-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Νομιζω οτι το θεμα εχει παρει διαστασεις Τατιανας και θα ελεγα να ασχοληθουμε καλυτερα με καμια τριπλα του παρα με τα σου'πα μου'πες και μπλεΜε το πιο σούπα μουντιάλ από ιδρύσεως του θεσμού, η εν λόγω κεφαλιά ήταν ίσως η καλύτερη φάση του.
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Νομιζω οτι το θεμα εχει παρει διαστασεις Τατιανας και θα ελεγα να ασχοληθουμε καλυτερα με καμια τριπλα του παρα με τα σου'πα μου'πες και μπλε
Με το πιο σούπα μουντιάλ από ιδρύσεως του θεσμού, η εν λόγω κεφαλιά ήταν ίσως η καλύτερη φάση του.
χμμ.. τωρα ομολογω οτι με ταπωσες
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Νομιζω οτι το θεμα εχει παρει διαστασεις Τατιανας και θα ελεγα να ασχοληθουμε καλυτερα με καμια τριπλα του παρα με τα σου'πα μου'πες και μπλε
Με το πιο σούπα μουντιάλ από ιδρύσεως του θεσμού, η εν λόγω κεφαλιά ήταν ίσως η καλύτερη φάση του.
Ειλικρινα δεν μπορω να διαβαζω τετοιες αποψεις ειδικα απο νεους.
Οχι αλλος 'παλιος καλος καιρος'. Υπαρχουν αποδειξεις οτι και πριν απο 30 χρονια εβρεχε και εκανε κρυο. -
Καλά τον έκανε.
Σίγουρα έχει ακούσει πολλά και δεν αντέδρασε,τώρα για να φτάσει σε αυτό το σημείο σε τελικό Mundial πρέπει να άκουσε κάτι πολύ χοντρό.
Και είμαι σίγουρος ότι όλοι το ίδιο θα κάναμε για να μην πω και τίποτα περισσότερο. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ειλικρινα δεν μπορω να διαβαζω τετοιες αποψεις ειδικα απο νεους.
Οχι αλλος 'παλιος καλος καιρος'. Υπαρχουν αποδειξεις οτι και πριν απο 30 χρονια εβρεχε και εκανε κρυο.Αυτό τώρα είναι σίγουρο; Γιατί κάθε φορά που ρίχνει μια νεροποντή ή ένα χαλάζι εμφανίζεται ένας παππούς στις ειδήσεις και λέει '80 χρονών είμαι, τέτοιο πράγμα δε θυμάμαι να το'χω ξαναδει!'
Σοβαρά τώρα, κι εγώ πιστεύω οτι το προηγούμενο Μουντιάλ δεν ήταν και πολύ καλύτερο από το φετινό ενώ το χειρότερο από αυτά που έχω δει πιστεύω οτι ήταν του '98
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Γιατί όχι μάγκας;Με το που άνοιξα και διάβασα τις επιλογές της ψηφοφορίας, μου ήρθε αυτή η λέξη στο μυαλό!!!!!
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Σοβαρά τώρα, κι εγώ πιστεύω οτι το προηγούμενο Μουντιάλ δεν ήταν και πολύ καλύτερο από το φετινό ενώ το χειρότερο από αυτά που έχω δει πιστεύω οτι ήταν του '98
Eγω πιστευω οτι και το προηγουμενο μουντιαλ ηταν καλυτερο, και του 98..
ειδικα το προηγουμενο.. μας ξενερωσε λιγο η Αργεντινη και η Γαλλια, κατα τ'αλλα ομως, πολυ ανωτερου θεαματος το θεωρω -
Έ όχι και νέος greo!
Όχι μόνο είμαι από εκείνους που θεωρούν ότι το μουντιάλ του '82 ήταν από τα καλύτερα του θεσμού, αλλά το έζησα κι όλας! -
skye
Καλά ντε! πως κάνεις έτσι;
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
skyeΚαλά ντε! πως κάνεις έτσι;
πλακα εκανα
-
Δεν ξέρω από ποδόσφαιρο και δεν παρακολουθώ απλά έτυχε να δω την συγκεκριμένη σκηνή. Έχω αντιληφθεί ότι τα βρισιματάκια και τα σπρωξιματάκια/τραβηγματάκια είναι συνήθη στο συγκεκριμένο άθλημα.
