-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Εσύ θα πιείς τίποτα Φραγκίσκε; Κερνάω njoy....
Milkafe δεν έχεις;
Μας τέλειωσε... Αν θες από Δευτέρα.. Εκτός κι αν προτιμάς Carnation...
-
Αν θες σαν τον Carnation να γίνεις, κάθε μέρα Carnation να πίνεις.
Η Λόλα ήταν η ηρωίδα του tazio, είχε συχνές ονειρώξεις μαζί της. Στα 30 του.
Απόψε γύρισα νωρίς στο σπίτι (πριν από μισή ώρα). Δεν ξέρω όμως τι ώρα θα τελειώσω με τη δουλειά, οπότε μάλλον θα ξαναμπώ αργότερα...
-
Respekt στην ξανθιά κοπέλα του Video Club... Είχε κάτι γαλάζια μάτια η άτιμη.....
-
Εκεί στην περιοχή σου?
-
Ναι ναι ναι ναι ναι ναι..... Η κοπέλα μιλάμε είναι πανέμορφη... Και έχει και μια φωνή..... Ζαλίστηκα.... Αλλά έκανα πως δεν την είδα γιατί δεν ήμουν μόνος....
-
Α ώστε έτσι, ε?
Τόπο στα νιάτα ρε! Θα στείλω το Μαέστρο που είναι κοντά εκεί να τσεκάρει και μετά θα έρθω κι εγώ.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Α ώστε έτσι, ε?Τόπο στα νιάτα ρε! Θα στείλω το Μαέστρο που είναι κοντά εκεί να τσεκάρει και μετά θα έρθω κι εγώ.
Ποιό μαέστρο...; Ο μόνος που είναι εδώ κοντά είναι ο Χρήστος..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Α ώστε έτσι, ε?
Τόπο στα νιάτα ρε! Θα στείλω το Μαέστρο που είναι κοντά εκεί να τσεκάρει και μετά θα έρθω κι εγώ.
Ποιό μαέστρο...; Ο μόνος που είναι εδώ κοντά είναι ο Χρήστος..
Ασε κάτω τη McFarland, αρκετά ήπιες για απόψε.
-
Δίκιο έχεις... Δεν έχω φάει κιόλας....
Το άλλο που είδα σήμερα.....Καθώς έφευγα απ τη δουλειά..πάω να στρίψω σε ένα στενό εδώ στη Μεταμόρφωση και ποιόν βλέπω;; Το Φωτεινέλλη ντε... Και σε τι αμάξι; Οpel Astra το προηγούμενο και μάλιστα τούμπανο... Και βεβαίως... ο Mr 'κακά τα ψέμματα' φορούσε ρεπλικα πουκαμισάκι ομάδας...Δεν πρόλαβα να δω όμως αν ήταν της Ρενώ....έστριψα πολύ γρήγορα και δεν πρέπει να με πήρε καν χαμπάρι..
-
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Asimov Μεσημέριασε και είπα να γυρίσω σπίτι... Εσύ ήπιες το απογευματινό τήλιο με τα δυο βουτηματάκια που σου έβαλα; Φατα γιατί θα σε στείλω πίσω στο γηροκομείο...Ο παππούς χτες μετα τη δουλεια, αφου πηρε το τηλιο του, γυρισε τη μιση κεντρικη Ελλάδα για να δει κατι φιλους και να πιει εναν καφε....
Κι εβαλε και το Φοκους να... χορεψει σε κατι στροφιλικια στη Φωκιδα κατα τη 1 το βραδυΕσεις οι πιτσιρικαδες τη βγαζατε στα βιντεοκλαμπ
-
Ο χρήστης Katerina K. έγραψε:
Ποιος είναι για δικτυακό MOHAA?
Αυτά τα λένε πιο πρίν να κανονίσουμε κ εμείς.....
Όποιος ενδιαφέρεται για απόψε, να στήσω ένα σερβεράκι
msn me το βράδυ -
name the hour...
-
Τι είναι πάλι αυτό το ΜΟΥΧΑΧΑ ρε!?
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Asimov Μεσημέριασε και είπα να γυρίσω σπίτι... Εσύ ήπιες το απογευματινό τήλιο με τα δυο βουτηματάκια που σου έβαλα; Φατα γιατί θα σε στείλω πίσω στο γηροκομείο...
Ο παππούς χτες μετα τη δουλεια, αφου πηρε το τηλιο του, γυρισε τη μιση κεντρικη Ελλάδα για να δει κατι φιλους και να πιει εναν καφε....
Κι εβαλε και το Φοκους να... χορεψει σε κατι στροφιλικια στη Φωκιδα κατα τη 1 το βραδυΕσεις οι πιτσιρικαδες τη βγαζατε στα βιντεοκλαμπ
Σινεμά! Και στροφιλίκια στις 2 το βράδυ!
Να φανταστώ που πήγες;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τι είναι πάλι αυτό το ΜΟΥΧΑΧΑ ρε!?Άκουσε για παιχνίδι ο πρόεδρας και τσουπ! Νάτος!
-
Ωχ! Κι εγω θέλω να δω πως είναι....
Πως ακριβώς το οργανώνουμε αυτό ρε φωστήρες?!
-
Και γω θελωωωωωω!
Έχει πολλές απαιτήσεις αυτό το πράμα; Γιατί το μηχάνημά μου είναι σχετικά παλιό...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Και γω θελωωωωωω!Έχει πολλές απαιτήσεις αυτό το πράμα; Γιατί το μηχάνημά μου είναι σχετικά παλιό...
εσυ θα σαι τραυματιοφορεας στα μετοπισθεν...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Και γω θελωωωωωω!Έχει πολλές απαιτήσεις αυτό το πράμα; Γιατί το μηχάνημά μου είναι σχετικά παλιό...
Δυστυχώς...κατα πάσα πιθανότητα θα μπορείς να παίξεις αλλά θα βλέπεις την κίνηση αργά-αργά και μπορεί και να σου κολλήσει...
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#2]