-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
ο κίμι θα παρει το δρομο για τα αποδυτήρια (τοσους γυρους έχει ο αγώνας, θα τα καταφέρει στάνταρ)σας ευχομαστε καλη επιτυχία σε συνεργασία με...
Ευχαριστουμε πολυ!! Σου ανταποδιδουμε τις ευχες μεσα απο την καρδια μας!!! Σου ευχομαστε οτι παθει ο Κιμι μετα τις ευχες σου (κ των φιλων σου) να σου γυρισουν επι 5 πισω!!!
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Δυστυχως απο αυτο το GP και μετα θα εχουμε μια σημαντικη απουσια...
Συγνωμη δεν μπόρεσα να συγκρατηθώ
θυμάμαι, το 2001 όταν ο ΜΣ είπε πως θα μείνει στη Φόρμουλα 1 ή μήπως το 2002? για περισσότερο χρόνο, είχε βγει ο αντιπαθέστατος Ron Dennis να πει πως 'χαίρεται' που ο ΜΣ δεν εγκαταλείπει το σπορ γιατί έτσι θα έχουν την ευκαρία οι οδηγοί μας να τον κερδίσουν στα ίσα (και το είχε αναφέρει με κάπως προκλητικό τρόπο). Από τότε πέρασαν αρκετά χρόνια και ήδη ο ένας (Μοντόγια) αποχωρεί από το σπορ.... και ο άλλος μετράει εγκαταλήψεις....... στο μεσοδιάστημα ο ΜΣ πήρε άλλους 3-4 τίτλους και συνεχίζει με όλη την.... 'πόρωση' που έχει για το άθλημα.
Η δηλωση αυτη εγινε το 2004.Απο τοτε εχει παρει ενα τιτλο και ο Raikkonen τον κερδισε την επομενη χρονια.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Προς τι το γελιο...?
-
Ο χρήστης iceman_angel έγραψε:
Προς τι το γελιο...?
ρε μην ασχολεισαι , μερικοι εδω μεσα δεν εχουν ιδεα απο φ1 και ερχονται για να ποσταρουν: και αλλα διαφορα.ειδικα ο συνφορουμιστας mirage μαλλον δεν εχει δει κανενα προσπερασμα του μοντογια ή θεωρει σημαντικους μονο τους σουμι,κιμι και αλονσο
-
Οδηγάρα ο Μοντυς παιδια όντως.
φτιάχνω στην καριέρα μου 3 προσπεράσεις = είμαι και γαμώ τους οδηγους.
θα λείψει πολύ από τον κόσμο της F1 πάντως. Ειδικά οι φαναρτζήδες θα στενοχωρηθούν πολύ.
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
Προς τι το γελιο...?
ρε μην ασχολεισαι , μερικοι εδω μεσα δεν εχουν ιδεα απο φ1 και ερχονται για να ποσταρουν: και αλλα διαφορα.ειδικα ο συνφορουμιστας mirage μαλλον δεν εχει δει κανενα προσπερασμα του μοντογια ή θεωρει σημαντικους μονο τους σουμι,κιμι και αλονσο
Ναι δεν έχω ο δύστυχος....Enlight me
-
mirage
κάπου εχω ακουσει ότι δεν εχεις καν τηλεόραση -
Mporei ki egw na eimai fanatikos Ferrari, alla eleos mhn ta isopedwnoume ola!!!O Monty einai enas polu kalos odhgos alla isws den xwraei sth filosofia ths F1 pou leei oxi prosperasma.Den 8a xehasw to prosperasma pou eskase sto Barichello sto Monacco,se ena shmeio pou apla den exw xanadei prosperasma me amologoumenws xeirotero autokinhto apo th Ferrari.Mporei na mhn einai Schumi alla einai enas polu kalos odhgos.
