-
Ο χρήστης garfli έγραψε:
-
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΟΡΦΑΝΟ, ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΧΑΡΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΕΩΣ ΤΗΝ Β. ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΡΠΑΧΤΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ..
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Για μια ακομη φορα σκαλωνουμε στη βρωμα της ανωνυμιας και των διπλοτριπλων ψευδωνυμων........ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΡΟΥΛΗ...... ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΑΝΤΕΣ ΤΟ ΕΙΔΟΣ...
Υ.Γ. ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ...
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Γιατι δεν πατε στο φορουμ του ΣΟΑΑ?........
................................................................................................Πιο φόρουμ; Αυτό που έκλασαν όλοι;
Δε το βάζεις στα ανέκδοτα καλύτερα.Απορία. Μήπως η ενότητα 'Ελληνικοί αγώνες' κάνει περισσότερο κακό απ΄ότι καλό και πρέπει να φύγει από το φόρουμ;
Μήπως τελικά αυτό το ξεκατίνιασμα, διώχνει κόσμο από τους αγώνες κάνοντας αυτό το κλειστό κλάμπ ακόμα πιο ολιγομελές;Τι παπαριές λέω τώρα ε;
Σωστά. Πάω θαλασσίτσα για μπανάκι. -
Ο χρήστης orfannos έγραψε:
***ΌΜΟΡΦΟ ΣΕ ΚΟΒΩ ……
ΑΥΤΟΣ ΑΜΑΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ …ΟΝΟΜΑ .......
ΕΣΥ ΝΑΣΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ ….....
ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ [color=red]edit [kouk] ………
edit [kouk]. ***[/color]
***ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ...Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΑΠΟΚΑΛΗΨΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΦΥΓΕΙ Ο ........... ......ΣΥΜΦΟΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ !!!!!!!!!!!! ***
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΜΟΥ
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ( ΤΟ ΝΙΚ ΝΑΜΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ) ΠΑΡΑ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ''ΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ'' ΚΑΙ
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
...Απορία. Μήπως η ενότητα 'Ελληνικοί αγώνες' κάνει περισσότερο κακό απ΄ότι καλό και πρέπει να φύγει από το φόρουμ;
Μήπως τελικά αυτό το ξεκατίνιασμα, διώχνει κόσμο από τους αγώνες κάνοντας αυτό το κλειστό κλάμπ ακόμα πιο ολιγομελές;Τι παπαριές λέω τώρα ε;
Σωστά. Πάω θαλασσίτσα για μπανάκι.Ποιον κόσμο να διώξει ? Σιγά, μην παρακολουθούσε κάποιος αγώνες και τους έκοψε λόγω φορουμ.
Το μόνο 'κακό' είναι ότι κάποιοι που γνώριζαν 5 πράγματα, απομυθοποίησαν κάποιες καταστάσεις. Και το 'καλό' είναι ότι μέσω φορουμ κάποιοι υπερτιμήθηκαν (αλλά αυτό που να το συζητάμε καλοκαιριάτικα).
-
Ο χρήστης ΝΑΣΕΝΑ έγραψε:
***ΌΜΟΡΦΟ ΣΕ ΚΟΒΩ ……
ΑΥΤΟΣ ΑΜΑΞΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ …ΟΝΟΜΑ .......
ΕΣΥ ΝΑΣΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ ….....
ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ [color=red]edit [kouk] ………
edit [kouk]. ***[/color]
***ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ...Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΑΠΟΚΑΛΗΨΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΦΥΓΕΙ Ο ........... ......ΣΥΜΦΟΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ !!!!!!!!!!!! ***
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΜΟΥ
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ( ΤΟ ΝΙΚ ΝΑΜΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ) ΠΑΡΑ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ''ΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ'' ΚΑΙ
Καλημέρα αδερφέ και καλή εβδομάδα .
Πιστεύω ότι το επώνυμος και ….. δεν αφορά εμένα .. έτσι θέλω να πιστεύω , αν τα πράγματα είναι αλλιώς θ’ άθελα να μάθω …..το λόγω .
θέλω να μάθω όμως και γιατί τόσο μένος για τον αμαξο ?
απλά γιατί δεν το γουστάρεις ?
μήπως σε πέτσωσε πουθενά …?
Δε δέχομαι κάποιους που γράφουνε ότι …..ποιος είναι ο αμαξοπουλος …
Έχει δώσει πολλή καλά στοιχεία ….είναι σβέλτος αν όχι πολλή γρήγορος….όλα αυτά με χρόνους όχι με σάλια …..
Δέχομαι ότι μπορεί να έχεις αντίθετη άποψη ….. θα την δεχτώ και θα την ακούσω αν την αιτιολογήσεις .
