-
μηπως ξερει κανεις τελικα ποια θα ειναι η επομενη?
-
-
-
Πιτίτσα: 1,20
Ωμπλού: 1,90
Καμμία από τις δύο: 4,50
-
Παντως δοκιμες στην πιτιτσα δεν μπορειτε να κανετε ακομα γιατι βρισκεται σε φαση επισκευης του ασφαλτοταπητα.
-
Ο χρήστης DLS έγραψε:
μηπως ξερει κανεις τελικα ποια θα ειναι η επομενη?Προβλήματα και ανησυχίες που έχει ο κόσμος
-
Ο χρήστης oikonomoy_racing έγραψε:
Προβλήματα και ανησυχίες που έχει ο κόσμος
Δηλαδή η μόνη ανησυχία που πρέπει να έχουμε είναι τα ανωνυμοεπώνυμα ξεκατινιάσματα;
Τα αμιγώς αγωνιστικά θέματα όπως υτό δεν είναι άξια συζήτησης; -
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Δηλαδή η μόνη ανησυχία που πρέπει να έχουμε είναι τα ανωνυμοεπώνυμα ξεκατινιάσματα;
Τα αμιγώς αγωνιστικά θέματα όπως υτό δεν είναι άξια συζήτησης;Σωστός ο 'takinen'.
-
Ε, εντάξει, το θέμα αυτό θα μπορούσε και να μην υπάρχει, το πρόγραμμα των αγώνων υπάρχει και στο rally.gr
-
double post....
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ε, εντάξει, το θέμα αυτό θα μπορούσε και να μην υπάρχει, το πρόγραμμα των αγώνων υπάρχει και στο rally.grOι οποιοι αγωνες αλλαζουν ή ακυρωνονται συνηθως κατα τη διαρκεια της χρονιας . . .
Η απαντηση για τις δυο αναβασεις για εμενα, ειναι ισως τιποτα με ολα τα ατυχηματα που εχουν γινει φετος. -
Δεν έχεις άδικο, απλά μια κουβέντα κάνουμε...
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Τα αμιγώς αγωνιστικά θέματα όπως υτό δεν είναι άξια συζήτησης;Σωστός ο 'takinen'.
Αν δεν κάμω λάθος φίλοι μου ο φίλος μας που έχει την ανυσηχία αυτή δεν νομίζω να έχει ανυσηχήσει για τα παρατράγουδα που συμβαίνουνε στον χώρο μας.Αν τα βλέπει όλα ροδινα και ωραία μακάρι να του γίνει η πιτίτσα που πιστέυω είναι μακράν καλύτερη απο τον ομπλό.Προσωπικά για εμένα αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που θα με ανυσηχούσε με όλα αυτά που συμβαίνουνε στον χώρο μας και πραγματικά στενοχωριέμε να βλέπω να μιλάει μονο ο τακινεν,ταζιο κτλπ μετρημένα παλικάρια και να μην νοιάζομαστε σλυσωμοι όλοι οι οδηγάρες.Συγνώμη αν στραβώσατε αλλα πιστέυω πώς έχω και κάπου λίγο δίκιο.
Οικονόμου Χρυσοβαλάντης -
Προσωπικά δε στάβωσα καθόλου. Κουβέντα κάνουμε και ότι (κόσμιο) και να ειπωθεί το θεωρώ μέρος αυτής.
Για τα υπόλοιπα που γράφεις κανένα σχόλιο. Σεβαστή η απόψή σου και δικαιολογημένη.
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Παντως δοκιμες στην πιτιτσα δεν μπορειτε να κανετε ακομα γιατι βρισκεται σε φαση επισκευης του ασφαλτοταπητα.δηλαδη φιλε S3 θα γινει η πιτιτσα.....
-
Πολυ πιθανον πλεον.Ανεβηκα προχτες και το οδοστρωμα ειναι πλεον πολυ καλο.
Και απο αλλους που ρωτησα εδω στην Πατρα, λενε οτι θα γινει η πιτιτσα.
ΩΜΠΛΟΥ Η ΠΙΤΙΤΣΑ?