-
JarnoT με το καλο να ερθει το αυτοκινητακι και να το χαρεις!
-
Αν εμφανιστεί ο 1.6T DCi 130, το όχημα θα διατίθεται μόνο στην energy; Έχουν κάτι απίστευτες κουλαμάρες, αν θέλεις πχ αναδιπλωμένους καθρέφτες (πολύ σημαντικό για κάποιου είδους πάρκινγκ) πρέπει να πας αποκλειστικά στην privilege με τον TCe 130.
-
Το dCi 130 διατίθεται στη Γαλλία μόνο στις εκδόσεις Dynamique και Bose, που δεν είναι βασικές...
Το dCi 110 EDC από την άλλη, υπάρχει και σαν Expression. -
Αντε να δουμε τι θα έρθει εδω... Το BOSE έχει ηχοσύστημα από τη γνωστή φίρμα; Καμμία κριτική έχει δει κανένας; Νομίζω οτι δεν το φέρνουν εδω, τουλάχιστον όχι ακόμα.
-
Θα έρθουν περισσότερες εκδόσεις diesel ανά κυβισμό απ'ότι έχω πληροφορηθεί. Απλά περιμένανε το facelift για να αυξήσουν τις εκδόσεις των diesel.
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
JarnoT με το καλο να ερθει το αυτοκινητακι και να το χαρεις!Ευχαριστώ! Κοίταζα τα πρώτα μου post σ' αυτό το θέμα πριν 3 χρόνια όταν πρωτο-κοιτούσα το Megane και σχεδόν το έπαιρνα, χεχε! Άντε κι έρχεται η ώρα.
-
Καμιά εμπειρία για την αντοχή των diesel της Renault στα νοθευμένα πετρέλαια (με θέρμανσης, ναυτιλιακό κτλ) έχει κανείς;
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
JarnoT με το καλο να ερθει το αυτοκινητακι και να το χαρεις!
Ευχαριστώ! Κοίταζα τα πρώτα μου post σ' αυτό το θέμα πριν 3 χρόνια όταν πρωτο-κοιτούσα το Megane και σχεδόν το έπαιρνα, χεχε! Άντε κι έρχεται η ώρα.
Χαχα, το κοιτουσα και γω τοτε, μαζι τα γραφαμε, εγω το παρατησα εντελως το θεμα ομως πιο μετα...Αντε και παλι με το καλο
-
Με βαση το site της renault, ενα megane 3 1,5dCi energy με εκπεμπομενο CO2 106gr (αληθεια τι τελη πληρωνει αυτο;) με αρχικη τιμη 19.800 βγάζοντας τα 3900 ευρω (εκπτωση renault+ αποσυρση) βγαινει 15.900+τελη/πινακιδες κτλ..
Οι ερωτησεις που προκυπτουν ειναι πολλές..
Υπαρχουν αυτοκινητα με εξτρα εκπτωση 2000 ευρω σε αυτον τον κινητηρα για περιορισμενο αριθμο αυτοκινητων που ηταν σε στοκ..;
Τα 3900 ευρω εκπτωση γινονται ουτως η αλλως, η καποιοι θα πουνε οτι δεν βαζουν την αποσυρση οποτε δε θα γινει τοση εκπτωση..;
Υπαρχει περιπτωση να γινει μια ακομα μικρου μεγεθους εκπτωση μετα απο πιεση στον αντιπροσωπο..;
Αξιζει να περιμενει καποιος, με δεδομενες τις μεγαλες προσφορες αυτη τη στιγμη για το megane fl με τον ανανεωμενο dCi που δε θα πληρωνει τελη, και σε τι τιμες αναμενεται περιπου..; εδω http://georgsa-cars.car.gr/cars/view/2134297/ λεει 17.500..
Υπαρχει περιπτωση να γινει ανταλλαγη με scenic 1,6 ΜΥ2004 σε σχετικα νορμαλ για την εποχη τιμη..;Αυτα τα λιγα..
-
Tο megane 1,5 dci εκπέμπει συμφωνα με τα αναγραφόμενα στην αδεια κυκλοφορίας 114 gr co2 και πληρώνει τελη για το 2012 102,60 €.
-
Tα 3.900 μπορούν να γίνουν 3.500 αν πληρώσεις ένα ποσό για την απόσυρση αν δεν έχεις δική σου.
Πετρέλαιο δεν πρέπει να υπάρχουν με επιπλέον έκπτωση.
Λίγο κάτω από 17 βγαίνει ένα energy με το κλειδί στο χέρι με μεταλλικό.
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Υπαρχουν αυτοκινητα με εξτρα εκπτωση 2000 ευρω σε αυτον τον κινητηρα για περιορισμενο αριθμο αυτοκινητων που ηταν σε στοκ..;Δεν υπάρχουν... το επιβεβαίωσα πριν 2 βδομάδες.
Λίγο κάτω από 17 βγαίνει ένα energy με το κλειδί στο χέρι με μεταλλικό.
Πετρέλαιο; Αποκλείεται... 18.300 μου είπαν τελική τιμή για energy.
