-
Υπάρχουν αυτ/τα που απενεργοποιείται. Πλήρως εννοώ.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Υπάρχουν αυτ/τα που απενεργοποιείται. Πλήρως εννοώ.Χωρίς πατέντα?
Ποια ρε Κωστή -
DS3 THP
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
DS3 THPΜάλιστα
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Επειδή 173 σελίδες είναι πάρα πολλές για να διαβάσω, μπαίνω κατευθείαν στο θέμα.Προχθές έκανα test drive το Μεγκαν με το 1.4Τ και μπορώ να πω οτι μου άρεσε πάρα πολύ! Με ξένισε λίγο η αποκομμένη αίσθηση των φρένων και το...κρυφτούλι της 6ης σχέσης (νομίζεις οτι βάζεις όπισθεν σε κλασική διάταξη), αλλά κατά τ άλλα το αυτοκίνητο μου άρεσε πάρα πολύ και σκέφτομαι να το κάνω το βήμα επιτέλους
Ερώτημα:
Το ESP απενεργοποιείται τελικά; Ο αντιπρόσωπος είπε οτι απενεργοποιείται με το πάτημα του πλήκτρου στο ταμπλώ, αλλά έχω την εντύπωση οτι αυτό επεμβαίνει μόνο στο ASR. Πώς μπορούμε να το σιγουρέψουμε;κάνε το βήμα και δε θα το μετανιώσεις. Ειδικά έτσι πως έχουν ξεφτιλίσει τις τιμές, συμφέρει πάρα πολύ.
-
Για να μην παρεξηγηθώ (ξανά ) δε λέω πως η μη δυνατότητα πλήρους απενεργοποίησης του ESP συνιστά λόγο να μην αγοράσει κανείς το περί ου ο λόγος Megane ή όποιο άλλο αυτ/το, έτσι; Άλλωστε για τους κ@υλωμένους υπάρχουν και πατέντες.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Για να μην παρεξηγηθώ (ξανά ) δε λέω πως η μη δυνατότητα πλήρους απενεργοποίησης του ESP συνιστά λόγο να μην αγοράσει κανείς το περί ου ο λόγος Megane ή όποιο άλλο αυτ/το, έτσι; Άλλωστε για τους κ@υλωμένους υπάρχουν και πατέντες.Όχι ρε είναι κατανοητό αυτό που λες
Στο κάτω μάλλον ενργοποιείται γιατί κυκλοφορούν και άμπαλοι που μπορει να το κλείσουν και να γίνουν επικίνδυνοι
Δεν μιλάμε για οδηγους που το έχουν (εγώ ας πούμε δεν μπορώ να πω ότι το έχω ) -
DS3 THP207 rc
vw scirocco -
Στο Scirocco δεν απενεργοποιειται το ESP.
-
Στο Scirocco δεν απενεργοποιειται το ESP.Όπως και σε κανένα αμάξι με ηλεκτρομπλοκέ (XDS)
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Στο Scirocco δεν απενεργοποιειται το ESP.
Όπως και σε κανένα αμάξι με ηλεκτρομπλοκέ (XDS)
Με αυτα που διάβασα (και κατάλαβα) στην νέα σειρά 1 απενεργοποιειται πλήρως το ESP παρόλο το ηλεκτρομπλοκέ.
-
Καλώς τον BMWδάκια
Κοίτα στην BMW δεν ξέρω στα Vag πάντως δεν κλείνει απ' όσο έχει γραφτεί και ξέρουμε απο τε τεχνικά στοιχεία που δίνονται -
Κι εμένα μου φαίνεται κουλό να μην απενεργοποιείται το ESP, όταν υπάρχει ηλεκτρομπλοκέ. Χωρίς να είμαι σίγουρος γι' αυτό που θα πω, άλλο οι αισθητήρες του ESP και άλλο η επέμβασή του. Το ότι - αν έχω καταλάβει καλά - χρησιμοποιούνται οι αισθητήρες του απ' το ηλεκτρομπλοκέ γιατί να προϋποθέτει τη λειτουργία του;
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Α κατσε. Ισως τοτε ειναι αυτο που καταλαβα...
Προφανως μιλαμε για αισθητηρες που αν αντιληφθουν υπερβολικη ολισθηση στον ενα πισω τροχο, φρεναρουν το συγκεκριμενο τροχο ωστε το συμβατικο διαφορικο να μεταφερει λιγη παραπανω ισχυ στον αλλο πισω τροχο?Σωστά....προσομειώνουν την λειτουργία του μπλοκέ διαφορικού. Αλλά μόνο αυτό, δεν αποτρέπουν ολίσθηση.
