-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Seat, Opel, Peugeot, Toyota και τώρα η Renault έχουν μεγεθύνει το μικρό τους για να φτιάξουν το μικρομεσαίο τους. Ποιοι έπονται;Καλα, ένα chop είναι, μην το πάρουμε και τοις μετρητοις. Η Seat πάντως και η Opel δεν το έκαναν. Το Corsa είναι μικρό Astra, ενώ το Leon δεν μοιάζει σε τίποτα με το Ibiza.
edit: το έκανε και η Fiat πρόσφατα αλλά το συνηθίζει από παλιά όπως και η Peugeot.
@νδρέας
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
από πίσω καλό φαίνεται...αυτό?
-
παντως ειτε το συμπαθει κανεις ειτε οχι το megane ειναι καταδικασμενο να πρωταγωνιστει στις αγορες της δυτικης ευρωπης...Απο την στιγμη που οι γερμαναραδες με τον αυτοκινητιστικο σωβινισμο τους ειχαν ανακυρηξει το προηγουμενο μεγκαν σε πρωτο εισαγωμενο αυτοκινητο ενω και οι πωλησεις του ηταν υψηλοτερς και απο του γκολφ στην ευρωπη δεν μπορω παρα να πιστευω οτι θα κανει και αυτο τα ιδια. Τωρα για τα περι αξιοπιστιας οτι και να πει κανεις για κατι καινουριο θα ειναι αδικος αν δεν δοκιμαστει παραλληλα...Εγω παντως τα ρενω τα θεωρω το καλυτερο δειγμα της γαλλικης αυτοκινητοβιομηχανιας.
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
ενώ το Leon δεν μοιάζει σε τίποτα με το Ibiza.Μόνο επειδή προηγήθηκε η αλλαγή του Leon. Το νέο Ibiza θα είναι ίδιο με το Leon (και το Altea κλπ κλπ).
-
Ο χρήστης Nick έγραψε:
από πίσω καλό φαίνεται
...αυτό?
σα δε ντρέπεσαι...!
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
από πίσω καλό φαίνεται
...αυτό?
σα δε ντρέπεσαι...!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Μόνο επειδή προηγήθηκε η αλλαγή του Leon. Το νέο Ibiza θα είναι ίδιο με το Leon (και το Altea κλπ κλπ).Aρα μιλάμε για σμίκρυνση του μικρομεσαίου (στο μέλλον κιολας). Το ίδιο λέμε.
@νδρέας
-
Το νέο Megane φαίνεται πως πλησιάζει στη τελική μορφή του. Ευτυχώς απέχοντας αρκετά απο τη νέα Laguna.
Πάντως ο σχεδιασμός συνεχίζει, ευτυχώς ξανά, να ξεχωρίζει. -
Οι καμπύλες του κυρίως στο πίσω μέρος και στα μπροστινά φωτιστικά σώματα φέρνουν κάτι από νέο Corsa...
-
οντως...
ετσι οπως το βλεπω μαρεσει..muscle..
-
Πολύ προχωρημένο πάλι, για αρχή μου κακοφαίνεται. Από το πλάι φυσικά. Όντως, από πίσω θυμίζει Astra, Corsa και Clio που όλα αναμεταξύ τους μοιάζουν. Μου τη δίνει που οι πρώτες φωτογραφίες είναι -ως συνήθως- από 'δυνατή' έκδοση. Δύο εξατμίσεις, ίσως μεγάλες ζάντες, ωραίος προφυλακτήρας κλπ.
Το 1.4αρι το αρνάκι πώς θα είναι άραγε;
-
αν και πίσω φέρνει λίγο σε Astra (του οποίου το σχέδιο απεχθάνομαι ),
μου αρέσει πολύ αυτό που βλέπω στις φωτό!
-
κάπως τρισάθλιο το βρίσκω
ας δούμε το τελικό και βλέπουμε
-
Απο πισω φέρνει πολυ στο Leon.
-
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
Απο πισω φέρνει πολυ στο Leon.Οχι κ leon ρε μεγαλε
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Το νέο Megane φαίνεται πως πλησιάζει στη τελική μορφή του. Ευτυχώς απέχοντας αρκετά απο τη νέα Laguna.
Πάντως ο σχεδιασμός συνεχίζει, ευτυχώς ξανά, να ξεχωρίζει.Μαρεσει περισσοτερο απ'το παλιο γιατί ξεχωριζει λογω του πίσω μέρους αλλά ειναι συγχρόνωςκαι πρακτικό, το παλιό μοντελο ηταν ξεχωριστό αλλά θυσιαζόταν χωροι στο πισω μέρος
Αυτη εινα η μαγκια για τους σχεδιαστες, να κάνουν κατι εντυπωσιακό ,αλλά και να μη χανει από πρακτικοτητα συναμα -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
σε καποια φαση θα σκασει μυτη και η νεα λαγκουνα...εκει να δουμε τι εχει να γινει...το νεο μεγκαν ειναι για 2008 η νομιζω?
Τελικα ξερεις κανεις ποτε περιπου θα βγει?
-
Σε ένα χρόνο. Δεν το ξέρω. Το υποθέτω από την πρόοδο των κατασκοπευτικών και από το ιστορικό της Renault.
@νδρέας
-
Αντε!
Να φυγει η τρεχουσα αηδια και να ρθει η επομενη!!
-
Renault Megane Coupe
Renault Megane III