-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Οποτε αν βρειτε σοβαρη κοπελα που δεν ηρθε διπλα σας για τα παραπανω,μην την αφησετε να φυγει γιατ η επομενη μπορει να ειναι λερα.
Και πώς μπορείς να είσαι σίγουρος ότι δεν είναι μαζί σου για τα λεφτα και για να καλοπερνάει;;
Απλό, ΔΕΝ την πληρώνεις.
-
Να ρωτήσω κάτι;
Αυτά που γράφετε τα πιστεύετε;
ΥΓ. Αν εγώ ζω σε κάποιο άλλο σύμπαν, παρακαλώ αφήστε με εκεί! Μη με ξυπνάτε...
-
Τί λες μωρέ;; Μήπως όταν βγείτε να της πεις κιόλας να σου τσοντάρει κανα δίευρω;;;
edit:Τί εννοείς Χάρη;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι;Αυτά που γράφετε τα πιστεύετε;
ΥΓ. Αν εγώ ζω σε κάποιο άλλο σύμπαν, παρακαλώ αφήστε με εκεί! Μη με ξυπνάτε...
Εγώ διευκρίνησα πιο πάνω.
-
Αν και δεν εγραψα όσο μεγαλώνω τόσο περισσότερο το πιστεύω
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τί λες μωρέ;; Μήπως όταν βγείτε να της πεις κιόλας να σου τσοντάρει κανα δίευρω;;;Δεν γίνεται να την πληρώνεις συνέχεια.-
Μάλλον το ξαναζεσταμένο σε έχει για να πληρώνεις..
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Αν και δεν εγραψα όσο μεγαλώνω τόσο περισσότερο το πιστεύωΔε σε ρωτήσαμε.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Δε σε ρωτήσαμε.
Στο αιρ-κοντίσιον σου εσύ..
-
Kid
Εεεεεεεεε.... Σώπα σου λέω...
Παίρνω άλλα δώρα σε αντάλλαγμα όμως... -
Θείο τάζιο ακόμα ξύπνιος?
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Παίρνω άλλα δώρα σε αντάλλαγμα όμως... -
Τι να πω; Θα βάλω υπενθύμιση στο κινητό να χτυπήσει σε καμιά 10αριά χρόνια (το ίδιο κινητό θα έχω ακόμη, όπως πάω ) για να δω τι θα πιστεύω τότε...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δε σε ρωτήσαμε.
Στο αιρ-κοντίσιον σου εσύ..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Παίρνω άλλα δώρα σε αντάλλαγμα όμως...Ε είπαμε ρε όχι κι έτσι...Α!Και οι βενζίνες είναι παραπάνω από 30 ευρώ...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Οποτε αν βρειτε σοβαρη κοπελα που δεν ηρθε διπλα σας για τα παραπανω,μην την αφησετε να φυγει γιατ η επομενη μπορει να ειναι λερα.
Και πώς μπορείς να είσαι σίγουρος ότι δεν είναι μαζί σου για τα λεφτα και για να καλοπερνάει;;
Απλό, ΔΕΝ την πληρώνεις.
Ετσι.Ξερει ποιος εισαι,τι προσφερεις και ξερεις και εσυ για ποιο λογο ειναι μαζι σου.Για τα λεφτα σου η' για σενα.Τσεκαρεις.Αν ειναι το πρωτο το μπουλο.Αν ειναι το δευτερο εισαι τυχερος.
-
Ο χρήστης SILVER TOURBO έγραψε:
Ετσι.Ξερει ποιος εισαι,τι προσφερεις και ξερεις και εσυ για ποιο λογο ειναι μαζι σου.Για τα λεφτα σου η' για σενα.Τσεκαρεις.Αν ειναι το πρωτο το μπουλο.Αν ειναι το δευτερο εισαι τυχερος.
Για σταθείτε ρε παιδιά...πώς το εννοείτε το 'δεν την πληρώνεις';;
-
Πάτε για καφέ και ο καθένας πληρώνει τα δικά του. Ο κανόνας είναι δεν την πληρώνω και η εξαίρεση το την πληρώνω, όχι αντίστροφα..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πάτε για καφέ και ο καθένας πληρώνει τα δικά του. Ο κανόνας είναι δεν την πληρώνω και η εξαίρεση το την πληρώνω, όχι αντίστροφα..Ντάξει ένας καφές δεν είναι και τίποτα...Υπάρχουν άλλα,πιο μεγάλα έξοδα ενός ζευγαριού όμως..
-
Δεν εννοω βεβαια δωσε μου λεφτα για βενζινη και τοιαυτα.
Εννοω οτι δεν εισαι το κοροιδο-μαλακας που πληρωνει τα παντα(ποτα,διακοπουλες,δωρακια) και οτι ζητησει το μωρακι.
Δηλαδη ειναι δυσκολο να καταλαβει καποιος για ποιο λογο μια γκομενα ερχεται,για αυτο που ειναι κα οχι για αυτα που εχει. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Πάτε για καφέ και ο καθένας πληρώνει τα δικά του. Ο κανόνας είναι δεν την πληρώνω και η εξαίρεση το την πληρώνω, όχι αντίστροφα..
Ντάξει ένας καφές δεν είναι και τίποτα...Υπάρχουν άλλα,πιο μεγάλα έξοδα ενός ζευγαριού όμως..
Όπως? Διακοπές? Μισά μισά.
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#2]