-
Κάτσε τώρα να παγιωθεί η βενζίνα στα 2€ και να δούμε αν πουλάνε τίποτε άλλο εκτός από diesel και μηχανάκια.
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/2782761/
Και ένα 1.6 DCi GT line σε photos από Σφακιανάκη.
-
Για κάποιο λόγο, αν και πολύ καλά εξοπλισμένο, σαν ποσό 20.000€, ακριβό μου φαίνεται. Δεν το συγκρίνω με καποιο αλλο, αλλά για 5θυρο Megane πολλά μου φαινονται!
-
Δηλαδή ποσο να κανει
Έχει πανω πανοραμικη ηλιοροφη και xenon
Για Golf diesel και παρεμφερει εξοπλισμο θες τουλαχιστον +4000 + ότι παιρνεις το καλυτερο by far μικρο diesel μοτερ
20000 ειναι άριστη τιμη -
Το αμαξι ειναι μια χαρα και μαλλον ... στα καλύτερα του και με τα καλύτερα του. Τον 1,6 diesel, το πακέτο GT line, ο εξοπλισμός κλπ! Απλώς πλέον με τα τωρινά οικονομικά δεδομενα για μικρομεσαίο τα 20.000€ μου φαινονται πολλά!
-
Πρωτη φορα τα φωτα led μου φαινονται τοσο παραταιρα στο σημειο που τα εχουν βαλει... Χαθηκε να τα βαλουν οριζοντια κατω απο τα φωτα?
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Πρωτη φορα τα φωτα led μου φαινονται τοσο παραταιρα στο σημειο που τα εχουν βαλει... Χαθηκε να τα βαλουν οριζοντια κατω απο τα φωτα?Εκει είναι στο απλο
Όταν αναβουν βεβαια θα δεις Γιώργο ότι μονο παραταιρα δεν είναι
Το αγριέυουν οπτικα αρκετα πραγμα που ειναι και το ζητουμενο σε τετοιες εκδόσεις -
Τελικά μου αρέσει περισσότερο η έκδοση GT Line. Στο λευκό θα έδειχνε περισσότερο αν το panel πίσω από τα led ήταν όλο μαύρο και όχι ασημί, όπως στην έκδοση Monaco GP:
-
Αυτα τα αλλαζεις αν θες jlian και βαζεις τα μαυρα.Μικρο το κακο
Edit ή με ένα βαψιματακι κι εισαι οκ. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το αμαξι ειναι μια χαρα και μαλλον ... στα καλύτερα του και με τα καλύτερα του. Τον 1,6 diesel, το πακέτο GT line, ο εξοπλισμός κλπ!Το ζαντικό, η ηλιοροφή και τα καθίσματα τα σπάνε!
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Αυτα τα αλλαζεις αν θες jlian και βαζεις τα μαυρα.Μικρο το κακο
Edit ή με ένα βαψιματακι κι εισαι οκ.Βασικά αυτό σκοπεύω να κάνω, αν και δεν το βλέπω να υπάρχει σε μαύρο για τα led, αλλά μόνο για το παλιό. Έχω καταλήξει στο dci 1.6 GT Line σε περλέ άσπρο. Σκέφτομαι να το παραγγείλω τέλη Οκτώβρη για να το πάρω αρχές του 13. Ρε παίδες, πως θα γίνει να μην πληρώσω διπλά τέλη, είτε στο παλιό είτε στο καινούργιο; Αν πουλήσω το παλιό τέλη του 12 (έχω πελάτη έτοιμο) και μου έρθει κατόπιν παραγγελίας στις αρχές του 13 το καταφέρνω;
-
Ναι το καταφέρνεις. Θα πληρώσει ο άλλος του 13 στο μεταχειρισμένο σου και εσύ στο δικό σου καινούριο του 13. Αρκεί να το σπρώξεις μέχρι τελευταίες μέρες του Δεκέμβρη π.χ. 20 του μήνα!
