-
Ευχαριστώ όλους για τις ευχές ,
Τα τέλη/άδεια ακόμα τα περιμένω στην αντιπροσωπεία οπότε δε μπορώ να σας διαφωτίσω για την τιμή ή τους ακριβείς ρύπους.
Τις επόμενες μέρες όμως θα ξέρω και θα ενημερώσω. -
Ο χρήστης dimitrfilop έγραψε:
παιδιά και άλλο 'ξεκάρφωτο' και ίσως καθυστερημένο άρθρο ύμνος στο megane, από την Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία. Βέβαια οι ρύποι και τα τέλη κυκλοφορίας μου φαίνονται λίγο λάθος
http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&dat ... &id=293964τελικά και στο site της renault αναφέρει ότι οι εκπομπές CO2 είναι 145, ενώ στο δικό μου manual γράφει 153. Άλλαξαν κάτι στα μοντέλα του 2011?
Αν έχεις 17άρες ζάντες, υπάρχει το ενδεχόμενο το 153άρι να είναι σωστό... Συμβαίνει και με άλλους κατασκευαστές να δίνουν μία τιμή εκπομπών CO2 ανά κινητήρα, αλλά όταν βγαίνει η 'έγκριση τύπου' στο ελλάντα, η τελική τιμή να είναι διαφορετική ...
-
Καλημερα σε ολους σας,
Χτες εκανα το τεστ μου στην automobile με ενα MEGANE 1.4 tce privilege του 2010 (με μπεζ δερμα μεσα,του διευθηντη οπως μου ειπαν και ειδα)..
Οι εντυπωσεις ηταν πολυ καλες και πολυ θετικες..Το τιμονι και η αισθηση του ηταν αυτο που μου εμεινε και μου αρεσε πιο πολυ απο ολα...Η οδηγηση ηταν πολυ ανετη και το αμαξι πολυ καλο..Το προσπαθησα να το πηγαινω με τον τροπο οδηγησης μου,και σε ολα τα σημεια ειχε το ''γκαζι'' αν το χρειαζομουν (αν και δεν ειμαι αυτο που λεμε γκαζιαρης οδηγος).Γενικος εμεινα απολυτα ικανοποιημενος και το μονο που ισος με προβληματιζει λιγο ειναι το οτι λογο του υψους μου (1,90) ο ακριβος απο πισω μου δεν θα καθεται και τοσο αννετα..Βεβαια πιστευω πως αυτο θα ισχυει και για πολλα αλλα αμαξια λογο υψους..Τωρα περιμενω να δω αν ειναι διαθεσημο αυτο που εχω βρει σε μεταχειρισμενο (1,4 tce tou 2009 χορις ESP,CLIMA και με 16''αρες ζαντεσ αντι για 17''αρες)
Εν αναμονη λοιπον.....
-
Ο χρήστης koke-3 έγραψε:
Γενικος εμεινα απολυτα ικανοποιημενος και το μονο που ισος με προβληματιζει λιγο ειναι το οτι λογο του υψους μου (1,90) ο ακριβος απο πισω μου δεν θα καθεται και τοσο αννετα..Βεβαια πιστευω πως αυτο θα ισχυει και για πολλα αλλα αμαξια λογο υψους...Έχει θέμα το Megane hatch σ' αυτόν τον τομέα (σε αντίθεση με το estate, που έχει μακρύτερο μεταξόνιο), θυμίζοντας περισσότερο σούπερ-μίνι, παρά αυτοκίνητο 4,30 μέτρων. Αν είσαι δε 1,90, τότε μάλλον κανείς δεν θα μπορεί να βολευτεί στην πίσω από σένα θέση ...
-
Ειμαι 1,90 και αυτο λιγο δυσκολο να αλλαξει τωρα χεχεχε
Αν και πιστευω πως στα περισοτερα αμαξια αυτης της κατηγοριας θα ειχα το ιδιο προβλημα... -
Το megane γενικα σε χωρους και ειδικα πισω νοσει...μεγαλο φαουλ της ρενω
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Γενικος εμεινα απολυτα ικανοποιημενος και το μονο που ισος με προβληματιζει λιγο ειναι το οτι λογο του υψους μου (1,90) ο ακριβος απο πισω μου δεν θα καθεται και τοσο αννετα..Βεβαια πιστευω πως αυτο θα ισχυει και για πολλα αλλα αμαξια λογο υψους...
Έχει θέμα το Megane hatch σ' αυτόν τον τομέα (σε αντίθεση με το estate, που έχει μακρύτερο μεταξόνιο), θυμίζοντας περισσότερο σούπερ-μίνι, παρά αυτοκίνητο 4,30 μέτρων. Αν είσαι δε 1,90, τότε μάλλον κανείς δεν θα μπορεί να βολευτεί στην πίσω από σένα θέση ...
Συγνώμη αλλά εγώ είμαι 1.81 και βάζω και το κάθισμα αρκετά πίσω για το ύψος μου(υπάρχουν και μάρτυρες γι αυτό .Μέχρι Σκλεναρίκοβα με είπαν ) και κάθομαι μια χαρά από πίσω από μένα όπως και άνθρωποι ψηλότερου αναστήματος που δοκιμάσαμε
Δεν λέω ότι έχει τους φοβερους χώρους καθώς σαφέστατα πάσχει αλλά δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα -
Αμα σε ειπαν και Σκλεναρικοβα πρεπει να ανησυχω .
