-
Ο χρήστης nass έγραψε:
gavriil1, δε σε βρίζω αποκαλώντας σε 'ανιστόρητο', σε κανένα μέρος του κόσμου αυτό δεν είναι βρισιά. Και άρα δεν εμπίπτει στον κανονισμό του Forum.
Σιγα να μην απευθηνθω στον κανονισμο για να σε βγαλω λαθος ή οτιδηποτε αλλο. Οπως ειπα, **I am not taking you seriously here. **
Α, ΟΚ, και ανησυχούσα πως τα έλεγες όλα αυτά στα σοβαρά. Τώρα κατάλαβα πως μας δουλεύεις και είσαι και συ ένας χίππης σαν εμάς
Τελος, δεν ειπα οτι βριζεις ειπα οτι you're name calling.
Α, μάλιστα. Το name calling δεν απαγορεύεται όμως Οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί αναφέρεσαι στην ιδιότητα του moderator 'πακέτο' μετά την παρατήρηση για το ό,τι σε λέω 'ανιστόρητο'. Είναι σα να λες 'δεν καταλαβαίνω γιατί υποστηρίζεις την Alfa Romeo αφού είσαι moderator' (παντελώς άσχετο δηλαδή).
Και επιμένω, πως, όπως δείχνουν όσα λες εδώ στο Forum, αποδεικνύεις κάθε μέρα πως δεν έχεις διαβάσει καθόλου ιστορία.
Για απάντησε ειλικρινά στις παρακάτω ερωτήσεις:
Εχεις διαβάσει Θουκυδίδη ?
Εχεις διαβάσει Οστρογόρσκι ?
Ποιό είναι το τελευταίο ιστορικό βιβλίο που διάβασες για το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο ?Το History Channel ΔΕΝ μετράει
Prove me wrong και θα σου ζητήσω συγνώμη. Αν και θα μου κάνει μεγάλη έκπληξη, διότι, πραγματικά, δείχνεις τεράστια άγνοια της ιστορίας, ΙΜΗΟ.
Σιγα να μην πρεπει να αποδειξω ΕΓΩ σε ΕΣΕΝΑ οτι ειμαι διαβασμενος ή καλλιεργημενος ή οτιδηποτε αλλο Νασο. Who do you think you are anyway?
Φυσικά, εσύ δε χρειάζεσαι να αποδεικνύεις ποτέ τίποτα, έχεις (διάλεξε) (α) την επιφοίτηση του αγίου πνεύματος (β) το ακαταλόγιστο. ΟΚ, κανένα πρόβλημα, οπότε και εγώ θα συνεχίσω (όποτε ασχολούμαι μαζί σου) να σε λέω ανιστόρητο.
Και εννοείται πως, κατά την προσφιλή σου τακτική, υπεκφεύγεις.
Ξανα, εγω επειδη διαφωνω κατα κορων με το τι πρεπει να γινει στα τωρινα μας γεγονοτα ανα τον κοσμο με εσενα, δεν σημενει οτι σε σκεφτομαι ως αδιαβαστο, ανιστορητο, οτιδηποτε. Δεν εχω τετοιο δικαιωμα. Απλα σε βλεπω ως ατομο με αλλα πιστευω και εμπειριες και κουλτουρα οπως εγραψα. Για το οποιο, there is nothing wrong about.
Δεν έχεις δικαίωμα να με σκέφτεσαι ως 'ανιστόρητο' αλλά να δηλώνεις πως δε με παίρνεις στα σοβαρά έχεις...
Αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι πως το 'ανιστόρητος' δεν είναι ένας υποκειμενικός χαρακτηρισμός, για να έχεις δικαίωμα να το σκέφτεσαι ή όχι, αλλά μια αντικειμενική πραγματικότητα, ορατή σε οποιονδήποτε 'μη ανιστόρητο'. Οπως το να λένε 'δεν έχεις ιδέα από ιατρική' είναι κάτι που είναι αλήθεια και το αν έχεις ή δεν έχεις σχετικό δικαίωμα είναι παντελώς άσχετο.
Εσυ εξακολουθεις να με αποκαλεις ανιστοριτο μονο και μονο επηδει δεν σάρεσει το πως εγω μεταφρασει την ιστορια που πανω κατω ολοι το ιδιο ξερουμε.
