-
ψηφοφορια μεταξυ BMW M3,PORSCHE μεταχειρησμενα και καινουργιο 350Ζ
πολυ δυσκολα μας βαζεις
εγω θα επερνα μαλλον το καινουργιο
-
Ούτε εγώ θα ήθελα ένα πισωκίνητο που πολλοί άσχετοι με το σπορ θα το είχαν σκήσει στις σβούρες. Δε νομίζω πως τίθεται, για εμένα τουλάχιστον, ζήτημα BMW-Porsche ή Nissan αλλά κορυφαία πισωκίνητα μεταξύ τους.
-
Ο χρήστης argi έγραψε:
Βασικα νομζω οτι τα αυτοκινητα αυτα δεν ειναι αμμεσα συγκρισιμα Εαν αποιος διαθετει τα λεφτα μιας PORSCHE δεν νομιζω οτι θα επερνε NISSAN. Μηπως θα επρεπε να κανουμε μια ψηφοφορια μεταξυ BMW M3,PORSCHE μεταχειρησμενα και καινουργιο 350Ζβεβαια...με την πορσε γινεσαι και καλυτερος ανθρωπος...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
βεβαια...με την πορσε γινεσαι και **καλυτερος **ανθρωπος...
ανώτερος θες να πεις...
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
βεβαια...με την πορσε γινεσαι και **καλυτερος **ανθρωπος...
ανώτερος θες να πεις...
Το παθαίνεις και με Porsche αυτό;
-
το 350 δειχνει πιο αλητικο, αλλα θα παρω* την Πορσε!
- που λεει ο λογος....
-
Μάλλον το Ζ θα διάλεγα, ποιο γρήγορο, ποιο φτηνό και εξίσου καλοστημένο. Οκ, δεν ειναι Porsche, αλλα στα @@ μου... Και ειναι και πανέμορφο...
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Δε νομίζω πως τίθεται, για εμένα τουλάχιστον, ζήτημα BMW-Porsche ή Nissan αλλά κορυφαία πισωκίνητα μεταξύ τους.Από τα πιο σωστά πράγματα που έχω ακούσει για τέτοιου είδους συγκρίσεις...εύγε!
-
Xτες που ημουν παραλιακή πιο πολύ έβλεπες Porsche παρα σαξοραλα..όλοι έχουν αρχίσει να θεωρούν το αμάξι σαν προέκταση του πουλιού τους και πραγματικά πιστεύω ότι δεν το ευχαριστιούνται...
Όποιος την έχει μικρή παίρνει Porsche...
Όποιος την έχει όμως μεγάλη παίρνει Ζ... -
Ο χρήστης Spanti έγραψε:
Xτες που ημουν παραλιακή πιο πολύ έβλεπες Porsche παρα σαξοραλα..όλοι έχουν αρχίσει να θεωρούν το αμάξι σαν προέκταση του πουλιού τους και πραγματικά πιστεύω ότι δεν το ευχαριστιούνται...
Όποιος την έχει όμως μεγάλη παίρνει Ζ...Τ' ακούς maxmara?
-
Μαλλον Ζ 8α επελεγα κ εγω.
Προτιμω να περιμενω γι'αυτο που παντα η8ελα (call me 911) παρα να κανω εκπτωσεις στα ονειρα μου.
Ψεμματα. Κ 944Τ κ 968 8α επαιρνα (πριν την 911).
Aν υπηρχε κ το S, ισως να αλλαζε η επιλογη μου.I am confused!
-
Ο χρήστης Spanti έγραψε:
Όποιος την έχει όμως μεγάλη παίρνει Ζ...σκεψου εμεις, που εχουμε υποστροφικους κουβαδες 1400κκ ποσο μεγαλη την εχουμε!!!!
-
Τώρα βέβαια υπάρχει ένα θέμα... αν κάποιος είχε -έχει- και τα 2, 'αυξομειώνεται';
-
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Όποιος την έχει όμως μεγάλη παίρνει Ζ...σκεψου εμεις, που εχουμε υποστροφικους κουβαδες 1400κκ ποσο μεγαλη την εχουμε!!!!
...εγώ οδηγάω το Sunny, εγώ οδηγάω το Sunny!!!
-
Εγώ τι να πω που είμαι με τα πόδια και όλο σκοντάφτω..................
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Εγώ τι να πω που είμαι με τα πόδια και όλο σκοντάφτω..................εσυ μαλλον εχεις κοντα ποδια!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εσυ μαλλον εχεις κοντα ποδια!
Εσύ μάλλον ζηλεύεις...
-
Εγώ τι να πω που είμαι με τα πόδια και όλο σκοντάφτω..................Να παρεις παντοφλε παπουτσια,χωρις κορδονια!
-
εσυ μαλλον εχεις κοντα ποδια!
Εσύ μάλλον ζηλεύεις...
οχι γιατι πριν ειχα πουντο 75!
Porsche Cayman 2.7 vs Nissan 350z