-
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Με μεγαλη μου χαρα διαβασα επι τελους την θεση του Συνδεσμου μας.
(επρεπε να παραιτηθω για να την δω )
**Συμφωνω σε ολα **εκτος ,απο την αποδοχη του επιπλεον κοστους για το εργομετρικο. Το παραβολο για την αγωνιστικη αδεια που πληρωνουμε πρεπει να τα περιλαμβανει ολα (χωρις να αυξηθει εννοειται).
dimos
-
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
**Συμφωνω σε ολα **εκτος ,απο την αποδοχη του επιπλεον κοστους για το εργομετρικο. Το παραβολο για την αγωνιστικη αδεια που πληρωνουμε πρεπει να τα περιλαμβανει ολα (χωρις να αυξηθει εννοειται).
dimos
-
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
dimos
-
Eγραψα σε αλλο θεμα το κατωθι:
οποιο θελετε συνεχιζετε...Διαβασα την επιστολη του ΣΟΑΑ-ΣΟΑΑΒΕ.....
μπλα-μπλα-μπλα.....
Και τι αλλο να κανεις ,θα πειτε....
Ας γραψω ενα μινι ιστορικο
12/10/05 ανοιχτη επιστολη ΣΟΑΑ (που λεει στην ουσια τα ιδια με σημερα)
17/11/05 ΔΤ ΣΟΑΑ αφορα συναντηση με ΕΘΕΑ
Ολιγον μπλα-μπλα με ολιγες υποσχεσεις
21/11/05 ΔΤ ΕΘΕΑ αφορα επισης συναντηση με ΣΟΑΑ
Κοβουν το μπλα-μπλα και ριχνουν και μια σφαλιαρα στις υποσχεσεις
ΠΕΡΙΤΤΕΥΕΙ Ο ΣΟΑΑ σε βοηθεια σεμιναριων Κριτων,ενω δεν γινεται δεκτος ο πλοηγος ΣΟΑΑ!Η παραγραφος 4 ειναι πολυ ενδιαφερον σε αυτο το ΔΤ.
Λεει χαρακτηριστικα:
'.........H οργανωτρια λεσχη κανει τον αγωνα και εχει τη **συνολικη ευθυνη **της καλης και ασφαλους διοργανωσης.Η **ΕΘΕΑ ελεγχει **με τον **διορισμο του παρατηρητη **και του προεδρου των Αγωνοδικων'23/11/05 ΔΤ ΣΟΑΑ η γνωστη συνεχεια που λεει οτι αποσυρει τα μελη του ΣΟΑΑ απο επιτροπες και ΕΘΕΑ,λογω μη εκτιμησης της προσφορας του Συνδεσμου,αλλα και λογω του προσβλητικου 'περιττευει' στην επιστολη της ΕΘΕΑ.
23/11/05 παραιτηση ΓΜεσημερη απο ΕΘΕΑ
Τελος του 2005 .
Το 2006 ειναι γνωστο.
Με τελευταια επιστολη :
18/5/06 ΔΤ ΣΟΑΑ
που ουσιαστικα ελεγε πως **περιμενει **να δει τις προτασεις και τα μετρα της ΕΘΕΑ.ΣΗΜΕΡΑ λεει η επιστολη του ΣΟΑΑ-ΣΟΑΑΒΕ
'...απεφάσισε να **αναμείνει **την εξαγγελία όλων των μέτρων ασφαλείας από την ΕΛΠΑ και στην συνέχεια να σχολιάσει , κρίνει και ενημερώσει τους οδηγούς....'1.Μηπως λετε τα ιδια??????
2.Λετε '...για να μπορεσουμε να προτεινουμε λυσεις....'
Σας το ζητησε καμια ΕΛΠΑ-ΕΘΕΑ το παραπανω?
Εγω εχω μεινει στο γραπτο 'περιττευει' και στο ' η λεσχη οργανωνει,η ΕΘΕΑ ελεγχει'Εχουμε φρεσκοτερο γραπτο απο τη μερια της ΕΘΕΑ που να ζηταει βοηθεια η κατι τετοιο?.....
μπλα-μπλα-μπλα.....
Προβληματισμενος-οπως πληθωρα οδηγων 1000%(?) για ΕΘΕΑ-ΕΛΠΑ και 99% για ΣΟΑΑ....
Τελικα το κεφι μου το εκανα καλυτερα μακραν οταν δεν ηξερα....
Θα προσπαθησω να ξεξερω......Να ειμαστε ολοι καλα,και να προσεχουμε!!!
