-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
3-2-1...
Εγώ mirage ψωφίζω το Α..
edit:Κάποιοι είναι γρήγοροι τελευταία...
H ψήφος το ψηφάκι το ψωφάκι σου εκεί πάει...
Να χώσουμε καμια φώτο της Keeley τι λές?Πέρνα απ το Σουβλατζίδικο....Έβαλα εγώ μια καλή φίλη για τον Κούκο...
-
-
-
-
παντως στη συνεντευξη που εδωσε ο ζινταν χθες σχετικα με τη κεφαλια του,ειπε οτι ο ματερατσι τον ειπε πολυ σκληρα λογια που αφορουσαν τη μανα του και την αδερφη του 2 φορες πριν τον χτυπησει.
σου βριζει την οικογενεια μια φορα,αδιαφορεις,σου την ξαναβριζει μετα απο λιγο,αδιαφορεις παλι και φευγεις,σου την ξαναβριζει τριτη φορα με ακομη πιο ασχημο τροπο.ε καπου εκει τα νευρα υπερισχυουν της λογικης και αντιδρας με τροπο με τον οποιο θα αντιδρουσαν οι περισσοτεροι.
ο ματερατσι ηθελε να προσβαλλει ασχημα τον ζινταν,με στοχο την αποβολη του,μιας και η γαλλια χωρις αυτον εχανε πολυ τη σταθεροτητα της.
απο την μια ειναι καταδικαστεα τετοια αντιδραση,εξαλλου ο ζινταν ζητησε δημοσια συγγνωμη,γιατι βλεπαν και παιδια τον αγωνα και δεν θελει να περασει τετοια συμπεριφορα στους μικρους,
απο την αλλη ομως εχει και η υπομονη τα ορια της. -
Γιατι αραγε οι περισσοτεροι πιστευετε το Zidane και οχι το Materazzi που επισης δηλωσε οτι δεν του εβρισε τη μανα?
Και φαινεται οτι μαλλον ο Zidane ξεκινησε το σκηνικο λεγοντας για τη φανελα. Ενταξει ρε φιλε ξερουμε οτι εισαι ο γ@μ@ω (μετα συγχωρησεως...), τι θελεις, να κατσουμε και προσοχη?
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Γιατι αραγε οι περισσοτεροι πιστευετε το Zidane και οχι το Materazzi που επισης δηλωσε οτι δεν του εβρισε τη μανα?Εντάξει, τώρα περιμένεις σοβαρή απάντηση σε αυτό; Εσύ δηλαδή πιστεύεις τον Materazzi; Μην τρελαθούμε κιόλας!
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
παντως στη συνεντευξη που εδωσε ο ζινταν χθες σχετικα με τη κεφαλια του,ειπε οτι ο ματερατσι τον ειπε πολυ σκληρα λογια που αφορουσαν τη μανα του και την αδερφη του 2 φορες πριν τον χτυπησει.
σου βριζει την οικογενεια μια φορα,αδιαφορεις,σου την ξαναβριζει μετα απο λιγο,αδιαφορεις παλι και φευγεις,σου την ξαναβριζει τριτη φορα με ακομη πιο ασχημο τροπο.ε καπου εκει τα νευρα υπερισχυουν της λογικης και αντιδρας με τροπο με τον οποιο θα αντιδρουσαν οι περισσοτεροι.
ο ματερατσι ηθελε να προσβαλλει ασχημα τον ζινταν,με στοχο την αποβολη του,μιας και η γαλλια χωρις αυτον εχανε πολυ τη σταθεροτητα της.
απο την μια ειναι καταδικαστεα τετοια αντιδραση,εξαλλου ο ζινταν ζητησε δημοσια συγγνωμη,γιατι βλεπαν και παιδια τον αγωνα και δεν θελει να περασει τετοια συμπεριφορα στους μικρους,
απο την αλλη ομως εχει και η υπομονη τα ορια της.Ορθως τα λες...Απο την αλλη ο Ζινταν εχει ηδη εξασδφαλισει μια θεση αναμεσα στους τεραστιους.Ο βρωμοσικελος,ενας αμυντικος της σειρας, για κορυφαιο επιτευγμα της καριερας θα εχει οτι κερδισε την αποβολη του Ζιζου...
-
Ο χρήστης VATANEN έγραψε:
απο την αλλη ομως εχει και η υπομονη τα ορια της.Ορθως τα λες...Απο την αλλη ο Ζινταν εχει ηδη εξασδφαλισει μια θεση αναμεσα στους τεραστιους.Ο βρωμοσικελος,ενας αμυντικος της σειρας, για κορυφαιο επιτευγμα της καριερας θα εχει οτι κερδισε την αποβολη του Ζιζου...
Ο αμυντικός της σειράς έβαλε το γκολ της Ιταλίας, πήρε την αποβολή του Ζιντάν και έβαλε και το πέναλτι όταν ήρθε η σειρά του. Νομίζω για την ομάδα της Ιταλίας ήταν ο άνθρωπος κλειδί στον τελικό του παγκόσμιου κυπέλου.
