-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Το τελευταίο ΑΒ έχει δοκιμή το 1.5 DCi.
Απλά το αποθεώνει! Περίεργα πράγματα στο γερμανοτραφές ΑΒ. Χαχα!Και τι να πουν δηλαδή?
Ο συνδυασμός είναι κανόνι όπως κι ο 1.2 tce (πολυ καλα σχόλια κι αυτος )
Και με τις προσφορές που ρίχνουν δεν υπαρχει ανταγωνισμος ( το ποιος τα αγοραζει είναι αλλο θέμα )
Megane Coupe Gt line σε γκρι Eclipse στο αεροδρόμιο κατα τη μία
ΕΠΟΣ -
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Απλά το αποθεώνει! Περίεργα πράγματα στο γερμανοτραφές ΑΒ. Χαχα!Τωρα τον ανακαλυψαν... Πως την ειπαμε? Α class? :-B
Sent from my MT27i using Tapatalk -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Απλά το αποθεώνει! Περίεργα πράγματα στο γερμανοτραφές ΑΒ. Χαχα!Τωρα τον ανακαλυψαν... Πως την ειπαμε? Α class? :-B
Sent from my MT27i using TapatalkΝαι
Στο τεστ της Α-Klasse λενε 'εξαιρετικο το 1.5 ντιζελ μοτερ της Mercedes κλπ ' -
καλημέρα,
ξέρει κανείς πόσο κοστίζει σε renault megane (coupe) να μπει cruise control εκ των υστερων;
σκεφτομαι αν βάλω αλλα δε ξερω από τιμες και εργασία ποσο πάνεπροφνώς με ενδιαφέρει για αυτο που θα εμπαινε μαμά αντικατάσταση τιμονιου οπου έχει πάνω σε αυτό τα κουμπια για τον έλεγχο
-
Αναρωτιέμαι αν μπορεί να μπει εκ των υστέρων τέτοιο σύστημα, αν δεν υπάρχει ήδη. Η λειτουργία του βρίσκεται στον κεντρικό υπολογιστή (εγκέφαλος) ή υπάρχει σε ξεχωριστό module;
Θέλω να ρωτήσω όποιον γνωρίζει το θέμα: Οι παραγγελίες του Megane GT Line coupe 1.6 dci, σε πόσο χρόνο έρχονται; Μου έχουν γράψει περιθώριο 60 ημέρες, αλλά έχουν φτάσει στα αυτιά μου κάτι φήμες που λένε για 4.5 με 5 μήνες!
Υπάρχει κάποιο θέμα με το συγκεκριμένο μοντέλο; (πάντα για το κουπέ μιλάω) -
Για χαρα σε όλους! Η πρωτη μου εγγραφη στο φορουμ ειναι πριν καμια 10ετία αλλα ειχα καιρο να μπω και μάλλον διαγραφηκε ο λογ/σμος.
Εδω και μια εβδομαδα περιπου, είμαι ευτυχής κάτοχος ενος gt-line coure 1.6 dci !
Οι πρωτες εντυπώσεις αν και εχω μολις 700 χλμετρα ειναι πολύ θετικές. Κινητηρας -διαμάντι,αναρτήσεις ετσι οπως τις ηθελα(ουτε σκληρες ουτε μαλακές),με πολύ καλή αποσβεση.
Αν προσπαθουσα να βρώ κατι αρνητικό θα ηταν οτι, 1ον, θα ηθελα λιγο πιο 'σαφές' τιμόνι, και 2ον,λιγοτερο 'θορυβο κύλησης' στην καμπίνα. Σε γενικές γραμμες ομως ειναι ένα πολύ καλό αυτοκίνητο που αξίζει πιστευω τα λεφτά του. -
Χα συνάδελφος! Φαντάζομαι θα το αγόρασες ετοιμοπαράδοτο, έτσι;
-
Καλορίζικο καλοτάξιδο!
O θόρυβος κύλισης πάντως ίσως είναι αυξημένος και λόγω έκδοσης. -
http://www.autoblog.gr/2012/11/02/renau ... rendering/
Renault Megane 2014 [Rendering]
Η Renault έχει βάλει ως στόχο να βελτιώσει την επόμενη γενιά του Megane έτσι ώστε αυτό να μπορέσει να σταθεί απέναντι από τα νέα Γερμανικά αντίστοιχα μοντέλα.
Η επόμενη γενιά του Megane δεν θα αλλάξει σημαντικά, αλλά θα διαθέτει καλύτερη αεροδυναμική και θα είναι ελαφρύτερη από τη τωρινή γενιά. Θα φορά τη νέα γρίλια της Γαλλικής εταιρίας και θα είναι διαθέσιμη σε τρίπορτες, πεντάθυρτες και wagon εκδόσεις.
