-
Παω να κλέψω εκκλησία, πιο δύσκολο θα είναι
-
@thymios: Ισως να είναι και το δικό σου;;;
-
σλούρπ
-
Είδα Gt line το πρωί στην Αναπαύσεως στα Βριλήσσια
Πολύ όμορφο πραγματικά και το ζαντικό του όλα τα λεφτά -
Ορέστη τι χρώμα ήταν;
-
Άσπρο
-
τι έγινε τελικά ρε συ Θύμιο?
το πήρες, σε πρόλαβε άλλος?
σε χάσαμε. -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Εντυπώσεις δεν μας έχεις γράψει στο Megane topic όμως από το δικό σουΛοιπόν εντυπώσεις μετά από 6700χλμ μεγκαν 1.4 τσε
Πολύ ευχαριστημένος γενικά από το αυτοκίνητο, μέχρι στιγμής δεν είχα κάποιο θέμα.
Σβέλτο, ήσυχο, σταθερό. Προσπεράσεις χωρίς άγχος επιτέλους. Δώσε τούρμπο στο λαό.
Από τριγμούς δεν ακούω κάτι προς το παρόν. Το καλοκαίρι με τις ζέστες κάτι άκουγα από τις τσιμούχες στα παράθυρα αλλά σταμάτησε από Σεπτέμβρη. Να δούμε αν θα ξανακουστεί το καλοκαίρι.
Με τα χειριστήρια και τις διάφορες λειτουργίες εύκολα εξοικειώνεσαι. Δεν είχα προβλήματα εργονομίας όπως είχα διαβάσει στον τύπο. Εκτός αν εννοούσαν τις ποτηροθήκες που δε τις χρησιμοποιώ έτσι κι αλλιώς.
Με τις αλλαγές ταχυτήτων δεν είχα πρόβλημα, μια χαρά μου φαίνεται ο λεβιές αν και κάνει αυτό το τίναγμα που λέτε. Εντάξει, από αίσθηση δεν είναι και τίποτα σπουδαίο αλλά δεν είναι ασαφής.
Ξεφτίσματα κλπ δεν έχω προς το παρόν.
Καταναλώσεις σε ταξίδια (επαρχιακό δίκτυο και εθν. οδό) 7-7.5 και στην πόλη 9-9.5
Για τους χώρους πίσω πάντως και 5 άτομα μια χαρά ταξιδέψαμε και είμαι 1.96. Πίσω μου φυσικά είναι λιγο στριμωχτά. Υπάρχουν και πιο ευρύχωρα μικρομεσαία για τους πίσω.
Πάντως μπαίνοντας καθημερινά στο μεγκαν μετά απο 10 χρόνια καθημερινής συμβίωσης με το κορσάκι 1.2
είναι η μέρα με τη νύχτα.
Χαίρομαι για την επιλογή αν και με τα golden deals που βλέπω τώρα να κάνει η renault αισθάνομαι λίγο να μου πιάσαν τον κώλο. -
ε Renault-κιβώτιο χωρίς τίναγμα δεν υπάρχει
Κατα τα λοιπά
Καλα χιλιόμετρα και να είναι όπως τώρα.Απροβλημάτιστο και σβέλτο
Επίσης έχεις το καλύτερο-ομορφότερο χρώμα της γκάμας -
Χάθηκα όντως.
Ακόμη δεν έχω κάνει κάποια κίνηση δυστυχώς. Έχουν προκύψει κάποια άλλα θέματα και πρέπει να περιμένω Δυστυχώς με βλέπω να χάνω το golden deals, αλλά δεν έρχονται όλα όπως θέλουμε! Το σίγουρο είναι πως όποια κίνηση γίνει, θα είναι με το νέο χρόνο σίγουρα, επομένως για την ώρα όλα στάσιμα.
Πάντως μέρα με τη μέρα καλοβλέπω το 5θυρο. Είναι σαφώς πιο πρακτικό και μου αρέσει εξίσου εμφανισιακά... Ας δούμε τι θα υπάρχει διαθέσιμο το 2012 όμως
-
παρε το estate, να το παιρνεις και στο εργοταξιο...χεχε
-
Είδα 5θυρο gt line λευκό. Πολύ όμορφο. Αξίζει εμφανισιακά έναντι του απλού.
-
Πριν από λίγο έδωσε η Renault στη δημοσιότητα φωτογραφία από το επερχόμενο facelift του Megane:
Για άλλη μια φορά τα Auto-triti-tetarti-paraskeui-bild-merkel πέσανε έξω.
-
Να πω την αλήθεια πήγε η καρδιά μου στη θέση της
-
LED!
-
Για άλλη μια φορά τα Auto-triti-tetarti-paraskeui-bild-merkel πέσανε έξω.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Να πω την αλήθεια πήγε η καρδιά μου στη θέση τηςΜια χαρα είναι!
Θα ήθελα βεβαια και τα ασημί κομμάτια του προφυλακτήρα του παλιού. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Να πω την αλήθεια πήγε η καρδιά μου στη θέση της
Μια χαρα είναι!
Θα ήθελα βεβαια και τα ασημί κομμάτια του προφυλακτήρα του παλιού.Θα υπάρχουν και αυτά, λίγο αλλαγμένα.
-
Πολύ καλό!
Χωρίς τις 'ασημί' λεπτομέρειες φυσικά. -
Renault Megane III