-
Ο χρήστης PID έγραψε:
Συνέχεια αύριο!Ρε σεις παλιονομικοι...δεν καταλαβαινουμε τιποτα απο οσα λετε!
-
Πως ονομάζεται στα Ελληνικά το ΒΙΤ ?
-
PID έγραψε:
Μιας και αναφέρθηκε ο Μάης του 68 πριν, κάτι σχετικό και πολύ εύκολο. Ποιός εξεγερμένος τότε νέος έγινε από ''κόκκινος'', ''πράσινος''?Οχι πρασινος καταμαυρος εγινε .
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Συνέχεια αύριο!
Ρε σεις παλιονομικοι...δεν καταλαβαινουμε τιποτα απο οσα λετε!
Να είσαι και ευχαριστημένος που συζητάγαμε για συνταγματική - πολιτική ιστορία και όχι για τις προϋποθέσεις τριτανακοπής στην κατ'έφεση δίκη ασφαλιστικών διαφορών του άρθρου 681Α του Κώδικα Πολιτικής ΔΙκονομίας...
Παλιοαχάριστε -
Ο χρήστης PID έγραψε:
Αυτό τι το ήθελες? Ένα από τα δύο που χρωστάω για πτυχίο είναι
Το άλλο Ιδ.ΔιεθνέςΒρέλλη;
-
Ο χρήστης IOANNISTSA έγραψε:
Πως ονομάζεται στα Ελληνικά το ΒΙΤ ?το έχω πετύχει ως δυφίο (εκ του δυαδικού ψηφίου) αλλά υπάρχει και μια άλλη εκδοχη (κάπως πιο νορμαλ) που μου διαφεύγει τωρα
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Πως ονομάζεται στα Ελληνικά το ΒΙΤ ?
το έχω πετύχει ως δυφίο (εκ του δυαδικού ψηφίου) αλλά υπάρχει και μια άλλη εκδοχη (κάπως πιο νορμαλ) που μου διαφεύγει τωρα
Πως ονομάζεται στα Ελληνικά το Bad Sector ?
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αυτό τι το ήθελες? Ένα από τα δύο που χρωστάω για πτυχίο είναι
Το άλλο Ιδ.ΔιεθνέςΒρέλλη;
Ευτυχώς γραπτά στις 20 του μήνα! Θα δείξει....
-
Επειδή ο γιατρός μας ο Amott γκρίνιαξε για τις νομικού περιεχομένου ερωτήσεις (αν και ήταν ιστορικού κατά βάση), θα βάλω μια σχετική με το αντικείμενό του:
Αυτοάνοσο νόσημα που πήρε το όνομά του από τα επίθετα ενός Τούρκου και ενός Έλληνα γιατρού που το ανακάλυψαν.
hint: πριν λίγους μήνες υπήρχε σχετικό δημοσίευμα των 4Τ.
-
Ο χρήστης PID έγραψε:
Επειδή ο γιατρός μας ο Amott γκρίνιαξε για τις νομικού περιεχομένου ερωτήσεις (αν και ήταν ιστορικού κατά βάση), θα βάλω μια σχετική με το αντικείμενό του:Αυτοάνοσο νόσημα που πήρε το όνομά του από τα επίθετα ενός Τούρκου και ενός Έλληνα γιατρού που το ανακάλυψαν.
Nταξ, θα ναι σα να κλέβει εκκλησία αν το απαντήσει. Διάβαζε και το αντίστοιχο μάθημα πριν λίγο καιρό. Ας το βρει κάποιος άλλος.
Στο εξωτερικό χρησιμοποιούν μόνο το όνομα του Τούρκου, απ όσο έχω διαβάσει.
Σ΄έδωσα στεγνά Amott.
-
Δημητρη μαλλον για το στιγμα προκειται μην σε παρω και στο λαιμο μου
-
Ο χρήστης PID έγραψε:
Επειδή ο γιατρός μας ο Amott γκρίνιαξε για τις νομικού περιεχομένου ερωτήσεις (αν και ήταν ιστορικού κατά βάση), θα βάλω μια σχετική με το αντικείμενό του:Αυτοάνοσο νόσημα που πήρε το όνομά του από τα επίθετα ενός Τούρκου και ενός Έλληνα γιατρού που το ανακάλυψαν.
Επ τι γίνεται εδώ κι εγώ κοιμόμουν
**Σύνδρομο Αδαμαντιάδη-Behcet **( αγγειίτιδα είναι )
-
Περιττό να πω ότι είναι σωστό. Βάζεις! Παρακαλούμε η ερώτηση να μη περιέχει λέξεις όπως 'Δίκαιο' 'Σύνταγμα' κλπ.
-
-
Η Βασιλειο
-
οχι
-
Κάτω χώρες;
-
οχι
θα το αφήσω μέχρι το απογευμα και θα δωσω hint
το βράδυ θα ξεμουτζουρώσω τον πρώτο θυρεό και θα το βρείτε
-
ΣΚΩΤΙΑ (σε αυτη την χερσονησο ειναι δεν μπορει)
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
οχιθα το αφήσω μέχρι το απογευμα και θα δωσω hint
το βράδυ θα ξεμουτζουρώσω τον πρώτο θυρεό και θα το βρείτε
Γιατί μουτζουρωμένο τον έχεις;
Quiz γενικών γνώσεων