-
Πολλά δεν είναι;
Υπάρχει ένα site πάντως που έχει τα εξής:
[list:vrglay49]Pirelli P7 - 195/45 R15 78V - EUR 87,00 (από 109)
Dunlop SP SPORT 2040 E - 195/45 R15 78V - EUR 88,40 (από 110,00)
Dunlop SP SPORT 9000 - 195/45 ZR15 78W - EUR 94,60 (από 135,50)
Goodyear - EAGLE F1 GS-D3 - 195/45 R15 78V - EUR 91,10 (από 104,00)
Michelin - Pilot EXALTO PE2 - 195/45 R15 78V - EUR 116,10[/list:u:vrglay49]
Σε αυτή τη διάσταση έχει και Uniroyal, Yokohama, Marangoni, Kumho, Fulda, Kleber, Vredestein, Hankook, Toyo, Firestone, Continental και κάποιες άλλες...tsargy, στην Ε.Ο. τι σε ενοχλεί περισσότερο όσον αφορά το 100;
_
-
Ίσως γιατί έτυχε να χρειαστώ ένα και σύντομα βέβαια...αλλά πιστεύω ότι η τετράδα θα είναι γύρω στο 600άρι.
Δεν το έχω ρωτήσει, γιατί για 3 χρόνια ακόμα δεν θα με νοιάζει...Πάντως είναι πολύ καλά, με την good year ήμουν προκατειλημμένος (αρνητικά) και μόλις είδα ότι τα φοράει έπαθα...αλλά τελικά όσο και αν προσπάθησα να τα βγάλω άχρηστα δεν τα κατάφερα.
Είμαι στις 23,500 και προχθές που έβρεχε ήταν άψογα... -
Αχ να ημουν τωρα 19 θα το επαιρνα για πρωτο...
Πολυ το γουσταρωκριμα
-
Σιγά ρε παππού.
-
Είναι πολύ σφιχτό και με κοντό μεταξόνιο. Αποτέλεσμα είναι στις Εθνικές της Ελλάδος να χοροπηδάει μετά τα 150 χλμ, δεν είναι επικίνδυνο γιατί κάθεται με την μία και όμορφα...αλλά από αυτές τις ταχύτητες και πάνω ούτε το τασάκι δεν μπορείς να σημαδέψεις...
Στην Αττική οδό όμως είναι άψογο, όπως και σε άλλα, καλής ποιότητας οδοστρώματα φαντάζομαι... -
Ρε συ σου λεω το βλεπω και το χαλβαδιαζω με τις ωρες...
-
E αυτό λέω ρε Θάνο, δεν είσαι δα και παππούς να μην μπορείς να το χαρείς. Χτύπα το!
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Αχ να ημουν τωρα 19 θα το επαιρνα για πρωτο...
Πολυ το γουσταρωκριμα
Εγώ είμαι 49 και το πήρα στα 48 και θα το έχω και στα 55 μαζί με την 149 που την περιμένω
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
E αυτό λέω ρε Θάνο, δεν είσαι δα και παππούς να μην μπορείς να το χαρείς. Χτύπα το!Δεν ξερω αν θα ηταν η καλυτερη επιλογη για τωρα(εννοω για την μετεπειτα αγοραστικη μου πορεια)
Ετσι με τρελενει -
Γιατί, είναι χειρότερο από το τωρινό σου αμάξι; Εγώ θα το έλεγα και ομαλότερη μετάβαση στο κάτι καλύτερο πάντως...
-
Πάω στο fiatpandaclub.gr να σας γράψω τι σκοπεύω να κάνω για να το φτάσω 130 άλογα, αν μου κάτσει κάτι που σκέφτομαι...
-
+30 σε 1.400αρι ατμοσφαιρικό; Μια ω-ραίιιια πεταλούδα... Ή μάλλον 4.
Εκτός αν θα κάνεις τόσο καλή δουλειά με εκκεντροφόρους και εξαγωγή. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γιατί, είναι χειρότερο από το τωρινό σου αμάξι; Εγώ θα το έλεγα και ομαλότερη μετάβαση στο κάτι καλύτερο πάντως...Για εξηγησε το μπας και με πεισεις....
-
Καταρχήν δεν είναι χειρότερο από το τωρινό σου αμάξι, αλλά μάλλον κλάσεις ανώτερο από άποψη fun to drive, ξεκ@υλώματος και τα λοιπά. Σίγουρα δεν είναι τόσο μουράτο, ούτε έχει και κανένα εσωτερικό της προκοπής. Τώρα αν συνεχίζεις να σκέφτεσαι για S2k, MΧ κτλ, εγώ προσωπικά θα επέλεγα να αποφοιτήσω από ένα καλό δείγμα προσθιοκίνητου που από ότι φαίνεται είναι αρκετά φιλικό και συγχωρεί, παρά να πάω σε κάτι τόσο ειδικό... Προσωπική άποψη όλα αυτά, δεν διεκδικώ αλάθητα κτλ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Καταρχήν δεν είναι χειρότερο από το τωρινό σου αμάξι, αλλά μάλλον κλάσεις ανώτερο από άποψη fun to drive, ξεκ@υλώματος και τα λοιπά. Σίγουρα δεν είναι τόσο μουράτο, ούτε έχει και κανένα εσωτερικό της προκοπής. Τώρα αν συνεχίζεις να σκέφτεσαι για S2k, MΧ κτλ, εγώ προσωπικά θα επέλεγα να αποφοιτήσω από ένα καλό δείγμα προσθιοκίνητου που από ότι φαίνεται είναι αρκετά φιλικό και συγχωρεί, παρά να πάω σε κάτι τόσο ειδικό... Προσωπική άποψη όλα αυτά, δεν διεκδικώ αλάθητα κτλ.Πρεπει να οδηγησω ρε συ ενα να μου κανει το κλικ για να κανω τη τρελα...
Σε μτχ μπορω να δωσω το δικο μου και με τα ιδια να το παρω
που θα το οδηγησω ομως??εχουν τεστ drive? -
Αν βρεις τεστ-ντραιβ, θέλω και εγώ πες. Σοβαρά τώρα, και εγώ το ψάχνω, αλλά δεν έχω βρει κάτι...
(θεσσαλονίκη είσαι ρε;) -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αν βρεις τεστ-ντραιβ, θέλω και εγώ πες. Σοβαρά τώρα, και εγώ το ψάχνω, αλλά δεν έχω βρει κάτι...
(θεσσαλονίκη είσαι ρε;)Θες να παμε να ρωτησουμε στη φιατ?
(εδω ειμαι) -
Eίχα ρωτησει προ καιρού στον εσκιάδη στην όλγας με τον κορσαίρ, αλλά πήρα τα @@ μου, δεν είχαν λέει τόσο ειδικά μοντέλα. Κατά τα άλλα, ψήνομαι ναι.
(εφόσον είσαι εδώ, πάρε τον άλλον τον βαρεμένο τον ροκσταρ και τον τρελό με το move και πάμε για φωτό) -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eίχα ρωτησει προ καιρού στον εσκιάδη στην όλγας με τον κορσαίρ, αλλά πήρα τα @@ μου, δεν είχαν λέει τόσο ειδικά μοντέλα. Κατά τα άλλα, ψήνομαι ναι.
(εφόσον είσαι εδώ, πάρε τον άλλον τον βαρεμένο τον ροκσταρ και τον τρελό με το move και πάμε για φωτό)Καλα θα μας παρει αυτος μαλλον να παμε
-
Άντε!
Fiat Panda 100