-
Ο χρήστης koulis1 έγραψε:
1)Να τηρούνται αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας που ηδη υπάρχουν αλλά δεν εφαρμόζονται τοσο αυστηρά οσο θα πρέπει δηλ.φορμες,ζώνες,καθίσματα,γαντια,εσώρουχα,εστω και με ποινή αποκλεισμού απο τον αγώνα.Δες τι γράφω παραπάνω για τα κράνη...
2)Εγραφα τον Φεβρουάριο του 2006
'Θέλω επισης να προσθέσω οτι καλό ειναι, ο σοαα να κάνει μια προταση ωστε οι αγωνιστικές αδειες να βγαινουν μετα απο κάποια τυπική αλλά ουσιαστική εκπαιδευση μεσα απο το safetrack,Ιαβέρη,Μοσχούτη και οποιον αλλον εχει σχολή προκειμένου οι νέοι οδηγοι να εχουν κάποια γνώση και να μπορούν να οδηγήσουν με ασφάλεια (για αυτούς αλλά και τους θεατές)αλλά και γρήγορα,
γιατι επιτρέψτε μου αυτό το θεαμα που βγαίνει στις αναβάσεις που εχω παρακουλουθήσει τελευταία αλλα και στο σπριντ τις προαλλες ειναι το χείριστο που μπορεί να δει κανείς.Ας κάνει επιτέλους μια συμφωνία η ΕΘΕΑ, οι νέοι οδηγοί(και ολοι μας δεν εχω κανέναν ενδοιασμό για αυτό)με τους παραπάνω προκειμένου ολοι να μπορέσουμε να πέρασουμε κάποιου ειδους σεμιναρίου με χαμηλό κόστος 100ευρώ το πολύ,για το πως στρίβουν,πως γκαζώνουν και για πιο λόγο!!!(μην γελάτε καθόλου!!!!)φρένα-ντριφτ,συμπεριφορά-νοοτροπία αγώνων και οτι αλλο εκτιμήσουν οι ειδικοί οπως πχ τι γράφουμε στις σημειώσεις και γιατί;;;;;
Νομίζω είναι στα σχέδια και αυτό
3)Μακριά απο τα Hans.Μην τινάξετε τους ελλ.αγώνες στον αερα.(Ουτε στην Ιταλία δεν τα φορούν που ειναι επαγγελματίες θα τα βάλουμε εδω;;;).
Το καθε τέτοιο συστημα μαζί με τα λοιπά στοιχίζει 4000 ευρώ για το κάθε αυτοκίνητο τη στιγμή που μ.ο. κόστους του ελληνικού αγωνιστικού αυτοκινήτου δεν ξεπερνά τα 10000 ευρώ.
Αυτα τα λίγα για τους συμμετέχωντες και τα νέα μέτρα,για τους οργανωτές θα επανέλθω.Δεν είναι στα άμεσα σχέδια η χρήση HANS καθότι δεν αποδείχθηκε πως θα έσωζε κάτι σε οποιοδήποτε από τα 3 δυστυχήματα. Οπότε πάει για 2008-2009. Γιαυτό και βγήκε προειδοποίηση από φέτος, ώστε να είναι όλοι προετοιμασμένοι στις νέες αγορές τους.
Στην Ιταλία πάντως θα έχουν HANS από το 2007 και ο λόγος είναι ο θάνατος του Roggia (τυπική περίπτωση που θα είχε σωθεί με HANS). Και εν γένει δεν έχεις δίκιο για το HANS, είναι μεν ακριβό (θα φτηνύνει) αλλά σώζει ζωές αποδεδειγμένα πολύ περισσότερο από πχ. τις εγκατεστημένες πυροσβέσεις με όχι-Halon υλικό -
nass@
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΕΡΙ ΝΙΑΤΩΝ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥΣ .
ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ Η ΕΘΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥΣ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΑΣ Α.Τ.Ι.Α .ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ .ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΑΝΗ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΚΛΠ ΚΛΠ .
ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ. -
Μια ερώτηση: Συνοδηγός που έχει τρέξει ήδη σε 3-4 αγώνες (δηλωμένος σαν συνοδηγός) λογίζεται και αυτός 'νέος' οπότε χρειάζεται να κάνει και αυτός 2 sprint?
-
ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΕΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΕΘΕΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΛ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ.
