-
Ειναι κανεις για server ?
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Ειναι κανεις για server ?άντε κάνω!
-
room closed..
fani κόλλησες;;
-
Ο χρήστης iron_gr έγραψε:
room closed..fani κόλλησες;;
Δεν ξερω τι εγινε, χωρις disconnect με πεταξε εξω απο τον server...
Yστερα εκανα refresh για κανα 10λεπτo, αλλα δεν εβλεπα το room... -
Γεια σας παιδιά,
Είμαι καινούριος στο forum. Θα ήθελα αν γίνετε να πάρω μέρος στον αγώνα της Δευτέρας. Έχω ενημερωθεί για τους κανονισμούς.
Ευχαριστώ! -
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στον αγώνα
Εγώ θα συμμετέχω αύριο κανονικά.
Παιδιά αν δηλώσουμε συμμετοχή πάνω από 5 άτομα θα κάνουμε groups. Η διαδικασία θα είναι (σχεδόν) όπως με αυτή στο f1rst.
Πιο συγκεκριμένα, αν θα δηλώσουν συμμετοχή 6 άτομα τότε θα φτιάξουμε 2 groups από 3 άτομα στο καθένα. Μέχρι και 10 άτομα να δηλώσουν πάλι θα μπορούμε να φτιάξουμε 2 group από 5 άτομα στο καθένα. Οι server δηλ. θα έχουν το όριο των 5 ατόμων.
Τα group θα χωριστούν με βάση τη δυναμικότητα του κάθε παίκτη ώστε και στα 2 group να γίνουν καλοί αγώνες.
Και οι 2 αγώνες θα ξεκινήσουν 22.00 το βράδυ της Δευτέρας. Τα group θα τα βγάλω εγώ λίγο νωρίτερα 21.30 που θα έχει λήξει η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής.
Τα 2 group θα ακολουθήσουν τη γνωστή διαδικασία FP3, FP4 (quals), warm up (10min) & Race οπότε και δε θα υπάρχει κάποια καθυστέρηση. Η τελική κατάταξη θα δημιουργηθεί από τα συνολικά αποτελέσματα των 2 group όπως ακριβώς συμβαίνει και στο κανονικό πρωτάθλημα του f1rst.
Όπως καταλαβαίνεται, η δήλωση συμμετοχής είναι αρκετά σημαντική για να μην υπάρξουν προβλήματα. Οπότε αν δεν είστε σίγουροι για αύριο, μη βιαστείται να δηλώσετε. Επίσης αν κάτι συμβεί και δε μπορείτε να τρέξετε στον αγώνα, δηλώστε εδώ όσο πιο σύντομα γίνεται.
Καλό αγώνα παιδιά. Μη ξεχνάτε, έχετε προθεσμία δήλωσης συμμετοχής μέχρι και τη Δευτέρα 21.30.
-
mschumacher ειχαμε πει τα group του αγωνα θα βγαινουν απο τα αποτελεσματα των επισημων (υπαρχει και στο θεμα των κανονισμων), γιατι να βγαλεις εσυ τα group? (εκτος αν δεν εννοεις αυτο και σε παρεξηγησα)
Εγω προτεινω μετα τα επισημα να υπαρχει σε καθε περιπτωση ενα μεγαλο group 5 ατομων και οι υπολοιποι που αποκλειστουν απο τα επισημα να τρεξουν στο 2ο group. Αυτοι στο 2ο θα τρεξουν για τις θεσεις απο 6 και κατω, ωστε και στα 2 να ξερει ο καθενας καθε στιγμη σε ποια θεση βρισκεται και να μην τρεχει με το χρονομετρο μονο. Πεστε τι προτιματε.