Υποτίθεται πάντως ότι παίζεις σε ένα ομαδικό άθλημα, εκπροσωπείς την χώρα σου και είσαι επαγγελματίας και μάλιστα έμπειρος. Μόνο για τα παραπάνω οφείλεις να μπορείς να βάλεις τον εγωισμό σου στην άκρη και να εκμεταλλευθείς την κατάσταση για το καλό της ομάδας και πατρίδας σου. Μετά, εκτός αγώνα βεβαίως μπορείς να στείλεις 10 Αλγερινούς μαντράχαλους να του ξεσκίσουν ό,τι μπορείτε να φανταστείτε....
Δεν νομίζω ότι το έκανε ελπίζοντας να μην γίνει αντιληπτό, μάλλον είχε φτάσει σε κατάσταση που τίποτα δεν τον ένοιαζε πια. Απλά το μόνο ελαφρυντικό είναι η ψυχολογική κατάσταση έντασης και λόγω του άγχους του συγκεκριμένου αγώνα όπου κρίνονταν πολλά.
Μπορεί λοιπόν η μορφή αυτή της αυτοδικίας ηθικά να με ικανοποιεί (καλά του έκανε του παλιογελοίου και μακάρι να του έσπασε κανένα πλευρό και να του τρύπησε και το πνευμόνι...κλπ) αλλά θεωρώ ότι δεν έχει χώρο στον αθλητισμό και για αυτό την καταδικάζω.
Γενικά δεν έχω τους ποδοσφαιριστές όσο ψηλά έχω αθλητές άλλων αθλημάτων και δεν τρέφω καμία εκτίμηση για τους ποδοσφαιριστές και τους παρατρεχόμενους καθώς δεν τους θεωρώ σοβαρά άτομα ή υποδείγματα της κοινωνίας όπως συχνά παρουσιάζονται από τα ΜΜΕ... Εννοείται ότι το συγκεκριμένο συμβάν δεν έκανε τίποτα για να αλλάξει τις απόψεις μου... -
Καλα του εκανε.
Αμαν ποια με τους καθωπρεπει, ετσι του ηρθε ετσι εκανε, σε οποιον δεν του αρεσει μην τον καλεσει σπιτι του για δειπνο.
Τουλαχιστον αυτος δεν κρυφτηκε πισω απο το δαχτυλο του και σεβαστηκε πιο πολυ τον εαυτο του απο ολους τους αλλους που ειχαν τον Ζινταν για προτυπο, αληθεια προτυπο ή ηρωα απο που και ως που επιδει κλωτσαει μια μπάλα???
-
Ο χρήστης dali έγραψε:
Εδώ μιλάμε για κανονικό δολοφόνο Δεν είναι μόνο ότι είναι άμπαλος. Είναι φονιάς.-
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Εδώ μιλάμε για κανονικό δολοφόνο Δεν είναι μόνο ότι είναι άμπαλος. Είναι φονιάς.-Παντως στο Μουντιαλ και τα 2 κρισιμα γκολακια του εβαλε και το πεναλτακι και τα τακλιν του συγκρατησε...αλλος ηταν ο φονιας
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Εδώ μιλάμε για κανονικό δολοφόνο Δεν είναι μόνο ότι είναι άμπαλος. Είναι φονιάς.-
Παντως στο Μουντιαλ και τα 2 κρισιμα γκολακια του εβαλε και το πεναλτακι και τα τακλιν του συγκρατησε...αλλος ηταν ο φονιας
Allo το ένα άλλο το άλλο. Αν είδες το βίντεο, που φαντάζομαι θα το είδες,εσύ πώς θα χαρακτηριζες ένα τέτοιο παίχτη;; Σκληρό ή δυνατό;; Δε νομίζω.
