-
Γινοταν στο Megane 2... αστα τα λαντα
-
Είναι σαν να ήταν το μαύρο άπο πάνω ζελατίνα η οποία δεν έκατσε καλά. Και μιλάμε για 4 μηνών αμάξι
Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Θεωρητικά θα υπάρχει το κουμπάκι σαν ανταλλακτικό, ή στη χειρότερη η πρόσοψη του radiocd. Παράξενο πάντως γιατί το έψαξα πρόχειρα στο νετ και δεν είδα παράπονα για αυτό το θέμα.
-
λογικά θα ήταν αστοχία υλικού στο συγκεκριμένο. συμβαίνουν αυτά
το μόνο θέμα μου είναι να το αντικαταστήσουν και να μη μου πουν ότι δε το καλυπτει η εγγύηση και τέτοια.
-
Ο χρήστης georpapa έγραψε:
Έχω ένα θυμάται με το αμάξι
Σήμερα ξεφτισε το κουμπι 1 του ραδιοφωνου και φαίνεται το ασπρο απο μεσα. Ξέρετε αν το αντικαθιστουν στην αντιπροσωπεια; Είναι ασχημο οπως είναι τωρα γτ πλεον ο αριθμός δεν φαίνεται και το βραδυ το φως,απο πισω είναι εντονο.Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
το είχα πάθει στο κλιο 2 αυτό...τσατίζεσαι όπως και να το κάνουμε...
δεν νομίζω ν' αλλάζει μόνο το κουμπί... -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Σήμερα ξεφτισε το κουμπι 1 του ραδιοφωνου και φαίνεται το ασπρο απο μεσα. Ξέρετε αν το αντικαθιστουν στην αντιπροσωπεια; Είναι ασχημο οπως είναι τωρα γτ πλεον ο αριθμός δεν φαίνεται και το βραδυ το φως,απο πισω είναι εντονο.Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
δεν νομίζω ν' αλλάζει μόνο το κουμπί...στο είχαν αλλάξει?
και εγώ πιστεύω ότι θα αλλαχτεί στην καλύτερη όλη η πρόσοψη.ήσουν ετός εγγύησης;
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Γινοταν στο Megane 2... αστα τα λανταναι στην επομενη γενια όμως δεν γινόταν >λογικά θα ήταν αστοχία υλικού στο συγκεκριμένο. συμβαίνουν αυτά
το μόνο θέμα μου είναι να το αντικαταστήσουν και να μη μου πουν ότι δε το καλυπτει η εγγύηση και τέτοια.
Επαναλαμβανω να ζητησεις να αλλαχθει όλη η πηγη.
Ειναι υποχρεωμενοι να το κανουν
Κι επισης άσε τα κουμπακια.Το χαιρηστηριο απο πισω για να μη τα πατας το βαλανε Ξερουν αυτοι τι κανουν -
Εννοείτε ότι πρέπει να ζητήσει ν' αλλάξουν την πηγή!
Στην εγγύηση απαιτείς, δεν ζητάς! -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
ναι στην επομενη γενια όμως δεν γινόταν
Γίνεται και στο κλιο 3 πάντως
Sent from my Note II using smoke signals.
-
μιλησα με αντιπροσωπεία, η οποία είπε ότι είναι εντός εγγύησης.
Στο συνεργείο τους βέβαια μου είπαν ότι πρέπει να πάω απο εκεί να το δούν να το βγάλουν φωτογραφίες να τις στείλουν στα κεντρικα και εφόσον πάρουν έγκριση τότε θα κάνουν την παραγγελία για να είναι εντος εγγύησης γιατί από ότι κατάλαβα θα αλλάξουν όλη την πηγή και το κοστολόγιο είναι μεγάλο για να το παραγγείλουν από τώρα.
γνωρίζετε αν τα παραπάνω ισχύουν;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ναι στην επομενη γενια όμως δεν γινόταν
Γίνεται και στο κλιο 3 πάντως
Sent from my Note II using smoke signals.
Το Clio 3 ομως ειναι πιο κοντα στο Megane 2 παρα στα 3ης γενιας
-
μιλησα με αντιπροσωπεία, η οποία είπε ότι είναι εντός εγγύησης.Στο συνεργείο τους βέβαια μου είπαν ότι πρέπει να πάω απο εκεί να το δούν να το βγάλουν φωτογραφίες να τις στείλουν στα κεντρικα και εφόσον πάρουν έγκριση τότε θα κάνουν την παραγγελία για να είναι εντος εγγύησης γιατί από ότι κατάλαβα θα αλλάξουν όλη την πηγή και το κοστολόγιο είναι μεγάλο για να το παραγγείλουν από τώρα.