Το 'πάνω-κάτω' σημαίνει πως εγώ έχω διαβάσει το Θουκιδίδη και εσύ ούτε καν με τι ασχολήθηκε δεν ξέρεις ? ΟΚ
Σε λέω ανιστόρητο όχι επειδή έχουμε διαφορετική ερμηνεία της ιστορίας, αυτό είναι απόλυτα θεμιτό, αλλά επειδή, απ΄ όσα γράφεις, έχεις μια τόσο επιφανειακή γνώση της ιστορίας (πχ. σε επίπεδο 'ποιός έριξε ξύλο σε ποιόν'), που δεν σου επιτρέπει να αξιοποιήσεις το καλύτερο χαρακτηριστικό της, ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και τη σχέση τους με τη σημερινή πραγματικότητα. Πχ. ο διάλογος των Μηλίων είναι κλασσικό παράδειγμα του τρόπου σκέψης των υπερδυνάμεων, 2400 χρόνια πριν. Και αυτή τη γνώση τη στερείσαι, με αποτέλεσμα να πάσχει η κατανόησή σου του κόσμου σε βαθμό υπεραπλουστευτικής και μονοδιάστατης κατάποσης καθετί που σου σερβίρουν.
Τελος, το Χιστορι Τσανελ γιατι δεν μετραει? Λαθος τα λενε? ΑΜερικανακια ειναι. Αρα biased ετσι?
To History Channel είναι θαυμάσιο. Αλλά είναι τηλεόραση περισσότερο παρά ιστορία. Κρίμα που δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά.
^ Επισης. Εχω γραψει το ιδιο και οικονομικα χρηματοοικονομικα θεματα. Σταματηστε να δηνετε τοσο βαρος σε 'διαβασμενους' οσον αφορα θεματα πολιτικης, γεωπολιτικης κτλ. Σιγουρα το να ξερει καποιος καλα την ιστορια ειναι πολυ καλο και αναγκαιο σε τετοια περιπτωση. Ομως εσεις το κανετε το θεμα 'οποιος ξερει καλυτερα ιστορια, ξερει και το σωστο, δηλαδη τι πρεπει να γινει με το Πλαιστινιακο, πχ ή οτιδηποτε αλλο'.
Κάνεις λάθος, η ιστορία δεν είναι το παν. Αλλά είναι εξαιρετικό βοήθημα, και στην κατάστασή σου θα σου ήταν πολύ χρήσιμο.
Τα βιβλια δεν σε μαθενουν να μεταφραζεις την ιστορια, accept it! Οσο και να διαβαζουν την ιδια ιστορια Γαλλοι και ΗΠΑμερικανοι, εντελως διαφορετικες αποφασεις θα παρουν εαν τους εδινες το ιδιο προβλημα, θεωριτικα. Η αξια ειναι στην κριση της πραξης/αντιδρασης σε ενα γεγονος, οχι στο ποσα ξερεις ως χιππης καθηγητης με 20 Ph.D. Τα πτυχια και η γνωση απο μονη της, δεν κανουν τους ικανους leaders.
Φυσικά και όχι, έχεις δίκιο σε αυτό.
Αλλά αναφερόμουν σε σένα. Οπότε που κολλάει η συζήτηση για τους ικανούς leaders ?Nass, I'll tell you what buddy..
Εγω θα συνεχισω να μιλαω σαν καουμποικο αμερικανακι και να συμφωνω με την γραμμη των ΗΠΑ και του Ισραηλ (για τωρα) και εσυ να με αποκαλεις ανιστορητο και οτιδηποτε αλλο, εσυ συνεχισε να αποκαλεις την Ιστορια ως το ευαγγελιο για λυση των ζητηματων και μεγαλων προβληματων του πλανητη μας και για να δουμε, ποιανου way, will be. OK?
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
... Τα πτυχια και η γνωση απο μονη της, δεν κανουν τους ικανους leaders.
Αλλά αναφερόμουν σε σένα. Οπότε που κολλάει η συζήτηση για τους ικανούς leaders ?Ο gavriil1 δεν είναι ένας από τους ικανούς leaders;
Το ικανοι leaders κολουσε στο οτι τα ιδια και χειροτερα λετε για τον τωρινο Προεδρο των ΗΠΑ. Πανω κατω αυτα που αποκαλειτε και σε εμενα. ΜΕ αλλα λογια δεν καταλαβενεται οτι αυτο που εχετε προβλημε με, ειναι ο τροπος σκεψης μας (ΗΠΑ).
