-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Υ.Γ. Μήπως υπάρχει κανά καλό παιδί προς βορειοανατολικά με χώρο στο αυτοκίνητό του για να μεταφέρουμε κανα ζαντολάστιχο?? Του υπόσχομαι να τα κάψουμε παρέα!
Σας υπόσχομαι ότι όποιος τον βοηθήσει, δε θα το μετανοιώσει
Αυτό το προσυπογράφω και γω.
-
Ευχαριστώ για την προσφορά jasonclio και Εp3.. θα επικοινωνήσω μαζί σας μέσω pm αν χρειαστεί τελικά!
@opterios , dimsabas
-
Ο χρήστης vasilis έγραψε:
@opterios , dimsabas
Ωπα, να και τα τυχερά!!!
Παιδιά μην μπερδεύεστε, επειδή έχουν Μiata δε σημαίνει ότι είναι κι αδερφές κιόλας.
-
Δεν είναι έρωτας. Είναι κάτι άλλο. Λέγεται 'miata mentality'...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
@opterios , dimsabas
Ωπα, να και τα τυχερά!!!
Παιδιά μην μπερδεύεστε, επειδή έχουν Μiata δε σημαίνει ότι είναι κι αδερφές κιόλας.
Γιατί φίλε olympie , έχεις κάτι με τις αδερφές? Υπάρχει ρατσισμός σε αυτό το forum?
Α και όποιος θεωρεί το miata αυτοκίνητο για αδερφές ( ή μάλλον μόνο για αδερφές, είπαμε δεν έχουμε τίποτα μαζί τους) το td αυτό είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να σας κάνουμε καμιά βόλτα να σας αλλάξουμε γνώμη! Ε opterie?
-
Κι αν έχω δηλαδή? Εσύ έχεις κάτι με αυτούς που δεν τους αρέσει το miata?
(Λέμε τώρα)
-
Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα και να χεις και να μην έχεις.. Και προφανώς δεν έχω τίποτα με αυτούς που δεν τους αρέσει το miata.. Ούτε καν με αυτούς που δεν τους αρέσει χωρίς να το έχουν 'γευτεί' (για το miata μιλάω , μην παρεξηγηθώ κιόλας ) Όλη έχουν δικαίωμα στην άποψη, ακόμα και στη λανθασμένη !
-
Σωστός!
Και για να επιστρέψουμε τα θέματα στη σωστή τους τοποθέτηση, ούτε με τις αδερφές έχω κάτι ούτε και με τα miata.
Καλύτερα να σου βγει το μάτι, λένε...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Και για να επιστρέψουμε τα θέματα στη σωστή τους τοποθέτηση, ούτε με τις αδερφές έχω κάτι ούτε και με τα miata.Μήπως όμως έχεις πρόβλημα με τις αδερφές που έχουν miata;
Το χέσ@με...εγώ σταματάω εδώ...
...αδερφές...
...ε, αδερφές......Βασίλη, είσαι αδερφή ρε...
-
Δυστυχως δεν θα μπορεσω να ερθω την Κυριακη
Προεκυψε μια εκτακτη υποχρεωση εκτος Αθηνων
-
Δυστυχώς ούτε εγώ... Προέκυψαν αγωνιστικές υποχρεώσεις...
Βαγγέλη, δυστυχώς θα πρέπει να αφαιρέσεις την υπογραφή σου τώρα πια...
-
Έναν 'ΠΑΛΑΙΟ' τον θέλετε στην παρέα σας;
Θα είμαι και εγώ εκεί με ένα μπλε golf V -
-
Ας γραφτούμε και από εδώ...
- opterios
- kid
- chrmes
- passat1.8t
- n_olympios
- Jason
- taurus
- Coyot
- Tsilis
- tazio
- Hammer_
- Bagus
- syele
- alman310 (με μικρή επιφύλαξη)
- spiros, Βασιλη θελω βολτα με το εργαλειο!
- tm
- silencer51
- kouk
- avel
- ΒΑΣΙΛΗΣ
- EP3
- vasilis
- face
- papdoc
-
Ο χρήστης EP3 έγραψε:
Έναν 'νέο' τον θέλετε στην παρέα σας;
Θα είμαι και εγώ εκεί με ένα μαύρο CTR.....Niko θα προσπαθησω να ειμαι κι εγω σα θεατης να δω τι καλα μπορεις να κανεις με το ctr σου.Κυριοι συντονιστες,μπορουμε να παρακολουθησουμε σαν απλοι θεατες??
Υ.Γ.Νικο,αν δε με καταλαβες,κοιτα την υπογραφη μου και τοτε θα καταλαβεις ποιος ειμαι...πιστευω
-
Ο χρήστης Type-R05 έγραψε:
Έναν 'νέο' τον θέλετε στην παρέα σας;
Θα είμαι και εγώ εκεί με ένα μαύρο CTR.....Niko θα προσπαθησω να ειμαι κι εγω σα θεατης να δω τι καλα μπορεις να κανεις με το ctr σου.Κυριοι συντονιστες,μπορουμε να παρακολουθησουμε σαν απλοι θεατες??
Και βέβαια!!!
Προτείνω να μπεις και σαν οδηγός πάντως! -
Και βέβαια!!!
Προτείνω να μπεις και σαν οδηγός πάντως!Θα το προσπαθησω φιλε,τουλαχιστον χαλαρα,καθως δεν ξερω καθολου την πιστα,τα λαστιχα μου ειναι απαραδεκτα αλλα το σημαντικοτερο ειναι οτι ειμαι περισσοτερο κοντρακιας παρα πιστακιας!
-
Και βέβαια!!!
Προτείνω να μπεις και σαν οδηγός πάντως!Θα το προσπαθησω φιλε,τουλαχιστον χαλαρα,καθως δεν ξερω καθολου την πιστα,τα λαστιχα μου ειναι απαραδεκτα αλλα το σημαντικοτερο ειναι οτι ειμαι περισσοτερο κοντρακιας παρα πιστακιας!
E λοιπόν, ευκαιρία για σένα να:
α) μάθεις την πίστα
β) τελειώσεις τα ήδη απαράδεκτα λάστιχά σου
γ) εκμεταλλευτείς το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ αυτοκίνητό σου και ως προς το στρίβειν -
τα λαστιχα μου ειναι απαραδεκταΟπως λέει και ο Krus, αυτό είναι πλεονέκτημα!
Δυστυχώς τα δικά μου έχουν λιγότερα από 10 000 km και τα λυπάμαι να τα λιώσω!!!
-
- opterios
- kid
- chrmes
- passat1.8t
- n_olympios
- Jason
- Coyot
- Tsilis
- tazio
- Hammer_
- syele
- alman310 (με μικρή επιφύλαξη)
- spiros, Βασιλη θελω βολτα με το εργαλειο!
- tm
- silencer51
- kouk
- avel
- ΒΑΣΙΛΗΣ
- EP3
- vasilis
- face
- papdoc
:: 4ΤF-TD9 :: 9/7/06 ::