-
Θυμιο, καλως να μας ερθεις στην παρεα του ρομβου...!!!
Μια χαρα αυτοκινητακι ειναι το megane...
-
thymio το 306 γιατί δεν το δίνεις απόσυρση?
ρώτησες πόσο θα σου έβγαινε με απόσυρση? παίζει να σου κολλήσουν κάποια στη αντιπροσωπεία?
και τελικά γιατί όχι 5θ?πάντως νομίζω είναι η καλύτερη επιλογή αυτή τη στιγμή σε μικρομεσαίο.
-
για το scirocco ειχα την εντυπωση οτι τα τελευταια μοντ. το απενεργοπιουν το εσπ και κατω απο τα 50.
Τεσπα, καποιος απο το vag ισως ξερει καλυτερα!
Και για να ειμαι εντος θεματος, γνωριζει κανεις αν μπορω να βαλω το gtline pack στην εκδοση dynamic, και τι περιλαμβανει το gtline?Ποσο κοστιζει, και αν περιλαμβανει μπακετ καθισματα.
Thanks -
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Θυμιο, καλως να μας ερθεις στην παρεα του ρομβου...!!!Μια χαρα αυτοκινητακι ειναι το megane...
Καλώς να ξανα-έρθω θες να πεις Μια χαρά είναι το Μεγκάν Χάρη. ΟΚ δεν είναι και Άσσος...
thymio το 306 γιατί δεν το δίνεις απόσυρση?
ρώτησες πόσο θα σου έβγαινε με απόσυρση? παίζει να σου κολλήσουν κάποια στη αντιπροσωπεία?
και τελικά γιατί όχι 5θ?πάντως νομίζω είναι η καλύτερη επιλογή αυτή τη στιγμή σε μικρομεσαίο.
Να σου πω την αλήθεια με την απόσυρση με μπέρδεψε ο αντιπρόσωπος. Όταν τον ρώτησα, μου απάντησε οτι δε με συμφέρει λόγω της έκπτωσης που έχουν τα αυτοκίνητα σε προσφορά. Υποθέτω οτι με τέτοια έκπτωση, μάλλον δε γίνεται και απόσυρση μαζί...
Η καλύτερη επιλογή δεν ξέρω αν είναι, μάλλον όμως σε αυτά τα χρήματα είναι η καλύτερη αγορά! Το 5θ το σκέφτομαι σοβαρά όντως. Είναι αρκετά όμορφο και πολύ πιο πρακτικό. Κακά τα ψέματα και το 306 5θ το έχω και βολεύουν οι πίσω πόρτες. Εξάλλου πρέπει για κάποιους λόγους να περιμένω μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, οπότε μέχρι τότε....ό,τι βρω!
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Και 16000 το κουπέ Μεγκαν με φουλ έξτρα (πλην ηλιοροφής και αισθητήρων παρκαρίσματος) είναι καταπληκτική τιμή...Αυτό θα πάρεις; Με το καλό. Άριστη επιλογή. (Και καλύτερα που δεν έχει ηλιοροφή! Αισθητήρες ζήτα δώρο)
Μια χαρα αυτοκινητακι ειναι το megane...
Κάτι παραπάνω. Προσφέρει πραγματικά πολλά χωρίς να είναι υψηλό το κόστος αγοράς και χρήσης.
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
για το scirocco ειχα την εντυπωση οτι τα τελευταια μοντ. το απενεργοπιουν το εσπ και κατω απο τα 50.
Τεσπα, καποιος απο το vag ισως ξερει καλυτερα!
Και για να ειμαι εντος θεματος, γνωριζει κανεις αν μπορω να βαλω το gtline pack στην εκδοση dynamic, και τι περιλαμβανει το gtline?Ποσο κοστιζει, και αν περιλαμβανει μπακετ καθισματα.
ThanksΤο κόστος δεν το ξέρω
έχουμε και λέμε λοιπον- άλλες ζάντες μάλλον 18αρες (αν θυμαμαι καλά)
- Μπάκετ ημιδερματικά
- πιο σφιχτή αναρτηση
- άλλο μπροστα και πίσω προφυλακτήρα και φανάρια
Η Gtline είναι έκδοση όχι πακέτο αναβάθμισης.Επίσης δεν έχω δει κανένα και προβληματίζομαι
Καλο θα ήταν να κάνεις μια επίσκεψη στο Σφακιανάκη που διαφήμιζε ότι το έχει για test drive για να έχεις ολοκληρομένη άποψη
Renault Megane III