-
Παίζει αυτό τον καιρό μία διαφήμιση της citroen που λέει όλα τα μοντέλα με 3.000Ε. Κατά τη διάρκεια της διαφήμισης περνάνε και κάτι μικρά γραμματάκια από κάτω τα οποία δεν τα έχω προλάβει να δω τι λένε. Μήπως ξέρει κανείς τι παίζει; Είναι κάποια χρηματοδότηση;
-
Παίζει αυτό τον καιρό μία διαφήμιση της citroen που λέει όλα τα μοντέλα με 3.000Ε. Κατά τη διάρκεια της διαφήμισης περνάνε και κάτι μικρά γραμματάκια από κάτω τα οποία δεν τα έχω προλάβει να δω τι λένε. Μήπως ξέρει κανείς τι παίζει; Είναι κάποια χρηματοδότηση;
-
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Παίζει αυτό τον καιρό μία διαφήμιση της citroen που λέει όλα τα μοντέλα με 3.000Ε. Κατά τη διάρκεια της διαφήμισης περνάνε και κάτι μικρά γραμματάκια από κάτω τα οποία δεν τα έχω προλάβει να δω τι λένε. Μήπως ξέρει κανείς τι παίζει; Είναι κάποια χρηματοδότηση;Πιθανως να εννοουν οτι δινεις 3.000 προκαταβολη.
Οταν μια εταιρεια εχει μια προσφορα που ξεχωριζει απο τον ανταγωνισμο,την λεει χωρις μισολογα,υπονοουμενα κ.ο.κ.
Ανθρακες ο θησαυρος.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Παίζει αυτό τον καιρό μία διαφήμιση της citroen που λέει όλα τα μοντέλα με 3.000Ε. Κατά τη
διάρκεια της διαφήμισης περνάνε και κάτι μικρά γραμματάκια από κάτω τα οποία δεν τα έχω
προλάβει να δω τι λένε. Μήπως ξέρει κανείς τι παίζει; Είναι κάποια χρηματοδότηση;Να ξέρεις ότι όλα είναι υπολογισμένα για να κερδίζουν.
Τρία παραδείγματα:
(α) Αν έκανες ENTOKO διακανονισμό, σου έδιναν την έκπτωση 2000€ αλλά δεν μπορούσες να δώσεις
πάνω από το 30% προκαταβολή, άρα τα υπόλοιπα 70% θα τα αποπλήρωνες το λιγότερο σε 2 χρόνια
(έτσι έλεγαν) και ο τόκος είναι γύρω στα... 2000€(β) Αν έκανες ΑΤΟΚΟ διακανονισμό, δεν σου έδιναν την έκπτωση 2000€, και τα ακουμπούσες.
Με πληθωρισμό μόνο 3.2% δεν κέρδιζες και τίποτε από την αναβολή της πληρωμής.(γ) Αν πλήρωνες ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ήταν το μόνο σημείο που κέρδιζες, αλλά τα έχεις?
Προφανώς οι όροι που παιρνούν από κάτω αναφέρουν το επιτόκιο στις περιπτώσεις (α) και (β)
Στις άτοκες όμως χάνεις την έκπτωση, στις έντοκες πληρώνεις τον τόκο αναγκαστικά γιατί δεν σε
αφήνουν να κάνεις π.χ 6 μήνες αποπληρωμή. Η μόνη περίπτωση να 'κερδίζεις' από ένα τέτοιο μοντέλο
ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕΣ στο διάστημα αυτο π.χ επαγγελματικό -
εγω το πεζο το αγορασα με ατοκη περιοδο και οταν εληξε μετα απο ενα χρονο πηγα και εσκασα τα υπολοιπα πληρωνοντας 1% προστιμο στην εθνικη.
το ερωτημα ειναι οτι η σιτροεν σου λεει να ξεκινησεις να πληρωνεις 1/1/08... αν παω εγω και πληρωσω ολο το ποσο (70%δηλαδη) τι προστιμο αποπληρωμης θα εχω>??
-
Δεν είμαι σίγουρος, αλλά έχω διαβάσει κάπου ότι τέτοιου είδους 'πρόστιμα' έχουν κριθεί παράνομα. Μπορείς αζημίως να πληρώσεις το υπόλοιπο χωρίς ποινή.
-
τα δάνεια με κυμαινόμενο επιτόκιο νομίζω έχουν κριθεί παράνομο να έχουν ποινή πρόωρης εξόφλησης (δεν ισχύει για τα σταθερού επιτοκίου). Σε κάθε περίπτωση όμως, επειδή για τράπεζες μιλάμε και ότι γουστάρουν κάνουν, ΠΡΕΠΕΙ να διαβάσετε τη σύμβαση του δανείου που θα υπογράψετε για να γνωρίζετε αν υπάρχει ή όχι ποινή.
Το να τρέχεις στα δικαστήρια μετά (που ελάχιστοι το κάνουν) δεν είναι και ότι καλύτερο
-
Αυτο που λετε ισχυει μονο για τα στεγαστικα,ολα τα αλλα δανεια εχουν ποινη.
Citroen με 3.000Ε