Χτυπούσε εν ψυχρώ και με πρόθεση να κάνει μεγάλη ζημιά. -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Μόνο για τα παραπάνω οφείλεις να μπορείς να βάλεις τον εγωισμό σου στην άκρη και να εκμεταλλευθείς την κατάσταση για το καλό της ομάδας και πατρίδας σου.Οποιοσδήποτε άνθρωπος εκτός από υποχρεώσεις έχει και δικαιώματα...
Όταν λοιπόν έχεις την ιστορία του Ζιζού και παίζεις το τελευταίο σου παιχνίδι, όχι μόνο έχεις δικαίωμα, αλλά απαιτείς να σε σεβαστούν... -
οπως εγραψα και στο θρεντ του ποδοσφαιρου ο ζιζου εχει ξανακανει τετοιου ειδους παπαριες...αποτι φαινεται τα νευρα του ηταν μη ελεγξιμα γενικα και η γαλλια εχασε τον κορυφαιο παικτη της απο λεκτικη ( ) επιθεση του ματερατσι...
παρολο που σαν παικτη τον εκτιμουσα πολυ και απο τη περιοδο στη γιουβε, το 'υπολοιπο' δε με ενθουσιαζει...
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Υποτίθεται πάντως ότι παίζεις σε ένα ομαδικό άθλημα, εκπροσωπείς την χώρα σου και είσαι επαγγελματίας και μάλιστα έμπειρος. Μόνο για τα παραπάνω οφείλεις να μπορείς να βάλεις τον εγωισμό σου στην άκρη και να εκμεταλλευθείς την κατάσταση για το καλό της ομάδας και πατρίδας σου. Μετά, εκτός αγώνα βεβαίως μπορείς να στείλεις 10 Αλγερινούς μαντράχαλους να του ξεσκίσουν ό,τι μπορείτε να φανταστείτε....
Συγγνώμη, αλλά να στείλει 10 μαντράχαλους (η εθνικότητα δεν ξέρω σε τι εξυπηρετεί) να τον ξεσκίσουν για κάτι που έγινε ΜΕΣΑ στο γήπεδο; Αυτό, δηλαδή, πόσο επαγγελματικό θα ήταν;
Του βγάζω το καπέλο του Ζιζού. Ξεγύμνωσε την ψυχή του μπροστά σε όλη την υφήλιο. Τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του, έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια τον επαγγελματισμό και τις δημόσιες σχέσεις αλά Πελέ, και γύρισε εκεί απ' όπου ξεκίνησε: στην αλάνα.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Του βγάζω το καπέλο του Ζιζού. Ξεγύμνωσε την ψυχή του μπροστά σε όλη την υφήλιο. Τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του, έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια τον επαγγελματισμό και τις δημόσιες σχέσεις αλά Πελέ, και γύρισε εκεί απ' όπου ξεκίνησε: στην αλάνα.Το jacuzzi θα το παρει στην αλανα ή θα το αφησει στο σπιτι που μενει τωρα;
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μόνο για τα παραπάνω οφείλεις να μπορείς να βάλεις τον εγωισμό σου στην άκρη και να εκμεταλλευθείς την κατάσταση για το καλό της ομάδας και πατρίδας σου.
Οποιοσδήποτε άνθρωπος εκτός από υποχρεώσεις έχει και δικαιώματα...
Όταν λοιπόν έχεις την ιστορία του Ζιζού και παίζεις το τελευταίο σου παιχνίδι, όχι μόνο έχεις δικαίωμα, αλλά απαιτείς να σε σεβαστούν...Και οφείλεις να σέβεσαι τον εαυτό σου και την ιστορία σου. Για πολλοστή φορά, κακώς τον χτύπησε. Ας τον περίμενε μετά τη λήξη του αγώνα στα αποδυτήρια να τον κάνει μπαούλο, μαζί του θα ήμουν . Με αυτόν τον τρόπο, κακό στον εαυτό του και στην ομάδα του έκανε.
Μουντιαλ 2006 - Ζινεντίν Ζιντάν