ΥΓ Κι εγω θα συμμετεχω
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
mschumacher ειχαμε πει τα group του αγωνα θα βγαινουν απο τα αποτελεσματα των επισημων (υπαρχει και στο θεμα των κανονισμων), γιατι να βγαλεις εσυ τα group? (εκτος αν δεν εννοεις αυτο και σε παρεξηγησα)Εγω προτεινω μετα τα επισημα να υπαρχει σε καθε περιπτωση ενα μεγαλο group 5 ατομων και οι υπολοιποι που αποκλειστουν απο τα επισημα να τρεξουν στο 2ο group. Αυτοι στο 2ο θα τρεξουν για τις θεσεις απο 6 και κατω, ωστε και στα 2 να ξερει ο καθενας καθε στιγμη σε ποια θεση βρισκεται και να μην τρεχει με το χρονομετρο μονο. Πεστε τι προτιματε.
ΥΓ Κι εγω θα συμμετεχω
όχι, νομίζω είναι καλύτερα τα group να σχηματίζονται με βάση τη δυναμικότητα των οδηγών για να έχουμε καλύτερες μάχες. Προφανώς δεν απέχει πολύ από τη δική σου θεωρία γιατί οι καλύτεροι τερματίζουν πάντα στις υψηλότερες θέσεις. Επίσης, όσον αφορά τα group αν πάρουν μέρος 6 άτομα, τότε οι 5 θα τρέξουν σε ένα group και ο άλλος μόνος του?
Αν ρίξεις μια ματιά στο f1rst θα δεις πως αυτοί έχουν βρει τη καλύτερη λύση και πιστεύω πως πρέπει να τους ακολουθήσουμε.
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
όχι, νομίζω είναι καλύτερα τα group να σχηματίζονται με βάση τη δυναμικότητα των οδηγών για να έχουμε καλύτερες μάχες. Προφανώς δεν απέχει πολύ από τη δική σου θεωρία γιατί οι καλύτεροι τερματίζουν πάντα στις υψηλότερες θέσεις.Μα η δυναμικοτητα των οδηγων θα αποφασιστει αντικειμενικα απο τα επισημα (ειδικα με τη φετινη μορφη) και οχι απο τι νομιζεις εσυ, εγω ή ο καθενας - αλλωστε οπως εχουμε δει η δυναμικοτητα του καθενος αλλαζει απο αγωνα σε αγωνα. Δε σημαινει οτι επειδη το κανουν στο f1rst ειναι το σωστο.
Επίσης, όσον αφορά τα group αν πάρουν μέρος 6 άτομα, τότε οι 5 θα τρέξουν σε ένα group και ο άλλος μόνος του?
Σωστη παρατηρηση, απλα ειπα αυτο με το μεγαλο group γιατι με τη δικη μου προταση αν παμε 3-3 μπορει καποιοι για ελαχιστη διαφορα στα επισημα να χασουν τη δυνατοτητα να τρεξουν για τις υψηλες θεσεις (ενω ο 5ος-6ος ετσι κι αλλιως δε θα ειχαν πολλες ελπιδες).
Παντως δεν εχει τοσο σημασια αυτο οσο το να συμμετεχουμε επι ισοις οροις στα επισημα, τα group να χωριζονται με βαση αυτα και αν γινεται να μην παμε σε συνολικους χρονους που θα κανουν τον αγωνα ενα μεγαλο qualy.
-
H μορφη που ανεφερε ο Γιαννης ειναι αρκετα καλη, αλλα εχω και εγω την ιδια αντιρηση με τον pini...
Aπο 1 ατομο θα αποφασιστει η δυναμικοτητα?
Αν ειναι δυνατον... -
Μπορει κανεις για server τωρα ?
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
H μορφη που ανεφερε ο Γιαννης ειναι αρκετα καλη, αλλα εχω και εγω την ιδια αντιρηση με τον pini...
Aπο 1 ατομο θα αποφασιστει η δυναμικοτητα?
Αν ειναι δυνατον...παιδιά Οκ no problem. Ας αποφασιστεί όμως από κάποιον ή κάποιους αλλιώς πάντα θα έχουμε τα ίδια προβλήματα. Ας ακολουθήσουμε το δρόμο του pini δηλ. τα group να βγαίνουν σύμφωνα με τα επίσημα δοκιμαστικά. Πάλι όμως θα έχουμε 2 group γιατί προφανώς δε μπορούν 10 άτομα να κάνουν quals σε 1 server. Πως θα χωριστούν τα group? Δεν έχω πρόβλημα να γίνει τυχαία αλλά κάποιος πρέπει να το κάνει. Προτείνω να βγαίνει το group σύμφωνα με τη βαθμολογία, και μετά τα άλλα 2 group του αγώνα σύμφωνα με τα δοκιμαστικά.