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
gavriil1, δε σε βρίζω αποκαλώντας σε 'ανιστόρητο', σε κανένα μέρος του κόσμου αυτό δεν είναι βρισιά. Και άρα δεν εμπίπτει στον κανονισμό του Forum.
Σιγα να μην απευθηνθω στον κανονισμο για να σε βγαλω λαθος ή οτιδηποτε αλλο. Οπως ειπα, **I am not taking you seriously here. **
Α, ΟΚ, και ανησυχούσα πως τα έλεγες όλα αυτά στα σοβαρά. Τώρα κατάλαβα πως μας δουλεύεις και είσαι και συ ένας χίππης σαν εμάς
Τελος, δεν ειπα οτι βριζεις ειπα οτι you're name calling.
Α, μάλιστα. Το name calling δεν απαγορεύεται όμως Οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί αναφέρεσαι στην ιδιότητα του moderator 'πακέτο' μετά την παρατήρηση για το ό,τι σε λέω 'ανιστόρητο'. Είναι σα να λες 'δεν καταλαβαίνω γιατί υποστηρίζεις την Alfa Romeo αφού είσαι moderator' (παντελώς άσχετο δηλαδή).
Και επιμένω, πως, όπως δείχνουν όσα λες εδώ στο Forum, αποδεικνύεις κάθε μέρα πως δεν έχεις διαβάσει καθόλου ιστορία.
Για απάντησε ειλικρινά στις παρακάτω ερωτήσεις:
Εχεις διαβάσει Θουκυδίδη ?
Εχεις διαβάσει Οστρογόρσκι ?
Ποιό είναι το τελευταίο ιστορικό βιβλίο που διάβασες για το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο ?Το History Channel ΔΕΝ μετράει
Prove me wrong και θα σου ζητήσω συγνώμη. Αν και θα μου κάνει μεγάλη έκπληξη, διότι, πραγματικά, δείχνεις τεράστια άγνοια της ιστορίας, ΙΜΗΟ.
Σιγα να μην πρεπει να αποδειξω ΕΓΩ σε ΕΣΕΝΑ οτι ειμαι διαβασμενος ή καλλιεργημενος ή οτιδηποτε αλλο Νασο. Who do you think you are anyway?
Φυσικά, εσύ δε χρειάζεσαι να αποδεικνύεις ποτέ τίποτα, έχεις (διάλεξε) (α) την επιφοίτηση του αγίου πνεύματος (β) το ακαταλόγιστο. ΟΚ, κανένα πρόβλημα, οπότε και εγώ θα συνεχίσω (όποτε ασχολούμαι μαζί σου) να σε λέω ανιστόρητο.
Και εννοείται πως, κατά την προσφιλή σου τακτική, υπεκφεύγεις.
Ξανα, εγω επειδη διαφωνω κατα κορων με το τι πρεπει να γινει στα τωρινα μας γεγονοτα ανα τον κοσμο με εσενα, δεν σημενει οτι σε σκεφτομαι ως αδιαβαστο, ανιστορητο, οτιδηποτε. Δεν εχω τετοιο δικαιωμα. Απλα σε βλεπω ως ατομο με αλλα πιστευω και εμπειριες και κουλτουρα οπως εγραψα. Για το οποιο, there is nothing wrong about.
Δεν έχεις δικαίωμα να με σκέφτεσαι ως 'ανιστόρητο' αλλά να δηλώνεις πως δε με παίρνεις στα σοβαρά έχεις...
Αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι πως το 'ανιστόρητος' δεν είναι ένας υποκειμενικός χαρακτηρισμός, για να έχεις δικαίωμα να το σκέφτεσαι ή όχι, αλλά μια αντικειμενική πραγματικότητα, ορατή σε οποιονδήποτε 'μη ανιστόρητο'. Οπως το να λένε 'δεν έχεις ιδέα από ιατρική' είναι κάτι που είναι αλήθεια και το αν έχεις ή δεν έχεις σχετικό δικαίωμα είναι παντελώς άσχετο.
