-
carlito_ner
συμφωνω απόλυτα.fotis-84
η γνώμη σου για αυτά που έγραψε αφορούν μόνο την εμπειρία του σαν οδηγός και την ηλικία του? -
εχω παραθεσει το κομματι του ΥΓ του!
-
Για να γράφω για την δεκαετία του '70 υπάρχουν 3 περιπτώσεις.
- Να είμαι τρελός και να μην ξέρω τι λέω
- Να έχω μιλήσει με παλιούς αγωνιζομένους και να μου έχουν εξιστορήσει κάποια παλιά 'σκηνικά'.
- Να έχω διαβάσει κάποια άρθρα απο τους 4τροχούς που μιλάνε για τις παλιές εποχές, γραμμένα από καταξιωμένους ανθρώπους του χώρου που έτρεχαν εκείνες τις εποχές.
Διάλεξε και πάρε
Φιλικά,
Γιάννης
Υ.Γ. Το να μην συμφωνείς με αυτά που γράφω και να τεκμηριώνεις την άποψη σου είναι δεκτό και κατανοητό. Το να μην συμφωνείς όμως και να με ειρωνεύεσαι σίγουρα δεν αρμόζει ούτε σε σένα αλλά ούτε σε μένα.
-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Πρώτη εμφάνιση νέου οδηγού με καταξιωμένο συνοδηγό ?
Ανέκδοτο !Άν είσαι 'έχων' θα πάρεις έναν έμπειρο ούτως ή άλλως και πολύ καλά θα κάνεις. Κατά τ' άλλα, ούτε βοήθεια για σημειώσεις δεν μπορείς να πάρεις από καταξιωμένους.
ΑΓΑΠΗΤΕ Christos M,
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΣΟ ΕΣΥ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο SAXO student ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ 'ΤΣΙΓΚΛΙΣΑΤΕ' ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΜΠΕΙΡΟ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ,ΘΕΤΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ SAXOstudent NA MOY ΟΡΙΣΕΙ ΕΝΑ ΔΙΗΜΕΡΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΝΑ ΠΩ ΤΟΣΟ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΗΓΗΣΗ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΜΕ Ρ.Μ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ karlito ner
Καταρχήν μπαίνω στο forum κάποια χρόνια. Πριν μπω στο forum όντως η εικόνα που είχα για τους ελληνικούς αγώνες ήταν φοβερή. Από την στιγμή που μπήκα εδω πέρα η είκονα αυτή καταστράφηκε. Γεγονός όμως είναι ένα. Είδα ή μάλλον διάβασα σχεδόν όλες τις 'πλευρές'.....
Επι της ουσίας δεν μου απαντήσατε στο ζουμί του ποστ μου ως το γιατί αντιμετώπιζετε κάποιες καταστάσεις ή απόψεις, ειρωνικά και σαρκαστικά θα έλεγα, όταν δεν υπάρχει λόγος. Ως μηχανικός που είστε γενικώς περίμενα μια απάντηση του στύλ 'Διαφωνώ για τον α,β,γ λόγο'. Δεν νομίζω ότι με τέτοιες τοποθέτησεις όπως αυτή απέναντι στον EL-EM (και προς Θεού δεν στέκομαι στο συγκεκριμένο σκηνικό αλλά το πάω λιγο ποιο γενικά) βοήθατε τον νέο κόσμο να στροφάρει. Μάλλον σε 'λήθαργο' τον βάζετε.
Αφού όπως λέτε πιστεύετε στην δύναμη του συνοδηγού, που είναι το προβλημά σας? Γιατί δεν δίνετε απλές και ξεκάθαρες απαντήσεις όπως θα μου δίνατε αν σας ρώταγα, τι ανάρτηση να βάλω στο αυτοκίνητο μου? Γιατί κρύβεστε πίσω απο σχόλια γεμάτα υπονούμεναΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΩ ΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ,ΩΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ , ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ .
ΞΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ . ΣΑΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΑ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ,ΕΠΙΡΕΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠ'ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΚΑΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ Κ.ΚΑΒΑΘΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ , ΜΠΛΕΧΤΙΚΑ ΒΑΘΙΑ , ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΧΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΚΙ ΕΣΥ (ΠΡΙΝ ΜΠΕΙΣ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ, ΟΠΩΣ ΛΕΣ) , ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΘΗΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΛΛΕΓΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΡΙΤΙΚΗ , ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΩΡΕΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΟΡ , ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΙΔΕΕΣ ΠΑΛΕΥΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠ'ΤΗΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΠΗΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ , ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ..
ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑΜΠΟΡΟΥΣΑΝΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥ ΣΠΟΡ , ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 20+ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ .
ΦΑΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΚ ΕΔΩ ΠΕΡΑ , ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ , ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΧΟΝΤΡΟ ΗΤΑΝ-ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΟΑΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΕΙ .
**ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΟΝΟΝ ΟΔΗΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΦΤΑΙΝΕ **ΓΙΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ , ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΑΠΑΞΙΩ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ , ΝΑ ΔΙΝΩ ΣΑΦΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΣ .
ΑΦΟΥ ΜΟΝΟΝ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΟΣΙΑΣΜΟ ΠΕΤΑΝΕ , ΤΡΙΧΕΣ ΔΗΛΑΔΗ , ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ , ΜΕΤΑ ΑΠ'ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑΣας διαβάζω αρκετές φορές να λέτε για την ΕΛΠΑ, τις λέσχες, την κονόμα...
Εχετε ποτέ αναλογιστεί τι είναι όλοι αυτοί? Άνθρωποι που τους έχετε εκλέξει όλοι σας(με άμεσο ή 'έμμεσο' τρόπο). Ο κ.Μανιατόπουλος δεν ξύπνησε ένα ωραίο πρωί και είπε 'ΧΜΜΜΜ τι να κάνω? Δεν πάω να γίνω πρόεδρος της Ε.Θ.Ε.Α??'. Ούτε κατέβηκε απο μόνος του στην Μεσογείων και είπε στον κ.Δεσποτοόπουλο ' Ρε Βασίλη άσε με να γίνω Πρόεδρος της Ε.Θ.Ε.Α.'. Το ίδιο ισχύει και για τον κ.Δεσποτόπουλο, τον πρόεδρο του Σ.Ο.Ο.Α. κτλπ.ΕΔΩ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΑΛΑΤΑ .
Ο ΜΟΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Δ.Σ. ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ-ΣΥΝΟΔΗΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΟΑΑ .
ΜΑΘΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΠΑ (ΛΕΣΧΗ ΜΠΡΙΤΖ - ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΩΝ ) ΑΦΡΟΚΡΕΜΑ ΤΟΥ
-
Ο χρήστης carlito_ner έγραψε:
Το forum δεν είναι για να λαμβάνονται αποφάσεις, ούτε για κατάθεση προτάσεων. Αυτά πρέπει να γίνονται αλλού. Το forum είναι για την ανταλλαγή απόψεων και την ενημέρωση του κόσμου για καινούργια πράγματα. Κάτι σαν think-tank.Πολύ σωστά! Εννοείται όμως πως το Forum είναι εργαλείο (εκτός από ξεκατίνιασμα και βγάλσιμο απωθημένων και...) για τη διαμόρφωση θέσεων, απόψεων και κάπως έτσι προκύπτουν και οι προτάσεις.
Οι προτάσεις με τη σειρά τους είτε κατατίθενται απευθείας στην ΕΘΕΑ, είτε κατατίθενται σε λέσχες, είτε κατατίθενται στο συλλογικό όργανο των οδηγών (ΣΟΑΑ, ΣΟΑΒΕ) και μέσω αυτού στην ΕΘΕΑ. Η πρώτη μέθοδος εγγυάται πως θα φτάσει η πρόταση εκεί που πρέπει να φτάσει (ασχέτως της συνέχειας...), η δεύτερη και η τρίτη εγγυώνται πως πίσω από την πρόταση θα είναι και η δύναμη περισσότερων από έναν ανθρώπων.
Στο Forum δε νομίζω να μπαίνει κάποιο μέλος της ΕΘΕΑ και να περιμένει να μαζέψει ιδέες...