-
mirage
κάπου εχω ακουσει ότι δεν εχεις καν τηλεόρασηSome say that i live in a cave without electricity all i know is that my name is mirage
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
mirage
κάπου εχω ακουσει ότι δεν εχεις καν τηλεόρασηSome say that i live in a cave without electricity all i know is that my name is mirage
AXaxAXaxAXaxaxXxXAxaXxXaxAXaxXaxa
-
Οδηγάρα ο Μοντυς παιδια όντως.φτιάχνω στην καριέρα μου 3 προσπεράσεις = είμαι και γαμώ τους οδηγους.
θα λείψει πολύ από τον κόσμο της F1 πάντως. Ειδικά οι φαναρτζήδες θα στενοχωρηθούν πολύ.
.... mod επειδη δε τιθεται θεμα κουβεντας με τα επιχειρηματα σου . ο μοντυς εχει παρει και μερικα πρωταθληματακια στο αμερικα και μαλλον εχει κερδισει και μερικες φορες.... μονο ο βιλνεβ , ο αλονσο και ο σουμι εχουν απο τη σημερινη φ1 να επιδειξουν κατι καλυτερο.
αρα οταν ο mirage γελαει οτι ο μοντογια ειναι σημαντικη απωλεια και ο καρυοθραφτης λεει τα παραπανω .....εχουν δικιο ....στανταρ.
πειτε οτι δε σας αρεσει η φατσα του ή οτι αλλοmod αναφερομουν στην υπογραφη του αλλα φαινεται ξεχασα το μαγικο που τα απενοχοποιει ολα
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
ενώ τα δικα σου τα επιχειρήματα μας τσάκισαν.
πατρινέ, ο Μόντυς μπορεί να έχει πάρει χιλιάδες πρωταθλήματα σε άλλα αθλήματα, αλλά για την ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ δεν κάνει.
Δλδ εσύ θα έβαζες τον Γκάλη να παίξει ποδόσφαιρο με την λογική οτι εχει κερδίσει 'τόσα πρωταθλήματα'?
Τελευταία ερώτηση να σου θέσω μονάχα: αν πέρισυ ήταν σωστός και συγκρατημενος, θα πολλαπλασιαζε τις πιθανοτητες του Κιμι να παρει πρωταθλημα;
Και που σαι.. ρητορικη ειναι η ερωτηση. δε με νοιαζει αν δεν απαντησεις.
-
Ο χρήστης iceman_angel έγραψε:
Η δηλωση αυτη εγινε το 2004.Απο τοτε εχει παρει ενα τιτλο και ο Raikkonen τον κερδισε την επομενη χρονια.
σίγουρα..... όχι για τον απλούστατο λόγο ότι τότε είχα πάει στρατό και είδα λίγα πράγματα. Ήταν μετά την εποχή που έφευγε ο Χάκινεν και υπήρχε ερωτηματικό και για τον ΜΣ λόγω της 2 σε σειρά κατάκτησης τίτλου και 4ης συνολικά.
-
θα λείψει πολύ από τον κόσμο της F1 πάντως. Ειδικά οι φαναρτζήδες θα στενοχωρηθούν πολύ.καλά, ό,τι πεις.
Τώρα συγνώμη για τη βλακεία που θα πω, αλλά η δικιά μου εντύπωση είναι ότι θα μας λείψει (εμένα σίγουρα) περισότερο κι απ' τον Mika. Και δεν έχει καμία σχέση με την αξία των δύο οδηγών, αλλά περισσότερο με την αίσθηση που προκάλεσαν οδηγώντας και φεύγοντας. -
Οταν ο Μοντόγια πρωτοήρθε (σαν Πρωταθλητής από τα CART) στην F1 έκανε πάταγο.
Ξεχνάει κανείς την προσπέραση στον Σουμάχερ στο τέλος της ευθείας στο Ιντερλάγκος?Δυστυχώς, δεν μπορεσε να προσαρμοστεί στο αποστειρωμένο περιβάλλον που είναι τώραη F1.
