-
To πισω μερος αρκετα καλο.
Το εμπρος...αστο καλυτερα -
Κάτι μου θυμίζει Civic. Το συνολικό σχήμα μου φαίνεται καλό (φαρδύ, χαμηλό, γενικά σωστές αναλογίες), αλλά οι επιμέρους λεπτομέρειες δεν μου αρέσουν καθόλου. Τα μπροστά φώτα μου φαίνονται σχετικά καλά, και από ό,τι φαίνεται θα γίνουν χαρακτηριστικό των Renault από εδώ και μπρος.
-
Πίσω brera+astra gtc που θυμίζει.
Μπροστά ωραίο είναι...
-
Αν και απλό σκίτσο, φαίνεται πολύ όμορφο...
-
Υπήρχε ένα μοντέλο της rover...δεν θυμάμαι ποιο...με πολύ όμοια τα μπροστινά του φώτα
Το έβλεπα πολύ στην Αγγλία...υπήρχε και αστυνομικό
-
Αυτό λές? -
Σωστός Mirage...
Μόλις είδα την φωτό του renault...αυτό το αμάξι της ρόβερ μου ήρθε στο νου από μπροστά
-
τι σχεση εχει ρε συ το ροβερ..
καλο φαινεται στο σχεδιο.,.
-
εμενα η μούρη μου φαινεται καλή.
photoshop δεν ειναι η φωτο?
εκει λίγο κατω από το σημα πολυ σκετο ειναι και πιστευω ότι το κανονικό θα ειναι καλύτερο -
πολύ όμορφο
το κουπέ θυμίζει πολύ brera από πισω όμως -
-
Καλό φαίνεται, βέβαια με διπλές απολήξεις και ζαντικό και σπορ προφυλακτήρα, δεν είναι και κάνα σχεδιαστικό θαύμα.
Και εδώ βλέπω επιστροφή σε πιο συντηρητικές φόρμες (Megane I αντί για συνέχεια του Megane II, όπως και νομίζω ότι και η Laguna III θυμίζει περισσότερο τη Laguna I).
-
Θα μπορούσε να είναι και το νέο Opel Astra
-
Αποκλείεται, στη φωτό φαίνεται ξεκάθαρα ότι στρίβει. (χιχιχι)
-
To Megane;
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
To Megane;Στις γρήγορες εκδόσεις τουλάχιστον
-
-
Ο Γκον δήλωσε οτι το νέο Μεγκάν θα προκαλέσει αίσθηση ως ένα απ τα ομορφότερα αυτοκίνητα...
Μακάρι
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Ο Γκον δήλωσε οτι το νέο Μεγκάν θα προκαλέσει αίσθηση ως ένα απ τα ομορφότερα αυτοκίνητα...Μακάρι
Eντύπωση μου έκανε η δήλωση αυτή.
Το θέμα είναι αν θα κάνει (θετική ή αρνητική) αίσθηση. Γιατί με τις γραμμές Laguna... -
Ζητώ να σχολιάσει ο Γκον το Nissan Tiida
Renault Megane III