-
Ο χρήστης Braker έγραψε:
βρε παιδια για πορσε μιλαμε κ οχι για σαξοραλοποντα που τα παιρνει ο καθε πιτσιρικας και αρχιζει τα τουρμπισματα και τις «βελτιωσεις». τα αμαξια αυτα ειναι φτιαγμενα για πιστα... δλδ και να εχουν βαρεσει και 20 κοφτες τι εγινε ;;; επισης τα μτχ της σπορτσκαρ εχουν και 1 χρονο εγγυηση. αν τωρα ειναι απο ιδιωτη η μαντρα να ευχεστε να εχουν ψιλοχτυπηματακια γιατι μπορεις να ρηξεις αρκετα την τιμη. το πας και για ενα στατους τσεκ στην σπορτσκαρ και αν σου πουν οκ τοτε εισαι οκ... και αμα θες του κανεις και μια επεκταση εγγυησης με 1400 ευρωπουλα και εχεις το κεφαλι σου ησυχο. αν τωρα παλι χαλιεσε πας και παιρνεις ενα καινουργιο opel gt με 35κ και εχεις επιδοσεις πορσε και με γκαραντι.Δεν ειναι ετσι τοσο απλα, δεν σημαινει δηλαδη οτι αυτοι που εχουν το χρημα, ασχολουνται
παντα και προσεχουν την συντηρηση του αυτοκινητου, στην προκειμενη περιπτωση, δεν ειναι το θεμα ποσους κοφτες εχει χτυπησει, αλλα αν εχει κανει
ΟΛΑ τα σερβις και στον ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟ χρονο, με αλλαγη ιμαντων φυσικα και οτι αλλο περιφερειακα χρειαζεται. Αν τα λαδια του πχ δεν αλλαζονταν σε σωστα χρονικα διαστηματα, και το αμαξι εχει μεινει πολυ καιρο ακινητο, ειναι ενα θεμα, που μπορει να αποβει και μοιραιο. Τελος μιλαμε για ενα κεντρομηχανο με οτι αυτο συνεπαγεται σε
δυσκολια προσβασης -και αυξημενου κοστους- στα ενδοτερα του κινητηρα για τυχον επιδιορθωσεις περαν των μεγαλων σερβις... -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
υπερβολες..δηλαδη δεν υπαρχουν κατοχοι boxter που αγαπουν το αυτοκινητο τους μονο λεκεδες?ισα ισα που αυτοι θα εχουν και λεφτα να τις συντηρουν καλυτερα απο τους σαξοραλους που θα τους ποναει ακομα και η αλλαγη τακακιων
δε μπορω να καταλαβω τι σας πιανει μερικους με τα ακριβα αυτοκινητα
ισα ισα μπορω να σκεφτω περισσοτερους που πηραν σαξοραλλα για να πουλανε μουρη στα καγκουρω στα διαφορα στεκια.. το να να πουλας μουρη στις γκομενες ειναι σιγουρα καλυτερο παντως
Το οτι θα εχεις λεφτα δε σημαινει οτι ξερεις και να συντηρεις καλυετρα... απλα θα κανεις στην καλυτερη οτι λεει το σερβις μπουκ...Αυτος που την εχει παρει για γκομενες αμφιβαλλω αν θα ξερει που ειναι ο δεικτης λαδιου της πορσε...