Εσυ εξακολουθεις να με αποκαλεις ανιστοριτο μονο και μονο επηδει δεν σάρεσει το πως εγω μεταφρασει την ιστορια που πανω κατω ολοι το ιδιο ξερουμε.
Το 'πάνω-κάτω' σημαίνει πως εγώ έχω διαβάσει το Θουκιδίδη και εσύ ούτε καν με τι ασχολήθηκε δεν ξέρεις ? ΟΚ
Σε λέω ανιστόρητο όχι επειδή έχουμε διαφορετική ερμηνεία της ιστορίας, αυτό είναι απόλυτα θεμιτό, αλλά επειδή, απ΄ όσα γράφεις, έχεις μια τόσο επιφανειακή γνώση της ιστορίας (πχ. σε επίπεδο 'ποιός έριξε ξύλο σε ποιόν'), που δεν σου επιτρέπει να αξιοποιήσεις το καλύτερο χαρακτηριστικό της, ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και τη σχέση τους με τη σημερινή πραγματικότητα. Πχ. ο διάλογος των Μηλίων είναι κλασσικό παράδειγμα του τρόπου σκέψης των υπερδυνάμεων, 2400 χρόνια πριν. Και αυτή τη γνώση τη στερείσαι, με αποτέλεσμα να πάσχει η κατανόησή σου του κόσμου σε βαθμό υπεραπλουστευτικής και μονοδιάστατης κατάποσης καθετί που σου σερβίρουν.
Τελος, το Χιστορι Τσανελ γιατι δεν μετραει? Λαθος τα λενε? ΑΜερικανακια ειναι. Αρα biased ετσι?
To History Channel είναι θαυμάσιο. Αλλά είναι τηλεόραση περισσότερο παρά ιστορία. Κρίμα που δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά.
^ Επισης. Εχω γραψει το ιδιο και οικονομικα χρηματοοικονομικα θεματα. Σταματηστε να δηνετε τοσο βαρος σε 'διαβασμενους' οσον αφορα θεματα πολιτικης, γεωπολιτικης κτλ. Σιγουρα το να ξερει καποιος καλα την ιστορια ειναι πολυ καλο και αναγκαιο σε τετοια περιπτωση. Ομως εσεις το κανετε το θεμα 'οποιος ξερει καλυτερα ιστορια, ξερει και το σωστο, δηλαδη τι πρεπει να γινει με το Πλαιστινιακο, πχ ή οτιδηποτε αλλο'.
Κάνεις λάθος, η ιστορία δεν είναι το παν. Αλλά είναι εξαιρετικό βοήθημα, και στην κατάστασή σου θα σου ήταν πολύ χρήσιμο.
Τα βιβλια δεν σε μαθενουν να μεταφραζεις την ιστορια, accept it! Οσο και να διαβαζουν την ιδια ιστορια Γαλλοι και ΗΠΑμερικανοι, εντελως διαφορετικες αποφασεις θα παρουν εαν τους εδινες το ιδιο προβλημα, θεωριτικα. Η αξια ειναι στην κριση της πραξης/αντιδρασης σε ενα γεγονος, οχι στο ποσα ξερεις ως χιππης καθηγητης με 20 Ph.D. Τα πτυχια και η γνωση απο μονη της, δεν κανουν τους ικανους leaders.
Αλλά αναφερόμουν σε σένα. Οπότε που κολλάει η συζήτηση για τους ικανούς leaders ?Nass, I'll tell you what buddy..
Εγω θα συνεχισω να μιλαω σαν καουμποικο αμερικανακι και να συμφωνω με την γραμμη των ΗΠΑ και του Ισραηλ (για τωρα) και εσυ να με αποκαλεις ανιστορητο και οτιδηποτε αλλο, εσυ συνεχισε να αποκαλεις την Ιστορια ως το ευαγγελιο για λυση των ζητηματων και μεγαλων προβληματων του πλανητη μας και για να δουμε, ποιανου way, will be. OK?