-
- Είμαι ο τελευταίος άνθρωπος στον κόσμο που θα ασκήσω κριτική για το οτιδήποτε έχει να κάνει με τους αγώνες. Απλά ένας παρατηρητής θα έλεγα οτι είμαι και αναφέρω αυτά τα οποία παρατηρώ.
- Δεν αμφισβητώ τις προσπάθειες που έχουν γίνει από τον Σ.Ο.Ο.Α. Για την ακρίβεια τις θεωρώ δεδομένες. Το θέμα είναι όταν έγινε ο απολογισμός αν έγινε σωστός απολογισμός ή απλά έγινε για τα μάτια του κόσμου. Γιατί αν γινόταν κάποιοι αναγκαστικά θα έπρεπε να αναλάβουν κάποιες ευθύνες.
- Όχι ούτε εμένα μου αρέσει να κάθομαι σε μπροστά σε μία οθόνη και να λέω αυτά που πιστεύω. Θα προτιμούσα να ήμουν σε έναν χώρο μαζί με άλλους ανθρώπους και να ανταλλάζαμε απόψεις. (αν και συνεχίζω να λέω οτι πρακτικά αναφέρω πράγματα που βλέπω και όχι την γνώμη μου....)
- Το εάν ο Σ.Ο.Ο.Α. όπως λέτε πρέπει να ενώνει τους οδηγούς είναι σχετικό. Ο Σ.Ο.Ο.Α. όπως και όλοι οι σύνδεσμοι αποτελείτε απο ανθρώπους. Αν αυτοί οι άνθρωποι δεν ενδιαφέροντε και δεν συμμετέχουν τότε ο Σ.Ο.Ο.Α απλά είναι μια ωραία λέξη και τίποτα παραπάνω.
- Για την ΕΛΠΑ γνωρίζω τα βασικά της ιστορίας της και τίποτα παράνω. Σίγουρα δεν μπορώ να γνωρίζω πτυχές της, τις οποίες φαντάζομαι θα γνωρίζετε εσείς. (Λόγω ηλικίας, και μην το πάρετε στραβά )
- Γνωρίζω οτι οι οδηγοί δεν έχουν 'δύναμη' μέσα στην ΕΛΠΑ απο την ελεγκτική σκοπιά πάντα. Γιαυτό αναφέρθηκα και για τον 'έμμεσο' τρόπο στην εκλογή κάποιων ανθρώπων. Τι εννοώ. Οτι όλοι αυτοί (και νομίζω πως θα συμφωνήσετε μαζί μου) ειναι ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ να είναι ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΟΔΗΓΩΝ! Όχι να ορίζουν αυτοί τους πάντες και τα πάντα και να μένουν στο απυρόβλητο.
Γιατί αγαπητέ κύριε Χρήστο άμα λέγανε οι οδηγοί δεν κατεβένουμε για ένα μήνα σε αγώνες τότε να δείτε γέλια που θα ρίχναμε.
Λογικά όπως σε όλες τις 'καταστάσεις' υπάρχουν αυτοί που τους βολεύει η υπάρχουσα κατάσταση και κάποιοι που δεν τους αρέσει αυτή η κατάσταση. Εμένα το φτωχό μου το μυαλό λέει οτι
ή
Οι βολεμένοι είναι ποιο πολλοί απο τους δυσεραστημένους
ή
Οι δυσεραστημένοι είναι ποιο πολλοί από τους βολεμένους και απλά αδιαφορούν.
Επειδή είμαι καλοπροαίρετος άνθρωπος θα πάρω την δεύτερη περίπτωση. Αν αδιαφορούν τότε θα μπορούσε να πει κάποιος 'Καλά να πάθουν!'.
