-
Γιαααααα βάλτε κι εμένα με τον GTI_ στη λίστα... Θα δώσουμε το παρόν (μπορεί και με παρέα.. ) και θα συνεχίσουμε την κόντρα ΟΣΦΠ-ΠΑΟ... Εκτός απροόπτου..
- opterios
- kid
- chrmes
- passat1.8t
- n_olympios
- Jason
- Coyot
- Tsilis
- tazio
- Hammer_
- syele
- alman310 (με μικρή επιφύλαξη)
- tom
- tm
- silencer51
- kouk
- avel
- ΒΑΣΙΛΗΣ
- EP3
- vasilis
- face
- papdoc
- Govus
- ΣταύRRoΣ46
- nass
26.GTI_
27.pasxern - Euripides
ΥΓ:Μα πού είναι ο Asimov που μου χρωστάει και κάτι σταβλίσιες..;;;
-
Ελπίζω πως μέχρι την Κυριακή θα έχω αλλάξει ζαντολάστιχα και θα έχω πλύνει τις λάσπες της Θήβας...
Ακόμα κι έτσι όμως θα 'ρθω -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μα γιατί με αφήνετε απέξω- nass
Φοβούνται μην τους κόψεις στον τεχνικό έλεγχο...
-
Πολύς λαός!!! Αυτά είναι
-
Επειδή δεν μπορώ να βάλω το δικό μου στην πίστα, υπάρχει περίπτωση κάποιος καλός άνθρωπος να με πάρει για συνοδηγό? Είμαι αρκετά ελαφρύς!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Επειδή δεν μπορώ να βάλω το δικό μου στην πίστα, υπάρχει περίπτωση κάποιος καλός άνθρωπος να με πάρει για συνοδηγό? Είμαι αρκετά ελαφρύς!ΟΚ. Αν είναι έτοιμη απο αναρτήσεις η BMW θα σε πάρω εγω συνοδηγό στο ΔΕΞΙ κάθισμα! Ε Μαέστρο?!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Επειδή δεν μπορώ να βάλω το δικό μου στην πίστα, υπάρχει περίπτωση κάποιος καλός άνθρωπος να με πάρει για συνοδηγό? Είμαι αρκετά ελαφρύς!Αν θες να βλέπεις την άσφαλτο από το δεξί παράθυρο (λέγε με 30 μοιρών κλίση ), σε παίρνω κι εγώ
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Επειδή δεν μπορώ να βάλω το δικό μου στην πίστα, υπάρχει περίπτωση κάποιος καλός άνθρωπος να με πάρει για συνοδηγό? Είμαι αρκετά ελαφρύς!
ΟΚ. Αν είναι έτοιμη απο αναρτήσεις η BMW θα σε πάρω εγω συνοδηγό στο ΔΕΞΙ κάθισμα! Ε Μαέστρο?!
Παλιοεγκάθετε, νομίζεις πως δεν έχω καταλάβει τι ετοιμάζεις? Θα φέρω το σκαμπουδάκι μου να βάλω μέσα.
Edit: φέρε το handsfree αν μπορείς...
Σπύρο, no problema compadre, πάντα ήθελα να δω από μέσα πώς το σκίζεις το κακόμοιρο.
-
Καλημέρα. Θέλω να έρθω και εγώ μιας που θα είναι η τελευταια μου ευκαιρία να σας ξαναδώ/γνωρίσω πριν φυγω από Ελλάδα.. Αμαξι μάλλον δεν θα έχω οπότε θα με φέρουν. Κανείς για συνοδήγηση;;
Πάντως μέσα και χωρίς να συνοδηγήσω!!
(Για αυτόν που θα με αφήσει να συνοδηγήσω, δωρεάν διαμονη στην εστία της Σουηδίας. Αμα οδηγήσω κιόλας, θα του στείλω και τις Σουηδέζες φίλες μου!!!!)
-
πάντα το συμπαθούσα αυτό το παιδί τον σιταστάκ!
-
ναι αλλά δεν έχεις δεξί κάθισμα
-
Όσοι θελήσουν συνοδήγηση από μένα, την έχουν. Αρκεί να το ζητήσουν επιτόπου.
Μερικοί μερικοί δε, έχουν να λαμβάνουν και οδήγηση, γιατί είμαστε και άντρες και το λόγο μας τον κρατάμε -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
ναι αλλά δεν έχεις δεξί κάθισμαΚρύβε λόγια ρε!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ναι αλλά δεν έχεις δεξί κάθισμα
Κρύβε λόγια ρε!
(το 'ξερα ότι 'εχω σοβαρά επιχειρήματα)
-
Ευριπίδηηηηηηηη!!! Μάντεψε ποιος θα στο ζητήσει ατάκα κι επιτόπου!!!
Νίκο, πίσω κάθισμα έχεις?
-
Τέτοιο έχω!!
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Όσοι θελήσουν συνοδήγηση από μένα, την έχουν. Αρκεί να το ζητήσουν επιτόπου.Μια μερίδα από αυτό και για μένα παρακαλώ!!!
-
Ε εντάξει τότε, μπορείς να πάρεις 3 συνεπιβάτες (ο μεσαίος στριμωγμένα, κλασικό φαινόμενο προπέλας).
-
Eχεμ...
Υπάρχει περίπτωση να κάτσετε μέχρι αργά στην πίστα? Αααααν είναι έτσι, ίσως με αφήσουν αυτοί που θα με φέρνουν Αθήνα την Κυριακή, αλλά σε τέτοια περίπτωση θα πρέπει να με γυρίσει κάποιος στην Αθήνα...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Eχεμ...Υπάρχει περίπτωση να κάτσετε μέχρι αργά στην πίστα? Αααααν είναι έτσι, ίσως με αφήσουν αυτοί που θα με φέρνουν Αθήνα την Κυριακή, αλλά σε τέτοια περίπτωση θα πρέπει να με γυρίσει κάποιος στην Αθήνα...
Εγώ έχω σκοπό να κάτσω μέχρι αργά
:: 4ΤF-TD9 :: 9/7/06 ::