-
ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΚ.
ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΛΕΞΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΚΟΒΕΤΕ? -
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΚ.
ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΛΕΞΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΚΟΒΕΤΕ?Νομίζω οτι μπορείς να εκθέσεις τα επιχειρήματά σου χωρίς χαρακτηρισμούς και προσβολές.
-
για τους εν λογω κυριους η λεξη λαμογια ειναι οτι πιο ευγενικο μπορει να πει κανεις...
πλεον εχουμε φτασει στο σημειο καποιοι να ψαχνουν νομοθεσιες για να στηριξουν ανθρωποκτονια απο αμελεια
και οπως μου αρεσει να λεω ...οποιος καταλαβε καταλαβε!
-
Παιδάκια? Ποια παιδάκια κύριε μου? Είσασταν στο σκηνικό ή η ράδιο-αρβύλα έδρασε πάλι? Γιατί αν είσασταν εκεί, είστε ψεύτης, αν όχι, κακώς γράφετε για πράγματα που δεν γνωρίζετε...
Από το σημείο του συμβάντος έφυγαν 2 ασθενοφόρα... Στο ένα ήταν ο κριτής, ο οποίος είχε χτυπήσει στο πόδι, ελαφρά κατά πως αποδείχτηκε... Το γιατί καθόταν εκεί είναι δικό του και μόνο θέμα, δεν αφορά κανέναν, αν και εφόσον οι θεατές καθόντουσαν σε σωστά σημεία... Χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι τον δικαιολογώ...
Το 2ο ασθενοφόρο είχε όντως ένα παιδάκι, το οποίο ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ... Τρόμαξε, έκανε προς τα πίσω, σκόνταψε και χτύπησε, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ... Μάλιστα ο πατέρας του έχει υπογράψει για αυτό, στις καταθέσεις που δόθηκαν... Το ασθενοφόρο το πήρε, γιατί είχε υποστεί σοκ,πράγμα όχι αφύσικο, συμβαίνει... Άλλος ένας άνθρωπος είχε ελαφρές εκδορές, για τον ίδιο ακριβώς λόγο και βεβαίως ΔΕΝ τον πήρε το ασθενοφόρο, γιατί πολύ απλά δεν χρειάστηκε...
ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ, ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ!!!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
.. Το γιατί καθόταν εκεί είναι δικό του και μόνο θέμα,** δεν αφορά κανέναν, **αν και εφόσον οι θεατές καθόντουσαν σε σωστά σημεία... ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ, ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ!!!ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ KAI ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΒΡΕ ΦΡΟΥΤΟ ?
ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ , ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ IQ ΣOY , ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΣΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ , ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ , edit[kouk]
-
1oν, προσέχετε πώς μιλάτε, αν θέλετε να μη γίνεστε γραφικός
2ον, προσέχετε τι λέει ο άλλος και βουτήξτε 3 φορές τη γλώσσα στο μυαλό σας πριν μιλήσετε... Είπα ότι δεν τον δικαιολογώ και αυτό ισχύει. Είπα επίσης ότι δεν αφορά κανέναν για το πού καθόταν ο κριτής. Αφορά μόνο αυτόν και την εκάστοτε λέσχη, η οποία θα πρέπει να κρίνει και να πράξει ανάλογα... Ελπίζω να είναι ξεκάθαρο και να μην χρειάζεται να σας το ζωγραφίσω για να το καταλάβετε...
3ον, αν εγώ είμαι φρούτο, εσείς είστε ζαρζαβατικό, μαϊντανός δηλαδή
.-
(για όποιον δεν κατάλαβε, τελεία και παύλα) -
ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ........ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ .
