-
Δεν πειράζει koutsan!
Σε λίγο ο DAP δεν θα βάζει καθόλου ερώτηση και θα περιμένει την σωστή απάντηση -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Φτου γαμώτο 1:21 και οι 2 αλλά ήρθα δεύτερος...Άλλαξε και το ρόλόι σου από το προφίλ, πάει λάθος....
-
Φτου γαμώτο 1:21 και οι 2 αλλά ήρθα δεύτερος...Αργεις ,αργεις.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Φτου γαμώτο 1:21 και οι 2 αλλά ήρθα δεύτερος...
Άλλαξε και το ρόλόι σου από το προφίλ, πάει λάθος....
Done...Ούτε αυτό δεν μπορώ να κάνω καλά και μου θέλω και Quiz...
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Φτου γαμώτο 1:21 και οι 2 αλλά ήρθα δεύτερος...
Αργεις ,αργεις.
Εσένα σε περιμένει και κάποια τιμωρία αν δεν απατώμαι... Κάτσε να κατεβάσω το βιβλίο του Σιμόπουλου από τη βιβλιοθήκη 'Βασανιστήρια και εξουσία¨'...
-
Γεννηθηκε στο Μεσολογγι το 1925 και σε νεαρη ηλικια ενταχθηκε στον ΕΔΕΣ του Ζερβα.
Το1949 ονομαστηκε ανθυπολοχαγος και σταδιοδρομησε στο στρατευμα.Πηρε μερος στον Εμφυλιο(1947),στη Κορεα (1952),στην Κυπρο (1965-66) και τελος αποταχθηκε απο το στρατο τον Οκτωβρη του 67 'διοτι δεν συνεμορφωθη'.
Συνεληφθη για τη αντιδικτατορικη δραση του το 1969 και εξοριστηκε.
Το 73 συνεληφθη για το κινημα του Ναυτικου .
Πεθανε στις 28 Απριλιου του 1986.Το κυριοτερο ας το γραψει αυτος που πρωτος θα απαντησει.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Γεννηθηκε στο Μεσολογγι το 1925 και σε νεαρη ηλικια ενταχθηκε στον ΕΔΕΣ του Ζερβα.
Το1949 ονομαστηκε ανθυπολοχαγος και σταδιοδρομησε στο στρατευμα.Πηρε μερος στον Εμφυλιο(1947),στη Κορεα (1952),στην Κυπρο (1965-66) και τελος αποταχθηκε απο το στρατο τον Οκτωβρη του 67 'διοτι δεν συνεμορφωθη'.
Πεθανε στις 28 Απριλιου του 1986.Το κυριοτερο ας το γραψει αυτος που πρωτος θα απαντησει.
Σπύρος Μουστακλής...Από τα βασανιστήρια στον ΕΑΤ-ΕΣΑ έμεινε φυτό μέχρι το θάνατό του....47 ημέρες βασανιστήρια...
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Έτσι όπως το διάβαζα πήγα να χαριτολογήσω λέγοντας ότι είναι ο πατέρας μου καθώς μοιάζει εξαιρετικά με το βιογραφικό του...Αλλά όταν κατάλαβα ότι ειναι ο Μουστακλής μου κόπηκε η όρεξη...
Respect...
-
Το εβαλα γιατι πολλοι νομιζουν οτι πισω απο μια στολη κρυβεται και ενα κομπλεξικο ατομο.
Ας παμε παρακατω.
** Ω ξειν αγγελειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε
κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι.**Ολοι το ξερουμε,ποιος το'γραψε το ξερουμε ?
Υπαρχει και η Νεοελληνικη εκδοση .
'Ω ξειν αγγελειν τοις γονευσι οτι τηδε
κειμεθα τοις κεινων χρημασι τρεφομενοι.
(Επιγραφη σε καφενειο της ξενιτιας.) -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Το εβαλα γιατι πολλοι νομιζουν οτι πισω απο μια στολη κρυβεται και ενα κομπλεξικο ατομο.Ας παμε παρακατω.
κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι.**Ολοι το ξερουμε,ποιος το'γραψε το ξερουμε ?