7) Για το θέμα περί δοκιμών, πιστέψτε με δεν θέλω και δεν είναι σκοπός μου να είμαι απόλυτος. Αλλά όταν παίζεις ένα παιχνίδι το παίζεις με τους κανόνες. Και εγώ είμαι κατά των 4 περασμάτων αλλά όχι των άπειρων περασμάτων. Όμως κανείς δεν υποχρεώνει κανέναν να κάνει το οτιδήποτε. Όταν παίρνουμε κάποια ρίσκα πρέπει να αναλαμβάνουμε και τις συνέπειες αυτών των ρίσκων.(και φυσικά δεν μιλάω για τους θανάτους αλλά γενικά) Και στην τελική αφού όπως βλέπω οτι σε πολλούς δεν άρεσε αυτό το μέτρο γιατί δεν έκαναν κάτι?Φιλικά,
Γιάννης
-
Ο χρήστης carlito_ner έγραψε:
Γιατί αγαπητέ κύριε Χρήστο άμα λέγανε οι οδηγοί δεν κατεβένουμε για ένα μήνα σε αγώνες τότε να δείτε γέλια που θα ρίχναμε.Φιλε Γιαννη συγνωμη που μπαινω σποντα, αλλα αυτο λεγανε να κανουνε μετα το περσινο αττικο μου φαινεται..... Αλλα οσο ειδεσ εσυ οδηγους να απεχουν αλλο τοσο ειδαμε και εμεις.....
Ακομη και οδηγοι οι οποιοι λεγανε δεν θα τρεξουμε και δεν θα κανουμε και δεν θα ρανουμε, τρεξανε..... Οποτε αυτο το σεναριο ειναι θαμμενο πριν ακομα γεννηθει η ιδεα.....Φιλικα
Α. Αννιβας -
Αλεξανδρε το θυμάμαι και εγώ αυτο περι μη συμμετοχής των οδηγών. Το θέμα είναι γιάτι αυτοί που τα λέγανε αυτά τρέξανε και μείνανε στο απυρόβλητο.(πέρα από τους 'προφανείς' λόγους)
Φιλικά
Γιάννης
-
Γιαννη ποιος να τους πυροβολησει.... Απλα ειναι οπως ολα τα λογια του αερα....
Εγω τουλαχιστον ειχα δηλωσει τοτε συμμετοχη για ριτσωνα και επειδη ειχα πληρωσει και δεν επερνα λεφτα πισω και ειχα ηδη παρει λεφτα απο τον σπονσορα μου τα οποια δεν μπορουσα να τα επιστρεψω(αφου τα ειχα ξοδεψει) εβαλα τον αδερφο μου και ετρεξε με το τοτε αμαξι μου.... Οποτε εν μερη εγω τουλαχιστον τηρησα την αποχη μου..... Το αμαξι ομως οχι...
-
ΩΡΑΙΑ ΕΔΩ ΕΣΕΙΣ ( carlito ner - hannibal ) ΤΑ ΒΡΗΣΚΕΤΕ , ΟΠΟΤΕ ΚΑΡΛΙΤΟ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΑΠ'ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ , ΘΑ ΛΙΓΟΣΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ .
ΦΙΛΙΑ -
Κυριε Χρηστο επειδη εχω χθει τωρα τελευταια που δεν βαζετε τις φατσουλες.... Αυτο το λετε ειρωνικα?
Αν οχι ισως δεν ειμαι και το καταλυλοτερο ατομο να κανω τον δασκαλο, γιατι σε σχεση με αλλους αυτα τα λιγα που ξερω δεν ειναι τπτ....
-
ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ , ΟΙ < ΠΗΓΕΣ > ΣΟΥ , ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ .....
-
-
Το θεμα που συζητατε ειναι πολυ σοβαρο & με απασχολει πολλα-πολλα
χρονια .Χερομαι γιατι μεσω του FORUM μπορω να πω τις αποψεις μου .
nass μπραβο σου, παροτι το Νο 1 Τ.Ε της χωρας ,λες την γνωμη σου αντιθετα με αλλους που κανουνε τις κοτες ακομα & οταν (καταλαβες)
APR - EL EM μπραβο για τον καυστικο σας λογο, ασχετο εαν εχετε δεν εχετε δικιο.Διαφωνω μαζι σας στο οτι η αρχη του σπορ εχει το μυαλο της
μονο στην κονομα, γιατι οταν ο ΣΟΑΒΕ (ερημην των αγωνιζομενων οπως ολες οι αποφασεις τους)αποφασιζε να γινουν στην Β.Ε 7 αγωνες απο 27 (πολοι ηταν) δεν θα το δεχοταν.20 αγωνες τα παραβολα ειναι πολλα λεφτα.
