-
Ο χρήστης PID έγραψε:
Η αγριωτερη τιμωρια που εχει επιβληθει σε 'συνεργατες ' (παρα τη θεληση τους) του εχθρου στην νεωτερη ιστορια .
Να δουν τρεις ταινίες του Αγγελόπουλου σερι!!!
Με υποχρεωτικά ανοιχτά τα βλέφαρα όπως στον πρωταγωνιστή στο ''Κουρδιστό Πορτοκάλι''...
Δεν χρειαζονται τρεις ταινιες , τον Μ . Αλεξανδρο δυο φορες
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Με δυσκολεύεις....έψαχνα για τις τιμωρίες από τους Σοβιετικούς προς τους Τσετσένους συνεργάτες τηων Γερμανών
edit: και τις τιμωρίες των Κοζάκων το 1919-20Δεν παιζουν οι Γερμανοι
Εχει δυστυχως να κανει με παιδια . -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Η αγριωτερη τιμωρια που εχει επιβληθει σε 'συνεργατες ' (παρα τη θεληση τους) του εχθρου στην νεωτερη ιστορια .
Με υποχρεωτικά ανοιχτά τα βλέφαρα όπως στον πρωταγωνιστή στο ''Κουρδιστό Πορτοκάλι''...
Δεν χρειαζονται τρεις ταινιες , τον Μ . Αλεξανδρο δυο φορες
Αυτό είναι βάρβαρο και δεν συνάδει με τον 'ανώτερο' πολιτισμό μας....
-
Θα απουσιασω 1 ωρα συνεχιστε με την επομενη sory.
-
Lippi
για σενα την εβαλα !
εχουν σχεση οι Αμερικανοι με το συμβανΓιατί ειδικά για εμένα;
Δεν είμαι ειδικός επί του θέματος.Αλλά θεωρώ ότι η χειρότερη τιμωρία σε ανήλικο είναι ο βιασμός κατ' εξακολούθηση
(πράγμα που σύμφωνα με διάφορες καταγγελίες έκαναν σε ανήλικους 'Αραβες κρατούμενους στρατιώτες των ΗΠΑ και αποσιωπήθηκε).Τι άλλη αγριότερη τιμωρία να επιβάλλεις σε ένα παιδί. Είναι άθλιο και θλιβερό!
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Lippi
για σενα την εβαλα !
εχουν σχεση οι Αμερικανοι με το συμβανΓιατί ειδικά για εμένα;
Δεν είμαι ειδικός επί του θέματος.Αλλά θεωρώ ότι η χειρότερη τιμωρία σε ανήλικο είναι ο βιασμός κατ' εξακολούθηση
(πράγμα που σύμφωνα με διάφορες καταγγελίες έκαναν σε ανήλικους 'Αραβες κρατούμενους στρατιώτες των ΗΠΑ και αποσιωπήθηκε).Τι άλλη αγριότερη τιμωρία να επιβάλλεις σε ένα παιδί. Είναι άθλιο και θλιβερό!
βοηθεια
Βιετκογκ-
-
Μέχρι στιγμής έχω διαβάσει για άπειρα βασανίστήρια (όχι ότι δεν τα ήξερα κάποια από αυτά, αλλά άλλο να να διαβάζεις) κατά παιδιών στο Ναμ. 'Εχουμε και λέμε:
- Βιασμοί από ανακριτές και στρατιώτες
- Ομαδικές Εκτελέσεις
- Απονέκρωση αισθητήριων νεύρων με ειδικά φάρμακα και όχι μόνο
- Εμπρησμούς+ακρωτηριασμούς σε ζωντανά παιδιά + γονείς παρουσία άλλων παιδιών
- Πορτοκαλί παράγοντα
- Ρωσική Ρουλέτα
- κ.α.
Ο ανθρώπινος πολιτισμός σε όλο του το μεγαλείο....
Οχι άλλο κάρβουνο.....
Αν δεν είναι κάποιο από αυτα (που σίγουρα κάτι άλλο έχεις υπόψη) δεν μπορώ να διαβάσω άλλο.
Γιώργο, παραδίνω την σκυτάλη σε άλλον που μπορεί να έχει βρει κάτι. (ξέρουμε όλοι ποιον ) -
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Μέχρι στιγμής έχω διαβάσει για άπειρα βασανίστήρια (όχι ότι δεν τα ήξερα κάποια από αυτά, αλλά άλλο να να διαβάζεις) κατά παιδιών στο Ναμ. 'Εχουμε και λέμε:- Βιασμοί από ανακριτές και στρατιώτες
- Ομαδικές Εκτελέσεις
- Απονέκρωση αισθητήριων νεύρων με ειδικά φάρμακα και όχι μόνο
- Εμπρησμούς+ακρωτηριασμούς σε ζωντανά παιδιά + γονείς παρουσία άλλων παιδιών
- Πορτοκαλί παράγοντα
- Ρωσική Ρουλέτα
- κ.α.