Να υποθεσω οτι αν φωναξουν την κλαση σου θα αρματωθεις και θα πας στο Ισραηλ να υπερασπιστεις την γραμμη των ΗΠΑ και του Ισραηλ ;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Παίδες,συγγνώμη δηλαδή,αλλά,υπάρχει κανένας που γνωρίζοντας τήν συντριπτική υπεροπλία τών Ισραηλινών,θα περίμενε τήν χεζμπολά να αντιπαρατεθεί στήν πεδιάδα απέναντί τους,και να πολεμήσουνε σώμα με σώμα,σαν τακτικοί στρατοί;Άμα είναι άντρες, αυτό να κάνουνε!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Να υποθεσω οτι αν φωναξουν την κλαση σου θα αρματωθεις και θα πας στο Ισραηλ να υπερασπιστεις την γραμμη των ΗΠΑ και του Ισραηλ ;
μπα σε καλο σου!!!
εχει αλλες δουλειες ρεεεε!!!!
υπερασπιζεται την πατριδα πισω απο το pc....και σιγα μη ρισκαρει να χασει τα 3 αυτοκινητα που εχει, προτιμα να στελνει τα 'κοροιδα' να υπερασπιζονται τα συμφεροντα του...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Όχι βέβαια, η χεζμπολάχ μετακινεί τα μηχανήματα παγωτού που διαθέτει (δεν έχει όπλα, αυτά είναι φήμες) με πασχαλίτσες και πεταλούδες.Πασχαλιτσες...
Εχω να την ακουσω αυτη την λεξη πολλα χρονια... Ααχχχ...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν , επαναλαμβάνω ΔΕΝ , υπάρχει σχετικό στοιχείο για την εικασία ότι η Χεσμπολάχ κρύβεται ανάμεσα σε αμάχους.
Αρα αποδυκνειεται οτι τα βιντεο που δημοσιευει καθε μερα η IDF (Israeli Defense Force) δεν τα δηχνουν τα σουπερ fair and balanced Ελληνικα ΜΜΕ! Ή εσυ, βολικα, δεν τα βλεπεις?
Εχεις καποιο λινκ;Υπαρχουν στο ιντερνετ;Γιατι εγω οντως δεν τα εχω δει και απο περιεργεια θα ηθελα να τα δω .
Δεν θελει πολυ ψαξιμο: Οριστε:
http://www.mfa.gov.il/MFA/Government/Co ... l-2006.htm
Εχει διαφορα βιντεο εκει τα οποια στα κανει λιανα ολα. Για αυτους που ΘΕΛΟΥΝ να τα καταλαβουν.
-
Όχι βέβαια, η χεζμπολάχ μετακινεί τα μηχανήματα παγωτού που διαθέτει (δεν έχει όπλα, αυτά είναι φήμες) με πασχαλίτσες και πεταλούδες.
Πασχαλιτσες...
Εχω να την ακουσω αυτη την λεξη πολλα χρονια... Ααχχχ...
-
... τα βιντεο που δημοσιευει καθε μερα η IDF (Israeli Defense Force) δεν τα δηχνουν τα σουπερ fair and balanced Ελληνικα ΜΜΕ! Ή εσυ, βολικα, δεν τα βλεπεις?
Τσου, ρε λάκη. Αυτά τα φκιάνουνε στο Χόλιγουντ, γι' απίζερς μας περνάς;
Δεν βολευει και ποναει ililia ε? Ετσι μπραβο.
-
Πασχαλιτσες...Εχω να την ακουσω αυτη την λεξη πολλα χρονια... Ααχχχ...
Ναι, εντάξει, ξέρω. Σταματάω πάραυτα. Παρεκτράπην, συγγνώμη. Της ηλικίας θα είναι.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Παίδες,συγγνώμη δηλαδή,αλλά,υπάρχει κανένας που γνωρίζοντας τήν συντριπτική υπεροπλία τών Ισραηλινών,θα περίμενε τήν χεζμπολά να αντιπαρατεθεί στήν πεδιάδα απέναντί τους,και να πολεμήσουνε σώμα με σώμα,σαν τακτικοί στρατοί;Εαν ηταν στρατος, ναι. ΟΜως ειναι ενα ματσο τρομοκρατο-ανταρτες, αρα οχι.
-
... τα βιντεο που δημοσιευει καθε μερα η IDF (Israeli Defense Force) δεν τα δηχνουν τα σουπερ fair and balanced Ελληνικα ΜΜΕ! Ή εσυ, βολικα, δεν τα βλεπεις?
