-
-
kasel for president
-
Δεν το συνεχίζω άλλο...αλλά δεν μπορώ να κρατηθώ!!!
Βασικά πρέπει να κυκλοφορήσουν στην πιάτσα αυτοκόλλητα όπως τα ''Intel Inside'', που θα λένε ''Kasel Inside'' και θα είναι σε ευκρηνές σημείο στο πίσω μέρος του φορτηγού...
Τhe Punisher...
-
Τέλος είπαμε. Γράφτηκαν ότι γράφτηκαν και ο καθένας ας βγάλει τα συμπερασματά του. Και πλάκα αρκετή έγινε, αλλά ως εδω. [moderator]
-
hannibal μεγαλη μου διανοια εσυ.τι πολυξερο και πανεξυπνο ατομο που εισαι.
δεν μου λες μεγα μου στρατηλατη εσυ,οταν εχεις επαγγελματικο διπλωμα και οδηγας μια νταλικα στο εξωτερικο,στις διακοπες απο τη σχολη σου,και αυτο επειδη ο πατερας σου εχει φορτηγα και εισαι απο μικρο παιδι μεσα σε αυτα,και πας απο κανενα δρομολογιο για να βγαλεις καποιο χαρτζιλικι,σημαινει οτι αυτο σε κανει ΜΟΝΙΜΟ οδηγο νταλικας;
μου λες οτι αλλαζω εκδοχες.εαν συνομιλω με ατομα σαν εσενα πρεπει να τα εξηγησω ολα λες και μιλαω σε μωρα 5 χρονων.
δεν μου λες ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΡΑ μου εσυ,ΑΝ ΕΙΧΑ ΑΔΙΚΟ ΟΠΩΣ ΛΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ;;;;;;;;αφου ειχα αδικο,εκανα εγκληματικη πραξη,θα το σκοτωνα το αλλο το γιδι που ετρεχε σαν π....ς.
και ποτε με ακουσες εμενα να καυχιεμαι ρε οδηγαρα εσυ;σας λεω εξαρχης οτι βρισκομουν σε δρομο με 2 λωριδες και εσυ μου λες ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΥΡΕΥΕΙ Η ΝΤΑΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΩΡΙΔΑ.ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΡΕ ΦΙΛΕ;ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΙΣΜΑ;
αντε να πουμε γιατι βγαινει ο καθε ανιδεος εδω μεσα,και το εχω δει πολλες φορες,πεταει τη μαγκια του και κατηγορει τον αλλον χωρις να εχει ιδεα για το τι μιλαει. -
Πάντως φιλε kasel αν στο πρώτο ποστ δεν είχες αφήσει να εννοηθεί ότι το έκανες επίτηδες (ίσως και να ήθελες όντως να προσπεράσεις, αυτό δεν το έχω καταλάβει ακόμα) δεν θα σου την είχαν πει πολλοί. Όπως το βλέπω εγώ, και αν εξαιρέσουμε ότι το έκανες με πρόθεση σου δίνω δίκιο.
-
kasel, επαναλαμβάνεις τα ίδια πράγματα. κανένας δεν θα σου έκανε επίθεση από το φόρουμ, αν το πρώτο σου ποστ για το θέμα ήταν πιο ήπιο. Έδειξες όμως ότι το έκανες επιτηδες για να κλείσεις την BMW που έτρεχε. Το έκανες εν γνώσει σου. Αυτό είναι και το λάθος σου, για την επιθεση που δέχτηκες. Σε παρακαλώ μην συνεχίζει γράφοντας πάλι τα ίδια. Αν έχεις κάτι καινούργιο πέστο και σε μας.
**ετσι ομως γελασα μια φορα **στη γερμανια.ημουν με νταλικα σε δρομο autobahn με 2 λωριδες.πηγαινα με 85.μπροστα μου αλλη νταλικα.στο καθρεφτη βλεπω οτι πλησιαζει απο μακρια μια κουρσα με τρομερη ταχυτητα.θα σε φτιαξω λεω τωρα.αναβω αριστερο φλας και βγαινω για προσπεραση.ο τυπος απο πισω κολλησε τα φρενα στην ασφαλτο.μου αρχιζει τις κορνες,τα σινιαλα και τα βρισιδια.
Διάβασε τις φράσεις σου και θα καταλάβεις. Την BMW μπορεί να την κυνηγούσαν, γι αυτό να την σταμάτησαν, δεν το ξέρεις.
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
πειραζει γιατι με το παραμικρο,αν γινει κατι,βαζουν σε κινδυνο αλλους οδηγους.