-
ΚΥΡΙΕ ΑΜΑΞΟΠΟΥΛΕ ,
ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ
ΘΑ ΣΥΝΤΑΧΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
-
[quote='dimos']ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Ε ΝΑΙ ΡΕ , ΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ , ΑΦΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ , ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠ' ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΦ'ΟΣΟΝ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΥΡΚΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ , ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟ , ΣΤΑ ΑΡΠΑΚΟΛΑΤΖΙΔΙΚΑ .........
ΛΟΙΠΟΝ , ΑΝΤΕ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΜΠΟΓΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ , ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΠΕΤ ΣΟΟΥ , ΟΙ ΒΛΑΚΟΓΕΡΟΙ , ΑΦΗΣΤΕ ΜΟΝΟΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΦΡΕΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ , ΜΟΝΟΝ ΝΕΟΙ , ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙΩΣ , ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΙ ΑΛΛΑ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΧΗΜΟΙ , ΠΑΡΑ ΜΑΜΟΥΧΑΛΟΙ , ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ , ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΕΠΕΙΡΑΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΜΑΡΑΣ ......
ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΕΙΣΑΤΕ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ , ΜΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ , ΚΡΙΜΑ , ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ . -
μα αυτό ακριβώς αλλάζει Δημήτρη, ότι τώρα λέμε να μην κάνουμε αγώνες που είναι ανασφαλείς...
τι άλλο να κάνουμε ? να κλείσουμε με τα αγωνιστικά τη Μεσογείων και να φωνάξουμε το star
το σημείο που μου άρεσε στην ανακοίνωση
Χάριν παραδείγματος αναφέρουμε ότι δεν μπορεί η ε.δ. Φτέρη να εκτελείται για τους αγώνες του Ελληνικού πρωταθλήματος με τους μισούς κριτές ασφαλείας απ ότι εκτελείται για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Δεν μπορεί στο γνωστό «Τ» της ε.δ. Σκούρτα όπου τα αυτοκίνητα φτάνουν με την τελική τους ταχύτητα , ο δρόμος διαφυγής στο μεν ράλλυ Ακρόπολις να φυλάσσεται με κορδέλες ενώ στους Ελληνικούς αγώνες να υπάρχει μπαριέρα αυτοκινήτων και θεατών.
απλά και κατανοητά...
αυτό που δε μου άρεσε...
Περνώντας ήδη το τεστ στο ΚΕ.Ψ.Α. για να διαμορφώσουμε άποψη δεν το θεωρούμε σαν πρωτεύουσα λύση στο πρόβλημα της ασφάλειας αφού είμαστε πεπεισμένοι ότι και οι άτυχοι οδηγοί μας θα μπορούσαν να το είχαν περάσει. Όμως το κόστος των 70 Ε δεν το καθιστά απαγορευτικό, ειδικά στην περίπτωση που θα μπορούμε να αποφύγουμε την κατάθεση πλαστών η παραποιημένων ιατρικών γνωματεύσεων και επίσης οι οδηγοί θα μπορούν να το εκμεταλλευτούν για την βελτίωση των ατομικών τους επιδόσεων.
δηλαδή να πάμε στο ΚΕΨΑ για να είμαστε 100% ότι δεν υπάρχουν παραποιημένες βεβαιώσεις.
λες και δεν φέρει ο καθένας την ευθύνη των χαρτιών που προσκομίζει
δηλαδή να τραβηχτούν 1970 μαλάκες σε κάτι επιπλέον για να μην πάνε οι 30 έξυπνοι χαρτί παραποιημένο ? αυτό είναι λογική στην Ελλάδα.
δεν πιάνουμε τους μάγκες, τρέχουμε τους εντάξει -
Ο χρήστης Jackdaws έγραψε:
ΚΥΡΙΕ ΑΜΑΞΟΠΟΥΛΕ ,ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ
-
.....Nα θεσμοθετησει τα 'θεσμοθετημενα'???
Βλεπε ΦΙΑ ,J,και ολους τους κανονες.......
Δεν βλεπω να παιρνει θεση ο Συνδεσμος στο πολυ σοβαρο θεμα της προβολης που φερνει χρημα που μπορει να φερει και μεγαλυτερη ασφαλεια.....τεσπα.....δεν θα δωσω σημασια στο τι λετε 'εσεις' μεσα απο ΔΤ,αλλα στο τι λεει η καρδια μου!
Ο,τι αποφασισω λοιπον!ΝικοΓκ,.....Πως θα κρινετε οτι ειναι ασφαλεις οι αγωνες?