Ειμαι ερασιτεχνης αγωνιζομενος 34 χρονια ,εχω τρεξη περι τους 150 αγωνες,εχουν δει τα ματια μου πολλα,τετοια ατυχια & γκαντεμια με 3 νεκρα
παιδια, τι να πω.Απο οτι ξερω & τα 3 ατυχα παιδια ηταν σοβαρα & μετρημενα.Δεν φταιει το τρελλο οδηγημα,ουτε τα μετρα ασφαλειας, ηταν μοιραιο.
Τα μετρα ασφαλειας ειναι καλα και συζητησιμα , διαφωνω με τις υπερβολες που ακουγονται, διοτι & ROL BAR απο ατσαλι μασιφι, & αντι φορμες να βαλουμε πανοπλιες & αντι κρανος να τσιμενταρουν τα κεφαλια μας με το καθισμα,παλι ο κινδυνος θα υπαρχει.
Πριν 3 χρονια ειχα ενα ατυχημα απο υπερβολικη σιγουρια λογω πολλων
δοκιμων. 1 τ.μ υγρασιας στην εξοδο με εστειλε με 170 χιλ στα βραχια .
( Ο νοων νοειτο)
Τα δοκιμαστικα πρεπει να ελεγχονται οχι για τον αριθμο περασματων οσο
το πως γινονται (ταχυτητα κλπ)
Οι αγωνιζομενοι πρεπει να σκεπτονται τους συναθλητες τους .Δεν επιτρεπεται αυτοκινητο το οποιο χτυπαει μπιελα η εχει γεμιση την ειδικη καπνο λογω μηχανικης βλαβης, να κινηται χωρις να σκεπτεται οτι απο πισω ερχενται αυτκινητα, τα οποια σε περιπτωση που ανοιξη μια τρυπα στο μοτερ τους θα γινει ατυχημα γεμιζοντας το δρομο λαδια.
Πολλα παιδια τα χαιρομαι που τερματιζουν σε πισω θεσεις & ειναι χαρουμενα γιατι διασκεδασαν, κανανε το κεφι τους ,ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.
Αντιθετα αλλοι που τερματισαν 2οι-3οι ειναι στα μαυρα τους τα χαλια.
Οι οργανωτες & οι υπευθυνοι ασφαλειας, δεν μπορουν να καταλαβουν
& να δουν τα επικυνδινα σημεια ωστε να προφυλαξουν ειτε με αχυρομπαλες κοβοντας την ταχυτητα σε μεγαλες ευθειες , ειτε με κοκινες
κορδελες η κριτη ,οταν υπαρχει γκρεμος. ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΑΩ.
Ξερει κανενας οδηγος οταν πληρωνει την σημετοχη του αγωνα που εχει μεσα & την ασφαλεια του αυτοκινητου στην διαρκεια του αγωνα ,γιατι
ασφαλιζεται .Μηπως Θεος φυλαξει σε ενα σοβαρο ατυχημα με θυματα,
κλεισει το σπιτι του βρεθει στην φυλακη.
Πιστευω ακραδαντα οτι εαν οι αγωνιζομενοι δεν οργανωθουν σε ομαδες
10-15-20 πληρωματων, να περνουν αποφασεις συλλογικες , να εχουν
συχνη επαφη μεταξυ τους ,να συζητουν τα προβληματα τους ,χωρις αρχηγους & προεδρους , δυστυχως θα ειμαστε ερμαια του καθε κομπλεξικου που βρεθηκε να κατεχει ενα ποστο.
Και κατι για την ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ μας την φτωχομανα.ΚΑΤΑΝΤΙΑ
Ολος ο αγωνιστικος στολος της δεν αξιζει οσο τα 3 αγωνιστικα αυτ/τα της
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΙΣ (επ 'ευκαιριας συγχαρητηρια για τις επιτυχιες σας).
Δεν αναφερω το ΚΙΛΚΙΣ γιατι η διαφορα ειναι ακομη πιο μεγαλη.