αν ειναι τωρα ξημερωματα και δεν υπαρχει ψυχη στο δρομο,μερα βεβαια τοτε ενταξει.για λιγα λεπτα.ετσι για την πορωση.αλλα οχι να βλεπω γιδια να εχουν πιασει αριστερη λωριδα και να κανουν σινιαλα για να εξαφανιστουν ολοι.
**ετσι ομως γελασα μια φορα στη γερμανια.ημουν με νταλικα σε δρομο autobahn με 2 λωριδες.πηγαινα με 85.μπροστα μου αλλη νταλικα.στο καθρεφτη βλεπω οτι πλησιαζει απο μακρια μια κουρσα με τρομερη ταχυτητα.θα σε φτιαξω λεω τωρα.αναβω αριστερο φλας και βγαινω για προσπεραση.ο τυπος απο πισω κολλησε τα φρενα στην ασφαλτο.μου αρχιζει τις κορνες,τα σινιαλα και τα βρισιδια.**με το που με περναει τον σταματησαν οι μπατσοι οι οποιοι ηταν με πολιτικο αμαξι.φανταζομαι για ταχυτητα,το οριο ηταν 100,για μη τηρηση αποστασης απο τον μπροστινο και για τα σινιαλα.Εκτως απο Αλσχαϊμερ εισαι και ΒΛΑΚΑΣ...... Δικα σου λογια απο το πρωτο σου ποστ.......
Αρα ποιος ειναι ο φταιχτης ω μεγα οδηγε νταλικασ και τιμωρε αυτων που τρεχουν στην Auotobahn..... Και μετα βγαινεις και λες που εγω να προσπερασω πηγα κλπ κλπ κλπ...... Αν ειχαν καταλαβει οι τσεοι παντως οτι βγηκες επιτηδες για να τον κοψεις οπως λες, η ακομα χειροτερα καρφωνοταν απο πισω σου ακομα εκει 8α ησουν..... -
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Πάντως φιλε kasel αν στο πρώτο ποστ δεν είχες αφήσει να εννοηθεί ότι το έκανες επίτηδες (ίσως και να ήθελες όντως να προσπεράσεις, αυτό δεν το έχω καταλάβει ακόμα) δεν θα σου την είχαν πει πολλοί. Όπως το βλέπω εγώ, και αν εξαιρέσουμε ότι το έκανες με πρόθεση σου δίνω δίκιο.Όπως βλέπω μια κατσίκα και αν εξαιρέσω το γεγονός πως δεν έχει φτερά, είναι πτηνό.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Πάντως φιλε kasel αν στο πρώτο ποστ δεν είχες αφήσει να εννοηθεί ότι το έκανες επίτηδες (ίσως και να ήθελες όντως να προσπεράσεις, αυτό δεν το έχω καταλάβει ακόμα) δεν θα σου την είχαν πει πολλοί. Όπως το βλέπω εγώ, και αν εξαιρέσουμε ότι το έκανες με πρόθεση σου δίνω δίκιο.
Όπως βλέπω μια κατσίκα και αν εξαιρέσω το γεγονός πως δεν έχει φτερά, είναι πτηνό.
Δεν λέω αυτό φίλε cavallino. Απλά κατακρίνω την πρόθεση. Παρ όλα αυτά δεν βλέπω κάτι μεμπτό στον τρόπο που έκανε την προσπέραση κάτω απο τις συνθήκες που περιγράφει.
-
Φιλε μου rocsta και εμεις αυτο κατακρινουμε αλλα περα βρεχει......
-
hannibal δεν νομιζω να σε εβρισα εγω.εχεις και εσυ αποψη να κρινεις τι ειναι σωστο και τι ειναι λαθος.οταν ομως σε μερικα θεματα εισαι εντελως ανιδεος μην πετας τα μαγκαλικια σου.ενταξει φιλαρακο;μιλαν ολοι,μιλανε και οι ασχετοι.
-
-
Νομιζω οτι το εμπεδωσαμε το θεμα... δειξτε λιγο ελεος ω μεγιστες κριτες των δρομων, και παμε λιγο παρακατω, γιατι λετε τα ιδια και τα ιδια εδω και 5 σελιδες...
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
...... γιατι λετε τα ιδια και τα ιδια εδω και **5 **σελιδες...10
-
Ποιοι ασχετοι ρε φιλε?
Για να καταλαβω.... Πας να βγεις και απο πανω? Εσυ που τους τσουβαλιαζεις ολους και τους κατηγοριοποιεις? Κολοπαιδα οι οδηγοι νεαρης ηλικιας επειδη κανουν κοντρες. Τσογλανια και δολοφονοι αυτοι που κινουντε στην εθνικη πανω απο 120 χλμ και βγαινεις και καυχιεσαι που πηγες να σκωτωσεις ανθρωπο? και οχι εν αγνοια σου.... Αλλα επιτηδες για να γελασεις και να τον συνετησεις.....
