το διαφημιστικο που μου εδωσε (για 1000στη φορά). Και τι λεει;
'Υποψηφιος διδακτορας στο Κρατικο Πανεπιστημιο.... Αμπχαζίας! '
Σπουδαγμενος ο ΠλατωνKατα τα αλλα ο Καζαντζιδης και ο Ξανθοπουλος δεν αφησαν χρονο για να μην εχουμε αυτο:
-
απίστευτα με αυτά που βλέπουν τα ματάκια μου και ακούνε τα αυτία μου εν όψει εκλογών σε χωριά, κωμοπόλεις και 'πόλεις'.
Βρισίδα, ξύλο, εξαφανίσεις, προπηλακισμοί, έργα βιτρίνα της κακιάς ώρας, άσχετους και αμόρφωτους υποψήφιους (συν κάτι 22χρόνες μοντέλες που δεν βγήκαν από το αβγό και θέλουν να μας σώσουν από τα σκουπίδια και από τα νερά της βροχής), πόλωση και δημιουργία φανατίλας, βρωμοαφίσσες με κάτι κακάσχημους, ντουντούκες και κιόσκια (χθες ανέβηκα από Παλλήνη στο Ντράφι και σταμάτησα στο τερματισμό σε κιόσκι και δεν είχε να μου δώσει τον χρόνο ανάβασης )Εκλογές να χουμε να ασχολιόμαστε!!!
BTW τι χαμός ήταν αυτός με τις εκλογές για τους ταχυδρόμους και τις γκόμενες που πουλάνε γραμματόσημα και κάνανε τα ΕΛΤΑ μπουτίκ??????
Πάμε οι εποχές που ο ταχυδρόμος είχε κύρος και αξία!!!! -
Κατεβηκα για μια δουλεια στην Πανεπιστημιου και εφριξα.Μπροστα και αναμεσα στα νεοκλασσικα κτιρια εχουν σηκωσει κατι τσιγκανογυφτουλε παραγκες που αν ειναι δειγμα απο το πως εννοουν οτι θα κανουν την Αθηνα αν...τοτε καλυτερα να μην βγουν στον αιωνα τον απαντα.
Αν θελετε να εντρυφισετε σε τραγουδια Λοιζου,Γκαιφιλια η Θωμα Μπακαλακου σας συνιστω μια περιδιαβαση στην Πανεπιστημιου απο Κοραη εως Ομονοια.Απορω πως δουλευουν οι υπαλληλοι στα γυρω μαγαζια και γραφεια.
-
EDIT
Κατι στραβο εκανα,εγραφη το μηνυμα δυο φορες και του τραβηξα ενα σβυσιμο που το φχαριστηθηκε η ψυχη μου. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ερωτηση: Ποιος ειναι ο πιο πρήχτης Σαλονικιος;
Απαντηση: Αναμφιβολα ο 'φροντιστηρια Πλατων - Παναγιωτης Φωτιαδης'. Χθες περιμενοντας καπου ειπα να διαβασω το διαφημιστικο που μου εδωσε (για 1000στη φορά). Και τι λεει;
'Υποψηφιος διδακτορας στο Κρατικο Πανεπιστημιο.... Αμπχαζίας! '
Σπουδαγμενος ο Πλατων [/img]Δεν αντέχω άλλα χαρτάκια του Φωτιάδη!!!
Το καλοκαίρι που γυρνούσα απ' τις Κυκλάδες με το που κατεβαίνουμε με το ταίρι απ' το καράβι στο λιμάνι της Ραφήνας, τσουπ! Μοίραζαν χαρτάκια του πρήχτη. Ο τύπος είναι απαράδεκτος. -
Ετσι,να ανεβαινουν λιγο οι τονοι
Δημοτικές εκλογές