ΑΠΟΡΩ ΠΟΙΟΣ ΚΟΠΑΝΟΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΣΕΙ ΑΔΕΙΑ ΚΡΙΤΗ , ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟ
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΤΣΩ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ , ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ , ΑΣΧΕΤΕ ΚΡΙΤΑΚΟ -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
1oν, προσέχετε πώς μιλάτε, αν θέλετε να μη γίνεστε γραφικός2ον, προσέχετε τι λέει ο άλλος και βουτήξτε 3 φορές τη γλώσσα στο μυαλό σας πριν μιλήσετε... Είπα ότι δεν τον δικαιολογώ και αυτό ισχύει. Είπα επίσης ότι δεν αφορά κανέναν για το πού καθόταν ο κριτής. Αφορά μόνο αυτόν και την εκάστοτε λέσχη, η οποία θα πρέπει να κρίνει και να πράξει ανάλογα... Ελπίζω να είναι ξεκάθαρο και να μην χρειάζεται να σας το ζωγραφίσω για να το καταλάβετε...
3ον, αν εγώ είμαι φρούτο, εσείς είστε ζαρζαβατικό, μαϊντανός δηλαδή
.-
(για όποιον δεν κατάλαβε, τελεία και παύλα)Το μαϊντανός γιατί δε το σβήνεις κουκ ???????????
Θίγει προσωπικότητες ! -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
.. Το γιατί καθόταν εκεί είναι δικό του και μόνο θέμα,** δεν αφορά κανέναν, **αν και εφόσον οι θεατές καθόντουσαν σε σωστά σημεία... ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ, ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ!!!taurus,εγώ βλέποντας το bold στην επισήμανση του APR νομίζω οτι δείχνει οτι το που κάθονται οι κριτές αφορά κάποιον.
για μένα νομίζω ότι οι πλοηγοί οφείλουν να ενημερώσουν τον αλυτάρχη για κάτι τέτοιο. αν ανέβει και ο ίδιος ο αλυτάρχης, τότε θα έπρεπε να το δει με τα μάτια του. δε μιλάω για το συγκεκριμενο αγώνα (είμουν μπανάκι στο Βόλο), λέω τι νομίζω οτι ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να γίνεταιαυτά μήπως και το τελειώσετε εδώ. ο APR μάλλον 'μπουρλοτιέρης' έπρεπε να λέγεται με τόσα flames που ανάβει
-
Και εξήγησα φίλε glf, ότι αφορά τον ίδιο και τη λέσχη, όχι τον οποιοδήποτε κριτή των πάντων... Ελπίζω να έγινα κατανοητός, τουλάχιστον στα άτομα που με ενδιαφέρει να είμαι κατανοητός...
Εγώ τελείωσα εδώ.. και την απάντηση που έδωσα μόλις τώρα, την έδωσα μόνο και μόνο γιατί σε εκτιμώ (τουλάχιστον απ' όσο σε έχω 'γνωρίσει' από τα γραφόμενα σου εδώ μέσα) και δεν ήθελα να σου δώσω την εντύπωση ότι σε αγνοώ...
Φιλικά
Κ.Σ. -
kαταρχην ημουν εκει και δεν τα ακουσα.
ο κοσμος που καθοταν πισω απο το κριτη αναμεσα στις κορδελες της αλφα μπανκ ΤΙ ΗΤΑΝ???
ΨΑΡΙΑ?
ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΕΣ?
ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ?
κακο του κεφαλιου τους. ας τους πατησει ο φωτεινελης να μαθουν...
εσυ που ησουν εκει κυριε γιατι δεν τους εδιωχνες αν εισαι (αυτο υποπτευομαι) απο την οργανωση?
το κοσμο πισω σου γιατι τον ειχες μεχρι το δρομο ???ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ ΚΟΜΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΓΑΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟ ΤΟ ΣΥΝΒΑΝ? ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΕ Η ΣΦΑΙΡΑ ΤΟΝ ΑΝΑΚΥΡΗΣΟΥΜΕ ΑΘΩΟ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ....
οποιοι καταλαβαινουν βλεπουν ποιος δημιουργει εντυπωσεις...
οσο για το ποιος χτυπησε και ποιος οχι επειδη οταν εφτασα εφευγε το ασθενοφορο δεν ειδα με τα ματια μου ποιος ηταν μεσα και αν εκανε οτι πεθαινει ο αχρηστος αλλα ο κριτης σας στο τερμα-παρκινγκ μου ειπε οτι πηρε 3. το κριτη με κολλαρο στο λαιμο, εναν που επαθε σοκ(προφανως το παιδακι) και εναν που τον χτυπησε το αυτοκινητο στα κικλιδωματα....
