-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Φυσικά πουθενά λόγος για τρακτέρ.Γιατί δεν απαγορεύεται να προσπεράσεις τρακτέρ πατώντας διπλή γραμμή.
-
kacey δε θα το ειδες στην προηγουμενη σελίδα που σε ρωτησα...
κο΄ντρες στους δρόμους κάνεις;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Για να πω την αλήθεια δεν διάβασα όλα τα post ... αλλά θα πω και εγώ ένα περιστατικό για γέλια και για κλάματα ... (το είχα ξαναγράψει παλιότερα! )Πριν μερικά χρόνια, γύρναγα (Παρασκευή) απο διακοπές στην Λευκάδα, και έξω από το Αγρίνιο, στην Εθνική ένα τρακτέρ πήγαινε με 20χλμ/ώρα και το μποτιλιάρισμα ήταν περίπου 30 αυτοκίνητα.
Σιγά-σιγά πέρναγαν όλοι και ήρθε και η σειρά μου. Μα έλα που εγώ δεν μπορούσα να το περάσω εύκολα αφού το αυτοκίνητο που είχα ήταν ένα απλό πλην τίμιο Yugo 900cc (φτωχοέλληνας ) με επιδόσεις χελώνας και φορτωμένο πράγματα.
Ως φυσικό, ξεκίνησαν όλοι τα κορναρίσματα. Κάποια στιγμή, το πήρα απόφαση, το έσκισα το αυτοκινητάκι και πέρασα. Από πίσω μου κολλημένος ένα παληκάρι με ένα χιλιάρι Corsa.Mόλις περάσαμε το τρακτέρ, πίσω από ένα δέντρο ήταν ένας τροχονόμος και (μάλλον) με ασύρματο ειδοποίησε τον συνάδελφο και στα 20 μέτρα μας σταμάτησαν ...
Ως φυσικό το μποτιλιάρισμα έιχε μεγαλώσει. Μόλις σταματήσαμε πέρασε από δίπλα και το τρακτέρ με το μποτιλιάρισμα.
Το αποτέλεσμα? Επειδή δεν μπορούσε να μας γράψει για υπερβολική ταχύτητα, (το Yugo ) τελικά μας έγραψε ότι πατήσαμε την διαχωριστική λωρίδα ... Την ίδια στιγμή κάποια τρελά αυτοκίνητα (BMW, Mercedes κλπ...) έκαναν το ίδιο πράγμα και έτρεχαν πάνω από 120χιλ/ώρα και ρώτησα γιατί αυτούς δεν τους γράφεις και μου απαντά ότι αυτοί τρέχουν πολύ και δεν τους προλαβαίνει!Τέλος πάντων! Το θέμα είναι ότι οι τύποι εκεί γράφουν, για να πάρουν πινακίδες κυκλοφορίας ώστε να τις πάρεις από την τοπική Μεταφορών της Νομαρχίας την επόμενη μέρα ή μετά το Σαββατοκύριακο οπότε σου 'προτείνουν' και ένα καλό ξενοδοχείο στο κέντρο του Αγρινίου για να μείνεις ... τουλάχιστον ένα βράδι ή ένα τριήμερο όπως έκατσε σε εμένα!
Αυτό που με χάλασε πολύ ήταν όταν άκουσα το φοβερό από τον μουστάκια τροχονόμο: *Δεν καταλαβαίνω γιατί πάτε όλοι στην Λευκάδα και κανείς δεν έρχεται στο Αγρίνιο για διακοπές??? Τώρα που θα μείνετε Αγρίνιο θα δείτε ότι και εδώ είναι ωραία και έχουμε και ωραία ξενοδοχεία! *
Για να γλυτώσω τις πινακίδες αναγκάστηκα να ξεφτιλιστώ και να αρχίσω να γλύφω ώστε να με λυπηθεί καλοκαιριάτικα.
Τελικά στο τέλος μου 'έκανε' και χάρη που δεν μου πήρε τις πινακίδες ... και μου έκοψε μόνο κλήση για επικίνδυνη οδήγηση και παραβίαση της λωρίδας κυκλοφορίας. Φυσικά πουθενά λόγος για τρακτέρ.Παραλίγο να γίνω φονιάς ...
Η άποψη μου για τους τροχονόμους και την αστυνομία?
Αφήστε το καλύτερα ...
Και ας λέει ο καθένας ότι θέλει ...Σε λιγο θα μας πεις οτι οι τροχαιοι ειναι καραγκιοζηδες. Γιατι να εχεις αυτη την εντυπωση?