(Επιγραφη σε καφενειο της ξενιτιας.)Σιμωνίδης (νομίζω)
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Το εβαλα γιατι πολλοι νομιζουν οτι πισω απο μια στολη κρυβεται και ενα κομπλεξικο ατομο.Ας παμε παρακατω.
(Επιγραφη σε καφενειο της ξενιτιας.)Σιμωνιδης 5ος π.Χ.
-
Οπως εχει γραψει και την αλλη γνωστη 'Ελληνων προμαχουντες Αθηναιοι κλπ'.
Παμε παρακατω.Μεχρι να βαλει (αν προλαβει) και κανεις αλλος.Δεν ειναι Ελληνας ,ειναι Φιλελληνας, συγγραφεας κι ακαδημαικος και πολιτικος.Να μερικα αποσπασματα απο εργα του που μιλουν για την Ελλαδα.
'Ειναι λυπηρον να αναλογισθει κανεις οτι ο Αλαριχος και ο Μωαμεθ Β',οι δυο βαρβαροι,εσεβαστησαν τον Παρθενωνα και οτι τον συνετριψαν οι πολιτισμενοι Μοροζινι και Ελγιν.'
'Μεταβαινων απο τα ερειπια της Σπαρτης εις τα ερειπια των Αθηνων ,αισθανθηκα οτι ειχα επιθυμιαν να πεθανω με τον Λεωνιδα,αλλα να ζησω με τον Περικλη.'Προτομη του υπαρχει στην ομωνυμη πλατεια στην Αθηνα.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Παμε παρακατω.Μεχρι να βαλει (αν προλαβει) και κανεις αλλος.Δεν ειναι Ελληνας ,ειναι Φιλελληνας, συγγραφεας κι ακαδημαικος και πολιτικος.Να μερικα αποσπασματα απο εργα του που μιλουν για την Ελλαδα.
'Ειναι λυπηρον να αναλογισθει κανεις οτι ο Αλαριχος και ο Μωαμεθ Β',οι δυο βαρβαροι,εσεβαστησαν τον Παρθενωνα και οτι τον συνετριψαν οι πολιτισμενοι Μοροζινι και Ελγιν.'
'Μεταβαινων απο τα ερειπια της Σπαρτης εις τα ερειπια των Αθηνων ,αισθανθηκα οτι ειχα επιθυμιαν να πεθανω με τον Λεωνιδα,αλλα να ζησω με τον Περικλη.'Προτομη του υπαρχει στην ομωνυμη πλατεια στην Αθηνα.
George Canning? (γιατί μου φαίνεται πολύ εύκολο για να είναι αυτό)
-
George Canning? (γιατί μου φαίνεται πολύ εύκολο για να είναι αυτό)
Mπαααα,πιο πολιτισμενος.
Υπαρχει και δρομος ,οχι κοντα στη πλατεια, στο ονομα του.
Εγω ηξερα το δρομο,σημερα εμαθα την πλατεια και νατο το κουιζ. -
Μια βοηθεια,αν την θελετε βεβαια.
Γεννηθηκε στο Σαιν Μαλο της Βρεττανης το 176Χ και πεθανε στο Παρισι το 184Χ. -
και πολιτικος?
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Μια βοηθεια,αν την θελετε βεβαια.
Γεννηθηκε στο Σαιν Μαλο της Βρεττανης το 176Χ και πεθανε στο Παρισι το 184Χ.Εντάξει εύκολο Chateaubriand
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
και πολιτικος?Ναι βέβαια ...Έχει γράψει το De Buonaparte et des Bourbons εναντίον του Ναπολέοντα, υπήρεξε πρέσβης στη Σουηδία, υπουργός επι Louis XVIII etc Εγκατέλειψε τον πολιτικό στίβο μετά την επανάσταση του 1830...
-
Αυτος.
Η πλατεια Σατωβριανδου σχηματιζεται, για οποιον θελει να μαθει, απο την Λεωφορο Βασ.Κωνσταντινου,οδο Ριζαρη και οδο Σπυρου Μερκουρη. (τον τεταρτο δρομο δεν τον ξερω.) -
Ισχύουν και τα 2 παραπάνω posts, του DAP και το δικό μου...Ήταν όλα αυτά και αρκετά άλλα...
Quiz γενικών γνώσεων