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΣΑΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ......
αντε και του χρονου δωρο στο νικητη ενας βρυκολακας να γλυφει τα αιματα.
-
OXI MONON KAΠOION , ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΝΙΚΟΛΑ glf , ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΥΤΑΡΧΗ , ΑΛΛΑ ΣΕ ΒΑΣΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ , ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ ΚΡΙΤΗ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΑΝ ΜΠΑΣΤΑΚΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΚΟΠΑΝΟΙ (ΟΠΩΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΡΙΤΣΩΝΑ ,ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΙΚΟΠΑΝΟΙ ) ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ , ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΦΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΜΥΑΛΟ ΠΕΤΕΙΝΟΥ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
-
επειδη ημουν μπροστα στο περιστατικο ,ηταν αμεση η κινητοποιηση των ασθενοφορων και της ελπα η οποια χρειαστηκε αρκετες φορες .το μονο σημειο που με παραξενεψε ηταν το οτι την ωρα που ειχε διακοπει ο αγωνας και τα ασθενοφορα ειχαν παρει τον τους τραυματιες ,δυο περιπολικα (ενα τζιπ με εναν χοντρο αστυνομο οδηγο και ενα astra) πηγαιναν συνεχως πανω κατω τεζα!!λες και ηθελαν να εισπραξουν χειροκροτημα!!
υγ.οσο για το συμβαν δεν ξερω αν επρεπε να καθοταν εκει ο κριτης αλλα τουλαχιστον θα μπορουσαν να παρθουν μετρα στο συγκεκριμενο σημειο γιατι ο κοσμος ηταν παρα πολυς εκει και σε επικινδυνο σημειο(παρολο που ηταν μεγαλη αλανα ο κοσμος ηταν μπροστα-μπροστα) αφου τα αγωνιστικα ερχονταν με πολλα!!
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
ο κοσμος που καθοταν πισω απο το κριτη αναμεσα στις κορδελες της αλφα μπανκ ΤΙ ΗΤΑΝ???
ΨΑΡΙΑ?
εσυ που ησουν εκει κυριε γιατι δεν τους εδιωχνες αν εισαι (αυτο υποπτευομαι) απο την οργανωση?
το κοσμο πισω σου γιατι τον ειχες μεχρι το δρομο ???ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ ΚΟΜΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΓΑΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΣΟΒΑΡΟ ΤΟ ΣΥΝΒΑΝ? ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΕ Η ΣΦΑΙΡΑ ΤΟΝ ΑΝΑΚΥΡΗΣΟΥΜΕ ΑΘΩΟ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ....
οσο για το ποιος χτυπησε και ποιος οχι επειδη οταν εφτασα εφευγε το ασθενοφορο δεν ειδα με τα ματια μου ποιος ηταν μεσα και αν εκανε οτι πεθαινει ο αχρηστος αλλα ο κριτης σας στο τερμα-παρκινγκ** μου ειπε** οτι πηρε 3. το κριτη με κολλαρο στο λαιμο, εναν που επαθε σοκ(προφανως το παιδακι) και εναν που τον χτυπησε το αυτοκινητο στα κικλιδωματα....
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΣΑΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ......
-
ησουν εκει?
το ειδες με τα ματια σου το συμβαν?
ναι ή οχι...μπορεις να απαντησεις μονολεκτικα?
-
Ε ΚΑΛΑ , ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΡΙΤΗΣ ΕΔΕΣΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟ .....
ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ,( ΤΙΣ ΓΛΥΤΩΣΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΧΑΙΟ , ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΠΙΣΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΝΤΑΛΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΠΑ) , Ο ΒΛΑΚΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΙ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΧΗΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΣΥΝΗΘΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΜΕ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ , ΚΑΙ ΧΤΗΠΙΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΦΑΖΟΥΝ ......ΑΥΤΟΣ Ο ΡΕΖΙΛΗΣ .
ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΚΙ ΕΝΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΩΡΑ , ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΙΣΕ , ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΜΟΝΟ ........... -
λοιπον κυριε φερεφωνο ή οτι αλλο εισαι απο το τοπο του συμβαντος εφυγαν 2 νοσοκομειακα με** 3 **ατομα.
ο ενας ειναι ο γνωστος κριτης και οι αλλοι δυο ειναι ενα παιδακι και ενας θεατης οι οποιοι καθονταν πανω στο κικλιδωμα . το σουιφτ επεσε πανω στο κικλιδωμα που καθονταν.
εγω δεν εγραψα πουθενα ποσο και που τους χτυπησε στο αρχικο ποστ μου αλλα το οτι ηταν 3 και οχι μονο ο κριτης.
το παιδακι δε ξερω αν σκονταψε και πως.αυτο που ξερω - και υπαρχουν αυτοπτες μαρτυρες απειροι - ειναι οτι ηταν ενα ακομα θαυμα των ελληνικων αγωνων που δε θρυνησαμε θυματα.οπως και οτι υπηρχε κοσμος στο κικλιδωμα τον οποιο κατα τυχη δε πηρε σβαρνα ο φωτεινελης.
εσυ κατσε και μετρα τα μου παν σου πα του πες κλπ κλπ και παρουσιασε οπως θες τα γεγονοτα. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΣ.οπως και οποιοδηποτε αλλος αρνειται την ευθυνη των οργανωτων που ηταν εκει και ελεγχαν το κοσμο.
υ.γ. επισης για να προλαβω οποιον μαγκα ο κοσμος στον εν λογω σημειο αναμεσα στις κορδελες ηταν απο το πρωτο σκελος και μεταξυ τους ηταν και ο ξαδερφος μου (ενας απο τους δεκαδες αυτοπτες μαρτυρες που λενε αλλα απο τα τσιρακια της οργανωσης) και τον εβρισα για να φυγει απο εκει...
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
ΨΑΡΙΑ?
οσο για το ποιος χτυπησε και ποιος οχι επειδη οταν εφτασα εφευγε το ασθενοφορο δεν ειδα με τα ματια μου ποιος ηταν μεσα και αν εκανε οτι πεθαινει ο αχρηστος αλλα ο κριτης σας στο τερμα-παρκινγκ** μου ειπε** οτι πηρε 3. το κριτη με κολλαρο στο λαιμο, εναν που επαθε σοκ(προφανως το παιδακι) και εναν που τον χτυπησε το αυτοκινητο στα κικλιδωματα....
-
taurus αυτά που σημειώνεις δεν σημαίνουν ότι δεν ήταν εκει ο pskarm. Αλλά οτι δεν ειδε πόσους έβαλαν στο ασθενοφόρο.
-
Γαμω το κερατο μου με εχετε βγαλει απο τα ρουχα μου.....
Τι περιμενεις δλδ ρε taurus? Να πουμε και μπραβο που απλα δεν θρηνησαμε θυματα,λογω εξοδου αγωνιστικου αυτοκινητου επειδη δεν εγινε σωστη 'αστυνομευση' ?Και να σε ρωτησω εγω κατι?
-Ποιος ειναι υπευθυνος για τους θεατες και το που καθοντε σε καθε στροφη?
-Ποιος ειναι υπευ8υνος για τους κριτες?
-Ποιος ειναι ο υπευ8υνος για τα σεμιναρια και την σωστη ενημερωση των κριτων?
-Και αν θρηνουσαμε τελικα θυματα (θεατες) σε ποιον θα απαγγελανε κατηγορια για φονο εξ αμελειας(αυτη ειναι ερωτηση τρικ.Ψαξε λιγο στο παρελθον και θα καταλαβεις)Παντως το μονο σιγουρο ειναι πως δεν ειμαι εγω ουτε και κανενας αλλος οδηγος η μηχανικος( αν και στην τελευταια ερωτηση μπερδευοντε λιγο τα πραγματα)
Τα νεα μετρα περι ασφαλειας!