Αληθεια θα μαθουμε ποτε γιατι τον καλυτερο οδηγο που εβγαλε η Β.Ε
την τελευταια 20ετια τον κοψανε τους αγωνες.Μηπως ειναι παραπτωμα πειθαρχικο να κερδιζεις το Π.Π.Ρ. Ουτε πειθαρχικο ειχαν το σθενος
να τον περασουν .ΧΑΙΛ ΕΘΕΑ.ΚΟΥΚΚΙΔΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΣΙΡΚΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΞΟΥΜΑΙ.
-
ΕΙΔΕΣ ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΚΚΙΔΗ , ΞΕΛΑΦΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ !
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ , ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΑΝΓΧΟΣ .
ΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΟΙΟ ΣΥΧΝΑ , ΚΑΝΕΝΑ ΕΣΩΨΥΧΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ , ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ .
Ν'ΑΣΤΑΙ ΚΑΛΑ
Χ.Α.
-
ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ....
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΝ ΘΕΡΜΩ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΝΕΟ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ.
ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑΝ.
ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΜΕΘΑΕΙ, ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΓΩΝΙΣΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΟΥΣΙOΝ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΦΟΒΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ 'ΘΕΣΑΡΑ ΤΟΥΣ' ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΧΡΟΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΑΠΟΡΙΑΣ ΠΩΣ Ο Κ. ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ 'ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ' ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΟΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ:
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.
ΕΧΕΤΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΤΟ ΣΠΟΡ ΑΓΩΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ SIDE SHOW. DRIFT CHALENGE ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΙΕΣΤΕΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΠΟΤΕ. ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ
ΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Η ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΕΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΜΕΝ ΑΤΥΧΑ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΝΕΟΙ, Ο ΝΕΟΣ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΤΕΡΟ, ΟΜΩΣ Ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ. ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
Η ΕΞΟΔΟΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ.
ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΔΕ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ. ΕΚΕΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΥΝΗΘΩΣ. ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΟΜΩΣ ΑΠΛΑ ΤΑ ΑΓΝΟΟΥΝ .
ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΕΘΕΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΚΟΛΑΡΟΥ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΜΠΕΙΡΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΘΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ{8,32] ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΗΡΑ 14 ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΑΧΛΑΔΙΑΣ ΣΤΡΙΒΕΙ ΜΕ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΡΓΑ. ΚΑΛΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΔΕΝ
ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΚΥΠΕΛΛΟ, ΕΠΑΘΛΟ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ. ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ. ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΘΟΥΝ.
ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΠΑΡΟΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1971. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΑΘΕΣΑΤΕ.ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΥΛΗΣ
-
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... &race_id=0
edit [kouk][/color]
ΕΝΑΣ ΚΡΙΤΗΣ ΜΟΝΟ ΧΤΥΠΗΣΕ??
ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙ ΤΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ?ΜΕ ΒΑΡΚΑ?
ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ???edit [kouk] ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ
για πεστε μου τωρα εσεις που αφησατε τις αναβασεις και τα σπριντ να συνεχιστουν μεχρι το σεπτεμβρη κανονικα ειναι ασφαλη???
τι θα κανετε τωρα?
μηπως φταιει οτι ο κυριος φωτεινελης ηταν απειρος οδηγος και δεν ειχε περασει ψυχολογικα τεστ?μηπως χρειαζεται και αυτος σεμιναρια οδηγησης?δε φανταζομαι να τολμησει κανεις να πει οτι φταινε τα edit [kouk][/color] της start line...προς θεου!!!!!!!!!!
τι φταινε αυτοι που ο κοσμος ειχε φτασει μεχρι την ασφαλτο?τι φταινε αυτοι που ο κριτης τους που χτυπησε πιο ελάφρα απο τους 3 καθοταν με τη καρεκλα του στην εισοδο της στροφης κατω απο ενα μικρο δεντρακι μη παθει ηλιαση το παιδακι...
στη στροφη αυτη(του μπαρ κ9 αν θυμαμαι) ηταν 5-6κριτες, ο αλυταρχης αν θυμαμαι, 5-6αστυνομικοι και 2 τουλαχιστον κριτες....
