-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
δέχονται για 1.300 ευρώ ένα αυτοκίνητο του 1977
από περιέργεια, τι αυτοκίνητο είναι αυτό;
_
Μόνο και μόνο που σε πληρώνουν γι αυτό...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μόνο και μόνο που σε πληρώνουν γι αυτό...Αυτό (στις φωτογραφίες δλδ), θα το κρατούσα αν είναι και μέσα όπως έξω (και ίσως το έψαχνα για ιστορικό)...
Αυτό που έχω, δεν κρατάω...(ήταν όμως αναμφισβήτητα αξιόλογο αυτοκίνητο)...
_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
(ήταν όμως αναμφισβήτητα αξιόλογο αυτοκίνητο)...
_
Δεν διαφωνώ. Αλλά η αγορά του ως μτχ είναι άλλο καπέλο.
-
Νεότερα σε 2,5 μήνες (μέγιστο)...
_
-
Μου κάνει εντύπωση που δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο.
-
2,5 μήνες για το γκρι (νομίζω σε γκρι είπες ότι το θέλεις) ή γενικά σε οποιοδήποτε χρωμα?
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μου κάνει εντύπωση που δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο.Έβαλα κάποια έξτρα... (δες προηγούμενο μήνυμά μου)...
2,5 μήνες για το γκρι (νομίζω σε γκρι είπες ότι το θέλεις) ή γενικά σε οποιοδήποτε χρωμα?
Δεν μπορώ να πω με σιγουριά γιατί έβαλα και κάποια άλλα πράγματα, μόνο για το χρώμα δεν ρώτησα...
Και ναι, γκρι θα είναι..._
-
Καλορίζικό και καλόστριφτο, όπως θα έλεγε και ο φίλος Reddragon!!
-
Και απο εμένα...
-
Ευχαριστώ πολύ!
-
Από απορία, γνωρίζει κανείς τη μάρκα και τον τύπο των ελαστικών που εφοδιάζει η Fiat τα 100;
_
-
Good Year F1 195/45/15
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Good Year F1 195/45/15Ευχαριστώ για την απάντηση...
Έχουν δείκτη ταχύτητας V;;;
Απ'ό,τι βλέπω όμως είναι δύσκολη διάσταση..._
-
Έχουν
Πολύ δύσκολη. Πριν 5 μήνες στην Ε.Ο. πάτησα έναν σιδερένιο προφυλακτηρα που ήταν στην μέση του δρόμου και σκίστηκε το μπροστινό. Με πολύ ψάξιμο βρήκα ένα καινούργιο έναντι του ποσού των 200 €. Ευτυχώς που είναι με χρονομίσθωση και στις 40.000χλμ θα μου τα αλλάξουν -
tsargy, μιας και είχες 147 πριν το panda, μπορείς να κάνεις μία σύγκριση ανάμεσα στα 2;
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
tsargy, μιας και είχες 147 πριν το panda, μπορείς να κάνεις μία σύγκριση ανάμεσα στα 2;Πεθαίνω να ακούσω..
-
Παιδιά ό,τι θα πω είναι υποκειμενικό.
Με την 147 πέθαινα να οδηγώ εντός, εκτός πόλης και ιδιέταιρα στου επαρχιακούς με στροφές δρόμους.
Με το Panda το μόνο που με κουράζει είναι η Ε.Ο., δηλαδή περνάω καλά μαζί του στην πόλη και ειδικά στους επαρχιακούς δρόμους, όπου είναι εκπληκτικό.
Δηλαδή το ιδανικότερο για μένα θα ήταν να μου το έφερνε ένας γερανός στην Τρίπολη ή στην Σπάρτη και μετά να το έπαιρνα για γύρο Πελ/σου απο επαρχιακούς δρόμους, όπου εκεί θα είχα πάει με την 147 ή ακόμα και με την dedra 1,8 πού είχα.
Αποτέλεσμα: με την 147 τα κάνεις όλα, με το Panda ta 3/4.
Πάντως αν και περιμένω την 149 το Panda δεν σκοπεύω να το πουλήσω, ενώ το είχα πάρει με αυτόν τον σκοπό.Είναι αγορίστικο παιχνίδι για μικρά και μεγάλα παιδιά. Εγώ ανήκω στην δεύτερη κατηγορία.
Ελπίζω να σας κάλυψα -
+10000000 ειναι παιχνιδι, σε βοηθα να μην μεγαλωσεις ποτε.. εμενα ουτε στην Ε.Ο με κουραζει αλλα ειχα συνηθισει και αλλιως
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Έχουν
Πολύ δύσκολη. Πριν 5 μήνες στην Ε.Ο. πάτησα έναν σιδερένιο προφυλακτηρα που ήταν στην μέση του δρόμου και σκίστηκε το μπροστινό. Με πολύ ψάξιμο βρήκα ένα καινούργιο έναντι του ποσού των 200 €. Ευτυχώς που είναι με χρονομίσθωση και στις 40.000χλμ θα μου τα αλλάξουν200 ευρώ το ένα;;;; δηλ 800 η 4αδα; τόσο έχουν τα 17αρια μην πω κ 18αρια.
-
ποσοοοοοο ?????? 200 το τεμ
συνυθως βγαινουν γυρω στα 450 τα 195/45/15
τα φ1 παντως εμενα μου αφησανε τις καλυτερες εντυπωσεις, πραγματικα τα λατρεψα.. δεν κρατησαν παντως πανω απο 20κ χλμ
Fiat Panda 100