Προβολη ,αργοτερα,πως θα κρινετε οτι εχουν και τι θα μπορεσετε να κανετε?κλπ,κλπ
Ειμαι σιγουρος οτι πριν 10,20,30 χρονια κατι παρομοιο σε επιστολη-απειλη η οτιδηποτε εχει ξαναγινει.....
Yγ,και εγω θελω να δω μετα το μπλα,μπλα τι πραξη,πραξη θα γινει....
-
Ο χρήστης Jackdaws έγραψε:
ΚΥΡΙΕ ΑΜΑΞΟΠΟΥΛΕ ,ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ
-
[quote='racerΟι αγωνιστικές άδειες στη διάθεση του ΔΣ του ΣΟΑΑ.
Και κατόπιν ο ΣΟΑΑ να ζητήσει συνάντηση με την ΕΘΕΑ.[/quote]
AYTO ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΟΤΑΝ....
-
ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΟΑΑ
-
ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ , ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ , ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΚΛΕΞΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ..
-
ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΕΑ , ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΧΛΕΥΑΣΕΙ ΕΠΑΝΗΛΕΙΜΜΕΝΑ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΓΙΑΥΤΗΝ ?
ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ , ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΑΠ'ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ .
-
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΚΥΡΙΕ ΑΜΑΞΟΠΟΥΛΕ ,
ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Οι αγωνιστικές άδειες στη διάθεση του ΔΣ του ΣΟΑΑ.
Και κατόπιν ο ΣΟΑΑ να ζητήσει συνάντηση με την ΕΘΕΑ.
AYTO ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΟΤΑΝ....
-
ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΟΑΑ
-
ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ , ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ , ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΚΛΕΞΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ..
-
ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΕΑ , ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΧΛΕΥΑΣΕΙ ΕΠΑΝΗΛΕΙΜΜΕΝΑ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΓΙΑΥΤΗΝ ?
ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ , ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΑΠ'ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ .
Χριστάρα ξέρω ότι δεν μασάς. Ισως όμως είναι ευκαιρία να τραβήξουμε μια γραμμή και να δείξουμε στοιχειώδη εμπιστοσύνη. Οσο για τον ΣΟΑΑ, όταν θα έχει στη τσέπη του 80 αγωνιστικές άδειες, δεν νομίζω ότι θα τον χλευάζουν. Τον πρόεδρο δεν τον γνωρίζω προσωπικά και δεν μπορώ να πω τίποτε. Ομως τον Κοσμόπουλο και τον Ξανθάκο τους ξέρω και είναι αγνοί, ενεργοί αγωνιζόμενοι και παλικάρια. Αν θέλουν, μπορούν.
-
-
Εγω να ξανακανω την ερωτηση.... Ποιος απο ολους αυτους που ειχαν πει οτι δεν θα τρεχανε στην 2η ριτσωνα του 2005 εδωσε την λισανσ του η εκανε αποχη? Απο τα 15 ατομα που το ειπαμε μεταξυ μας μονο οι 4.
Και παμε παλι.Εγω δεν εχω βγαλει λισανς απο το τοτε που την παρεδωσα πισω στην ΕΘΕΑ....
Ποιοι αλλοι λοιπον εινια διατεθημενοι λοιπον να την παραδωσουν στον ΣΟΑΑ αν δεν αλλαξουν τα κακκως κειμενα?
Μην ειναι ομως λογια του αερα,γιατι οι συναδελφοι μας του ΣΟΑΒΕ ηδη εκαναν την κινηση....
Εμεις? -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Εγω να ξανακανω την ερωτηση.... Ποιος απο ολους αυτους που ειχαν πει οτι δεν θα τρεχανε στην 2η ριτσωνα του 2005 εδωσε την λισανσ του η εκανε αποχη? Απο τα 15 ατομα που το ειπαμε μεταξυ μας μονο οι 4.Και παμε παλι.
Εγω δεν εχω βγαλει λισανς απο το τοτε που την παρεδωσα πισω στην ΕΘΕΑ....
Ποιοι αλλοι λοιπον εινια διατεθημενοι λοιπον να την παραδωσουν στον ΣΟΑΑ αν δεν αλλαξουν τα κακκως κειμενα?Πολύ σωστός.....