Ο ανθρώπινος πολιτισμός σε όλο του το μεγαλείο....
Οχι άλλο κάρβουνο.....
Αν δεν είναι κάποιο από αυτα (που σίγουρα κάτι άλλο έχεις υπόψη) δεν μπορώ να διαβάσω άλλο.
Γιώργο, παραδίνω την σκυτάλη σε άλλον που μπορεί να έχει βρει κάτι. (ξέρουμε όλοι ποιον )Δινεις λανθασμενη ερμηνεια στην ερωτηση , οι Βιετκογκ τιμωρησαν τα παιδια ενος οικισμου γιατι δεχτηκαν να εμβολιαστουν απο τις Αμερ/κες δυναμεις . Με ποιο τροπο ????????????
Η φρικιαστικη αυτη τιμωρια ηταν ενα μηνυμα στους Αμ/νους οτι εδω δεν θα βρειτε συνεργατες ουτε θα αποκτησετε 'φιλους'
Τωρα νομιζω εγινε ευκολο . -
Εκοβαν τα χέρια που είχαν εμβολιαστεί. Αντρες, γυναίκες, παιδιά χωρίς διάκριση
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Εκοβαν τα χέρια που είχαν εμβολιαστεί. Αντρες, γυναίκες, παιδιά χωρίς διάκρισηΔεν ειχα καμια αμφιβολια οτι το ηξερες ,
-
Δεν ειχα καμια αμφιβολια οτι το ηξερες ,
Αναφέρεται και στο Αποκάλυψη Τώρα και μάλιστα, αν θυμάμαι καλά, παρουσιάζεται και ως αιτία εισβολής στο Β.Βιετναμ.
(Αν το ψάξεις περισσότερο βέβαια, θα βρεις και πηγές που λένε ότι είναι μύθος και αποτέλεσμα ΗΠΑμερικανικής προπαγάνδας. Η αξιοπιστία τους όμως ελέγχεται).
Χωρίς τις διευκρινήσεις δεν νομίζω ότι θα το έβρισκα.
-
Ο χρήστης PID έγραψε:
Ο σκηνοθέτης της τανίας ''Ταξίδι στην πρωτεύουσα''.Εδιτ: ας απαντηθεί του Γιώργου και μετα η δική μου.
Τρέχει....
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Δεν ειχα καμια αμφιβολια οτι το ηξερες ,
Αναφέρεται και στο Αποκάλυψη Τώρα και μάλιστα, αν θυμάμαι καλά, παρουσιάζεται και ως αιτία εισβολής στο Β.Βιετναμ.
(Αν το ψάξεις περισσότερο βέβαια, θα βρεις και πηγές που λένε ότι είναι μύθος και αποτέλεσμα ΗΠΑμερικανικής προπαγάνδας. Η αξιοπιστία τους όμως ελέγχεται).
Χωρίς τις διευκρινήσεις δεν νομίζω ότι θα το έβρισκα.
Μετα το σοκ που δεχτημαμε οταν το διαβασαμε , ολοι μα ολοι καναμε την ιδια σκεψη , δυσκολευομαι να την γραψω . Σημερα καπου πολυ κοντα μας αυτη η 'τακτικη' ακολουθειται και μαλλον οδηγει στο ιδιο αποτελεσμα . Πιστευω να καταλαβες
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Ο σκηνοθέτης της τανίας ''Ταξίδι στην πρωτεύουσα''.
Εδιτ: ας απαντηθεί του Γιώργου και μετα η δική μου.
Τρέχει....
Τάκης Παπαγιαννίδης 1982
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Ο σκηνοθέτης της τανίας ''Ταξίδι στην πρωτεύουσα''.
Εδιτ: ας απαντηθεί του Γιώργου και μετα η δική μου.
Τρέχει....
Τάκης Παπαγιαννίδης 1982
Σωστο ειναι koutsan συνεχιζεις.
-
(πολύ αργεί....θα βάλει κανένα περίεργο και θα ψαχνόμαστε όλο το ΣΚ....)
-
Αντε να βαλω ενα ευκολο να το βρει ο κουτσαν παλι να χαρει
Ποιος δημιουργος εχει ασχοληθει στην καρριερα του με το mainstream western με την προχωρημενη επιστημονικη φαντασια και θεωρειται κορυφαιος (ή εστω εκ των ...) στο ειδος του και στα 2;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Αντε να βαλω ενα ευκολο να το βρει ο κουτσαν παλι να χαρειΠοιος δημιουργος εχει ασχοληθει στην καρριερα του με το mainstream western με την προχωρημενη επιστημονικη φαντασια και θεωρειται κορυφαιος (ή εστω εκ των ...) στο ειδος του και στα 2;
P SCOTT
-
Αντε ρε και θελω να φυγω ΣΚ
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Αντε ρε και θελω να φυγω ΣΚΔεν μπορω να ποσταρω την απαντηση
Quiz γενικών γνώσεων