Τσου, ρε λάκη. Αυτά τα φκιάνουνε στο Χόλιγουντ, γι' απίζερς μας περνάς;
Δεν βολευει και ποναει ililia ε? Ετσι μπραβο.
-
Παίδες,συγγνώμη δηλαδή,αλλά,υπάρχει κανένας που γνωρίζοντας τήν συντριπτική υπεροπλία τών Ισραηλινών,θα περίμενε τήν χεζμπολά να αντιπαρατεθεί στήν πεδιάδα απέναντί τους,και να πολεμήσουνε σώμα με σώμα,σαν τακτικοί στρατοί;
Εαν ηταν στρατος, ναι. ΟΜως ειναι ενα ματσο τρομοκρατο-ανταρτες, αρα οχι.
Κάποτε είχα μία πελάτισα,πολύ γριά και θεόκουφη:
Μία μέρα είχε έρθει για να αγοράσει κασέρι.
Μάταια προσπαθούσα εγώ να τής πώ ότι τό κασέρι είχε τελειώσει.
Αυτή μου έλεγε:-Τί λές τί ξελές,για εκατό δραχμές κασέρι θέλω
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Να υποθεσω οτι αν φωναξουν την κλαση σου θα αρματωθεις και θα πας στο Ισραηλ να υπερασπιστεις την γραμμη των ΗΠΑ και του Ισραηλ ;Μιλωντας για αυτο, υπαρχουν εκατονταδες ΗΠΑμερικανοι πολιτες με ties με Ισραηλ, που εχουν παει στον Ισρηλινο στρατο και σημερα πολεμανε την Χεζμπολα. Προχτες ενας σκοτωθηκε μαλιστα.
-
Δεν βολευει και ποναει ililia ε? Ετσι μπραβο.Δεν ξέρω αν παρεξήγησες πραγματικά ή συνεχίζεις την πλάκα, αλλά μη μασάς, συνέχισε.
Ξέρουμε τι γίνεται, gavriil1. Όσο κι αν εσένα σε βολεύει να τραγουδάς στον ίδιο σκοπό, εμείς ξέρουμε. Κι αν αφαιρέσεις τις δικές σου δημοσιεύσεις (και τις πληρωμένες απαντήσεις που παίρνεις) από το θέμα, αυτό θα το δεις αμέσως!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Παίδες,συγγνώμη δηλαδή,αλλά,υπάρχει κανένας που γνωρίζοντας τήν συντριπτική υπεροπλία τών Ισραηλινών,θα περίμενε τήν χεζμπολά να αντιπαρατεθεί στήν πεδιάδα απέναντί τους,και να πολεμήσουνε σώμα με σώμα,σαν τακτικοί στρατοί;
Εαν ηταν στρατος, ναι. ΟΜως ειναι ενα ματσο τρομοκρατο-ανταρτες, αρα οχι.
Κάποτε είχα μία πελάτισα,πολύ γριά και θεόκουφη:
Μία μέρα είχε έρθει για να αγοράσει κασέρι.
Μάταια προσπαθούσα εγώ να τής πώ ότι τό κασέρι είχε τελειώσει.
Αυτή μου έλεγε:-Τί λές τί ξελές,για εκατό δραχμές κασέρι θέλω
Αυτο λεω και εγω ακριβως.
Ο λογος δηλαδη που ειμαι εδω. Για entertainment reasons.
-
Αυτο λεω και εγω ακριβως.Ο λογος δηλαδη που ειμαι εδω. Για entertainment reasons.
...μη μασάς, συνέχισε.
-
Αυτο λεω και εγω ακριβως.
Ο λογος δηλαδη που ειμαι εδω. Για entertainment reasons.
...μη μασάς, συνέχισε.
-
Ο λογος δηλαδη που ειμαι εδω. Για entertainment reasons.το ξερω καμαρι μου, εγω να δεις ποσο διασκεδαζω μαζι σου!!!
καποιοι αλλοι κανουν το λαθος και σε παιρνουν στα σοβαρα...
δε μου λες, ο ηλιθιος ο προεδρος σας δε θα κανει κινηση να σωσει τον λαο της Κουβας τωρα που ειναι ευκαιρια? Πες μας καμια inside info...
-
spiros, ορίστε, τώρα, τον έδιωξες.
Τι κατάλαβες;
Nέος αραβοϊσραηλινός