-
Κανά σάξο υπήρχε τουλάχιστον, έτσι να υπάρχει αντιπροσώπευση?
-
Υπήρχαν κανά δυο, αλλα δεν ήταν 'δικοί' μας!...
Δυστηχώς η μάρκα δεν είχε αντιπρόσωπο γενικά... -
Thanks για τη φωτογραφία! Μπορώ να έχω και την μεγάλη;
Πολύ ωραίο το track day χτες! Ήταν το τέταρτο μου συνολικά (τρία με το 4Tforum και ένα ανεπίσημο με τα παιδιά του mx-5 club) και συνειδητοποιώ ότι κάθε φορά μαθαίνω όλο και περισσότερα πράγματα. Το κακό είναι ότι μου γίνεται εθισμός! Φεύγω πάντα ευχαριστημένος γιατί έκανα όλα όσα είχα κατά νου να κάνω, αλλά την επόμενη μέρα υπάρχει πάντα το επόμενο στη λίστα!
Χάρηκα που γνώρισα αρκετούς ακόμα από τους συνφορουμίτες, θα τα πούμε πάλι στο επόμενο TD!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Κανά σάξο υπήρχε τουλάχιστον, έτσι να υπάρχει αντιπροσώπευση?Πως πως!! Μπορει να μην ειχε Citroen αλλα ειχε Peugeot...!
Ημουν κ εγω παρων χθες στο TD, αν και αναγνωρισα μονο τον θεμη...
Πoλυ ομορφο TD..
Ολοι κινουνταν στη πιστα με ωριμοτητα και γνωμονα την ασφαλεια! Αν εξαιρεσουμε κατι παιδια με BMW που εδωσαν ρεσιταλ τετακε και burn out....(οχι φορουμιστες ελπιζω), ολα καλα!Παντα τετοια...
(σε καμια φωτο υπαρχω??) -
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
Φεύγω πάντα ευχαριστημένος γιατί έκανα όλα όσα είχα κατά νου να κάνω,Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι ξεδίνεις(ανεξαρτήτως μάρκας και κυβικών που έχεις)και όταν βγαίνεις στο δημόσιο δρόμο δεν έχεις ορέξεις,οι οποίες εγκυμονούν κινδύνους.Τα έχεις δώσει όλα,έχεις ζορίσει το αυτοκίνητο όσο δεν παίρνει και μετά δεν σου κάνει καμία αίσθηση να κάνεις σφήνες,κόντρες στα φανάρια κλπ
-
Λοιπόν να πώ και εγώ τις εντυπώσεις μου......
Κατέφτασα με το τουτούνι μου νωρίς-νωρίς και μπόρεσα και μίλησα με Opterios και γνώρισα kouk, krusenstern, StavroS, και ορισμένους άλλους... Δυστυχώς η πρόσφατη forum-εμπλοκή μου μπορεί να είναι (φαινομενικά) ανασταλτικός παράγοντας, παρ' όλα αυτά η παρέα είναι τόσο δεκτική που ούτε μια στιγμή δεν νοιώθεις 'ξένος'. Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλους...και σίγουρα θα τα ξαναπούμε από κοντά.
Εκτός από τις συζητήσεις με τον nass και τον Θέμη, η άλλη ώρα πέρασε με γύρους και χαζεύοντας.....
Σχετικά με χρόνους, εγώ να πώ ότι προς το μεσημέρι (12 και μετά) οι χρόνοι μου ήταν όλοι κάτω από 1:15 με καλύτερο το 1:14:2. Γενικά ευχαριστημένος....ειδικά αν λάβω υπόψη (και ισχύει...) αυτό που είπε κάποιος ότι η πίστα ήταν αργή (κάτι για 1 sec επάνω διάβασα....).
Επίσης ευχαριστήθηκα το 'κυνηγητό' που είχα για 7-8 γύρους (και το πώς πήγα) με το Type R του Δεληκλιτσιώτη που όλοι ξέρουμε και πόσο δυνατό είναι, και πόσο στημένο και το πόσα λεφτά και ψάξιμο έχει πέσει.....
Thanks σε όλους...
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
ταπα ομως,μα καλα ποσα αλογα ειναι το colt??απιστευτη δυναμη!!!!
Σε BTU τα μετράνε αυτα!
Δε μου λες βρε Χρήστο μια και είσαι ηλεκτρολόγος.