Storm
απο που κι ως που παιρνουν πινακιδες για παραβιαση διπλης γραμμης?
leonp
Ε?
enginekiller
Απο οπου κι αν αρχιζει ο αυτοκινητοδρομος, απο την στιγμη που υπαρχει πινακιδα 100, αν μετα ΔΕΝ υπαρχει νεα πινακιδα με 120 η πινακιδα που δειχνει οτι η προηγουμενη δεν ισχυει, τοτε παραμενει το 100. Το οτι ο δρομος εγινε αυτοκινητοδρομος δεν εχει σημασια, δεν σημαινει αυτοματα δηλαδη οτι το οριο γινεται 120
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
enginekiller
Απο οπου κι αν αρχιζει ο αυτοκινητοδρομος, απο την στιγμη που υπαρχει πινακιδα 100, αν μετα ΔΕΝ υπαρχει νεα πινακιδα με 120 η πινακιδα που δειχνει οτι η προηγουμενη δεν ισχυει, τοτε παραμενει το 100. Το οτι ο δρομος εγινε αυτοκινητοδρομος δεν εχει σημασια, δεν σημαινει αυτοματα δηλαδη οτι το οριο γινεται 120
Το ξερω το ειπα κι εγω πιο πανω απλως απο περιεργεια ρωταω αν παει καποιος να μου το πει γιατι αν ειχε και μετα την εισοδο στον αυτ/μο πινακιδα με 100 και δεν την ειδα(που δε νομιζω...) τοτε ειμαι αδικαιολογητος.
-
σημερα θα περασω απο εκει και θα σου πω.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Σε λιγο θα μας πεις οτι οι τροχαιοι ειναι καραγκιοζηδες. Γιατι να εχεις αυτη την εντυπωση?
Storm
απο που κι ως που παιρνουν πινακιδες για παραβιαση διπλης γραμμης?Γιατί να βρίζουμε τον Καραγκιόζη? Τι μας έφταιξε?
Σίγουρα πάντως οι τροχαίοι δεν κάνουν την δουλειά τους για να επιβάλλουν το ΚΟΚ αλλά ούτε και για να συμμορφώσουν ή με τον τρόπο τους να εκπαιδεύσουν τον πολίτη. Απλά το ταμείο είναι μείον και πρέπει να το γεμίσουν ...
Οσο για τις πινακίδες ... τι να πω? Τα ξέρεις και εσύ καλά! ...Εμπειρία! Που λέτε ήμουν Φλόριντα, Μαϊάμι, λόγω δουλειάς ... Ενα Σαββάτο πρωί με ένα συνάδελφο ξεκινώ βόλτα στο Palm Beach και κατα λάθος μπλεχτήκαμε και χαθήκαμε σε μία περιοχή φτωχογειτονιά με σπίτια απλά τυπικά αμερικάνικα.
Ως Ελληνες, έχουμε μάθει στα STOP να μην σταματάμε αλλά να μειώνουμε ταχύτητα να κοιτάμε και να φεύγουμε. Σε δύο STOP κάναμε αυτή την κίνηση. Περιττό να πω ότι σε χρόνο ρεκόρ και εντελώς ξαφνικά από πίσω ακούστηκε η κλασσική αμερικάνικη σειρήνα ενω μπροστά μας στα 100 μέτρα υπήρχε και άλλο περιπολικό που μας περιμένε.Με το κλασσικό μεγάφωνο μας είπαν να κάνουμε δεξιά σε ειδικό χώρο. Μόλις σταματήσαμε από πίσω στα 5 μέτρα ήρθε και το περιπολικό (με έναν αστυνόμο).
Κατέβηκε και ήρθε πίσω από το τζάμι του οδηγού και όχι μπροστά. Το χέρι στο πιστόλι και μας μίλησε. Ζήτησε χαρτιά, ιστορίες κλπ... και μας ρώτησε δύο πράγματα:- Γιατί περάσαμε τα STOP χωρίς να σταματήσουμε?
- Γιατί δεν οδηγεί το αυτοκίνητο ο ΧΧΧ που το είχε νοικιάσει?
Και με τις δύο ερωτήσει φάγαμε φλας! Στην 1η τον ρωτήσαμε πως μας είδε ότι περάσαμε τα STOP στην ψύχρα? Και μας είπε ότι αυτός δεν μας είδε (ειλικρινής) αλλά μας είδε το ελικόπτερο και έδωσε σήμα!!!