Θα παρουσιαστεί στα τέλη του 2013, ή στις αρχές του 2014 και θα μηχανικά θα φορά μια γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου όπου ανάμεσα τους θα υπάρχει και ο νέος τρικύλινδρος βενζινοκινητήρας 1,2 λίτρων. Φυσικά θα υπάρχει και η RS γρήγορη έκδοση, η οποία θα τοποθετηθεί απέναντι από τα υπόλοιπα hot hatchback της κατηγορίας.Διάβασε το πλήρες άρθρο εδώ: Renault Megane 2014 [Rendering] - AutoBlog.gr
-
Ο χρήστης georpapa έγραψε:
καλημέρα,ξέρει κανείς πόσο κοστίζει σε renault megane (coupe) να μπει cruise control εκ των υστερων;
σκεφτομαι αν βάλω αλλα δε ξερω από τιμες και εργασία ποσο πάνεπροφνώς με ενδιαφέρει για αυτο που θα εμπαινε μαμά αντικατάσταση τιμονιου οπου έχει πάνω σε αυτό τα κουμπια για τον έλεγχο
παντως σε μενα (megane 2) μου ζητησαν 4.000 ευρω !!!! δεν κανω πλακα...
-
Σε Megane ΙΙ η τοποθετηση του κανει 100€
...υπαρχει προσφορα απο γνωστο συνεργειο της Αθηνας μεσα στο GreekRenaultClub.gr
-
Ο χρήστης jimdenin έγραψε:
Πολύ όμορφη η alpinoειδής μάσκα .
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Θέλω να ρωτήσω όποιον γνωρίζει το θέμα: Οι παραγγελίες του Megane GT Line coupe 1.6 dci, σε πόσο χρόνο έρχονται; Μου έχουν γράψει περιθώριο 60 ημέρες, αλλά έχουν φτάσει στα αυτιά μου κάτι φήμες που λένε για 4.5 με 5 μήνες!
Υπάρχει κάποιο θέμα με το συγκεκριμένο μοντέλο; (πάντα για το κουπέ μιλάω)Μήπως ξέρει κανείς για το θέμα αυτό;
-
Γιατι να αργει ρε Jlian
Μηπως πουλαει τοσο πολυ για να αργει τόσο?
Μια μετατροπη ειναι ενδοεργοστασιακη
Δεν βλεπω κανενα μα κανεναν λογο να αργει πραγματικα -
Μήπως αργεί επειδή δεν πουλάει; Λόγω της (πραγματικά) χαμηλής τιμής που έρχεται στην Ελλάδα το έχουν βάλει σε κάποιο 'άστο και βλέπουμε' χρονοδιάγραμμα; Υποθέσεις κάνω, πάντως το 4.5-5 μήνες το άκουσα από εξουσιοδοτημένο, δεν είναι @ρια από φόρουμ, σπασμένο τηλέφωνο κτλ
-
Ανάλογως πότε το άκουσες. Αν στο είχαν πει καλοκαίρι ίσως. Τώρα νομίζω είναι όκ, όπως σου είπανε στις 60 μέρες περίπου.
-
Οκτώβρη μου το είπανε, και επίσης άκουσα ότι μέσα στον Οκτώβρη παρέδωσαν παραγγελίες που έγιναν πριν 45-50 ημέρες περίπου. Μου έδωσαν να καταλάβω ότι το πρόβλημα είχε προκύψει για τις παραγγελίες του Οκτώβρη. Δεν ξέρω αν έχει λυθεί σήμερα, βασικά δεν έχω ρωτήσει γιατί πιθανόν να μην θέλουν να το αποκαλύψουν.
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Χα συνάδελφος! Φαντάζομαι θα το αγόρασες ετοιμοπαράδοτο, έτσι;Φυσικά ! Δέν την μπορώ την αναμονή με τίποτα
Με το καλό να παραλάβεις και εσύ!
samatistas ευχαριστώ για τις ευχές! -
Εξαιρετικά σχόλια στο τελευταίο Drive για το 1.5 dci Megane
Πρωτεύει σε πολλά απο τα τεστ που το υποβάλει το περιοδικο στο συγκριτικό με τον αναταγωνισμο της κατηγορίας -
Megane Estate III GT 220:
http://www.newsauto.gr/2012/11/20/�%A ... B5-220-ps/
Ελλάδα βέβαια αποκλείεται να το δούμε!
Renault Megane III