-
Αλλά το χτένι έχει άλλη χάρη βρε συ... είναι ο σύνδεσμος ανάμεσα στο παρελθόν και στο παρών... άλλο είναι να πιάνεις ενα πλαστικό αφτί πίσω απο το τιμόνι και άλλο έναν μεταλλικό λεβιέ...
συν οτι θα είναι όπως είπες και πιο σπάνιο... δείνχει οτι το κατέχεις το αθλημα...
-
Άσε το χτένι να το πάρει από τα collectibles του FerrariStore.com...και κοίτα να βολευτείς, όταν και όποτε, με το manetino!
Κοίτα μπροστά και άσε τα χτένια για τα γένια...Με πιάννεις;
-
Δεν αξίζει καν την σκέψη να είσαι μεταξύ εκείνων (
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
για τις SC το καλό manual είναι
1.αυτό?
2.αυτό
ή κάποιο άλλο?fixed
Buy together, λέει, Today 98.64...
Πιστεύω ότι αρχικά σου χρειάζεται κάτι πιο γενικό κάτι σαν buyer's guide, ας πούμε σαν αυτό ή αυτό 'How I Sank a Small Fortune into a Used Car, and Other Misadventures'.H ΒΙΒΛΟC ( ) είναι αυτό πάντως.
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Πιστεύω ότι αρχικά σου χρειάζεται κάτι πιο γενικό κάτι σαν buyer's guide, ας πούμε σαν αυτό ή αυτό 'How I Sank a Small Fortune into a Used Car, and Other Misadventures'.
μου θυμίζει τη επιγραφή στο πίσω τζάμι που λέει' μη μου λέτε τι να κάνω όταν οδηγώ, μαλακίες κάνω και μόνος μου'
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Δεν αξίζει καν την σκέψη να είσαι μεταξύ εκείνων (
Aνηκω σε αυτο το
Τί θα έκανες άλλωστε καλύτερα με τον λεβιέ από το F1 κιβώτιο και το μανετίνο;;;
Τπτ λιγοτερο ή περισσοτερο απο καποιον που εχει την ψευδαισθηση οτι ειναι ο Σουμι πισω απο το τιμονι
[/quote]
Αφού είναι έτσι λοιπόν λέω να παρατήσω στην άκρη του δρόμου την Μ5 μου και να πιάσω ένα κάρο.....τί να την κάνω τη ρημάδα αφού δεν είμαι ο Heidfeld!
Σωστα;;;;
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Και το peugeot μου ετσι ηθελα να το παρω, αλλα δεν ερχετε στην ελλαντα ο συνδιασμος μπεζ με 3θυρο... το κερατο τους!Πάλι καλά. Δείχνει τουλάχιστον ότι κάποιοι έχουν γούστο.
Αν το έπαιρνες έτσι, έπρεπε να φροντίσεις να έχεις και την κατάλληλη αμφίεση Θανάση.
-
Ευτυχώς υπάρχει τελικά Fashion Police στο φόρουμ να αποτρέπει τέτοια ατοπήματα που αναφέρει ο htanso21!
-
Αφού είναι έτσι λοιπόν λέω να παρατήσω στην άκρη του δρόμου την Μ5 μου και να πιάσω ένα κάρο.....τί να την κάνω τη ρημάδα αφού δεν είμαι ο Heidfeld!
Σωστα;;;;
Λαθος. Ειπα εγω οτι πρεπει να εισαι ο Heidfeld για να εχεις SMT(G) στο αμαξι σου?
-
http://www.motorauthority.com/news/coup ... fe-in-732/
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
:lipsealed:http://www.motorauthority.com/news/coup ... fe-in-732/
interesting
-
Ακαδημαϊκά ναι! Ουσιαστικά, όχι!
Επί της ουσίας όμως τη νέα GT2 είναι...
-
Η Enzo τι χρόνο κάνει αυτούθε;
-
Νομίζω δεν έχει μετρηθεί επίσημα, με τον ίδιο τρόπο που μετράει η Porsche τ'αμάξια της, δηλ. Closed circuit και εργοστασιακό οδηγό (τον Βάλτερ δηλαδή ή καναν άλλον εξίσου καρφωμένο χερά...)
-
Ακαδημαϊκά αυτό είναι υπερχρόνος.
-
Πόσο θα ήθελα να δω την φάτσα του JC να τραβιέται από ην επιτάχυνση της GT2....
Έχουμε να δούμε, νομίζω, πολύ ωραία πράγματα το φθινόπωρο..
-
Και μόνο που ο Roehrl επαληθεύεται στο ότι η 997 [με κάποια της έκδοση] θα πιάσει την Carrera GT, αυτό λέει πολλά.
Ferrari και Porsche έχουν ξεφύγει...Φτιάχνουν υπεραυτοκίνητα μαζικής παραγωγής...!!!
-
Η μάζα ανήκει στην.... Πόρσε, ενώ τα limited production στην Φερράρι!
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Η μάζα ανήκει στην.... Πόρσε, ενώ τα limited production στην Φερράρι!Αφού η μάζα ανήκει στην Πορσε εγώ λέω να μαζέψουμε όλες τις gt2 και όλες τις 430 να δούμε ποιες είναι πιο πολλές και ποιες μαζεύουν τα σώβρακα των άλλων...
Άκου μάζα....
πφ! -
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Η μάζα ανήκει στην.... Πόρσε, ενώ τα limited production στην Φερράρι!So what?
Porsche Forum