γνωρίζετε αν τα παραπάνω ισχύουν;
Ναι ισχυουν και να πας
Ακριβως την ίδια διαδικασία έχω τραβηξει για τρία θεματα που ειχα.Το 4ο με χτυπησε λιγο μετα το τέλος της εγγυησης -
αουτς!
ελπίζω να μη μου πουν ότι ευθύνομαι εγω για τη βλακεία που έγινε με το ξεφτισμα και καλά ότι το εξυσα ή οτι έβαλα κανα υγρό που το χαλάει
-
αουτς!ελπίζω να μη μου πουν ότι ευθύνομαι εγω για τη βλακεία που έγινε με το ξεφτισμα και καλά ότι το εξυσα ή οτι έβαλα κανα υγρό που το χαλάει
Όχι.Δεν θα σου πουν τίποτα.
Και μην κανεις έτσι δεν είχα και τίποτε σοβαρα προβληματα
Μονο τα πίσω αμορτισέρ τα οποία δικαίως μαμηθηκαν μ' αυτο που τους έκανα -
Ωχ... σκέψου να χαλάσουν τα κουμπάκια εκτός εγγύησης...
-
αυτα τα ειπαν απο το συνεργείο. βεβαι αυτο εξαρτάται απο την πολιτικη της renault. Αν δε θελουν να το περασουν δυστυχως θα σου πουν οτι εκανες κακη χρηση...
ειναι από τα σημεια που δε μπορεις να αποδειξεις οτι εγινε μονο του
και τωρα που κοιταζω τη φωτο νομιζω και το δευτερο κουμπι εχει 2 φουσκαλιτσες....μαλλον ηταν μαπα η παρτιδα εκεινη
-
Θυμάμαι το πιο ξεφτίλα ever επεισόδιο αναξιοπιστίας που έχω συναντήσει σε καινούργιο αυτοκίνητο. Αγοράζει κάποτε ο θείος μου ένα LADA Samara. Του το φέρνουν, το παραλαμβάνει από την αντιπροσωπεία, τους εξοφλάει και όλος χαρά μπαίνει μέσα για να το πάει σπίτι του. Μόλις κλείνει την πόρτα του οδηγού, πέφτει ο καθρέπτης του παρμπρίζ πάνω στην κονσόλα, όπως πέφτει ένα ώριμο φρούτο από το δέντρο. Μένει άναυδος. Τους το λέει, και αυτοί σαν να μην τρέχει τίποτα. Κάτσε μωρέ να το κολλήσουμε, συμβαίνουν αυτά, του λένε. Σε δυο μέρες ξαναέφυγε, την ώρα που το samara χοροπήδαγε πάνω από ένα σαμαράκι
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Θυμάμαι το πιο ξεφτίλα ever επεισόδιο αναξιοπιστίας που έχω συναντήσει σε καινούργιο αυτοκίνητο. Αγοράζει κάποτε ο θείος μου ένα LADA Samara. Του το φέρνουν, το παραλαμβάνει από την αντιπροσωπεία, τους εξοφλάει και όλος χαρά μπαίνει μέσα για να το πάει σπίτι του. Μόλις κλείνει την πόρτα του οδηγού, πέφτει ο καθρέπτης του παρμπρίζ πάνω στην κονσόλα, όπως πέφτει ένα ώριμο φρούτο από το δέντρο. Μένει άναυδος. Τους το λέει, και αυτοί σαν να μην τρέχει τίποτα. Κάτσε μωρέ να το κολλήσουμε, συμβαίνουν αυτά, του λένε. Σε δυο μέρες ξαναέφυγε, την ώρα που το samara χοροπήδαγε πάνω από ένα σαμαράκιΕχει τυχει κατι αναλογο σε Α3 του 2005-2006... με το που παραλαμβανει το αμαξι... μπαινει μεσα, χαιρεταει τον πωλητη και την ωρα που παει να ανεβασει το τζαμι.... πεφτει ολο μεσα στην πορτα!!!
Και επειδη ηξεραν οτι θα εφευγε ταξιδι, ο πωλητης του εδωσε το προσωπικο αμαξι καποιου απο εκει μεσα (A6 Avant)!!!
-
Το τελευταίο ΑΒ έχει δοκιμή το 1.5 DCi.
Απλά το αποθεώνει! Περίεργα πράγματα στο γερμανοτραφές ΑΒ. Χαχα! -
δεν νομίζω ν' αλλάζει μόνο το κουμπί...στο είχαν αλλάξει?
και εγώ πιστεύω ότι θα αλλαχτεί στην καλύτερη όλη η πρόσοψη.ήσουν ετός εγγύησης;
το αυτοκίνητο έχει πουληθεί από το 2008...ειλικρινά δεν θυμάμαι τι είχαμε κάνει...γνωρίζοντας όμως τον χαρακτήρα μου μάλλον είχα καταφέρει την αλλαγή
Renault Megane III