Στην 2η ερώτηση τον ρωτήσαμε πως ξέρεις ποιος είναι ο οδηγός που έχει νοικιάσει το αυτοκίνητο? Και μας είπε ότι όλα είναι online και ξέρει η αστυνομία τι είναι το κάθε αυτοκίνητο και ποιος περίπου πρέπει να το οδηγεί! Και άλλο φλας!Τι να πούμε λοιπόν? Του είπαμε ότι είμαστε δύο Ελληνες από το Ελληνιστάν και μας είπε ότι επειδή η Αθήνα είναι ωραία πόλη θα μας αφήσει ελεύθερους και απλά να προσέχουμε όταν κάνουμε βόλτες σε γειτονιές.
Αν μας έγραφε ΔΕΝ θα μπορούσαμε να ξανανοικιάσουμε αυτοκίνητο στην Αμερική καθώς επίσης από εκείνη την στιγμή θα μας είχαν και υπο έλεγχο.
Ακριβώς έτσι είναι και στην Ελλάδα ...
-
Λοιπον, με το που μπαινεις στην συγκεκριμενη εθνικη, για 3-5χλμ δεν εχει πινακιδα με οριο ταχυτητας. Μετα απο 3-5χλμ εχει πινακιδα με 120.
-
Ευχαριστω Σπυρο. Ειναι 4 χιλιομετρα μετα η πινακιδα με τα 120...
-
kacey
θα την αργησεις πολυ την απάντηση; κάνεις δημόσιες κόντρες ναι ή ου;
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
kaceyθα την αργησεις πολυ την απάντηση; κάνεις δημόσιες κόντρες ναι ή ου;
Εχει καποιο πολυ σημαντικο λογο η ερωτηση σου?
Συν οτι ξεχασες να μας πεις τι οριζεις εσυ ως κοντρα?Προς ενημερωση σου, ο Kacey ειναι απο αυτους που γουσταρει τις βρδινες βολτες σε αδειες ορεινες διαδρομες.....
-
δηλαδή εσύ πώς την οριζεις την κοντρα;
Αφήστε τα συνηγορικα οι λοιποι και ουτε ενημερώσεις χρειάζομαι.
να δουμε τι θα απαντήσει ο κασευ
σσ νευριάσα γιατί εδω και τόσες μερες κανει οτι δεν το βλέπει.
-
Βασικά μπορεί να μην σου δίνει σημασία γιατί θεωρεί ότι το παίζεις εξυπνίδης...
-
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Βασικά μπορεί να μην σου δίνει σημασία γιατί θεωρεί ότι το παίζεις εξυπνίδης...+1
-
kacey κόντρες κάνεις σε δημόσιους δρόμους;ΣΕΛ 7
σελ 9
ε μην τιριλαθούμε κιολας ε
-
Χανιμπαλε κι εσύ κοντρακιας θα είσαι ε?
-
Τι σημαίνει ρε συνφορουμιστά το κοντράκιας για σένα;;;
Για να ξέρω τι είμαι δλδ.
Υ.Γ: Δεν έχω ανοίξει ποτέ σε φανάρι...
-
Εγω? Ναι απο τους μεγαλυτερους και απο τους γνωστοτερους στην πιατσα... τυφλα να εχει ο καταραμενος και ο βλαχος μπροστα μου.... Ρε σας πειρακσανε οι ζεστες? Τι σημασια εχει εαν καποιος κανει κοντρες η οχι?
Βασικα 8α παρακαλουσα να μην κοροιδευεις το ψευδονυμο (επι8ετο) μου....
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Τι σημαίνει ρε συνφορουμιστά το κοντράκιας για σένα;;;Για να ξέρω τι είμαι δλδ.
**Υ.Γ: Δεν έχω ανοίξει ποτέ σε φανάρι... **:hmmm:
φωτια να πεσει να σε καψει
-
kacey κόντρες κάνεις σε δημόσιους δρόμους;
ΣΕΛ 7
σελ 9
ε μην τιριλαθούμε κιολας ε
πρωτη φορα ειδα την ερωτηση σου μολις τωρα, και δεν εχω κανενα προβλημα να σου απαντησω ξεκαθαρα πως ναι. Το οτι δεν εχω προβλημα να σου απαντησω και δεν το ειχα κανει επειδη πραγματικα δεν ειδα την ερωτηση μπορουν να στο πουν οι υπολοιποι του φορουμ αφου εδω και αρκετα χρονια το λεω ξεκαθαρα οτι κανω κοντρες.
Με εγραψαν στον Αυτοκινητοδρομο με 121χλμ.!