-
Αυτο τελικα ειναι το μεγαλο προβλημα, πως θα χωριζονται τα group...
Δεν ξερω πως μπορει να γινει αυτο, αλλα επειδη καποια ακρη μεχρι το βραδυ δεν προκειται να εχουμε βγαλει,προτεινω σαν υστατη λυση να αποφασισει ενας για τις δυναμικοτητες και απο την Ουγγαρια και επειτα βλεπουμε, δεν γινεται αλλιως...p.s Παιδια να δηλωνετε συμμετοχη μεχρι τις 21.30, και προσωπικα προτεινω οποιος δεν εχει δηλωσει μεχρι τοτε να μην εχει το δικαιωμα να αγωνιστει, ειναι πιο fair για ολους αυτο...
Εγω θα τρεξω. -
είναι κανείς για σέρβερ?
-
δε ξερω αν θα μπορω να τρεξω. το βρισκω γελειο να τρεχουμε 17/7, 31/7,
7/8!!!!!!!!!!!,28/8, πασχα. ειναι μαλακια κατα τη γνωμη μου και γελειοποιει την καταταξη του πρωταθληματος.ενω ολο το χειμωνα δε θα παιζουμε καθολου??????? δεν ειμαστε καλα.αλλοι κανουν μπανια και αλλοι γυρους???? τα ειπα και ξεθυμανα -
Επειδή ο καθένας λέει τα δικά του και πάλι μ’ αυτά και μ' αυτά, θα τελειώσουμε στις 02:00 τα ξημερώματα, δε θέλω να τρέξω! Να ήταν Παρασκευή ή Σάββατο δε θα είχα πρόβλημα, γιατί δεν έχω να σηκωθώ από τις 06:00! Αυτή η κωλοΔευτέρα, δε μπορεί να αλλάξει;;;
Προτείνω να αλλάξουμε μέρα αγώνα, για να μπορεί να κάνει server ο spiros-4, που έχει γραμμή 1024/256 και θα μπορεί άνετα να σηκώνει πολλά άτομα.
Μου είπε ότι τον βολεύει Παρασκευή, όπως κι εμένα φυσικά.
Patro, για τον χειμώνα δε πιστεύω να μείνουμε έτσι! Άλλωστε υπάρχει και το f1rst!
-
Ετσι οπως το βλεπω το πραγμα δεν βλεπω ουτε 5αδα να ειμαστε αποψε...
Τελος παντως, αυτα περι ημερων μου φαινεται οτι ειναι λιγο δυσκολο να αλλαξουν αυτη την στιγμη...
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
δε ξερω αν θα μπορω να τρεξω. το βρισκω γελειο να τρεχουμε 17/7, 31/7,
7/8!!!!!!!!!!!,28/8, πασχα. ειναι μαλακια κατα τη γνωμη μου και γελειοποιει την καταταξη του πρωταθληματος.ενω ολο το χειμωνα δε θα παιζουμε καθολου??????? δεν ειμαστε καλα.αλλοι κανουν μπανια και αλλοι γυρους???? τα ειπα και ξεθυμαναΔηλαδη εσυ τωρα τι προτεινεις ?
Να τρεχουμε καθε εβδομαδα και απο εναν αγωνα, να τελειωσουμε το πρωταθλημα τουλαχιστον 1 μηνα νωριτερα απο το φυσιολογικο και υστερα τι ?
Μηπως θα εχουμε ετοιμη την season απο το 2006...δεν εχουν βαση αυτα που λες. -
Ο χρήστης BiLL-MS έγραψε:
tha trexw. ti wra anoigei o server?Στις 22.00 ανοιγει, αλλα το θεμα ειναι ποιος θα κανει...
-
Παιδιά θα τρέξουμε;
F1C ROUND 12-RH 2005-GERMANY 31/7/06