-
Σήμερα στο parking του Athens Heart
-
Μήπως να κάνεις ένα copy και στους Αυστραλούς;
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Μήπως να κάνεις ένα copy και στους Αυστραλούς;που το βλεπεις το αυστραλεζικο ;;
-
Καλά, αυστραλέζικο δεν το λες, είπαμε ... Άσε που έχει και ωραία πινακίδα
-
Ο χρήστης Braker έγραψε:
που το βλεπεις το αυστραλεζικο ;;
Δε μου φαίνονται για εργοστασιακά τα μπλέ φωτάκια του.
-
που το βλεπεις το αυστραλεζικο ;;
Δε μου φαίνονται για εργοστασιακά τα μπλέ φωτάκια του.
so what ??? .... αλλα δεν ειναι και aussie...
-
Δεν είναι καγκουριά η μπλέ ledοταινία;
Στα φώτα δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει κάνει, αλλά ο τύπος έχει τον αυστραλό μέσα του.
Τις ζάντες απο την turbo βλέπεις δεν τις σχολίασα. -
Δεν είναι καγκουριά η μπλέ ledοταινία;
Στα φώτα δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει κάνει, αλλά ο τύπος έχει τον αυστραλό μέσα του.
Τις ζάντες απο την turbo βλέπεις δεν τις σχολίασα.Στο carspotting εχει ξαναγινει συζητηση για αυτες τις ζαντες και ειναι μεσα στις επιλογες της carrera.. Προσωπικα δεν την θεωρω καγκουρια... Αντιθετως πολυ ωραιες....
I-phone 4 ?? Παρα πολυ καλη ποιοτητα φωτογραφιας...
-
Καλά ποιός ασχολείται με τις ζάντες όταν βλέπεις το χριστουγεννιάτικο δέντρο μπροστά!
Και μάλιστα το πρόβλημα είναι οτι το θεωρεί και όμορφο γιατί ποζάρει με αναμμένα όλα τα φώτα!
Ok enough, αν η photo δε μπει και στους αυστραλούς δε σχολιάζω άλλο. -
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Εχω δει κανά δύο cayene, που το χρώμα τους είναι σαν ανθρακόνημα... είναι κανονικό χρώμα ή είναι μεμβράνη?
Mεμβρανη ειναι, μπορεις να καλυψεις τα παντα πλεον μ'αυτη:
[url=http://www.carplanet.car.gr/cars/view/865124/]Αυτό είναι το Cayene που έλεγα...νομίζω ότι του πάει πολύ το συγκεκριμένο χρώμα...ξαναείδα ένα 911 στην Κηφισιά την προηγούμενη εβδομάδα, τρέλλα το χρώμα....γνωρίζει κανένας τιμές και κανά υπεύθυνο κατάστημα για τοποθέτηση σε όλο το αυτοκίνητο(η συγκεκριμένη μεμβράνη νομίζω λέγεται black mate)?
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Αυτό είναι το Cayene που έλεγα...νομίζω ότι του πάει πολύ το συγκεκριμένο χρώμα...ξαναείδα ένα 911 στην Κηφισιά την προηγούμενη εβδομάδα, τρέλλα το χρώμα....γνωρίζει κανένας τιμές και κανά υπεύθυνο κατάστημα για τοποθέτηση σε όλο το αυτοκίνητο(η συγκεκριμένη μεμβράνη νομίζω λέγεται black mate)?
-
υπαρχει συγκεκριμενο τοπικ εδω
painting vs wrappingμιλα με τον Wagner
-
Τις ζάντες απο την turbo βλέπεις δεν τις σχολίασα.
Ε όχι και καγκουριά αυτό το πράγμα.. μη λέμε ότι θέλουμε! Όπως λέει κι ο carfanatic είχε ξανασυζητηθεί και είχα φέρει ως παράδειγμα αν θυμάμαι καλά την F430 με τις συγκεκριμένες ζάντες:
Τις φορούσε η 360 Challenge Stradale αλλά και η 599 και είναι μέσα στα extra του αυτοκινήτου και κοστίζει αρκετά. Δεν νομίζω να λέμε πως είναι καγκουριά!
-
Ο χρήστης bekiaris έγραψε:
Αυτό είναι το Cayene που έλεγα...νομίζω ότι του πάει πολύ το συγκεκριμένο χρώμα...ξαναείδα ένα 911 στην Κηφισιά την προηγούμενη εβδομάδα, τρέλλα το χρώμα....γνωρίζει κανένας τιμές και κανά υπεύθυνο κατάστημα για τοποθέτηση σε όλο το αυτοκίνητο(η συγκεκριμένη μεμβράνη νομίζω λέγεται black mate)?
εσω δει ενα ολοιδιο παρκαρισμενο και ειχα μεινει μακακας. βαμμενο ετσι και καποι ασημεια προφανως εινα περασμενα με ταινια καρμπον για εφε. Παντως οκ γτ να το κανεις ετσι???Ειδικα το ματ χρωμα μου θυμιζει τα τζιπ που χαμε στο στρατο. Βεβαια οτι αρεσει στον καθενα
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
I-phone 4 ?? Παρα πολυ καλη ποιοτητα φωτογραφιας...
οντως βγαζει παρα πολυ καλες φωτογραφιες το 4
-
-
πανεμορφο και ειδικα οι κιτρινες δαγκανες κολαση.....
-
... και οι μονομπουλονες κολαση ειναι ...
-
Πάρτε κι ένα βίντεο από το ριγιούνιον...
Άσχετο αλλά έχει πολύ καιρό να παίξει κανά τρολάρισμα τύπου βακαλάου ή κανά θεματάκι 'αγορά μεταχειρισμένης boxster εν μέσω κρίσης'...
-
Porsche Forum