-
Καλη προταση ,αλλα μηπως να την εφαρμοσουμε αυριο...για να την αναλυσουμε σημερα...
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Καλη προταση ,αλλα μηπως να την εφαρμοσουμε αυριο...για να την αναλυσουμε σημερα...Αυριο ποιος ξερει ποιοι θα είμαστε. Αν ειναι να τρέξουμε σήμερα πάντως ας το αποφασίσουμε μεσα στα επομενα 10 λεπτα. Αντε πείτε
-
εγώ συμφωνώ. (αλλά δε βλέπω το server του vasilaki)
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
εγώ συμφωνώ. (αλλά δε βλέπω το server του vasilaki)Ας κανει ο iron στην θεση του. Το room δεν αλλαζει.
-
tora vlepw to vasilaki sto forum, na ginei etsi?
-
Ας απαντησουν οι πιθανοι σερβερς. Και οταν φτιαξουν τα ροομς να βαλουν 4T FORUM 1 kai 2 gia na tous ξεχωρισουμε.
-
re elate oloi sto sever tou spirou na dokimasoume ms vass theo
-
Ο χρήστης 1 έγραψε:
re elate oloi sto sever tou spirou na dokimasoume ms vass theolol ποιος εισαι εσύ πάλι?
-
tetoia ora.. tetoia logia...
egw lew aurio.. to mamisame pali
-
Nαι ρε ποιοι μπορουν αυριο?
Για να μην τρεχουμε τελευταια ωρα σαν μαλακες... -
Λοιπον εγω για αποψε δεν τρεχω...δεν παλευεται.
Ειναι η μονη λυση να παμε σε groups,τωρα κουβεντες του τυπου 'παμε και οποιος αντεξει' ειναι μαλακιες...
p.s Αυριο τα συζηταμε και πανω απ'ολα δηλωνουμε εγκαιρα συμμετοχη...
-
Γι'αυτο που εγινε σημερα τι να σχολιασω... Μπραβο μας... Για να ακουσουν και οι αλλοι την ξεφτιλα, μαζευτηκαμε 8-9 ατομα, για καμια ωρα λυναμε το κυπριακο για το πως θα γινει ο server, η ωρα περναγε και για καποιο λογο αγωνα δεν καναμε, και σιγα-σιγα εφυγαν οι μισοι ο ενας μετα τον αλλο γιατι δε γουσταραν να περιμενουν / βαριονταν / ξενερωσαν. Τελικα δεν εγινε επισημος αγωνας ωστε να μη διαμαρτυρηθουν...αυτοι που το διελυσαν
Τοι σκηνικο θυμισε Ιμολα καποτε με το Firebro...χωρις αυτη τη φορα να υπαρχει Firebro
Τελος παντων για το ποτε θα γινει ο αγωνας (αν γινει) - εγω θα λειπω μεχρι και Πεμπτη οποτε ελπιζω να παει Κυριακη ή Δευτερα που δεν εχει και Μουντιαλ. Αλλιως...θα υποστειτε μετα τη διαμαρτυρια μου
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Γι'αυτο που εγινε σημερα τι να σχολιασω... Μπραβο μας... Για να ακουσουν και οι αλλοι την ξεφτιλα, μαζευτηκαμε 8-9 ατομα, για καμια ωρα λυναμε το κυπριακο για το πως θα γινει ο server, η ωρα περναγε και για καποιο λογο αγωνα δεν καναμε, και σιγα-σιγα εφυγαν οι μισοι ο ενας μετα τον αλλο γιατι δε γουσταραν να περιμενουν / βαριονταν / ξενερωσαν. Τελικα δεν εγινε επισημος αγωνας ωστε να μη διαμαρτυρηθουν...αυτοι που το διελυσανΤοι σκηνικο θυμισε Ιμολα καποτε με το Firebro...χωρις αυτη τη φορα να υπαρχει Firebro
Τελος παντων για το ποτε θα γινει ο αγωνας (αν γινει) - εγω θα λειπω μεχρι και Πεμπτη οποτε ελπιζω να παει Κυριακη ή Δευτερα που δεν εχει και Μουντιαλ. Αλλιως...θα υποστειτε μετα τη διαμαρτυρια μου
Δεν ηταν έτσι. Εγώ όταν έφυγα την 1η φορά ήταν επειδη με πέταξε έξω και την 2η επειδή από τα 7 άτομα του δωματίου έβλεπα μόνο τα 2. Αν αυτό το μεταφράζεις ως 'βαριέμαι' δικαιωμά σου.
-
Και εμενα την 1η φορα με πεταξε και την 2η φορα ερχονταν ολα τα μηνυματα μαζεμενα... δηλ. απαντουσα σε κατι, περιμενα 2-3 λεπτα, σλουυυρπ, ερχοταν ενα κατεβατο... δεν μπορουσα να συνεννοηθω μαζι σας!
Ετσι βγηκα μπας και τρεξετε(σας το ειπα μεσα) και φοβηθηκατε για διαμαρτυρια?Τελοσπαντων, για να δουμε τι θα γινει...
-
σκοπος ειναι να τρεχουμε ολοι μαζι. τι νοημα εχει να φευγει καποιος για να τρεξουν οι αλλοι?
στην ισπανια τρεξαμε 7 χωρις προβληματα. καλυτερα να βρουμε αλλη λυση απτο να τρεχουν 4 σε ενα σερβερ και 4 στον αλλο.εβαλα το f1rst ,βαλτε το και σεις να κανουμε κανα test μηπως πηγαινει καλυτερα.
ο αγωνας προτεινω να γινει την αλλη δευτερα
-
Εγω τα ειδα λιγο διαφορετικα τα πραγματα χτες αλλα δεν θα κατσω να σκασω για βλακειες.
Καλη συνεχεια.
-
Ρε παιδια για Δευτερα δεν υπαρχει περιπτωση να τρεξουμε τον Καναδα,αφου κανονικα θα τρεχουμε Indy...
-
γιατι εχουμε κανει κανα συμβολαιο?
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
γιατι εχουμε κανει κανα συμβολαιο?Δεν ξερω τι λες εσυ,αλλα μεχρι το βραδυ θα πρεπει να εχει υπαρξει καποια αποφαση,αλλιως αμα ειναι να το διαλυσουμε το champ...
-
παιδιά πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε το F1rst. Δεν είναι θέμα cheating αφού κανείς δε κλέβει. Είναι θέμα καλύτερης διαχείρησης του bandwidth. Πιστεύω πως δε θα το μετανιώσετε. Είμαι σίγουρος πως αν εχτές είχαμε όλοι το f1rst, δε θα υπήρχε καν θέμα.
Σημειώνω τέλος πως η τελευταία έκδοση, δεν επηρεάζει με ΚΑΝΕΝΑ τρόπο το profil του παιχνιδιού, αλλά ούτε και τα settings. Ωστόσο προτείνω αν κάποιος θέλει να το δοκιμάσει, καλό είναι να συνεννοηθεί με κάποιον από εμάς (iron, vasilakis, mschumacher) που ξέρουμε καλά πως δουλεύει μέσω msn.
F1C Round 9-2005rh-CANADA Δευτέρα 26/6/06