Ενας ομως σαξοραλος που ειναι συνειδητοποιθημενος θα αλλαξει λαδια νωριτερα για να μην φτασει να αλλαζει μοτερ αργοτερα γιατι θα τον νοιαζουν τα λεφτα. Ο αλλος επειδη δεν θα τον νοιαζει και επειδη εχει σκοπο να την κρατησει 10-20 αντε 30.000κμ δεν θα σκασει κιολας...(μη μου πεις οτι εχεις δει τετοιο αμαξι με 140.000κμ.... )απλα ειναι τα πραγματαυγ. αν εννοεις για μενα πχ οτι με πιανει κατι με τα ακριβα αυτοκινητα, νομιζω ειναι επιοικως αστοχη η παρατηρηση σου
-
οχι δεν πηγαινε για σενα συγκεκριμενα, γενικα το εχω παρατηρησει και οχι τοσο για τα ιδια τα αυτοκινητα οσο για τους κατοχους τους που ειναι εξ'ορισμου στοκοι ποζεραδες αναξιοι να τα κατεχουν κτλ
τεσπα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
οχι δεν πηγαινε για σενα συγκεκριμενα, γενικα το εχω παρατηρησει και οχι τοσο για τα ιδια τα αυτοκινητα οσο για τους κατοχους τους που ειναι εξ'ορισμου στοκοι ποζεραδες αναξιοι να τα κατεχουν κτλτεσπα
Απλα μερικες φορες καποια πραγματα ειναι σταιστικα... δεν μπαινουν σε καμια περιπτωση ολοι στο ιδιο τσουβαλι
-
-
Ο χρήστης romilos έγραψε:
οχι δεν πηγαινε για σενα συγκεκριμενα, γενικα το εχω παρατηρησει και οχι τοσο για τα ιδια τα αυτοκινητα οσο για τους κατοχους τους που ειναι εξ'ορισμου στοκοι ποζεραδες αναξιοι να τα κατεχουν κτλ
τεσπα
Απλα μερικες φορες καποια πραγματα ειναι σταιστικα... δεν μπαινουν σε καμια περιπτωση ολοι στο ιδιο τσουβαλι
σε καμία περίπτωση κάποιος που έχει και χώνει λεφτά για ένα ακριβό αυτοκίνητο δεν είναι στόκος ή ανάξιος να το κατέχει...
-
τι τρομερό που είναι το καινούργιο bi-turbo !?!?!?!
500 αλογάκια σε ένα σκ@τό! μήκος αυτοκίνητο... 67κιλά ροπής!
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Πάντως και την επέκταση εγγύησης δεν τη δίνει έτσι απλά η Porsche. Συνάδελφος και κάτοχος μου είπε ότι πολύ δύσκολα θα δώσουν το approved σε αμάξι που θα τους έρθει έτσι στο άσχετο γιατί στην τελική έχουν και αυτοί μεταχειρισμένα και θέλουν να τα σπρώξουν.
...εμενα και το cayenne και την 911 που εκλεισαν 2 χρονια, τα πηγα τα κρατησαν 3 μερες μεσα για να τα ελενξουν ( παρολο που ολα τα σερβις ηταν δικα τους απο την αρχη ) και τα κανανε επεκταση και τα δυο,
-
Αγορασμένα φαντάζομαι από αυτούς και τα 2. Εγώ αναφέρομαι στην περίπτωση που θα τους πας μια μαντράδικη Boxster 8ετίας...
-
Αγορασμένα φαντάζομαι από αυτούς και τα 2. Εγώ αναφέρομαι στην περίπτωση που θα τους πας μια μαντράδικη Boxster 8ετίας...Κανενα απο τα δυο δεν ειναι αγορασμενα απο αυτους...
Για το αμαξι 8ετιας που δεν εχει service book δεν γνωριζω αν δωσουν...
-
Μια που σε βρήκα για ενημέρωσε με λίγο. Είναι 70 ευρά ο έλεγχος και 1400 η επέκταση εγγύησης για ένα χρόνο;
-
Μια που σε βρήκα για ενημέρωσε με λίγο. Είναι 70 ευρά ο έλεγχος και 1400 η επέκταση εγγύησης για ένα χρόνο;Το status report οπως τον ονομαζουν τον ελενχο αν δεν κανω λαθος ειναι λιγο πιο ακριβος κοντα στο 100 ευρω.
Η επεκταση ειναι καπου εκει στα 1400.
-
-
Και αυτό το report τυπικά τι δείχνει ότι είναι ΟΚ;
Μη μου πεις ότι ανοίγουν και μοτέρ... -
-
-
θέμα κακού γρασαρίσματος.. nothing special...
-
Το κουτάκι κινητήρας που έχει τσεκαριστεί σε τι ακριβώς αντιστοιχεί;
-
Το κουτάκι κινητήρας που έχει τσεκαριστεί σε τι ακριβώς αντιστοιχεί;υποθέτω έλεγχος απo το διαγνωστικό
-
Απο χτυπηματα/τρακαρίσματα δεν βλέπω να ελέγχουν τίποτα.
Από αυτά που είδα οτι ελέγχουν δε θα ημουν καθόλου σίγουρος για την κατάσταση του αυτοκινήτου ακόμα και αν ειχε αυτο το πιστοποιητικο.
Porsche Forum