-
Καλά δεν ντρέπεστε λίγο?
Της πουτ@ν@ς το κάγκελο έγινε
Άντε και τη Δευτέρα φέυγω Πάρο για 1 βδομάδα, πάρτυ θα κάνετε -
Πες μας την πρωτεύουσα τώρα, έχω ψάξει όλες τις χώρες μέχρι και το O στην wikipedia αλλά δεν βρήκα τίποτα.
-
H Valetta ειπαμε ειναι
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πες μας την πρωτεύουσα τώρα, έχω ψάξει όλες τις χώρες μέχρι και το O στην wikipedia αλλά δεν βρήκα τίποτα.Έχω την υποψία ότι μπορεί να παίζει λάθος στην ερώτηση...Μήπως δεν είναι ανεξάρτητο κράτος, μήπως δεν είναι πειρατής που έχει πράγματι υπάρξει, μήπως εννοεί ότι ηχητικά θυμίζει το όνομα κάποιου πειρατή και δεν προέρχεται πράγματι από αυτόν...
Επειδή κάποτε είχα μάθει απ έξω OΛΕΣ τις πρωτεύουσες όλων των ανεξάρτητων χωρών του κόσμου ανακλστικά δεν μου θυμίζει κάτι αλλά δεν είμαι και βέβαιος...Με μια μικρή έρευνα που έκανα επίσης δεν βρήκα κάτι ψάχνοντας και pirates και buccaneer και filibuster...
Θα ξανακάνω μια προσπάθεια αλλά κάτι δε μου πάει καλά... -
Τη Σαντα Λουτσια την ειδες;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Τη Σαντα Λουτσια την ειδες;Πρωτεύουσα Castries από τον Charles Eugene Gabriel de La Croix de Castries, marquis de Castries .
-
Je sais, αυτος ο μαρκησιος πρεπει να ηταν πολυ λερα
-
Brazzaville του Congo ίσως, αλλά ο Brazza ήταν εξερευνητής και όχι πειρατής..
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Je sais, αυτος ο μαρκησιος πρεπει να ηταν πολυ λεραΉταν αλλά πειρατής είπαμε όχι λέρα
-
Πρεπει να σαι πολυ λερα για να κυβερνας γαλερα, οπως λεει ο.... ;
Να ενα γρηγορο κουιζακι -
Κανεις;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Πρεπει να σαι πολυ λερα για να κυβερνας γαλερα, οπως λεει ο.... ;
Να ενα γρηγορο κουιζακιΣτον Αστερίξ λογικά θα είναι αλλά έχω να τον διαβάσω ελληνικά πάνω από 10 χρόνια οπότε...
-
Τσου
-
Ο Πειρατής στα Αστερίξ;
-
Κοντα ειστε αλλα...
-
O Μαυρογένης;
-
Le Vieux Nick Et Barbe Noire
Remacle Marcel
ε?
-
ΝΑΙ!!!
Ο κουτσαν ισως μπερδευτηκε γιατι ενω στα ελληνικα η σειρα κυκλοφορησε ως Μαυρογενης στα γαλλικα ειναι Vieux Nick
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
:yahoo: ΝΑΙ!!!Ο κουτσαν ισως μπερδευτηκε γιατι ενω στα ελληνικα η σειρα κυκλοφορησε ως Μαυρογενης στα γαλλικα ειναι Vieux Nick
Le Vieux Nick Et Barbe Noire
-
Oυπς! Απο οτι βλεπω το βρηκε και ο κουτσαν
Trop tard mon ami
Quiz γενικών γνώσεων