-
Κατά τ' άλλα συμφωνώ 100% να υπάρχει μια ιεράρχηση των αγώνων. Το είδος του αυτοκινήτου δεν έχει τόση σημασία (= με μικρά αυτοκίνητα ήταν και οι 3 νεκροί του πρόσφατου παρελθόντος, ίσα-ίσα που από άποψη ασφάλειας μάλλον είναι καλύτερο ένα Evo-κάτι με cage 18 σημείων παρά ένα κατ΄ανάγκη αγωνιστικό), αυτό που έχει σημασία είναι η απόκτηση εμπειρίας.
ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤ'ΕΣΕ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟ ΕΝΑ EVO 275 ALOGAKIA ΣΤΑ 1350 ΚΙΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΝΟΣ ΠΡΩΤΑΡΗ , ΑΠΟ ΕΝΑ 1600 ΑΡΙ 145 ΑΛΟΓΑΚΙΑ ΜΕ 850 ΚΙΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΙΟΥ ΚΟΥΦΜΗ ΜΠΕΙΜΠΙ
-
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΡΑΛΛΥ.
ΕΙΠΑΜΕ ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ,ΣΤΕΡΕΨΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ,ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΘΑ ΠΑΘΩ ΑΥΧΕΝΙΚΟ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΟΛΙΓΙΑΝΝΗΣ
-
ΜΠΑΜΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
ΣΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ?????????????????/
-
APR, όπως είναι προφανές αναφέρομαι στο 'ασφαλές' σε ό,τι αφορά την προστασία του πληρώματος ΑΦΟΥ γίνει το ατύχημα.
Μην ξεχνάς πως σε όσα μεγάλα ατυχήματα είχαμε με 'Ν/4' τα πρόσφατα χρόνια (πχ. Βαζάκας πριν 3 χρόνια στο Μ. Ρόδο, ο Πατσουρέας στην Αγ. Αννα πρόσφατα, ο Καϊτατζής στο ΕΛΠΑ πριν 2 (?) χρόνια) τα πληρώματα τη γλύτωσαν χωρίς γρατζουνιά.
Ενώ δυστυχώς είχαμε 3 νεκρούς στα αυτοκίνητα που εσύ θεωρείς καλύτερα για τους άπειρους.
Και να μου λες 'ναι αλλά τι γίνεται πριν να συμβεί το ατύχημα' σου λέω πως καταρχήν συμφωνώ μαζί σου, τα ταχύτερα αυτοκίνητα είναι δυσκολότερα για τον άπειρο. Ωστόσο έχουν πολύ μεγαλύτερα περιθώρια να τα φτάσει ένας ατζαμής στα όριά τους, απ΄ ό,τι ένα μικρό αυτοκίνητο. Οπότε δεν είναι τόσο απλό, 'δώστε στους νέους μικρά αυτοκίνητα, είναι ασφαλέστερα'. Εξάλλου το αποδεικνύουν και τα πρόσφατα δυστυχήματα.
-
ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΝΑΣΟ , ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΑ , ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ , ΜΗΝ ΜΕ ΦΕΡΝΕΙΣ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ . ΑΣΤΟ .
-
Λάθος έκφραση από μεριάς μου. Δεν αποδεικνύουν τίποτα. Αλλά κάπου εμένα τουλάχιστον αυτά τα συμβάντα με βάζουν σε σκέψεις για το κατά πόσο ισχύει το 'νέος οδηγός καλύτερα μικρό αυτοκίνητο'.
Και ναι, είναι ασφαλέστερο για όλους ένα Evo στα 5/10 από ένα Starlet στα 9/10. Ή μήπως διαφωνείς ?
-
nass@
ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Ν/4 ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ?
ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑ EVO
ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Η ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΡΟΔΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΤΡΕΞΕΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΡΑΛΛΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ Ε? -
Οχι, με παρεξήγησες!
Απλά αμφισβητώ την (προφανή, σε πρώτη όψη) μεγαλύτερη καταλληλότητα ενός μικρού αυτοκινήτου για έναν άπειρο οδηγό αν γνώμονάς μας είναι η ασφάλεια και μόνο.
Σίγουρα ένας νέος θα μάθει σωστότερα ξεκινώντας από μικρό αυτοκίνητο, καμία αμφιβολία.
Ομως: είναι ασφαλέστερος σε μικρό αυτοκίνητο ? Δεν είμαι σίγουρος...
-
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΜΕ ΣΕ ΦΘΗΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ .ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥ ΜΥΑΛΟΥ.
ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΑΥΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ ΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ . -
Κοίτα, ασφάλεια δεν είναι μόνο μετά το ατύχημα (όπου σίγουρα ένα μεγαλύτερο και καλύτερο αυτοκίνητο είναι ασφαλέστερο, και εκεί φαντάζομαι αναφέρεσαι με το 'και το ξέρουμε όλοι μας' παραπάνω) αλλά και όλα όσα προηγούνται του ατυχήματος.
Και εκεί είναι που έχω τις αμφιβολίες μου, διότι ναι μεν ένα μικρό αυτοκίνητο αναπτύσσει μικρότερες ταχύτητες από ένα μεγάλο αλλά σε αυτές τις ταχύτητες είναι κοντύτερα στα όριά του (και άρα ανασφαλέστερο) από ένα μεγάλο.
APR έχει κάποιο σχόλιο ως προς αυτό ?
-
ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ , ΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΓΝΩΣΗ ΣΟΥ , ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΛΟΓΚΑΝ , ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ , ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ !
ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ . ΠΛΙΖ ΣΤΑΜΑΤΙΣΤΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΣΦΑΛΗ . -
Κύριε nass,
με όλο το θάρρος, επειδή νομίζω ότι καταλαβαίνω το σκεπτικό σας,
μήπως θα ήταν μια λύση η επιβολή multipoint cage για όλα τα αγωνιστικά του πρωταθλήματος.
Γιατί δεν γίνεται να πεις στον νέο βαλε multipoint και ο παλιός με ίδιο αμάξι να τρέχει με 8 σημείωνΟ συνδυασμός μικρό και multipoint είναι σχεδόν το ίδιο ασφαλές με το 'μεγάλο'
-
APR, επειδή όλο λες αλλά δεν τεκμηριώνεις τίποτα, μπορείς να απαντήσεις σε παρακαλώ στις ακόλουθες ερωτήσεις ?
-
Ποιό έχει περισσότερες πιθανότητες να προστατέψει το πλήρωμα καλύτερα μετά από ένα ατύχημα ? Ενα τυπικό μικρό αγωνιστικό 'Ελληνικής προέλευσης' (πχ. ένα Yaris) ή ένα τυπικό μεγάλο αγωνιστικό ομοίως 'Ελληνικής προέλευσης' (πχ. ένα Evo). Πρόσεξε το 'τυπικό', προφανώς υπάρχουν Yaris ασφαλέστερα μετά το ατύχημα από Evo, εγώ μιλάω για τον, ας πούμε, 'μέσο όρο'.
-
Ποιό είναι πιθανότερο να φτάσει ένας αδαής στα όριά του, το μικρό ή το μεγάλο ?
JasonClio, δεν είναι μόνο το roll cage, ακόμα και το ίδιο το μέγεθος του αυτοκινήτου βοηθάει. Και σίγουρα αυτό που προτείνεις δεν είναι ρεαλιστικό από πλευράς κόστους...
-
-
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΦΩΣΚΟΛΟ ΦΙΛΕ ΝΑΣΟ , ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΠΡΩΤΑ , ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΡΟΛΛΜΠΑΡ 6 ΣΗΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΡΙΣ ΣΕ ΕΒΟ ?
-
ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΠΛΟΚΟ ..
ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΘΕΣ ΜΙΚΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΑ .
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΑΣ ΤΟ ΙΧ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ.
ΠΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΡΑΛΛΥ ?
ΤΟΣΟΙ ΑΜΥΑΛΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΤΥΧΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΔΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!!
ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΓΟΝΑ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ ΝΟΜΙΖΩ! nass.ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ Η ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΠΟΤΕ ΣΛΟΓΚΑΝ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΜΟΥ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΤ ΕΜΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ CAGE ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ SAXORALLA ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ CAGE ΤΩΝ SUBARU Η EVO Η S1600 .
ΑΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΜΑΤΙΑ .
ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕΤΕ ΚΥΡΙΕ (APR) -
ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ(ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΟΝΟΤΡΗΒΟΥΜΕ )
ΠΟΙΑ ΟΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΑΔΑΗΣ ΝΑΣΟ ?
ΑΦΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΑΔΑΗ , ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ,ΤΗς ΠΡΟΣΦΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΣΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ .ΤΕΡΜΑ ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΡΙΨΕΙ ΕΣΤΡΙΨΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΕΙΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΩΝΩΝ . ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ , ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΛΑΝΟΜΠΟΥΚΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑΘΕΛΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΔΗΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΑΛΥΣΤΕΡΗ ΦΟΡΜΑ .
Τα νεα μετρα περι ασφαλειας!