-
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
:rtfm:pini εσυ τι γραμμή έχεις εκεί στο Αγγλία;
-
-
Θα κανουμε τπτ τωρα?
-
Ο χρήστης alonso έγραψε:
Θα κανουμε τπτ τωρα?κάντε ναι! κάποιος σέρβερ!
-
Και'γω θα ειμαι μεσα για το βραδυ...
Παντως προτεινω κατα τις 22.00 να μπουμε ολοι οσοι θα παρουμε μερος σε εναν σερβερ και αν δεν μας σηκωνει τοτε παμε σε group...
-
παιδιά εγώ μάλλον δε θα πάρω μέρος λόγω κάποιον επισκέψεων. Ελπίζω να προλάβω αλλά θα είναι δύσκολο.
-
Παιδια εγω θα αργησω κανενα 10 λεπτο
-
καλος αγωνας ηταν δε μπορω να σχολιασω γιατι αλλα εβλεπα και αλλα εβλεπε ο σερβερ (περιμενω ριπλευ να δω τι εκανα).
τες πα ΕΓΩ στο ΔΙΚΟ ΜΟΥ υπολογιστη εδωσα μεγαλες μαχες με αλονσο,πινι τωρα αν συμετειχαν και αυτοι δε ξερω
εκανα αρκετα λαθη,αλλα στο τελος βρηκα ενα καλο ρυθμο και τελικα βγηκα 3ος.
edit:χμμμ αποτι ειδα στη τηλεμετρια τα λαθη εγιναν γιατι δε φρεναρα σωστα στη στροφη στο τελος της πισω ευθειας,μου γυρισε 2 φορες εκει.
-
Πραγματι ηταν πολυ καλος ο αγωνας αλλα δυστυχως δεν καταλαβα τιποτα γιατι με το server του iron για 1η φορα στο παιχνιδι δεν εβλεπα καθολου τους αλλους, ουτε διαφορες ουτε αμαξια (καλα το τελευταιο δικαιολογειται, ημουν 1ος ολο σχεδον τον αγωνα να'ουμε ). Μου εβγαζε κατι κουφα εγω 1ος και Vasilis +5 laps, οποτε νομιζα οτι ειχα αποσυνδεθει και εχασα λιγο τη συγκεντρωση μου. Μετα τα μισα του αγωνα σκεφτηκα να αλλαζω την καμερα στο oval μπας και δω τους αλλους και τοτε καταλαβα οτι γινοταν ακομα αγωνας, μαλλον ημουν οντως 1ος και φυσιολογικα ο Vasilhs με πλησιαζε! Μετα απο λιγο τον ειδα και στους καθρεφτες και μου ξαναεδωσε το κινητρο να πιεσω, εκανα και το pb 1.09.0 Με περασε ομως σχετικα ευκολα 4 γυρους απ'το τελος, και τοτε μου εβγαλε και τη διαφορα απο τον 3ο Patrox που με πλησιαζε κι αυτος μισο δευτερο το γυρο! Τελικα καταφερα να αποφυγω τα λαθη και κρατηθηκα 2ος.
Ακομα 1ος στη βαθμολογια αρκετα σταθερος ρυθμος στον αγωνα και ο,τι καλυτερο σαν αποτελεσμα - αν και καποιοι δε συμμετειχαν και ο iron μαλλον ηταν πολυ γκαντεμης, κερδισα στα ισια fa και fani, ημουν κοντα στον ταχυτατο Patrox και μολις +1s απο Vas! Αν και δε μου αρεσε καθολου η πιστα και φοβομουν οτι θα βγω τελευταιος, σε δοκιμες που εκανα χθες το πρωι αφαιρεσα αρκετο φτερο και τα 2-3 δεκατα που βρηκα ηταν που μου εδωσαν τη 2η θεση
ΥΓ Iron αν θες ανεβασε το επισημο replay να δουμε τι εγινε!
-
παιδιά ρίχτε αποτελέσματα δοκιμαστικών, αγώνα, ταχύτερου γύρου για να ενημερώσω το βαθμολογικό πίνακα. Κρίμα δε μπόρεσα να συμμετέχω. Server o iron και όχι ο vasilakis? Πως έτσι?
-
Εγω παντως ειχα αρκετα προβληματα με την συνδεση (ημουν σε νετ καφε) και αυτο θα φανει και στο replay οπου σε καποιες στιγμες εκανε κατι περιεργα.Το χειροτερο ηταν παντως οταν μου ετυχε 2-3 φορες πανω σε στροφη.
Οσο για τον αγωνα ειχα παρα πολλα setup και μεχρι την τελευταια στιγμη δεν ηξερα ποιο να χρησιμοποιησω.Οσο και αν φαινεται περιεργο χρησιμοποιησα το setup του Καναδα με καποιες μικρες τροποποιησεις.Νομιζω πως κατι παραπανω δεν μπορουσα να πετυχω εκτος βεβαια αν δεν υπηρχε το ανεβοκατεβασμα του ρυθμου μου απο τα λαθη που ειχα λογω συνδεσης, αλλα και παλι δεν ξερω αν θα μπορουσα να κρατηθω 3ος.Περιμενω replay
-
-
-
Κανεις για server?
-
server FRANCE UP
-
Fani σορυ κρασαρε το παιχνιδι, φευγω κι εγω...
-
1.10.388 με Μακλάρεν στη Γαλλία Pole Lap
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
1.10.388 με Μακλάρεν στη Γαλλία Pole Lap**Ήμουν μάρτυρας!!! **(όχι του ιεχωβά )
ΨΕΜΑΤΑ ΛΕΕΙ..
-
Για να μη ξεχνιομαστε τη δευτερα - αυριο - θα γινει ο αγωνας του καναδα!!!!!
στις 22:00 κανονικα.δηλωστε συμμετοχηκαι καντε καινουργιο θεμα για τη γαλλια
F1C Round 9-2005rh-CANADA Δευτέρα 26/6/06