-
Μέχρι πότε πρέπει να πληρωθούν τα τέλη του 13; Μέχρι πρότινος θυμάμαι μπορούσες να το τρενάρεις μέχρι τέλη Γενάρη; Αν θυμάμαι καλά πάντως μεταβιβάσεις δεν γίνονται αν δεν έχουν πληρωθεί τα τέλη του τρέχοντος έτους, άρα πρέπει να μεταβιβαστεί μέχρι τέλη Δεκέμβρη. Εκτός αν πληρώσει ο νέος ιδιοκτήτης τα τέλη του 13. Σωστά δεν τα λέω;
Το καινούργιο όχημα πρέπει πρώτα να εκτελωνιστεί για να πάρει πινακίδες. Δηλαδή τα τέλη του πληρώνονται στο τέλος, λίγο πριν την παραλαβή. Έτσι; -
Με τις παρατάσεις δεν πρέπει πλέον να ξεπερνάει εμπρόθεσμα τις 10 Γενάρη. Σωστά για να γίνει η μεταβίβαση θέλει πληρωμένα τέλη. Οπότε αν το μεταβιβάσεις τέλη του 12 εσύ έχεις ήδη πληρωμένα του 12 και ο νέος ιδιοκτήτης θα πληρώσει καπάκι του 13. Απλά αν το μεταβιβάσεις αρχές 13 χωρίς να τα έχεις πληρώσει, αν έχει περάσει η διορία θα τα πληρώσει προσαυξημένα. Εκτός αν τα πληρώσεις εσύ εμπρόθεσμα και σου δώσει αυτός το ποσό των τελών πλέον της τιμής του αυτοκινήτου με δική σας συμφωνία.
-
Πότε λες ότι είναι το καλύτερο timing για παραγγελία, έτσι ώστε να το έχω αρχές του 13 (για φορολογικούς λόγους). Δεδομένο ότι μου λένε ότι θέλει 2μιση μήνες, στα τέλη του Οκτώβρη καλά είναι ή να το βάλω μπρος νωρίτερα;
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Πότε λες ότι είναι το καλύτερο timing για παραγγελία, έτσι ώστε να το έχω αρχές του 13 (για φορολογικούς λόγους). Δεδομένο ότι μου λένε ότι θέλει 2μιση μήνες, στα τέλη του Οκτώβρη καλά είναι ή να το βάλω μπρος νωρίτερα;Αρχες Νοεμβρη λογικα δεν θα το έχεις το πρωτο δεκαπενθημερο του Γεναρη ??
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Πότε λες ότι είναι το καλύτερο timing για παραγγελία, έτσι ώστε να το έχω αρχές του 13 (για φορολογικούς λόγους). Δεδομένο ότι μου λένε ότι θέλει 2μιση μήνες, στα τέλη του Οκτώβρη καλά είναι ή να το βάλω μπρος νωρίτερα;Οποτε κ να το παραγγειλεις μπορεις αν ερθει νωριτερα να ζητησεις να του βγαλουν πινακιδες με το νεο ετος ή να σου κανουν δωρο τα τελη
-
Θα το έχει. Συνήθως στο 2μηνο παραδίδονται οι παραγγελίες renault. Αλλιως αν πατησει 12 θα περιμενει μερικες μερες να βγαλει αδεια το 13.
-
OK thx guys
-
εχε βεβαια και στα υπ' ποψιν σου, οτι μπορει ο εμπορος (η κεντρικη renault δηλαδη) να θελει να πινακιδωσει το αμαξι σου (οπως και του καθενα σαν κι εσενα) μεχρι 31-12 ουτως ωστε να φανει η πωληση στα σταστιστικα του 2012.
ειδικα εαν η αγορα γινεται και με συγκεκριμενο τροπο χρηματοδοτησης, τοτε μπορει και να μην συμφωνησουν να γινει περαν του τελους του '12.
εσενα παντως σωστα και θα σε βολευε να πατησει το '13 για μεταπωλητικους κυριως λογους (ακομα δεν το ειδαμε!! ) ακομα και δεν σου πληρωναν τα τελη του '12.
εμενα -τελη '04 βεβαια- με ειχαν περιορισει στην προταση μου αυτη επειδη επαιζε τοτε ενα εξαιρετικο χρηματοδοτικο (ατοκο) και αν και μου πληρωσαν τα τελη του '04 -ακομα και του '05!- δεν δεχτηκαν να φανει η πωληση περαν της 31-12. η αγορα παρεπιπτοντως εγινε μεσα δεκεμβρη.
Renault Megane III