Με δουλευεις ρε φιλε?
Αντε μαθε πρωτα ποιος ειναι ποιος και μετα ελα πες με ανιδαιο κλπ κλπ.... Αντε μπραβο.....
Πετας οτι εκανες την υπετατη μαλακια εν γνωση σου και περιμενες να σε επικρωτησουμε κιολας? Και μολις βλεπεις οτι τρως το κραξιμο της αρκουδας, ακομα και απο επαγγελματιες οδηγους νταλικας με τα 8 πλασια χιλιομετρα απο εσενα το ριχνεις στο οτι απλα σκεφτοσουν απο πριν να κανεις το προσπερασμα και ολα αυτα που ειπες τοσα ποστ μετα για να βρεις το δικιο σου..... Αλλα και παλι λαθος βγαινεις...................
Αλλα θα ηθελα πολυ να εβλεπα τι θα κανεις εσυ στηξν θεση του οδηγου της BMW αν σου βγει ετσι ποτε μπροστα σου για προσπερασμα....
Μονο που εκει θα εχετε μια διαφορα στην σκεψη....
Εσυ μπορει να σκεφτεις οτι στο τιμονι της νταλικας ισως ειναι ο τιμωρος.... Ο φουκαριαρης με την 520 ουτε που το ειχε φανταστει.... -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
...... γιατι λετε τα ιδια και τα ιδια εδω και **5 **σελιδες...
10
Δεν τις μετρησα, για να μην μου τη δωσει ακομα χειροτερα... 10?????
-
δεν εβρισες εσυ αλλα αλλοι εσενα, γιατι ετσι επρεπε. ΕΣΥ εκανες την μλκια. Απο κει και περα, ενα ολοκληρο φορουμ σου τα χωνει. Ή καταλαβαινεις οτι εισαι λαθος, ή συνεχιζεις να ζεις στην κοσμαρα σου. Τοσο ξεροκεφαλος παντως, ουτε εγω δεν ειμαι...
Ο χρήστης kasel έγραψε:
αστο καλυτερα και αλλαξτε θεμα.και εμενα με κουρασατε μερικοι εδω μεσα με τη πληρη αγνοια σας.βαλτα να τα αρμεξουμε μου λετε,τα αρμεξαμε σας λεω εγω.καλυτερα να εχουμε αγνοια, παρα να ειμαστε συνηδειτοποιημενοι σαν εσενα και να κλεινουμε επιτηδες κοσμο με την νταλικα μας...
@aserf
σε εχασα μεσα στον χαμο, θα προσπαθησω να απαντησω.α) ενα αμαξι που ενω ειναι σε μεγαλη αποσταση, παει τοσο πολυ γρηγοροτερα που μπορει παρα την τοσο μεγαλη αποσταση να δημιουργηθει κινδυνος, πιστεψε με θα το καταλαβεις. Αρκει να κοιταξεις δυο φορες και να δεις ποσο σε εχει πλησιασει στο 1-2 δευτερολεπτα που περασαν. Αν ομως κοιταξεις μονο μια φορα, τον δεις 150 μετρα μακρυα και αποφασισεις απο αυτο και μονο να βγεις, τοτε φυσικα και δεν θα καταλαβεις με ποσα ερχοταν. Τοτε ομως δεν προσπαθησες καν να συνυπολογισεις την ταχυτητα του.
β) ακομα και αν η αποφαση να προσπερασεις δεν δημιουργησει κινδυνο αλλα απλα αναγκασει τον αλλο να κοψει, παλι λαθος εισαι. Εσυ που θες να μπεις στην λωριδα που ειναι ο αλλος, δεν εχεις δικαιωμα να τον κοψεις. ΚΟΚ ταδε εφη. Δηλαδη, αυτο το 'δεν θα κοψω εγω απο τα 120 στα 90 για να μην κοψει ο αλλος απο τα 200 στα 140' ΔΕΝ ισχυει. Εσυ θα κοψεις. Διαβασε και θα το δεις. Οποτε στην ερωτηση σου
'Έχει δηλαδή δικαίωμα αυτός που ερχόταν με φόρα να ζητάει και το λόγο επειδή το προπορευόμενο αυτοκίνητο έκανε το 'λάθος' να του κόψει τη φόρα και να τον κάνει να μειώσει την ταχύτητά του από τα π.χ. 180 στα 140;' η απαντηση ειναι ναι, εχει δικαιωμα.
γ) πιο ευκολο ειναι να καταλαβεις οταν ο αλλος ερχεται πουτ@ν@ απο οταν ερχεται απλα 'πιο γρηγορα'. Αρκει να κανεις αυτο που ειπα, δυο διαδοχικες ματιες στον καθρεφτη με 1-2-3 δευτερολεπτα διαφορα.