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΑΛΙ ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ....για ολα φταιει για μια ακομη φορα ο οδηγος...θα βγουν τωρα να πουν για λαθος εκτιμηση και υπερβολικη σιγουρια του εμπειρου οδηγου που νομιζε οτι ειναι αλαθητος αλλα ειναι κουλος και πρεπει να παει και αυτος στα θρανια...
μετα θα βγαλουν και αγωνιστικη λισανς για τους θεατες...αν δεν εχεις παρακολουθησει τα σεμιναρια των λαμογιων απαγορευεται να βλεπεις αγωνες...τι φταιει ο καημενος ο μπατσος και ο κριτης να σε κυνηγαει απο πισω που να κατσεις...λες και οι βλαχοι στο εν λογω χωριο ηξεραν απο χτες τι ειναι αγωνες και ηταν υποχρεωμενοι να μυρισουν τα προβατα που θα κατσουν...
Ο ΚΡΙΤΗΣ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΖΟΓΚΟΜΕΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗ ΚΑΛΕΚΛΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ....
δε συζηταω για το γεγονος οτι ανεβαινε πριν το warm up τεζα ο αλυταρχης με το λεον και κατεβαιναν 2 κοριτσακια το δρομο 10-13χρονων τα οποια παραλιγο να παρει σβαρνα 5 λεπτα πριν αρχισει ο αγωνας???
ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΩΣ ΕΚΕΙ???
η μανα τους ναι ειναι ηλιθια που τα αφηνει να κυκλοφορουν μονα τους αλλα οι κριτες που ουτε στο τερματισμος ουτε στις προηγουμενες 2 στροφες τα σταματησαν ΤΙ ΕΙΝΑΙ??ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΗΠΩΣ?θα μου πεις τι τα λες?
πρωτη φορα ειναι?σε καθε αγωνα τα ιδια δε γινονται με στατιστικη επαναληψιμοτητα?
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ!
ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ αφου η λυση ειναι τα σεμιναρια και τα ψυχολογικα τεστ και τα ρολλ κειτς 82σημειων και τα χανς.
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥΣ.αντε γεια σαπιλα...
υ.γ.1. για ενα μονο πραγμα χαρηκα. που συνεβη οτι δυστυχως συνεβη στον πιο λαμογιο οδηγο...λες και ηταν γραφτο του και σε αγωνα της ''αγαπημενης΄΄ του λεσχης μαλιστα.
υ.γ.2. δε ξερω αν γινεται, ποσο τιρειται και απο ποιον αλλα θεωρω οτι οταν καποιος αγωνιζομενος τραυματιζει θεατες πρεπει να περναει και απο αλκοτεστ και ας ειναι 9το πρωι και αυτος εχει τσιμπλες στα ματια. -
Βασικα την εχω κανει την συγκεκριμενη αναβαση το 2004. Αν οντως εφυγε στην αριστερη του μπαρ, τοτε σιγουρα ειναι οδηγικο λαθος απο την μια(η συγκεκριμενη ειναι βαθια χαραγμενη στο μυαλο μου οπου οταν σφαζομασταν για 1η θεση με τον Κυριο Ατεση στην Ν2 απο υπερβαλοντα ζηλο εχασα το αυτοκινητο απο υπερεκτιμηση στο 2ο σκελος αλλα ευτυχως μου κοστισε μονο σε χρονο και οχι σε τπτ αλλο).
Το πιο λα8ος ακομα βεβαια ειναι οτι υπαηρχαν ατομα εκει,δηλαδη στην κατευθυνση που μπορουσε να εχει εξοδο ενα αγωνιστικο αυτοκινητο.
Αντε να δουμε τι αλλο θα συμβει...... -
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&article_id=10666&race_id=0edit [kouk][/color]
ΕΝΑΣ ΚΡΙΤΗΣ ΜΟΝΟ ΧΤΥΠΗΣΕ??
ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙ ΤΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ?ΜΕ ΒΑΡΚΑ?
ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ???edit [kouk][/color] ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ
για πεστε μου τωρα εσεις που αφησατε τις αναβασεις και τα σπριντ να συνεχιστουν μεχρι το σεπτεμβρη κανονικα ειναι ασφαλη???
τι θα κανετε τωρα?
μηπως φταιει οτι ο κυριος φωτεινελης ηταν απειρος οδηγος και δεν ειχε περασει ψυχολογικα τεστ?μηπως χρειαζεται και αυτος σεμιναρια οδηγησης?δε φανταζομαι να τολμησει κανεις να πει οτι φταινε τα edit [kouk][/color] της start line...προς θεου!!!!!!!!!!
τι φταινε αυτοι που ο κοσμος ειχε φτασει μεχρι την ασφαλτο?τι φταινε αυτοι που ο κριτης τους που χτυπησε πιο ελάφρα απο τους 3 καθοταν με τη καρεκλα του στην εισοδο της στροφης κατω απο ενα μικρο δεντρακι μη παθει ηλιαση το παιδακι...
στη στροφη αυτη(του μπαρ κ9 αν θυμαμαι) ηταν 5-6κριτες, ο αλυταρχης αν θυμαμαι, 5-6αστυνομικοι και 2 τουλαχιστον κριτες....
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΑΛΙ ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ....για ολα φταιει για μια ακομη φορα ο οδηγος...θα βγουν τωρα να πουν για λαθος εκτιμηση και υπερβολικη σιγουρια του εμπειρου οδηγου που νομιζε οτι ειναι αλαθητος αλλα ειναι κουλος και πρεπει να παει και αυτος στα θρανια...
μετα θα βγαλουν και αγωνιστικη λισανς για τους θεατες...αν δεν εχεις παρακολουθησει τα σεμιναρια των λαμογιων απαγορευεται να βλεπεις αγωνες...τι φταιει ο καημενος ο μπατσος και ο κριτης να σε κυνηγαει απο πισω που να κατσεις...λες και οι βλαχοι στο εν λογω χωριο ηξεραν απο χτες τι ειναι αγωνες και ηταν υποχρεωμενοι να μυρισουν τα προβατα που θα κατσουν...
Ο ΚΡΙΤΗΣ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΖΟΓΚΟΜΕΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗ ΚΑΛΕΚΛΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ....
δε συζηταω για το γεγονος οτι ανεβαινε πριν το warm up τεζα ο αλυταρχης με το λεον και κατεβαιναν 2 κοριτσακια το δρομο 10-13χρονων τα οποια παραλιγο να παρει σβαρνα 5 λεπτα πριν αρχισει ο αγωνας???
ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΩΣ ΕΚΕΙ???
η μανα τους ναι ειναι ηλιθια που τα αφηνει να κυκλοφορουν μονα τους αλλα οι κριτες που ουτε στο τερματισμος ουτε στις προηγουμενες 2 στροφες τα σταματησαν ΤΙ ΕΙΝΑΙ??ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΗΠΩΣ?θα μου πεις τι τα λες?
πρωτη φορα ειναι?σε καθε αγωνα τα ιδια δε γινονται με στατιστικη επαναληψιμοτητα?
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ!
ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ αφου η λυση ειναι τα σεμιναρια και τα ψυχολογικα τεστ και τα ρολλ κειτς 82σημειων και τα χανς.
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥΣ.αντε γεια σαπιλα...
υ.γ.1. για ενα μονο πραγμα χαρηκα. που συνεβη οτι δυστυχως συνεβη στον πιο λαμογιο οδηγο...λες και ηταν γραφτο του και σε αγωνα της ''αγαπημενης΄΄ του λεσχης μαλιστα.
υ.γ.2. δε ξερω αν γινεται, ποσο τιρειται και απο ποιον αλλα θεωρω οτι οταν καποιος αγωνιζομενος τραυματιζει θεατες πρεπει να περναει και απο αλκοτεστ και ας ειναι 9το πρωι και αυτος εχει τσιμπλες στα ματια.***Δυστυχώς έχει στο μεγαλύτερο μέρος δίκιο …..
Και χάνετε όσοι δεν θα το διαβάσετε γιατί θα το κόψουνε ***
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΌ .......
Τα νεα μετρα περι ασφαλειας!