Θα ξαναπάει πάρα πολύ καλά στις ΗΠΑ. Του ταιριάζει το στυλ!
-
Ρε παιδιά συγνώμη, αλλά τι πάει να πει δεν κάνει για τη Φόρμουλα 1? Για θυμείτε λιγάκι το ξεκίνημα της καριέρας του. Απλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει 'σοβαρή' θέση στη Φόρμουλα 1 και προτιμά να αλλάξει άθλημα από το να καταντήσει σαν τον Coulthard και Villeneuve.... Λόγω ηλικίας και λόγω 'δίψας' θέλει να τρέχει σε ανταγωνιστική ομάδα. Το αν δε κατάφερε να αναδειχτεί έτσι ώστε να έχει την ανάλογη ζήτηση... ποιος φταίει?
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
σίγουρα..... όχι για τον απλούστατο λόγο ότι τότε είχα πάει στρατό και είδα λίγα πράγματα. Ήταν μετά την εποχή που έφευγε ο Χάκινεν και υπήρχε ερωτηματικό και για τον ΜΣ λόγω της 2 σε σειρά κατάκτησης τίτλου και 4ης συνολικά.
Kοιτα εγω μια δηλωση τετοια θυμαμαι,που να την εχει πει στο F1racing τευχος 40κατι.(δεκεμβριος 2003 νομιζω)Τωρα αν το χει ξαναπει και πιο πριν δε το θυμαμαι(αληθεια ειναι δυνατον να το πε το 2002 σε μια χρονια καθαρα ανασυνταξης )Aν και δε το αποκλειω να το χει ξαναπει
-
ενώ τα δικα σου τα επιχειρήματα μας τσάκισαν.
πατρινέ, ο Μόντυς μπορεί να έχει πάρει χιλιάδες πρωταθλήματα σε άλλα αθλήματα, αλλά για την ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΕΝΑ δεν κάνει.
Δλδ εσύ θα έβαζες τον Γκάλη να παίξει ποδόσφαιρο με την λογική οτι εχει κερδίσει 'τόσα πρωταθλήματα'?
Τελευταία ερώτηση να σου θέσω μονάχα: αν πέρισυ ήταν σωστός και συγκρατημενος, θα πολλαπλασιαζε τις πιθανοτητες του Κιμι να παρει πρωταθλημα;
Και που σαι.. ρητορικη ειναι η ερωτηση. δε με νοιαζει αν δεν απαντησεις.
αυτο που παραθετεις δεν το χρησιμοποιησα σαν επιχειρημα,δεν εχω καμια σχεση με πατρα και στη ρητορικη σου ερωτηση δεν θελω ουτε θελεις να απαντησω αρα δεν απαντω.
το επιχειρημα ηταν οτι ειναι ο 4ος σε επιτυχιες οδηγος σημερα στην φ1 και οπως λενε τα παιδια εκανε παταγο μολις ηρθε στην φ1.ενω εχει κερδισει και το ιντυ 500. εσυ ειπες οτι εχει κανει 3 προσπερασματα.
εχει γραφτει 500 φορες οτι ο μοντογια δε θα περιμενει το πιτστοπ για να προσπερασει και αυτο σιγουρα δε ταιριαζει στη φιλοσοφια της φ1.με καλυψαν τα παιδια παραπανω
-
εκανε παταγο.
εδώ και 2-3 χρονακια κάνει μοναχα πατάταγο. Σε κανένα δε λειψουν τα μογγόλικα του, να ειστε σιγουροι.
Αχ και να μουν εστω και για μέρα πρωθυπουργός...
-
Πάντως να διορθώσω κατι: αν μιλάτε οτι θα λειψει σε αυτήν τη F1 τότε κάπως ειναι καλυτερο σαν τοποθετηση.
Εχει μεγάλη διαφορά.
Επίσημο thread:GP Γαλλίας-Magny Cours