δ) ναι, σωστη οδηγηση ειναι να μην πηγαινουμε με 200 οπως και το να μην κοβουμε τους απο πισω. Οταν ομως εγω κανω το λαθος να πηγαινω με 200 (το οποιο ομως θα το κανω επειδη εκεινη την στιγμη δεν εχω καποιον μπροστα μου), αυτο σου δινει το δικαιωμα να κανεις και εσυ το λαθος να με κοψεις?
Βασικα οτι λεει ο spiros σου λεω και εγω. Και βασικα το θεμα ειναι απλο. Η αριστερη ειναι για προσπερασμα. Αμα προσπερναει αλλος, δεν μπαινεις, με οσα νομιμως και αν πηγαινεις εσυ και οσα παρανομως πηγαινει ο αλλος. Αν δεν προσπερναει αλλος, μπαινεις και αμα δεν ερθει αλλος απο πισω, παραμενεις σε αυτη προσπερνωντας πολλους. Αμα ομως ερθει αλλος, καποια στιγμη (οταν μπορεσεις να βρεις κενο, ΕΓΩ δεν θα σε αναγκασω να τσακιστεις να κανεις ακρη εφ'οσον οταν σε πετυχα προσπερναγες νομιμα) κανεις ακρη για να περασει ο γρηγοροτερος. Ειναι ξεκαθαρο στον ΚΟΚ. Αν θεωρεις οτι απο παραδρομη δεβ εχει συνταχθει σωστα η δεν ειναι σωστο να δινει προτεραιοτητα στον γρηγοροτερο οταν εκεινος παει παρανομα γρηγορα, τοτε τι να κανουμε, ετσι ειναι.
-
τοσα ξερεις,τοσα λες.δεν μπορω να σε κατηγορησω.οταν υπερασπιζεσαι τα παιδακια που κανουν κοντρες και αυτους που τρεχουν με 200 στην εθνικη,τοτε συγγνωμη ρε φιλε αλλα εισαι και ανιδεος και επικινδυνος.
λοιπον επειδη σε βαρεθηκα επειδη ολο βλακειες λες,μην ασχολεισαι αλλο μαζι μου.αντε,παρε την αμαξαρα σου,και γκαζωσε την μεχρι εκει που δεν παει αλλο,για να χαλαρωσεις.μην παρεις κανεναν σβαρνα μονο προσεχε.κυκλοφορουν και πιο αργα οχηματα απο εσενα και δεν ειναι ολοι συνειδητοποιημενοι οδηγαρες σαν εσενα.
α και κατι ακομα.στην εθνικη το οριο ειναι 120 και οχι 200 φιλαρα,ετσι;
και οταν δεν εχεις τη παραμικρη ιδεα απο φορτηγα μην αναφερεσαι σε αυτα.ακου εκει να πει και το τυπο με τη 530 φουκαριαρη.και δεν προκειται να βρεθω ποτε στη θεση του,εσυ ισως,επειδη οταν το οριο ειναι 100 δεν παω με 180 και 200 σαν κατι ΖΩΑ που εσυ τα υπερασπιζεσαι. -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
πρεπει ολοι εδω μεσα να προσπερνανε πολυ νομοτυπα....ειδικα με μερικα που μπορει να διαβασει καποιος στο φορουμ, το παραπανω ειναι αχαστο...
δε χρειαζεται να πει καποιος οτι ο kasel στη συγκεκριμενη φαση εκανε μ@λακια...και ο ιδιος το καταλαβαινει φανταζομαι...
αλλα και αυτο που συμβαινει εδω ειναι εξωπραγματικο...κανεις δεν εχει προσπερασει δηλαδη κατα αυτον τον τροπο ποτε στη ζωη του?
προσπεραση με το στανιο δεν εχει κανει κανεις? τις πετρες πολυ γρηγορα τις ριχνουν μερικοι και αμα αρχισουμε τα quotes με τα λεγομενα ορισμενων θα βρουμε και αλλους μαγκες του δρομου εδω μεσα...
μα δεν καταλαβαινεις...
το θεμα δεν ειναι η προσπεραση που εκανε..
αλλα η προθεση
τσαντιστηκε επειδη ενας οδηγος ερχοταν γρηγορα και βγηκε αριστερα..
ε οχι, αυτο δεν το εχω κανει ποτε.
δε λεω οτι ειμαι αγιος, ολοι κανουμε μαλακιες..
αλλα σκεψου το καλυτερα..
δεν την ειδα ποτε τερμινεϊτορ καποιου που απλα παει γρηγορα..
[Διάσπαση]Η προσπέραση του Kasel. Περί προσπέρασης γενικώς