-
18.300 είναι χωρίς απόσυρση το πιο πιθανό. Είναι πολύ υψηλή αν υπάρχει απόσυρση, εκτός και αν η τιμή είναι για το facelift, οπότε ίσως στην αρχή να μην έχει έκπτωση.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
18.300 είναι χωρίς απόσυρση το πιο πιθανό. Είναι πολύ υψηλή αν υπάρχει απόσυρση, εκτός και αν η τιμή είναι για το facelift, οπότε ίσως στην αρχή να μην έχει έκπτωση.Δεν ξέρω αν αφορά το facelift, νομίζω το τρέχον, αλλά δες πώς έχει το κόστος (όπως μου το είπε αντιπρόσωπος προ 10 ημερών):
αρχική τιμή 19790-1500(έκπτωση)-1000(απόσυρση δικιά τους)+475(μεταλλικό)+590(πινακίδες/τέλη)=18355.
Εκτός κι αν με ψιλο-δούλευε ή δεν ήξερε τι του γινόταν. Το πρώτο δεν παίζει γιατί φαινόταν πιο ζεστός να μου πουλήσει diesel.. για το δεύτερο αγνοώ. -
Στο σαιτ της renault λεει -3900 μεγιστο οφελος απο renault+ μεγιστο όφελος απο απόσυρση..
Γιατι λέτε 2900..;
Δε μου κανει εντυπωση αν δεν ειναι στο τέλος -3900 λογο του κοστους της απόσυρσης, αλλα 1000 ευρω διαφορα δεν είναι πολλά..; -
http://ixauto.gr/uplds/File/RENAULT/Ren ... an2012.pdf
Οπως βλέπεις παραπάνω το 3900 αφορά το αυτόματο 2λιτρο.
-
Update
Με ενημέρωσαν από την αντιπροσωπεία ότι ήρθε το Megane 'μου'. Καμιά βδομάδα να τακτοποιηθεί η χαρτούρα+πινακίδες και θα μου είναι διαθέσιμο. Μου ζήτησαν να πάω από κει τσεκάρω το αυτοκίνητο αν θέλω, ότι όλα είναι ΟΚ, προκειμένου να προχωρήσουν στις διαδικασίες. Επειδή ο αντιπρόσωπος μου πέφτει λίγο μακριά (...250km!!) θα στείλω τον πατέρα μου που είναι δίπλα κι εγώ θα πάω για την τελική παραλαβή. Χρειάζεται να προσέξει κάτι ιδιαίτερο; Πέρα από το να είναι άθικτο εξωτερικά.
Θέλω να πω, ΟΚ, είναι Megane, τόσες πόρτες, τέτοια έκδοση εξοπλισμού, αυτό το χρώμα, καθαρό, γυαλισμένο ...... τι άλλο;;- Να ρωτήσω κάτι κουλό που μου ήρθε.. Το αυτοκίνητο πώς ήρθε από Αθήνα; Καβάλα φαντάζομαι.. ε; Υπάρχει 'φυσιολογική' περίπτωση να το ..οδήγησαν ως την επαρχιακή πόλη μου;
(θέλω να πω, ξοδεύτηκαν να μεταφέρουν ένα αυτοκίνητο;; Γιατί σιγα μην πούλησαν άλλο αυτό το διάστημα.. )
- Να ρωτήσω κάτι κουλό που μου ήρθε.. Το αυτοκίνητο πώς ήρθε από Αθήνα; Καβάλα φαντάζομαι.. ε; Υπάρχει 'φυσιολογική' περίπτωση να το ..οδήγησαν ως την επαρχιακή πόλη μου;
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Update- Να ρωτήσω κάτι κουλό που μου ήρθε.. Το αυτοκίνητο πώς ήρθε από Αθήνα; Καβάλα φαντάζομαι.. ε; Υπάρχει 'φυσιολογική' περίπτωση να το ..οδήγησαν ως την επαρχιακή πόλη μου;
(θέλω να πω, ξοδεύτηκαν να μεταφέρουν ένα αυτοκίνητο;; Γιατί σιγα μην πούλησαν άλλο αυτό το διάστημα.. )
Συνηθως φορτωνουν πολλα αυτοκινητα και απο πολλες μαρκες πλεον, σε νταλικα, και κανουν δρομολογιο.
- Να ρωτήσω κάτι κουλό που μου ήρθε.. Το αυτοκίνητο πώς ήρθε από Αθήνα; Καβάλα φαντάζομαι.. ε; Υπάρχει 'φυσιολογική' περίπτωση να το ..οδήγησαν ως την επαρχιακή πόλη μου;
-
Λογικα θα δωσουν στον πατερα σου (ή οποιον παει εκει για τον ελεγχο) ενα χαρτι που εχει διαφορα points, τα ελεγχει και βαζει tick σε καθενα οταν δει οτι ειναι οκ. Σημαντικο να τα ελεγξει με λιγη προσοχη, μην και υπαρχει καποια ελλειψη.
Φορτωμενα τα πηγαινουν τα αμαξια.
-
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... 105257.asp
Και ένα συγκριτικό του Megane III Coupe GT Line με το Opel Astra GTC
Renault Megane III