-
Χριστάρα ξέρω ότι δεν μασάς. Ισως όμως είναι ευκαιρία να τραβήξουμε μια γραμμή και να δείξουμε στοιχειώδη εμπιστοσύνη. Οσο για τον ΣΟΑΑ, όταν θα έχει στη τσέπη του 80 αγωνιστικές άδειες, δεν νομίζω ότι θα τον χλευάζουν. Τον πρόεδρο δεν τον γνωρίζω προσωπικά και δεν μπορώ να πω τίποτε. Ομως τον Κοσμόπουλο και τον Ξανθάκο τους ξέρω και είναι αγνοί, ενεργοί αγωνιζόμενοι και παλικάρια. Αν θέλουν, μπορούν.
ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ 80 ΛΙΣΑΝΣ , ΧΡΙΣΤΟ .
ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΛΙΣΑΝΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗ .
ΕΓΩ ΘΑΘΕΛΑ ΤΙΣ ΑΝΑΝΕΟΜΕΝΕΣ , ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΣ , ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΟΥΣ , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΟ ...ΛΥΠΑΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΕΧΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ (που θα ειναι και για το δικο σου καλο) , ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΟΥΣ , ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ,.. ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ , ΕΧΟΥΝ ΣΚΙΣΤΕΙ ΠΟΥ ΛΕΜΕ , ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ , ΟΧΙ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ .ΕΔΩ ΠΟΙΟΣ ΕΜΠΝΕΕΙ , ΠΟΙΟΝ , ΑΠ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ .
ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΤΟΥ ΛΕΑ, ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ , ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ , ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΤΟΥ ΔΙΝΑ , Ο ΠΡΩΙΝ , ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΑΛΛΟΙ .
ΕΔΩ ΕΙΧΑΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ Δ.Σ. ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΝΑΝ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΟΣΕΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ , ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΘΕΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ , ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΕΝΑΣ ΔΙΣΠΙΣΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ , ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ .
ΑΣΤΑ , ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ .
ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΕΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ , ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ , ΚΑΙ ΕΙΔΕ Ο ΑΛΜΑΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΟΒΑΡΟ ΟΔΗΓΟ , ΟΤΙ ΜΕ ΕΣΤΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΛΙΣΑΝΣ , ΘΑ ΣΦΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ , ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ .
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ .........ΔΗΛΑΔΗ
-
To ασχημο(δεν βρισκω την καταλληλη λεξη) ειναι οτι σε αυτη την ανακοινωση την τελευταια εχουμε το εξης
Ο Σοαα εκμεταλλευτηκε τη ΓΣ του Σοααβε και γραφονται αυτα που γραφονται καπως πιο τονισμενα,πιο εντονα.
Τα ιδια ακριβως δεν θα μπορουσαν να γραφτουν (οπως και ,επαναλαμβανω,ουσιαστικα ειχαν γραφτει απο την **πρωτη ανοιχτη επιστολη **του Σοαα)μηνες ,χρονο πριν?????
Λετε,υπονοειτε για την ακριβεια, υπομονη......
Αυτο συμβαινει απο την αρχη ομως......(της εκαστοτε θητειας)
Η τελευταια φραση παει και προς ΕΘΕΑ-ΕΛΠΑ,αν και εκει ,ως οι 'κακοι' της υποθεσης ειναι πιο ξεκαθαρη προς εμας τους 'καλους' η σταση τους.....
Η μηπως απλα ειναι πιο πραγματιστες,αλλο που τωρα ειχαμε και θυματα(μαζεμενα)απο τις τραγικες ελλειψεις στους αγωνες σε ολους ,μα ολους τους τομεις??Το μειονεκτημα της ΕΛΠΑ-ΕΘΕΑ(σε σχεση με παλαιοτερα χρονια) ειναι οτι οι ελλεψεις ερχονται σε αντιθεση με τις υποσχεσεις και τις αυξησεις για συγκεκριμενους λογους.(ασφαλεια,προβολη,παροχες,κλπ)
-
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
....
ΜΗΠΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΣΤΟΡΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΝAME ?
Του το είπα αυτό που γράψατε κύριε Χρίστο και μου απάντησε:
'Πές τους να πάνε να .......edit [roadrunner_gr] μη τους ...... edit [roadrunner_gr] και .......edit [roadrunner_gr] που με θεωρούνε .......edit [roadrunner_gr]οι .......edit [roadrunner_gr]'
Είπε και άλλα πολλά , αλλά δεν λέγονται!
ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ , ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ , ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ . ΣΤΙΣ ΧΟΝΤΡΕΣ ΧΑΝΕΙ .
-
Οι προσωπικές επιθέσεις με pm [mod]
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΑΑ-ΣΟΑΑΒΕ - ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΠΟΧΗ ΑΝ....