Άλλωστε αυτό το φόρουμ είναι διάλογος , αντίλογος και αυτή είναι η γλύκα …..
Δεν θέλω να πιστέψω ότι είσαι ένας από τους πιτσιρικάδες που παίζουνε με το φόρουμΥ.Γ
Συγνωμη αλλα με ενοχλει το ανωνημο .....***[/u]κ@υλομενος για να τρεξω …..
Ορφανός Στράτος -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Γιατι δεν πατε στο φορουμ του ΣΟΑΑ?........
................................................................................................Πιο φόρουμ; Αυτό που έκλασαν όλοι;
Δε το βάζεις στα ανέκδοτα καλύτερα.Απορία. Μήπως η ενότητα 'Ελληνικοί αγώνες' κάνει περισσότερο κακό απ΄ότι καλό και πρέπει να φύγει από το φόρουμ;
Σωστά. Πάω θαλασσίτσα για μπανάκι.***Πήγαινε για μπάνιο εσύ , βάλε και πολλές πέτρες στη τσέπη σου και άσε εμάς να το παλεύουμε και να διαφωνούμε .
Α …..πάρε και αυτούς που κλάσανε το φόρουμ .Γιατί από ότι κατάλαβα σε ενοχλούν τα γραφόμενα ….
μαλον κάτι χάνεις …
*** -
Δεν ξερω πολλους ανθρωπους που να ξερουν τις νεες αποκαλυψεις που ερχονται Νασενα.....Εφοσον ανηκεις σε αυτους δεν θα εντυπωσιαστω απο τις αποκαλυψεις.....
Ελεσντ,εφοσον ασχοληθηκες μαζι μου,μπορω αντι να κανω κανα μπανακι,να ασχοληθω μαζι σου as much as I want,if you understand,
αλλα με το να γραφεις μονο για μενα και να ασχολεισαι μονο σε ο,τι αφορα εσενα δειχνει ποσο σε νοιαζουν οι νεκροι,οι τραυματιες και οι λοιποι τυχεροι που ακομη τρεχουν στους ,οχι καλα οργανωμενους, ελληνικους αγωνες.
Απλα επαληθευεται αυτα που εγραψα στο προηγουμενο μου ποστ!Τωρα με τους αγωνες τι θα κανουμε,επιμενω οπως περιπου λεει και ο Ταζιο,με καλη διαθεση για βοηθεια,οτι τελικα απο εδω και απο αλλα φορουμ ,τσαμπα ταλαιπωριομαστε.
Το ΦΟΡΟΥΜ του ΣΟΑΑ το εγραψα,γιατι εκει δεν εχει διπλο τριπλο κρυφο εγραμμενους,οποτε η συζητηση(εστω και χωρις αποτελεσμα) θα κρατιοταν σε ενα α επιπεδο........τεσπα... -
zivas, dimos, Ξανθάκος, Κοσμόπουλος, οφείλετε να πάρετε θέση. Εστω προσωπικά και ανεπίσημα. Δεν είναι δυνατό να ακούγονται τόσα και να μη μιλάει κανείς. Το οφείλετε σε αυτούς που ήρθαν στη συνάντηση, σας έδειξαν εμπιστοσύνη, πλήρωσαν και ψήφισαν. Και μη μου πείτε ότι σχεδιάζεται η αντεπίθεση; Με ποιούς; Σε λίγο, ακόμα και ο πιο καλοπροαίρετος (όπως εγώ) δεν θα πείθεται.
Υ.Γ. Μήπως υπάρχει omerta και δεν με ενημέρωσαν;;;
-
Πιστεύω ότι το επώνυμος και ….. δεν αφορά εμένα .. έτσι θέλω να πιστεύω , αν τα πράγματα είναι αλλιώς θ’ άθελα να μάθω …..το λόγω .
Έχει δώσει πολλή καλά στοιχεία ….είναι σβέλτος αν όχι πολλή γρήγορος….όλα αυτά με χρόνους όχι με σάλια …..
Δέχομαι ότι μπορεί να έχεις αντίθετη άποψη ….. θα την δεχτώ και θα την ακούσω αν την αιτιολογήσεις .
Δεν θέλω να πιστέψω ότι είσαι ένας από τους πιτσιρικάδες που παίζουνε με το φόρουμ
Υ.Γ
Ορφανός ΣτράτοςΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΡΑΤΟ.
ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΕΤΣΩΣΗ ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΕΧΩΣ...
-
[quote='racer']aled:[Υ.Γ. Μήπως υπάρχει omerta και δεν με ενημέρωσαν;;; :lipse/quote]
ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ **ΣΠΑΕΙ ΑΥΓΑ **ΓΙΑ ΟΜΕΛΕΤΑ , ΥΠΑΡΧΕΙ racer , ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΤΟΥ ΠΕΣΕΙ ΒΑΡΙΑ
-
Ο χρήστης ΝΑΣΕΝΑ έγραψε:
Δεν θέλω να πιστέψω ότι είσαι ένας από τους πιτσιρικάδες που παίζουνε με το φόρουμ
Υ.Γ
Ορφανός ΣτράτοςΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΡΑΤΟ.
ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΕΤΣΩΣΗ ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΕΧΩΣ...
***Με κάλυψες φίλε μου .
Θα περιμένω τη συνέχεια με αγωνία
*** -
Ενταξει ρε ΝΑΣΕΝΑ , ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ , αλλοι το **παιζουν με τα τηλεφωνα ολη μερα **, αλλοι παλι εχουν την τv και περνανε οτι γουσταρουν και τους ενοχλει , αλλοι τα βγαζουν στον τυπο , κανε την καρδια σου πετρα που βρηκαμε κι εμεις κατι , και μην μας την λες
-
....μας επεισες ΝΑΣΕΝΑ....
Δεν παιζεις,αλλα και παιζεις με τα .Απο την αλλη αν ασχοληθω οπως λες πολλα χρονια για να σε 'αυτο που γραψατε' ισως και να μην υπαρχεις μεχρι τοτε,ποιος ξερει.....
Πως σου φανηκε αυτο ,επισης πολυ
και φυσικα... 'ουτε εγω ειμαι πιτσιρικας για να παιζω στο φορουμ'Κατα τα αλλα το θεμα ειναι σοβαρο.......
Ελπιζω κανενας συγγενης να μην μας διαβαζει.....Να μην διαβαζει τις τοσες συλλογικες προσπαθειες που κανουμε για να βγει εστω κατι καλο,καλυτερο,θετικο η προς την σωστη/βελτιωμενη πλευρα χαρην της ατυχιας που ειχαν τα παιδια να τρεχουν σε ελλειπης απο ολες τις πλευρες αγωνες....... .Περιμενουμε τη συνεχεια.....(αλλη ορεξη δεν ειχαμε,να περιμενουμε και ανωνυμους.....)
-
Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ
ΕΠΕΙΔΗ Η ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΔΡΙΚΕΛΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ , ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥΣ ...... ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ , ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΛΑΣΠΩΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ (ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑ ΑΠ'ΤΟΝ ΣΟΑΑ ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΗΘΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΟ , ΜΕ ΠΡΟΤΕΡΓΑΤΗ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΠΟΥ ΚΑΘΗΛΩΣΕ ΤΟΝ ΣΟΑΑ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΓΙΑ 7ΕΤΗ , ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΩ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 106 ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΕ Ο ΓΥΙΟΣ ΜΟΥ ΤΟ 1999-0 ΤΗΣ ΛΑΙΟΝ ΕΛΛΑΣ , ΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ , ΚΙ ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΛΕΓΑΚΗ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ .
ΕΠΕΙΔΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ , ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ , ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΣ ΣΤΙΣ ΒΡΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ , ΑΜΕΣΩΣ ΚΗΡΥΣΣΕΣΑΙ **ΕΧΘΡΟΣ **, ΑΝ ΜΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΑΔΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΟΥ , ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΑΡΓΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ , ΑΝ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ , ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΝ ΠΑΣΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΛΑΙΚΟ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ .
ΕΛΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ , ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ .........
ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΤΕ ΟΜΩΣ , ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΒΡΟΜΟΣΤΟΜΑ ΣΑΣ , ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ , ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΩ ΦΟΥΣΤΕΣ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΡΥΨΕΤΕ ΑΝΔΡΙΚΟ .
Υ,Γ. Αυτο ειναι που ειχα γραψει εδω μεσα , οτι ολοι κανουμε λαθαρες , κι φυσικα εκανα αλλο ενα τραγικο λαθος , να πιστεψω οτι αλλαξε ενας καραγκιοζης , επειδη μεγαλωσε, και θα μπορουσε να διμιουργησει στην θεση του ΣΟΑΑ .Ζητω Συγνωμη απ'ολους εσας , που σας παρεσυρα .
-
μαλον κάτι χάνεις …
[/b][/i][/color]Διάλεξε απάντηση.
Α: Λάδια.
Β: Το χρόνο μου.
Γ: Κάθε ιδέα για ορισμένους.
Δ: ΔΞ/ΔΑ
-
tazio einai soytidinikos aytos o orfanos , prosexe to xioymor to pianei analoga me thn oreξi tou
Sτα γραφω κινεζικα γιατι δυσκολευεται σάυτην την γλωσσα
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
prosexe to xioymor to pianei analoga me thn oreξi touΤο έχω διαπιστώσει.
Λυπάμαι αλλά...