-
Τι θα αγοραζατε παιδια, μεχρι τα 1.300 κκ? Προσωπικα μου αρεσουν τα swift, sirion και colt. Περιμενω προτασεις και γνωμες εαν ειναι δυνατον απο ιδιοκτητες η οσους εχουν εμπειρια με αυτα τα αμαξια η οποια αλλα που τυχον προταθουν.
Ευχαριστω.
-
Τι θα αγοραζατε παιδια, μεχρι τα 1.300 κκ? Προσωπικα μου αρεσουν τα swift, sirion και colt. Περιμενω προτασεις και γνωμες εαν ειναι δυνατον απο ιδιοκτητες η οσους εχουν εμπειρια με αυτα τα αμαξια η οποια αλλα που τυχον προταθουν.
Ευχαριστω.
-
Ευχαριστω.
-
Ίσως να βάλεις το Sirion σε δεύτερη μοίρα, μια που δεν κυκλοφορούν πολλά σε αντίθεση με τα άλλα δυό;
Πες μας κάποιες προτεραιότητές σου...
-
Ψηφίζω sirion με το σπορ πακέτο. Πολύ ωραίο αυτοκίνητο με αρκετούς χώρους. Το γεγονός ότι δεν κυκλοφορούν πολλά δε σημαίνει ότι δεν είναι καλό.
-
Φυσικά και κατάλαβες ότι δεν είπα αυτό το πράγμα, και το Sirion το συμπαθώ πολύ -καλοί χώροι, καλοί κινητήρες, μικρό σε μέγεθος... Το ότι δεν κυκλοφορεί πολύ όμως, μπορεί να τον βάλει σε μικρομπελάδες.
-
Μικρομπελάδες από ποια άποψη;
Το κατάλαβα ότι δεν το είπες έτσι απλά το ανέφερα γιατί πολλοί σκέφτονται έτσι. -
Τα πάρε-δώσε με ανταλλακτικά και αντιπροσωπεία σε παράδοση και σέρβις, ίσως λίγη δυσκολία παραπάνω στη μεταπώληση...τέτοια πράγματα που δεν νομίζω ότι παίζουν σημαντικό ρόλο πάντως.
Προσωπικά τώρα:
Το Swift μου αρέσει, κυρίως σε 5θυρο, φαίνεται πολύ καλή αγορά. Με προβληματίζουν λίγο οι επιδόσεις του σε μεγάλες ταχύτητες (λόγω κιβωτίου) και δεν θα το προτιμούσα αν είχα να κάνω δύσκολα ταξίδια. Εκεί θα προηγούνταν το Colt, κατά την άποψή μου, το οποίο μου αρέσει και λίγο παραπάνω στο εσωτερικό. Για τη Suzuki έχω ακούσει καλύτερα λόγια από ό,τι για τον Σαρακάκη. Τα Daihatsu τα συμπαθώ πάρα πολύ -και δεν ξέρω γιατί και εύκολα θα αγόραζα το Sirion ή/και το Cuore το οποίο με εντυπωσίασε απίστευτα για όχημα τελείως αστικής μετακίνησης. -
Έχουμε ένα daihatsu ΥRV στην οικογένεια. Το δικό μας το παραλάβαμε σε 4 μέρες αλλά ο αντιπρόσωπος είναι φίλος οπότε από παράδοση δεν ξέρω. Με τα σέρβις δεν έχουμε κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα και έχουμε κάνει αρκετά αφού από το Σεπτέμβρη που το έχουμε έχουμε κάνει 30.000χλμ.
Ανταλλακτικά εκτός από φανοποιία δύσκολα θα χρειαστεί αφού δε σπάνε δε χαλάνε και ο κινητήρας είναι γνωστός. -
κι εγω το sirion θα διάλεγα μεταξύ των τριών. τυχαίνει να εχω yrv (έχουν ίδιο κινητήρα) και σε απόδοση-οικονομία είναι εξαιρετικό. Και βεβαια είναι το μόνο made in japan = ποιότητα υλικών και αξιοπιστία. Λόγω μικρής κυκλοφορίας, η εμπορικότητα-μεταπώληση του θα είναι μάλλον δυσκολότερη
-
30.000 χιλιόμετρα;;; Μπράβοοοο...
Δηλαδή σε δυο-τρία χρόνια, εσείς θα χρειαστείτε ρεκτιφιέ!
Δεν υπάρχουν οι κάτοχοι Colt-Swift-Sirion να μας πούνε καμιά γνώμη;
-
’σε... Έχουμε και ένα Rav4 από τον Αύγουστο του 2004 και έχει 70.000χλμ... Μόνο το Corolla μας ξέφυγε που από το 1997 αν θυμάμαι καλά έχει μόνο 305.000χλμ...
Αν πάρεις Sirion να πάρεις το Sporty.
-
Έχω οδηγήσει μερικές φορές το Swift φίλου και το βρήκα εξαιρετικό... Το κιβώτιό του ίσως (όπως είπε ο funky) να προβληματίζει στις μεγάλες ταχύτητες..αλλά για μέσα στην πόλη το βρίσκω ιδανικό..Δυστυχώς τα άλλα δυο δεν τα έχω οδηγήσει οπότε..
Είναι πάντως αρκετά ευρύχωρο σε χώρους (για την κατηγορία του),το design του προσωπικά μου αρέσει πολύ (και μέσα και έξω..) και το μεγάλο ατού για μένα είναι ο κινητήρας του..Αρπάζει από σχετικά χαμηλά και αν και οδηγώ καθημερινά αυτοκίνητο 1600cc με ενθουσίασε από την περίσσεια δύναμή του..Αυτά είναι τα πλεονεκτήματα που μπορώ να σκεφτώ..Μειονεκτήματα δεν μπορώ να αναφέρω σε σχέση με τα άλλα αφού δεν τα έχω..καβαλήσει.. Αν μπορέσεις να τα δοκιμάσεις και τα 3,σίγουρα θα καταλάβεις ποιό θέλεις... -
Κατοχος cz3..οπου μπορω να βοηθησω,ρωτηστε..
Προφανως θα προτινω το colt..
Στα 1300 κυβικα το θεωρω το πιο ολοκληρωμενο μοντελο..
Ομορφο εξωτερικα για το γουστο μου,πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης,κινητηρας διαμαντι,95 αλογα στον τροχο,απο 1300 εχει ο.τι μπορεις να ζητησεις!
Αρκετα ανετο στο ταξιδι,χωρις ιδιαιτερα καπριτσια και νευρικες συμπεριφορες! -
Ποια είναι τα μειονεκτήματα που έχεις εντοπίσει εσύ;
-
Mazda RX8;
-
Αυτό πίνει καύσιμο σαν 2600.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Mazda RX8;είναι 1.308
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αυτό πίνει καύσιμο σαν 2600.είναι 1.308
Τότε swift.
Κρίμα,παρατρίχα.
-
Δε ξερω ρε παιδια αλλα πραγματικα δεν ξερω πιο απο τα 3 να επιλεξω. Παντως εντυπωσιαστικα απο τους χωρους του sirion, ομως δε μου αρεσει καθολου το ταμπλω του. Το Colt το βρισκω καπως ψευτικο εσωτερικα. Το swift πολυ ομορφο αλλα στους χωρους μου τα χαλαει σε σχεση με τα αλλα 2. Δυσκολη η επιλογη πραγματικα....
Επιλογη αυτοκινητου μεχρι 1.300 cc...