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Γενικος εμεινα απολυτα ικανοποιημενος και το μονο που ισος με προβληματιζει λιγο ειναι το οτι λογο του υψους μου (1,90) ο ακριβος απο πισω μου δεν θα καθεται και τοσο αννετα..Βεβαια πιστευω πως αυτο θα ισχυει και για πολλα αλλα αμαξια λογο υψους...
Έχει θέμα το Megane hatch σ' αυτόν τον τομέα (σε αντίθεση με το estate, που έχει μακρύτερο μεταξόνιο), θυμίζοντας περισσότερο σούπερ-μίνι, παρά αυτοκίνητο 4,30 μέτρων. Αν είσαι δε 1,90, τότε μάλλον κανείς δεν θα μπορεί να βολευτεί στην πίσω από σένα θέση ...
Συγνώμη αλλά εγώ είμαι 1.81 και βάζω και το κάθισμα αρκετά πίσω για το ύψος μου(υπάρχουν και μάρτυρες γι αυτό .Μέχρι Σκλεναρίκοβα με είπαν ) και κάθομαι μια χαρά από πίσω από μένα όπως και άνθρωποι ψηλότερου αναστήματος που δοκιμάσαμε
Δεν λέω ότι έχει τους φοβερους χώρους καθώς σαφέστατα πάσχει αλλά δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματαΑν αναφέρεσαι στο Fluence, τότε μην ξεχνάς πως έχει 2,70+ μεταξόνιο, έναντι 2,64 του Megane... Αν από την άλλη αναφέρεσαι στο Megane, δεν ξέρω τι να σου πω, το ίδιο ακριβώς ύψος με 'σένα έχω και 'γω και το βρήκα στενάχωρο ...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Δεν λέω ότι έχει τους φοβερους χώρους καθώς σαφέστατα πάσχει αλλά δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματαΑν αναφέρεσαι στο Fluence, τότε μην ξεχνάς πως έχει 2,70+ μεταξόνιο, έναντι 2,64 του Megane... Αν από την άλλη αναφέρεσαι στο Megane, δεν ξέρω τι να σου πω, το ίδιο ακριβώς ύψος με 'σένα έχω και 'γω και το βρήκα στενάχωρο ...
Για τη Megane μιλάω
Έχουμε και μερικά κιλά διαφορά -
Τα μισα να μου ελεγε
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Για τη Megane μιλάω
Έχουμε και μερικά κιλά διαφοράΒρε τα διπλά έχω από σένα, αλλά όχι σε ύψος !!
(θα τα πούμε σε μια δεκαετία περί κιλών ...)
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Για τη Megane μιλάω
Έχουμε και μερικά κιλά διαφοράΒρε τα διπλά έχω από σένα, αλλά όχι σε ύψος !!
(θα τα πούμε σε μια δεκαετία περί κιλών ...)
-
όντως δεν έχει και τους καλύτερους χώρους πίσω, αλλά ουσιαστικό πρόβλημα έχεις μόνο αν μετακινούνται 4 ή 5 άντρες ύψους πάνω από 1.80. Εγώ αναγκάζομαι να τραβώ λίγο πιο μπροστά το κάθισμα, όταν έχω το μικρό με το παιδικό κάθισμα, γιατί τώρα που έχει ψηλώσει χτυπάνε τα πόδια του στο κάθισμά μου.
-
Οκ και εγω δεν θεωρω πωσ ειναι προβλημα...Ετσι και αλλιωσ στο test drive δεν ειχα φτιαξει και 100% το καθισμα..Ασε που και μπορω να παω και λιγο πιο μπροστα αν χρειαστει...
Δεν ειναι εκει το αρνητικο στο αμαξι...Αλλου μασ βγαινει το αρνητικο... -
Ο χρήστης koke-3 έγραψε:
Οκ και εγω δεν θεωρω πωσ ειναι προβλημα...Ετσι και αλλιωσ στο test drive δεν ειχα φτιαξει και 100% το καθισμα..Ασε που και μπορω να παω και λιγο πιο μπροστα αν χρειαστει...
Δεν ειναι εκει το αρνητικο στο αμαξι...Αλλου μασ βγαινει το αρνητικο...Που;
-
money makes the world go around...
-
Ο χρήστης koke-3 έγραψε:
money makes the world go around...Αυτο πλεον ειναι αρνητικο για ολα τα αυτοκινητα
-
το να σκεφτομαι να τους προτινω απο την αρχικη τιμη (οποια και αν ειναι αυτη) να κοξουν 2000κα ειναι πολυ μακρυνο ονειρο??
-
Ο χρήστης koke-3 έγραψε:
το να σκεφτομαι να τους προτινω απο την αρχικη τιμη (οποια και αν ειναι αυτη) να κοξουν 2000κα ειναι πολυ μακρυνο ονειρο??Μάλλον ναι
Κανένα χιλιάρικο κι αν
Renault Megane III