-
Σε ότι χρώμα και να την πάρει, πές του να βάλει οπωσδήποτε φώτα νέον στα μαρσπιέ.
-
Ο χρήστης mezzanine έγραψε:
Σε ότι χρώμα και να την πάρει, πές του να βάλει οπωσδήποτε φώτα νέον στα μαρσπιέ.Ναι ναι κ 2-3 CDs στον καθρέφτη κ αυτοκολλητάκι στον ποπο 'streetracing is not a crime' κ ένα καγκουρό σε μπρελόκ
-
Ο χρήστης JohnnyWalker έγραψε:
Σε ότι χρώμα και να την πάρει, πές του να βάλει οπωσδήποτε φώτα νέον στα μαρσπιέ.
Ναι ναι κ 2-3 CDs στον καθρέφτη κ αυτοκολλητάκι στον ποπο 'streetracing is not a crime' κ ένα καγκουρό σε μπρελόκ
Και μια τεράστια φτερούγα από πίσω να μοιάζει με Evo να ψαρώνει ο κόσμος.
-
-
Αυτοκόλλητο Dreamchaser απαραίτητο.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Άσπρη.
To αυτό.
Έτσι! Πείτε τα, γιατί δε μ'ακούει!
Νομίζω ότι έχω τον τρόπο να τον πείσω, αν συνεχίσει να επιμένει ότι δεν του αρέσει το λευκό.
-
ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΗ FERRARI...
Ή tour de france bleu (σκουρο mple, ΟΧΙ αυτο το ξεπλυμενο 'γαλαζιο' που δειχνεις) με κρεμ δερματα, ή Grizio titan (το ανθρακι στο τελος) με μαυρα δερματα.
-
Αμα ειναι η 1η του μπορει να μην την αγορασει κοκκινη;
-
Ο χρήστης Da Silva έγραψε:
Αμα ειναι η 1η του μπορει να μην την αγορασει κοκκινη;Είναι η 4η.
-
Καφε
(για να ξεχωριζει)
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Αμα ειναι η 1η του μπορει να μην την αγορασει κοκκινη;
Είναι η 4η.
κόρη έχει;
-
Aυτό δεν το ξέρω. Για περισσότερες πληροφορίες στον Krusenstern !
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
κόρη έχει;Μωρε και ΓΙΟ να εχει, δεν θα τα χαλασουμε... Θα την κανουμε τη θυσια...
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
κόρη έχει;
Μωρε και ΓΙΟ να εχει, δεν θα τα χαλασουμε... Θα την κανουμε τη θυσια...
Αη,πανάθεμά σε!!!!!
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
:lol:αν κ το κοκκινο ειναι το καλυτερο χρωμα για φερραρι ψηφισα το γαλαζιο.
εχει κατι το ξεχωριστο.απο πολλες αποψεις.Για να σου θυμίζει το Σουμπαρού ρε παλιάνθρωπε;
-
kitrini !!1
o filos sou den exei kamia adelfi????lollll -
Άσπρη πέρλα, με κόκκινο εσωτερικό, και κουκούλα!
Υπήρχε μια τέτοια στην πρώτη παρουσιάσή της, και υπήρχε μια φωτό της σε μια πλατεία που της είχαν όλες με όλα τα χρώματα συγκεντρωμένες, και εκεί με τράβηξε!
Κι αυτά τότε που ακόμα το άσπρο δεν είχε γίνει τόσο της μοδός που δείχνει να είναι πλέον, μιας και επανέρχεται στο προσκήνιο των προτιμητέων χρωμάτων, και δη σε αρκετά εξωτικά και super sport αμάξια!
-
Εγώ είδα 430 κλειστή στην Ιταλία και ήταν μέσα στην κακία...Πολύ τέρας σας λέω!!!
-
νομίζω Ferrari και κόκκινο χρώμα είναι κάτι που πάει μαζί....
δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο άλλο χρώμα. -
Ο χρήστης nikos2004dj έγραψε:
kitrini !!1
o filos sou den exei kamia adelfi????lollllάντε και 1η ξαδέρφη.
Χρώμα για... F430 Spyder