Τα btu είναι στα κλιματιστικά κάτι αντίστοιχο με τα volt στους πολαπλασιαστές; -
Ο χρήστης EP3 έγραψε:
Επίσης ευχαριστήθηκα το 'κυνηγητό' που είχα για 7-8 γύρους (και το πώς πήγα) με το Type R του Δεληκλιτσιώτη που όλοι ξέρουμε και πόσο δυνατό είναι, και πόσο στημένο και το πόσα λεφτά και ψάξιμο έχει πέσει.....
κυνηγητο εννοεις τις 6-7 καροτσες διαφορα που ειχατε?????
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Εγώ ρε εγκάθετοι δεν είμαι πουθενά?Για να μην πω για την ξαφνική αλλαγή προγράμματος φαγητού και το κρέμασμα...
Για να μάθετε, εγώ πήγα στα Καλύβια και ξεσκίστηκα στα παϊδάκια.
Πού υπογράφουμε την αίτηση για ban του tazio?
Σιγά ρε φίρμα που θες και φωτογραφία.
Να έβαζες το αυτοκίνητο μέσα ( που να πας ρε καραμήτροοοο με τη κρεβατομηχανή ) αν ήθλες να δούμε την αφεντιά σου.Μέχρι παϊδάκια είσαι βρε εγκάθετε (και φαιδρέ) τύπε. Στις μπριζόλες τα βρίσκεις σκούρα.
Για την αίτηση ban περάστε από τη ρεσεψιόν.
Πού υπογράφουμε την αίτηση για ban του tazio?
Για...να μαζεύουμε υπογραφές...
Πασκουάλε απολύεσαι μη σε ξαναδώ να βολτάρεις από τη ρεσεψιόν.
-
Ο χρήστης EP3 έγραψε:
Και να σκεφτείς ότι χθές ήταν φιμωμένο.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Τα btu είναι στα κλιματιστικά κάτι αντίστοιχο με τα volt στους πολαπλασιαστές;Ναι αλλά δυστυχώς στα Πεζω δεν υπάρχει λειτουργία 'too warm','too cool','heat','dry' και 'econo cool'.
Tώρα αν σου σβήσει,δεν έγινε και τίποτα... Μησουσβήσει είναι αυτό...
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Φίλε Diver, σε παρακαλώ πολύ να μη δημοσιεύεις φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου στο forum...!!Δίκιο έχει αυτό το 106 με το cage μας κολάζει
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τα btu είναι στα κλιματιστικά κάτι αντίστοιχο με τα volt στους πολαπλασιαστές;
Ναι αλλά δυστυχώς στα Πεζω δεν υπάρχει λειτουργία 'too warm','too cool','heat','dry' και 'econo cool'.
Tώρα αν σου σβήσει,δεν έγινε και τίποτα... Μησουσβήσει είναι αυτό...
Ιταλικός δάκτυλος κύριοι.....
Μπεκ ήταν τελικά (Ιταλικής κατασκευής ) -
Και στο'πα.....αλλά δεν ακους...δεν ακους!!!τσ.τσ.τσ!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:shifty:
Και στο'πα.....αλλά δεν ακους...δεν ακους!!!τσ.τσ.τσ!! -
Δεν ημουν εγω...το ανηψάκι μου το έγραψε...ε?!..φανταστικέ ηλεκτρολόγε?. ...Θα κάνεις λίγο τζιιιιιιιιζζζζ....να δω πως είσαι με αφάνα?!!!!
-
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Ιταλικός δάκτυλος κύριοι.....
Μπεκ ήταν τελικά (Ιταλικής κατασκευής )Δε θέλω να ακούω τίποτα για τα Ιταλικά.... Αντε λέμε...
Μη με απειλείτε γιατί θα βάλω φωτό απ το Bravo....
edit:Τι ορθογραφικό ήταν αυτό...;;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μη με απηλείτε γιατί θα βάλω φωτό απ το Bravo....
Πω πω αυτό κι αν είναι απειλή.
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Σπύρο , από το βιντεάκι που τράβηξες βγήκε τίποτα ??
Οταν μπορέσεις ρίξε μια ματιά για να μπορέσω να βάλω τους χρόνους στο Gtech να βγάλω μια άκρη ..Εδώ είσαι Βασίλη: http://media.putfile.com/HF--Megara-Circuit
περίπου 1.5 γύρος με Lancia HF στο Μέγαρο ~18.5ΜΒ
(σόρι για το κούνημα, το... πράμα πάει ΠΟΛΥ γρήγορα)
:: 4ΤF-TD9 :: 9/7/06 ::