-
Και φαινεται οτι μαλλον ο Zidane ξεκινησε το σκηνικο λεγοντας για τη φανελα. Ενταξει ρε φιλε ξερουμε οτι εισαι ο γ@μ@ω (μετα συγχωρησεως...), τι θελεις, να κατσουμε και προσοχη?
Εντάξει, κι εγώ με τους ιταλούς ήμουν αλλά...
-
Γιατι αραγε οι περισσοτεροι πιστευετε το Zidane και οχι το Materazzi που επισης δηλωσε οτι δεν του εβρισε τη μανα?Ο Ματεράτσι αν δεν κάνω λάθος είπε ότι δεν την είπε τρομοκράτισσα, όχι ότι δεν την έβρισε.
Αυτό το έχω ακούσει κι από άλλους. Δυστυχώς, το καυστικό χιούμορ είναι μια υψηλή μορφή τέχνης διά ολίγους.
-
-
Ο χρήστης dali έγραψε:
Ο Ματεράτσι αν δεν κάνω λάθος είπε ότι δεν την είπε τρομοκράτισσα, όχι ότι δεν την έβρισε.«Δεν του είπα τίποτα ρατσιστικό ή κάτι που να έχει σχέση με τη θρησκεία και την πολιτική. Επίσης, δεν του μίλησα καθόλου για τη μητέρα του. Έχω χάσει τη δική μου μητέρα όταν ήμουν 15 χρόνων και ακόμα και τώρα συγκινούμαι όταν μιλάω γι'αυτήν. Δεν γνώριζα ότι η μητέρα του νοσηλευόταν στο νοσοκομείο και στέλνω τις καλύτερες ευχές μου»
Εντάξει, κι εγώ με τους ιταλούς ήμουν αλλά...
Εγω με τους Γαλλους
-
Ο χρήστης dali έγραψε:
Αυτό το έχω ακούσει κι από άλλους. Δυστυχώς, το καυστικό χιούμορ είναι μια υψηλή μορφή τέχνης διά ολίγους.
Δε νομίζω να είναι θέμα έλειψης χιούμορ. Απλά καμιά φορά όταν θέλουμε να υποστηρίξουμε τη θέση μας για να καταλήξουμε σε ένα προδιαγεγραμμένο συμπέρασμα για να το πετύχουμε μπορεί να επιστρατέυσουμε και την παπαρολογία. Το'χω κάνει κι εγώ πολλάκις
-
Ο Ματεράτσι αν δεν κάνω λάθος είπε ότι δεν την είπε τρομοκράτισσα, όχι ότι δεν την έβρισε.
«Δεν του είπα τίποτα ρατσιστικό ή κάτι που να έχει σχέση με τη θρησκεία και την πολιτική. Επίσης, δεν του μίλησα καθόλου για τη μητέρα του. Έχω χάσει τη δική μου μητέρα όταν ήμουν 15 χρόνων και ακόμα και τώρα συγκινούμαι όταν μιλάω γι'αυτήν. Δεν γνώριζα ότι η μητέρα του νοσηλευόταν στο νοσοκομείο και στέλνω τις καλύτερες ευχές μου»
Χμμμ. Τότε γράψε λάθος, δεν είχα υπόψη μου όλη τη δήλωση του.
Σε γενικές πάντως γραμμές, δεν μπορώ να θεωρήσω πιό φερέγγυο τον Ιταλό απ' τον άλλο γνωρίζοντας το ποιόν του Ζιντάν. Και για να πω την αλήθεια, ο Ματεράτσι δεν μου φάνηκε και πολύ σαν Βινι Τζόουνς ο οποίος μέσα στη σκληρότητα και τις πουστιές που έκανε είχε τουλάχιστον το σθένος να λέει ότι το ποδόσφαιρο είναι αντρικό άθλημα και είναι σίγουρο ότι δεν θα ξαπλωνόταν κάτω αλλά θα άρχιζε κι αυτός τις κουτουλιές.
Να προσθέσω ότι ένα ακόμα στοιχείο το οποίο συνηγορεί στην αφερεγγυότητα του Ιταλού ειναι το άλλο περί άγνοιας του για το τί εστί τρομοκρατία, κλπ....
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Απλά καμιά φορά όταν θέλουμε να υποστηρίξουμε τη θέση μας για να καταλήξουμε σε ένα προδιαγεγραμμένο συμπέρασμα για να το πετύχουμε μπορεί να επιστρατέυσουμε και την παπαρολογία. Το'χω κάνει κι εγώ πολλάκιςΝαι, με πιο πρόσφατο παράδειγμα τον Ανατολάκη. Να μου χαθείς!
-
-
cavallino
Εχεις δίκιο, μαλλον τον έχω παρεξηγήσει τον Γιωργάκη!
-
Παντως για σκληροτραχηλος μεταναστης που μεγαλωσε στην αλανα, λιγο μπερδεμενα τα ειπε χτες. Βγηκε με τη χλαινη(!) [για να μας δειξει το χτυπημενο ωμο;] και ειπε οτι ζηταει συγγνωμη αλλα δεν μετανιωνει!
Το πληρες κειμενο στα αγγλικα:
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/footbal ... 174758.stm -
felleas
Μουντιαλ 2006 - Ζινεντίν Ζιντάν